AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adott egy játék, amiben van egy feature, egy látványelem, de csak EGYESEKNEK érhetõ el, még pedig azoknak, akik egy gyártó erõs középkategóriás hardverét vették / vehették meg (mert volt rá +X ezer Ft-al többjük, ellentétben Átlag Jóskáékkal szemben).
Nem éreznéd, hogy feszíti a zsebedet a bicska?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De így már értem azért az álláspontod. Mi több megértelek.Komolyan!
Erre amúgy nem tudok mit mondani😊 Max annyit ,hogy qrva NV😊 Mindenrölõtehet na😊 Fõleg akkor a pókhálóról! ami nélkül nehéz az élet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ha nem lett volna fizix, akkor lett volna sima pókháló mindenkinél, így viszont "ki kellett hagyni", hogy nagyobb legyen a különbség.
így ok?
Forza.
Idézlek!
"Szopik a juzer, mert ha amd mellett dönt, lehet h kijön játék ami fizixes és érdekelné a pluszeffekt."
Aztán írtál olyat is,hogy
""AMD-nek meg kéne venni a fiziksz jogokat az nVidiától."
Minek? Ugyan az megcsinálható ingyenes platformokra, nem is egyre."
És még
"Nem kell az irónia, a fizix tényleg szar és parasztvakítás."
Nos én ezen nemigen tudok kiigazodni😊
Szerintem ez csak amolyan vihar a biliben dolog ,mint itt egy tanult kollega megjegyezte ,semmi olyan nincs ami hátrányosan érintené a másik gyártó eszközeit használó felhasználót.
Csak ez az egy olyan dolog van amihez az NV ragaszkodik ( fingom sincs miért) szerintem együtt lehet ezzel élni. És úgy is változik a piac ahogy nézem,így mint mondottam okafogyottá is fog válni ez a dolog.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy esetleg ugy probálsz meg érvényesülni, hogy ne átbaszd, hanem "segítsd"?"
Olyan a jelen helyzetben nincs. (Ja és sose basztam át senkit!! ezt tisztázzuk😊 )Ha nekem jó ,azaz gyarapodnák is a munkánkból ,az "drága" a megrendelõnek.Ha elfogadom az õ álláspontját akkor kb ingyen dolgozok. Mert ne feledd van egy harmadik "személy "is a képletben😊és ha õt figyelmen kívül hagyom akkor meg jóóóól megbüntetnek.
Erre mondja a kedves megrendelõ,hogy az õt nem érdekli ,oldjam meg. Erre mondom én,hogy akkor lakjon barlangban😊A kör bezárult .
Persze ez azért nem teljesen ide vágó példa és biztos nem is jó,de csak azért írtam,hogy lehet ezt a dolgot több nézõpont szerint is vizsgálni.
Mindamellett ez a fizix engem egy cseppet sem érdekel ám,szerintem sose láttam mit is csinál😊 Én nem emiatt veszek +20 al drágább NV kártyát.
Mondjuk úgy ,mert ehhez van kedvem😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szopik a juzer, mert ha amd mellett dönt, lehet h kijön játék ami fizixes és érdekelné a pluszeffekt.
Szopik a másikjuzer, mert a fizix miatt vesz nvt drágábban és nem jön ki olyan, ami miatt megérte a +20k.
És a legnagyobb szopás az lenne/lett volna, ha az amd is részt vesz a geciségversenyben és exklu effekteket vásárol.
---
Értem én, hogy tiéd az nvidia cég, ezért "fontosabb" az õ szemszögük, de....
példádnál maradva, gondolom olyat nem tudsz elképzelni, hogy Neked is jó (cégednek) és a vevõnek is jó... az nem opció? 😉
Hogy esetleg ugy probálsz meg érvényesülni, hogy ne átbaszd, hanem "segítsd"?
Forza.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A teszteket csak azért futtattam mert low fps-re panaszkodtak sokan én meg nem tapasztaltam és kíváncsiságból lemértem és kb ennyi a történet :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ez is egy vélemény. Úgy is kezeljük.
És ezen vitázik a fél net?😊))
Én most egy cég szempontjából néztem a dolgot. Nekem is van cégem (persze nem ezen léptékben) és nagyjából pont lexarom,hogy mi a jó a megrendelõmnek még ha ezt nem is propagálom. Ha nekem nem jók a feltételek akkor nem csinálom a munkát. Szoktam mondani is,hogy már megbocsásson ,de én azért nem koszolom össze magam,hogy õ, mármint a megrendelõ jól érezze magát.
Én nem neki hanem magam miatt dolgozom. Õk is ugyanezt mondogatják,hogy verseny van ,meg minél olcsóbban ,meg hasonlók😊 Akkor lakjál barlangban😊
Szóval lehet ebbõl adódik a nézetbeli különbség 😊 közöttünk.
Gondolom te is csak egy mezei felhasználó vagy, vagy tévedek?
Szerintem itt a gond. Végülis, megint csak 1 valaki szív emiatt, az a felhasználó továbbra is (nemcsak az amd userek, a vga emiatt kerül neked többe)...
Nos akkor mi is a gond?
Ezek szerint az NV fizet azért ,hogy ez belekerüljön egy adott játékba.
Nos? Pláne nem értem a berzenkedést. Ez neki plusz kiadás. Gondolom azért fizet,mert szerinte jó befektetés. Van aki ezért használ NV kártyát,van aki meg le se xarja😊 Erre mondom,hogy majd az idõ eldönti. Mit rugózunk is ezen? 😊)
Mert a fejlesztõk szerint nem éri meg ilyet beletenni. Physix-et sem tenné be a játékba kutya se, ha nv nem pénzelné az adott fejlesztõcsapatot...
Nem kapáltak az nVidiának - köszöni szépen, el lesz õ továbbra is, és ott lesz/van ugye az üzleti és mobil szféra -, de hogy meg fogja érezni a konzolok eljövetelét, és az azt követõ idõszakot, az biztos.
Ha ennyire kell az a fizika akkor mint mondottátok van egy csomó megoldás ingyé,hogy legyen a játékokban.Akkor csinálják úgy a fejlesztõk.Mért nem terjed ? Ott a Hawok .
Eleve kezd tárgytalanná lenni ez az egész,hiszen most az AMD nyomul jobban a játékok terén (plusz ott lesznek a konzolok is neki) így ha valakik hátrányba kerülhetnek,pont a másik céget preferáló játékosok lesznek.
Erre mondom én ,hogy majd az idõ eldönti ki csinálja jól,vagy jobban.
Jelenleg nincs semmi eget rengetõ különbség a két gyártó között teljesítményben,de ez nem 100% ,hogy így is marad.
Olyan fícsör pedig sosem lesz ami "fontos" (értsd: játékélményt befolyásoló) , mert azt egy játék kiadója sem engedheti meg magának, hogy kizárja a teljes AMD/NV kört.
[merlinw.org]
És nem tudsz elképzelni olyan helyzetet, amikor kijön egy játék és abban van egy olyan effekt, szolgáltatás ami zavar, hogy a tiéden nincs?
Hiszen honnan tudnád amikor kártyát vásárolsz, hogy arra melyik játék hoz plusz effektet majd? Sehonna. Lutri. Szerencse dolga lenne, hogy pofánrúgnak-e vagy sem 😊
Nincs szabad választás, mert én bírnék plusz effekteket a radeonomon, de nem olyan áron, ahogyan most megy az nv-fiziksz fasságával.
Forza.
Ezen az egy effekten kívül minden más ugyan olyan a másik gyártó kártyáján is egy egy játékban. Nv így döntött. Na most ez jó volt e a részérõl vagy sem azt majd eldönti az idõ meg a vásárlók,de mivel õ ezt pénzért vette így én nem csodálkozom azon,hogy ebbõl profitálni akar. Ha így akkor így. Ha az AMD is csinálna ilyet azt is elfogadnám. Egyiknél ez a másiknál amaz lenne a plusz. Én meg úgy vennék hardvert ,ami nekem jobban bejön.
De ostorozni ezért szerintem fölösleges,pláne úgy,hogy pl szerinted szart sem ér ez az egész. Ha szerinted ,és még sokak szerint is ez így van akkor meg nem tök mindegy,hogy ez most csak NV-n fut?
Akit meg érdekel,vagy tetszik neki ,megveszi hozzá a hardvert. Szabad világ,szabad választás.
És a véleményrõl😊
Mindenkinek van de alapvetõen senkit sem érdekel mint tudjuk😊
Te vagy bárki pl hiába bizonygatná,hogy vegyek Radeont , ugye tudjuk ,hogy ez teljesen felesleges lenne. Én is hiába mondanám a magam "érveit",véleményét ,na az is kb a falra hányt borsó kategória .
Én szívesen elolvasom bárki véleményét ,van amelyik közel áll hozzám,van amelyik kevésbé,de nem minõsítek ezért senkit. Én aszondom,mindenki azt csinál,vesz ,használ, annyi pénzért amennyiért csak akar ami csak jólesik.
Ez nem vélemény ez tény: ha több gyártónak lennének exkluziv effektjei, bármit is birtokolnál, le kellene mondanod a másik kártyán megkapható effektekrõl. Ez szopás.
HA ezt nem látod be, akkor minimum korlátolt vagy, de szerintem errõl szó sincs 😊
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Max nem értünk egyet.
Neked szar a fizix másnak meg nem😊 Ez van .
De nem értem azt sem miért pont a te véleményed lenne a mérvadó? Magyarázzam? vagy leesik?
Nvidia driverekkel SOHA nincs gond 😛
Minek? Ugyan az megcsinálható ingyenes platformokra, nem is egyre.
Forza.
Mert mi van, ha az AMD is elkezdi? (elkezdte volna)
Vennél két vga-t?
Magyarázzam még vagy leesett?
Forza.
www.smart-bus.hu
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A tressfx-hez nem kell semmi specialitás a hardverben, amit csak az amd kártyái tudnak. A technológiát pedig ha már õk csinálták, nyilván úgy csinálták, hogy jól fusson a kártyájukon.