90029
  • BiG G
    1) ne faszozz, nem otthon vagy :)
    2) azért tesztelnek ezzel, mert eléggé meghajtja a gépet a brutális grafikus motorja miatt
    3) egyébként tényleg egy kalap szar (mármint a sima Crysis, a Warhead magyar szinkronnal egészen élvezhető volt, megkockáztatom)
  • mikiking
    az jou.... az kurva jo....
  • R3TR0
    CRYSIS WARHEAD közben is 1RPm hőfok felment 60fokra majd szépen vissza az alap 50re
  • Zoli007
    Ha referencia hűtőd van, akkor érdemes. A hűtőcsere csak akkor jár garivesztéssel, ha van rajta olyan eltépődő matrica. Nézz utána, nehogy úgy járj, mint Maszka .
  • Morphin
    estét!
    olvasgatom h a ref. v gyári hűtők nem valami erősek, és ilyen olyan hűtőket ajánlgat mindenki.(chilla, accelero stb.)
    de ha garis és vadiuj a kari akkoris le lehet cserélni?? van egy olyan érzésem h nem. de akkor meg miért hekkeli itt át mindenki?(tisztelet a kivételnek) másik meg h mennyi idő után "érdemes" megbontani a kártyát, hűtőcsere céljából!?
  • Zoli007
    Normális, mert nincs bedugva a konnektor.
  • mikiking
    gondolom normalis...de terhelés alatt mennyi ?
  • R3TR0
    GPU-Z FAN SPEED-re 1RPm-et ir ez normális??? hőfok az jo(50fok)
  • mikiking
    viccelek :D na hát amugy nemtom...ezt tesztelgesd,és probálgasd
  • R3TR0
    Most ezt nmértem... Most akkor mit méirt hogyan ?
  • mikiking
    99, és tegéyl mellé egy radiátort,mert megfagy
  • R3TR0
    Akkor most ez a 8.10 beta érdemes felrakásra?

Monjuk a venti nmtom mennyire kell saznályozni?(Accelero S1 Rev2+Turbo module)
  • Solten
    hello
  • Solten
    Nem utálunk (na jó egy kicsit)
  • Zoli007
    Most útálni fogtok, de nem hiszem hogy ez a valóságot tükrözné.
  • grebber
    Az optimalizácio fellegvára!

Very Highon gondolom bár azt nem írták a tesztben.

Kell még mondom az az 1,5 év mire ilyen beállításokkal rendesen játszható lesz a game 1db VGA-val.
  • gurubefree
    sziasztok
  • Prince of Máté
    Igen, mert az mondta, hogy nincs is Dual slotos kártya a raktáron -> ezt is csak valahol az isten háta mögött találta :D
    Le van szarva milyen régi, nincs túlhatjva, kicsit poros, de most hova szarjak. Van rá 3 év garim, innentől kezdve nem érdekel.
  • Solten
    Hááát... Ha már 3 év garit adtak rá. Még ha használt is lehet... Egy biztos: jobban jártál mert 2 slotos és OC.
  • Prince of Máté
    Egyébként nem biztos, hogy olyan rosszul jártam, mivel ezt kaptam.
    A sapphiret 25-ér vettem, és ha úgy nézzük még kaszáltam is + erre 3 év gari van.
  • Solten
    Zacskóstul? Grat. Te meg elfogadtad...
  • Prince of Máté
    bevittem a Zafír kártyámat a szervízbe, de nem tudták kijavítani, ezért zacskóstul adtak egy MSI OC-t. Szal most van egy MSI kártyám Sapphire tartozékokkal.( a sphr CD meg nem jó az MSI-hez)
  • Solten

link
  • Solten
    halkabb
  • Zoli007
  • BIZ0906
    Tetszik az aláírásod xD
  • Solten
    Pedig csak "szimpla" 60MHz-el adtak többet a GPU-nak.
  • Zoli007
    8 pines PCI-Express tápcsati?
  • Solten
    Palit 4850 Sonic teszt

• [HUN]FaTaL
    Na hát akkor kapott egy használt fost helyette szvsz :/
  • FlyHigh
    Gainward GS 4850 hűtője hangosabb lehet mint a sima?
  • Solten
    "MSI kártya mi a fenét keresne Sapphire dobozban"

Na ez a másik kérdés... Emlékeim szerint visszaküldte az új cuccost mert geb@szos volt. De lehet hogy rosszul emlékszem.
  • [HUN]FaTaL
    Mivel használtan vette gondolom ezért lehetséges. Más különben MSI kártya mi a fenét keresne Sapphire dobozban?
  • Solten
    Az elvileg lehetetlen, az alapfelszereltség része... De simán működik szvsz a dolog ha letöltöd és install.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is Sapphire, a picit hangos hűtésen kívül(csak 3Dben, 2Dben szabályozva van) semmi probléma vele. És ez már a 3. sapphire kártyám, egyikkel sem volt probléma. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is az van - gond egy szál se.
    Ha az ember nem nézi űrhajónak a VGA-ját, akkor gyakorlatilag mindenre jó kell legyen, függetlenül attól, hogy milyen logo/címke szerepel rajta...
  • Hecker007
    nekem Sapphire van és semmi gondom vele, ATT-vel szépen be kellett állítani a ventivezérlést és tökéletes
  • athlon7
    Köszi! Bevallom én a Sapphire felé húzok:)
  • Prince of Máté
    Mivel az MSI kártyámhoz nem adtak driver CD-t (csak a kártyát kaptam sapphire dobozomhoz) ezért nem veszítek semmit, ha csak a Catalystot töltöm le?
  • Solten
    #18721 Egyébként tökmind1 a márka. Bár itt többen a Sapphire-ra esküsznek...