90029
-
#83051 másik topikban Moby szopik a 760al metro alatt ... -
#83050 3 év alatt egy példa, wow! -
Solt #83049 Tök jó neked... én amióta megvettem nem tudok olyan játékkal játszani, amihez kell TrackIr. Ezen kívül a mezei FM2013 mindig hibával áll le, plusz minden játékban, ha kb70% felett van a GPU kihasználtság, akkor egérrel való forgás közben is beesik az fps... nézek egy pontra, GPU kihasználtság 50% körül, elfordulok, GPU kihasználtság felugrik 70-75%-ra, fps beesik 50 környékére, majd ugyanott pár másodperc múlva ugyanúgy beáll fix 60-ra, és 50-50%-s kihasználtságra.
Ja, és ráadásnak az ezeréves Race07 olyan keményen mikrolaggol, hogy gyakorlatilag játszhatatlan... mindezt kb 10%-s gpu kihasználtság és fix60 fps mellett.
A 780-hoz a driverek egyelőre egy raklap szart érnek... legalábbis nálam. A 770 és a 760 még szép, hogy jó, mivel az egy az egyben az előző széria. ( 680 és 670 ) -
#83048 GTX 760-on nem veszek észre semmi anomáliát, pedig ez is az a széria. Hol kellene ezeket a bajokat látni? Metro oké, és kifejezetten tetszik, tudnak ezek az ukránok, diablo 3 oké, battlefieldek oké, cs s - go oké, starcraft 2 oké, wow oké. -
#83047 Nem feltétlenül drágább az NV oldal, mondj egy GTX760oc teljesítményű kártyát 70e-ért. -
#83046 Részemről már kitagadtalak, szal veheted a ződet! :PPPP -
#83045 Nem érdekel a fiziksz, csak problémamentesen szeretnék játszani. :D
Ennek úgy tűnik az az ára, hogy valamennyivel drágább ugyanolyan kat. kártya nVidia-ból...de végülis ez az egyetlen hobbim, VGA-ra meg amúgy sem kell túl sűrűn áldozni.
Nem érzem magam hülyének azért, hogy szabadidőmben inkább szórakozni akarok problémák megoldása helyett, azt elég munkahelyen. :)
Nekem sem szimpatikus az nVidia féle üzletpolitika, de játékosokat ez érdekli szerintem legkevésbé.
Mondjuk jó helyre tudok én is írogatni ilyeneket. :D
Ne is válaszoljatok, valószínű maradok én hű, csak tényleg sok volt egyszerre a meglepetés, majd lenyugszok! -
#83044 szemetek, ám tökéletesen elégedett vagyok a zöld oldallal, 5 év radeonozás után. Max a bettlefieldet fogom sajnálni, ha szarabbul fog futni nvidian, szerencsére a többi GE cím a bottal se kategória, blizzardékkal jól kijövök, ha csak ők fejlesztenének nekem az is elég lenne. -
#83043 Ne legyél hülye. -
#83042 az nvidia csecsemőket áldoz a vsyncért és a fizixért!!!!!44
de nem gáz, a kíváncsiságod kielégítése nyilván fontosabb ;) -
Solt #83041 Hát őőő... én azt javasolnám, ezt azért gondold át! :D Nézd meg a PH-s GTX780 topikot! :D -
#83040 Óó, legközelebbi VGA-m tuti nVidia lesz.
Az utóbbi 2 napban annyi csalódás ért úgy hirtelen, hogy besokalltam. :D
- Serious Sam 3 a legújabb AMD driverrel pont 7870 kártyákon egy idő után játszhatatlan lesz.
- Witcher-re nem tudok V-sync-et erőszakolni külső programokkal se (nVidia-n állítólag Control panelből simán be lehet lőni).
- Worms Revolution-ben Radeon-okon alapból nincsen élsimítás bekapcsolási lehetőség (ez volt a csúcs :D).
Nem érdekel, hogy vannak esetek, amikor csak a játék a hibás, ha összességében gondtalanabb az élet nVidia-n, bevállalom a zöldhályogot, legalább kíváncsiság szintjén. :) -
#83039 Kipróbáltam ezt a RadeonPro-t Witcher-rel, rá se b.szik, szóval RadeonPro-t már töröltem is.
Telepítettem ezt a RivaTuner-t, látom is Tools mappájában ezt a D3DOverrider-t, amit elsőnek el is tudtam indítani, amíg be nem zártam. :D
Azóta egyszerűen valamiért nem tudom elindítani úgy a programot, hogy meg is jelenítődjön, csak a Feladatkezelő szerint fut ilyenkor.
Gépet is újraindítottam, semmi eredmény. Újratelepítés sem lenne célravezető, mert állítólag RivaTuner nélkül is megy.
Egyéb tanács? -
#83038 milyen kártya? mert lehet h mamár kapnál egy ujat annyiból, amennyibe a javítás fájna ... (posta, stb) - és semmi gari h utána meddig lesz jó.
mem órajelet próbáltál csökkenteni? hátha ugy még bírná...! -
#83037 Lehet hogy rá gondoltál:zuhi_ :) -
#83036 Akkor prohardveren tudsz egy sráccal beszélni, most hirtelen nem tudom a nevét.. mi a hiba pontosan..? a képen csíkok vannak stb? -
sznorbert86 #83035 az a baj nem garanciás.. ha az lenne természetesen azonnal küldeném.. :) kb 5 éves már :\ akkor ez kuka? -
#83034 Ha garanciás akkor küldd vissza a bolthoz, memóriahibát nem igazán lehet kijavítani otthoni keretek között ... -
sznorbert86 #83033 elromlott a vga-m valószínűleg memóriahiba! esetleg ha valaki jártas benne illetve tudna valakit aki meg tudná csinálni kérem írjon PM-et. (Debreceni vagyok)
Előre is köszönöm -
Solt #83032 Hmmm... :) -
#83031 Élsimihez. Kevesebb fps-t evett ha azt használtam, és még szebb is volt mint a gyári. -
Solt #83030 De ahhoz minek a RadeonPro? :) -
#83029 DCS World 1.2.3 még ment radeonpro-val, az 1.2.4 nálam már nem megy vele. -
Solt #83028 Amikkel én játszom, a jó része még DX9! :D -
#83027 dx10-11-ben valóban így van, csak dx9 játékokra lehet kényszeríteni :) de az meg kihaló állatfajta... -
Solt #83026 Én úgy tudom, hogy az MS a DirectX api részévé tette, így a fejlesztők sara a vsync. Továbbá az, hogy ne lehessen a driver alól kényszeríteni, a WHQL aláírás feltétele. De ezt ne vedd 100%-nak, lehet én szűrtem le rosszul az infókat... :)
Ja és a RadeonPro-nak is vannak nyűgjei... nem működik minden játékkal, de a honlapján és fórumban megtalálod a kellő infókat! ;) -
#83025 Na ezt a RadeonPro-t kipróbálom majd még mindenek előtt. Már a neve is szimpatikusabb. :)
Köszi!
Az pedig komoly akkor, hogy a CCC-ben csak dísznek van a V-sync állítási opció? :O -
Solt #83024 CCC alól nincs vsync, azt ne is próbálgasd! :) Ha a játékban nincs állítási lehetőség, akkor próbáld meg a RadeonPro-val. -
#83023 Nem jöttem volna érdeklődni eziránt az ismeretlenebb megoldás iránt, ha működne Catalyst-ból. :)
Tehát egyelőre úgy tűnik, hogy mindenképp telepíteni kell a RivaTuner-t. Köszi!
-
#83022 Catalystból próbáltad már bekapcsolni?
Egyébként letöltöd a rivatunert és ott van a fájlok közt az overrider. -
#83021 Sziasztok!
Használja itt valaki a D3DOverrider programot?
A Witcher játékhoz érdekelne, mert ahogy látom nincsen benne V-sync állítási lehetőség, nélküle pedig elég hányás a kép (érdekes, hogy régen nem zavart, elkényelmesedtem :)).
Elég noob kérés, de megbízható letöltési helyet keresnék, mert ahogy látom ennek hivatalos oldala lehet nincs.
Meg valami köze van ugyan a RivaTuner programhoz, de ha lehetséges azt nem szeretném vele telepíteni.
Néhol írják, hogy működik RivaTuner nélkül is. Ebből következtetek, hogy létezhet egyedülálló verzió is.
Köszi! -
#83020 Lehet az lesz, mert már kezd idegesíteni. -
#83019 más böngésző használata, átmenetileg? -
#83018 Hali
Néha ezt kapom: "az amd driver képernyőillesztő nem reagált és utána sikeresen helyreállt"
7 napon belül kétszer csinálta ezt, előzőleg májusban kétszer, azelőtt meg februárban, meg még tavaly ősszel-télen 2 alkalommal.
Ahogy kifigyeltem leginkább akkor jön elő mikor egy youtube videóba beletekerek. Ekkor szétesik a kép és jön az üzi.
Most legutóbb a böngésző indításánál jött elő (mozzila). Egyszer volt még ugyan ez, a többi a youtubes tekerésnél jött elő. Mozzilán kívűl más böngészőt nem használok ha ez számít.
Valami fix? Marad a driver frissítés? (Kedvenc gammáim ezt a drivert szeretik, addig nem akarok frissíteni míg nem muszáj. -
#83017 off:
Sziasztok.
Valaki találkozott hasonló hibával? Windows indításánál jön elő. Valaki tud rá megoldást?
hiba: Hardinstall-silent.exe működése leállt.
-
Communist #83016 Fatal: én is ódzkodóm minden bétától, most a 13.4es hivatalos driver csinálta ezt nekem, és 5770em van. Mikor 4830am volt, és max a 12.4-es tudtam feltenni rá, akkor is volt ez a probléma. -
#83015 Nálam nincs ilyen probléma, HD7770. Bár nem használok beta drivereket, mindig csak az utolsó hivatalost. -
Communist #83014 Az újabb ati driverekkel, nem tapasztaltok olyat, win7 esetében, hogy 0x00000116-os hibakód mellett kékhalállal indul, illetve újraindul, majd köv indításnál már jó? És mellékesen, a video lejátszás is szaggat teljes képernyős módban, ilyenkor? A driver újrarakása pár hétre megoldja a problémát, de permanensen elő szokott jönni nálam. -
Borg #83013 Nekem meg sapphireből volt 4870 flex, ami gecire hangos volt, mégse lehet kijelenteni, hogy amiatt soha többet nem vennék sapphiret... -
#83012 Geforce fx szériából volt msi-m, valami egyedi megoldás volt, hangosodott aztán megállt, ráhackeltem egy rendszerventit, hamar ki is dobtam.