AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is megpróbáltam, de összesen max 1-2 fps-t nyertem egy csomó glitch-ért és instabilitásért cserébe.
Ki kell várni, amíg beindul a nextgen, aztán szét lehet majd nézni, mit kapsz a pénztárcádhoz mérten és úgy dönteni. (feltételezem játék miatt akarnád húzni)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
U.I.: ez árulásnak minõsül, úgyhogy megfosztunk a Radeon lógocskádtól ..<#wave>#wave>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hmm.. Anno ugyanígy voltam az Nvidia-val is. Ott is szar driverek voltak, azért is váltottam 2011-ben AMD-re. Azóta sem bántam meg, csak azt, hogy ASUS-t vettem (indokolatlanul drágább, mint a többi márka). Legközelebb is AMD VGA-t veszek majd (várhatóan 2014-ben), de nem biztos, hogy az ASUS lesz. Shappire nem érdekel és MSI sem. Talán még a Gigabyte ami szóba jöhet esetleg más megbízható márka.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Najó, maradok amd-nél is, csak elvileg holnap vagy holnapután kapom meg a dell xps notimat, amibe 640M van 😊
Kivancsisagbol felhivtam egy helyi boltot,hogy megis mennyiert adjak. 27k-t kernek ugyanezert a modellert. "Aha,koszi,szevasztok!"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
[merlinw.org]
ami nyilván rám is igaz, hiszen nem vagyok a magam ellensége 😉 (értsd: volt má geforcem, még a 4-6-7-8-9 szériákból és vennék is újra, ha az amd valamit nagyon elbarmolna)
Forza.
Nono! Azért ne kezdjünk el elmenni ebbe az irányba ha lehet. Inkább nem reagálok,és akkor maradjunk ennyiben.
Amúgy van az a mondás, "az elv olyan mint a fing, tartod amíg tudod!"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Elvrõl lenne szó, de hiába is magyarázom, ha neked olyanok nincsenek....
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Also kategoriabol mivel lenne erdemes szemezgetnem? (max. 15k-t szannek a dologra)
Lenyeg: HDMI csati legyen,lehetoleg passziv hutes,ne kelljen neki kulon tap,1080p-t vigye hibatlanul es 1-2 regebbi jatek azert tisztesseggel elfusson rajta.
low-end kategoriaban nem nagyon vagom a temat,meg hogy mit lenne erdemes megvenni. Mit ajanlotok,mit vegyek?
Vagy ennyi penzert erdemes lenne hasznaltan nezegelodnom?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mindamellett azért megjegyezném még,hogy az egyik tanult kollega aki most próbálta eme dolgot ugye 680 al ,valami olyasmit mondott,hogy igencsak más mint ahogy eddig látta. Akkor csak van benne valami ha már õ is azt mondja.
Lehet mégse olyan vacak az ,csak hát sajna kötött a dolog.
Na meg eszembe jutott valami. Lehet nem jól gondolom.
Ezt õk nem használják fel a professzionális kártyáiknál?Gondolok itt mindenféle tudományos számításokra. Mert hogy ez a Cuda hoz van kötve NV nél ha jól emlékszem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Náluk az eladó érdeke szerencsésen összetalálkozott a vevõk érdekeivel.
NV mindig is tisztességtelen féreg játékos volt (aki még emlékszik a 3dfx idõkre....), marad is olyan.
Forza.
Téged zavar,hogy az NV szponzorált játékokban nem kapod meg ugyanazokat a látványelemeket mint a másik. Értelek ,megértelek.De ez nézõpont kérdése,hogyan viszonyulsz hozzá. Az ,hogy köpködsz ,meg szarozol úgyse old meg semmit ,max gyomorfekélyt kapsz. Lehet hõbörögni reggelig ,de jelenleg ez van és senkit sem érdekel ,hogy ez neked jó e vagy sem. Még az imádott gyártódat sem. ha érdekelné,akkor (mint már említettétek pl a Havokot) csináltatna olyan játékot amiben neked is elérhetõ lenne. Vagy õ is beszállna abba amit az NV szponzorál,hogy héééé mán nekem is kellenek azok a (mondjuk pókhálók) adok rá ennyi lét. Vagy megegyeznek az NV vel. De nem ez van jelenleg. Most ,hogy az AMD elkezdte a játékok tömeges istápolását ,hidd csak el változni fog a helyzet.
Solten!
Az AMD az nemcsak VGA-t gyárt! Ezt azért tartsd szem elõtt.
Azért egy jóval szerteágazóbb ,nagyobb cég mint az NV.
Azok úgy gondolják ez így megéri nekik. Hidd el ,hogy nekem aztán tök mindegy ,hogy más is használná e ezt ,én mint mondtam tán nem is láttam soha miket takar,de szerintem annyira nevetséges ezen rugózni,meg sötét lónak beállítani õket. Meg hogy drágák. És? Nem kell azt megvenni senkinek aki nem akarja.És te is ezzel a fanboysággal jössz.
Én sem azért tartózkodok a te általad favorizált cég termékeitõl ,mert a saját zsebem ellensége vagyok. Egyszerûen nekem a másik jobb,gondtalanabb. És még ki is próbáltam pl a 7970 est is ,nehogy hülyeséget csináljak. Nem volt az igazi. Ezen mi a fanboyság?
Amúgy meg itt a nyár a faxt se érdekel a PC meg a VGA ,menni kell a szabadba ,vedelni a sert,sütni ,fõzni,jönni -menni.
Saor Alba
A te és az én igényeimet magasról lexarja bármely elektronikai gyártó.
Szépen apránként csöpögtetik jó sok pénzért a fejlesztéseiket ,és ez nem csak a VGA esetére hanem bármire (pc re, mobilra ,hifire ,TV re stb ) igaz. Még a internet szolgáltatásra is! Ez kis hazánkra nagyon is igaz pl.
Senki sem tudja bizonyítani azt sem, hogy nincs bevételük, és azt sem, hogy van.
Mert "messzirõl jött ember azt mond, amit akar"...
Lásd, PC-s eladások vs. konzolok - PC-s digitális eladási adatok nélkül mondanak, szinte 'ex-has' értékeket.
Õk pénzt adtak azért a fejlesztõknek ,hogy nekik legyen pókhálós.
Solt mondja jól. A hibát lehet a fejlesztõkben kéne keresni,meg a játékos társadalomban akik warezolnak. Mert ugye ok -okozat.
Ha lenne bevétele rendesen a fejlesztõ cégnek ,pont tojna a VGA gyártók pénzére.
Forza.
Nem azért költöttem anno vga-ra, hogy szaggatva játszak, úgyhogy nekem a fizix cpun nem opció.
Forza.
Igaz,nekem tetszik a haj effekt de ennyit nem ér😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A pisix egyszerûen rosszul van megírva. Nincs olyan vas a földön, ami elbírna vele, ha többet kéne számolnia 1-2 kabát lengedezésénél. HAVOK ezzel szemben a komplett környezetet leszámolja csuklóból egy alsó kategóriás procival.
[merlinw.org]
Lehet szóvá is teszem ,hogy nekem mért nincs.
Mafia 2 - kabát animáció (mosolyog) és Alice volt, amiben gyûrõdött, meg hajat mozgatott.
Majd, ha BF3 vagy Red Faction szintû rombolhatóságot készítenek pisix-el na, majd akkor lehet aggódni.
[merlinw.org]
3-4 éve ez nem volt járható út például.
Kiegészíteném:
"de csak EGYESEKNEK érhetõ el teljesítménycsökkenés nélkül".
[merlinw.org]
Vagyis, senkinek sem kell nélkülöznie semmit, ha közép-felsõ kategóriás processzora van. Ahogy korábban írtam, én is PhysX szarokkal játszottam a Batman-t, Mirror's Edge-et, Alice-t, sõt a Borderlands 2-õt is kipróbáltam vele.
Tehát semmit sem kell nélkülözni, max pár fps-t, Radeon esetében, de egy közép-felsõ kategóriás PC-n még így is 30fps felett megy minden.
[merlinw.org]
Komolyan érdekel.
Lévén én nem játszom nagyon semmivel így nem tudom. Szimemben pl minden van mindenhol mindenkinek.
Engem picit sem zavar az,hogy pl neked AMD kártyád van. Sõt!
Nekem NV van és látod azt se tudtam,hogy van pókháló probléma,ami lássuk be valóban komoly dolog. Mi több pókhálóról se tudtam.
Bocsánat, ha nem így volt. <#worship>#worship>
Nincs pókháló betmenben nálatok.Nem vagyok hülye ,értem . Ezért írtam qrva NV. Most mi a bajod?
hogy az AMD-ken alig alig lassul a tress fx nem igaz: