AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A Tomb Raiderrel is csak azért ugranak rá a tressfx-re, mert az amd belapátol némi pénzt az involveddel 😊
Lesz 70 helyett 50 fps-ed, csak hogy lobogjon a haja a csajnak 😊
És semmit nem csináltak vele.
Helyette ráálltak a 'Force'-ra... számítási képességekre gyúrás nélkül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(meg az is el lett felejte, hogy az NV-nek 3 évvel ezelõtt volt ugyanilyan DX11 Hair demója, még fermire)
Már, ha nem 8800-asod van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
Nekem is most zöld vga jött volna a sorban, de így, hogy gyengébb is valamivel a GTX680, plusz még jóval drágább is... ez már sok volt. Ha én is csak a CloD-t tolnám, akkor nem érdekelt volna, de így nem vitt rá a lélek! 😊
www.smart-bus.hu
Az tény,hogy nagyon elszálltak az árak VGA fronton ,mert azért egy 110 ezres AMD VGA-t sem neveznék olcsónak már. Nem beszélve errõl a titánról vagy mirõl. Az elmebeteg árú.Nem kell cserélgetni a hardvert évenként😊 ez a megoldás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
No igen - ezt el is hiszem, ha látszik.
Omlás:
Egyetértünk. Teljességgel emberfüggõ a dolog. Én például nem vagyok nagy grafika-függõ. Játékélmény mindenek felett. Ezért is kábé tojok a 'zújkrájziszra'.
A 30-60 FPS mizéria sem érint
Ennyit enged ez a gép, aminél ülök.
Más meg elégedetlenül morog, ha csak 59 FPS-e van, és nem 60 😊))
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Embere válogatja.
Az ilyen mikrolaggos tesztek meg 10 ponttal jobb 3DMark eredmények azok pont azok amiket a valóságban a büdös életben nem vesz észre az ember 😄
Amúgy meg mindenki nagy fiú oszt eldönti mire költi a pénzecskéjét én special szimpatikusabbnak és gazdaságosabbnak is tartom a pirosat mint a zöldet pedig anno pont fordítva volt még a 4200Ti, 6600GT idején húú de régen is volt az már ...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ez szemmel, játék közben is látható... amiken meg lovagolnak ezekben a tesztekben, az maximum ilyen táblázatokban mutatható ki, szabad szemmel nem látszik... ha látszódna, akkor égnének ezek a topikok a nyivákolástól! 😊
www.smart-bus.hu
Egy fáradt ember reakcióideje, felfogó sebessége egy részegével vetekszik.
Így, a képernyõn megjelenõ, látható események felfogása - s igen, ide sorolhatók a mikrolagok, 'tüskék' is, amiket csak szoftveresen, meg belassított videókkal lehet igazolni a nagy átlagnak - is problémásabb.
A lényeg az, hogy akkor lettél volna hülye, ha ahhoz az egy játékhoz AMD-t veszel... 😊
www.smart-bus.hu
Ugyanazt mondom, mint eddig is,
"Ez a teszt pont arra volt jó, hogy rámutasson, ezek a látványos táblázatok köszönõ viszonyban nincsenek azzal amit a szemünk lát. Legalábbis amíg nem ilyen 70-80ms feletti ugrások vannak..."
Ha akarsz, akkor tudomást veszel errõl, ha nem, akkor meg hajtogathatod tovább, hogy az NV folyamatosabb kép. Rád bízom... 😉
www.smart-bus.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jo ervek, mondok vagy 20 kartyat amik megfelelnek e kriteriumnak... 😊
Saor Alba
Saor Alba
Mi lenne kamu? Látványelem hiszen látod van és nincs ennyi nincs ezen mit kamunak tartani!
Azzal meg kár jönni,hogy Physx nélkül is lehetne ilyeneket. Igen LEHETNE,de kurvára nem akarja senki megcsinálni.
Pedig igen látványos tud ám lenni!
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt a kört meg nincs kedvem megfutni újból.
NEKEM! nyûgösebb. Még egyszer. NEKEM! Most had ne fejtsem ki miért ,mert az is vitát szülne.
No meg amire nekem kell oda jobb az NV . Ez ennyire egyszerû.
Egy csomó érvet fel lehet hozni akármelyik mellett és ellene is egyébként,de pl én nem érzem magam hülyébbnek azért mert NV van a gépemben,holott sokan így állnak a dologhoz😊
Akinek meg ebbõl nem az jön le, hogy ezeket a kimért értékeket szemmel nem lehet észrevenni, az gondolkozzon el a marketing személyére gyakorolt hatásán! 😄
Tudjátok mi különbség van az NV és az AMD kártyái közt? Az árcédula... de ott aztán vannak tüskék! 😄
www.smart-bus.hu
Ez a teszt pont arra volt jó, hogy rámutasson, ezek a látványos táblázatok köszönõ viszonyban nincsenek azzal amit a szemünk lát. Legalábbis amíg nem ilyen 70-80ms feletti ugrások vannak...
www.smart-bus.hu
Ha Abut olvasod a PH-n, akkor pont fordított a helyzet. Neki gombra vannak bindelve a "GCN" "Comupteshader" és egyéb hangzatos AMD sallangok 😄
Ezzel szemben mondjuk a 310-es driver pont nem a leggyorsabb BF3-hoz nv fronton, de mindegy, ezen nem akadunk fenn.
Az egyetlen kirívó dolog talán a FarCry3-as eredmény ebben.
Mindenki olyan következtetést von le, ami neki kényelmes 😊
Mennyire naivak tudnak lenni az emberek...
Igaz én jómagam csak egy játékon próbáltam annó mindkét kártyát ,de akkor fps-tõl függetlenül én is simább futást tapasztaltam az NV-n.Igaz az csak sima 7970 volt. Ezt mások is leírták már,de persze ez sem örök érvényû igazság. Látható,hogy a játékok nagy % nál kb azonos az élmény ,és az is tény ,hogy a radeon olcsóbb ,ergo aki ár érzékeny annak ez fontos és ez alapján jobb választás a piros. Másoknak meg más szempontjaik vannak.
Csak könyörgöm ne kezdjétek el egymás szapulását😊
Vagy inkább az, hogy amiket így kiméregetnek, és borzalmas állapotokat mutatnak, azokat szemmel észre sem vesszük?
Egyébként nem tudom honnan veszed ezeket a tesztoldalakat, de legalább arra vennék a fáradtságot, hogy a táblázatokat egyformán skálázzák... persze akkor nem lenne ilyen látványos.
www.smart-bus.hu
NV-n is ugyanúgy implementálható (ha valaki szükségét érezné a játékkészítõk közül), max majd 2 fps-el lassabban fut.
Szóval AMD-n lesz 70 helyett 50 fps, csak mert lobog a haj a szélben, nv-n meg 70 helyett 47. Now what 😄
Konfig: 2500K @4014Mhz 16GB 1600Mhz Kingston Asus HD7950 DCII
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
merlinw: abu85 is azt irja a ph!-s cikkben, h "A Tomb Raider címû játék PC-s portjában az effekt a DirectX 11-es módhoz lesz kötve, ami nyilván annak köszönhetõ, hogy egy DirectCompute felületen írt programról van szó. A portolást végzõ Nixxes kérdésünkre elmondta, hogy a TressFX bármilyen DirectCompute 5.0-t támogató hardveren aktiválható (vagyis a DirectX 11-et támogató GPU-kon mûködik). " ...
Forza.
[merlinw.org]
"Important! NVIDIA video card driver versions 310.70 & 310.90 may cause client crashes & FPS drop-downs. It is recommended to use driver version 306.97."
(egyik nepszeru online MMO)
Saor Alba