AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Il2 be tettem eyg videót ,egy srác küldte nézd meg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Komolyan mondom hihetetlen . Próbálom megérteni az okokat ,de igazán magyarázatot nem tudok rá adni. Én még ennyit nem mókoltam hardverrel😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez az igazi X akta.
www.smart-bus.hu
Utána meg hónapokig bughunt, nem jut idõ a vörös, kissebb gyártóval is foglalkozni. Evvan.
Forza.
A bolygón 7 es radeont és CLOD ot használók sem tudnak😊 Egyszerûen kihívásokkal küszködik. Ahol a GTX hasít és meg se kottyan neki ez pusztul.
Ha tudnám miért sok pénzt kereshetnék vele😊 A képi hibákról nem is beszélek. Azért érdekes,mert a hatos sorozatnál ez nincs.
Ergo. Aki evvel a szimmel játszik mint én is felejtse el ,mert több a bosszúság vele.
Ezen mit nem értessz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezt nagy bizonyossággal sejtettük elõre, most már viszont tudjuk is 😊)
Forza.
Mindamellett nekem sajna nem fog kelleni mert a CLOD ban nem jó továbbra sem ,de más játékokban nagyon szépen muzsikál.
Mindent összevetve és összehasonlítva a 680 al azt kell mondjam ,hogy vegyesek az érzéseim. Maradjunk annyiban ,hogy nem jobb ,nem nyújt jobb teljesítményt mint ahogy azt mondogatják. Pontosabban érzetre ahol baj van az egyikkel,ott baj van a másikkal is.Ha az kevés lesz valamire a jövõben akkor ez is. Mindenesetre ez a széria már utolérte az NV-t teljesítményben ezt el kell ismerni.
minden más - irreleváns 😊 (lévén nem perfektre kalibrált hõmérõk dolgoznak a kártyákon.... nem lehet õket egymással összevetni)
Forza.
Én ebben a generációban már nem váltok semmire szerintem, marad a 670 FTW.
Legalább látom ,hogy most mire jutott az AMD. Jelzem most nem volt bajom a catával,felreppent és semmi baj eddig. Majd meglássuk.
Piszka nélkül ez a helyzet.
Ne félj itt van az asztalon a 680 is😊) Biztos ami ziher😊
Nv control panel, digital vibrance, húzol rajta kicsit feljebb... + színprofillal ugyanolyanra belõhetõ az nv meg amd is.
www.smart-bus.hu
Most halljam ,hogy fanboy!<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1><#duhos2>#duhos2>
Amúgy jónak tûnik,de elsõre az tény,hogy melegebb már alapon is mint a GTX. Van jó 5-6 fok különbség.
Én még ennyire sem gondoltam volna. 😊
Mind1, a lényeg ha beruháznak egy 7850-be és az kijön 40k körül akkor megpróbálok túladni az 5850 Radeon-jukon PH apró rovatban. Legfeljebb lejjebb mennek az árral, hogy tényleg csak annyi legyen vmi kis pénz visszajöjjön az új árából. Gondoltam, hogy nem nagyon megy mostanában a piac. Ám, köszönöm! <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hasznalt referencia 5850 kartyak 22-25k-ert mennek. 😊 De nagyon doglott a piac :/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"de szerintem már." -> ,de szerintem már nem.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nagyon szépen köszönöm fiúk!
<#worship>#worship>
Remélem még nem járt le a szerkesztési idõ. A másik kérdés most jutott eszembe percekkel késõbb. Felajánlottam Nekik, hogy megpróbálom PH-n (foggalmuk sincs mi az...) eladni a kártyát és akkor talán némi pénz még vissza is jön. Azt természetesen hozzátettem, hogy az nem 1,2,3-ra van meg és nem is 100%. Szóval kb. mennyit lehet manapság kérni egy használt HD5850-es kártyáért? (nincs arról infóm, hogy garis-e még vagy sem, de szerintem már. Ipon-onos vásárlás volt de szerintem már több mint 2 éve volt)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ha belefér, érdemes a 2 gigás változatok felé tendálni: nagyobb felbontás, AA (és ezeket ez a kártya bírja!) miatt már sok játék 1g vram felett "zabál" 😊
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezer éve nem jártam erre, ezért elõször is üdvözlök minden régi és új arcot! Mivel Én még továbbra is elvagyok az nV kártyámmal. De tudjátok évekig csak Radeon-t használtam.
Amiért írok az az, hogy tanácsot kérnék Tõletek. Van egy kollégám, aki vásárolt a fiának egy gépet. Annó még Solten és Merlin, Ary ha (ha jól emléxem a nevére) segélt a konfig összeállításában. Már nem emléxem, hogy milyen AMD is van benne, de vmi 2 mag-os Black Edition vagy mi a neve. Olyan 3Ghz körüli az órajele. A VGA kártya egy Sapphire HD5850-es (Nekem is volt olyan). A referencia, tégla kártya.
Szóba került, hogy talán le tudnák cserélni újabbra, jobbra. Az lenne a kérdésem, hogy milyenre lenne érdemes cserélni? Ami szintén egy amolyan legjobb ár/teljesítmény mutatókkal rendelkezne. Pénzbõl, fizetésbõl élnek, gyerek tanul, ergó ami megfizethetõ, amolyan közép, alsó közép kategória lenne. Én a 6950-esnél ragadtam le, hogy az egy nagyon jól sikerült példány lett. Elég lenne az, vagy vmelyik újabb generációs lenne már a jobb választás. Nem a fícsörökön lenne a lényeg, hanem valóban azon, ami az 5850-eshez képest elõrelépés lenne, de árban nem olyan, amire már több hónapig spórolni kell.
Ill. újra kell majd telepítenem a gépüket. Néztem, a legújabb a 13.1-es Catalyst. Milyen ez a WHQL driver? Okés? Csak mert látom van béta is, pár performance cuccal ellátva.
Fõbb játékok, melyekkel játszik a gyerek: Assassin's Creed 3; World Of Tanks; Total War: Shogun 2; The Witcher 2. Én ezek közül egyiket sem ismerem. Jó lesz ezeknek a 13.1-es Cata?
Dánkesõn! <#worship>#worship>
Lévén egy 680 van a gépemben jelenleg ,így nagyon egyszerûen megtudom tekinteni a dolgot. Egy biztos. Több ram ,nagyobb sávszél,olcsóbb,talán ismétlem talán idõtállóbb,és tesztek szerint gyorsabb bár nem mindenhol.
Ez a hivatalos mindenhol a juzer orra alá dörgölt verzió. Most van idõm,meg tudom tekinteni ,hogy mi is az annyi. Megnézem a Metróval, a BF3 al, a Mohával,Dischonored ,repszimekkel,oszt kiderül. Ilyen diablóval nem is foglalkozom.Vagy meggyõzõ lesz vagy repül😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A CLOD nál volt 3 kék csík a horizonton,aztán eltûnt egy idõre ,majd megint lett (driver cserével rekonstruálható a dolog ez tuti) most valami fehér csíkokról beszélnek Solték, ahogy a képeken láttam az a textúra illesztéseknél a tájon jön elõ. Ha ezt megoldják szerintem nem lesz itt gond.
Hidd csak el,hogy én nagyon boldog lennék ha nem lenne semmi bajom (majd kiderül) mert akkor jóóóóóó sok pénzért eladom a 680 at 😊
Azt én is látom ,hogy a 7970 es az tartósabb,idõtállóbb hardver (elvileg ) mint a 680 , de azt is lássuk be,hogy azért elég sok víz lefolyt a Dunán mire elérte ezt a szintet a megjelenésétõl.Kellett ott hegeszteni rendesen .No de majd meglássuk,én most nyitott vagyok.
én borítékolom, hogy elégedetlen leszel 😊
(egyébként elõzõ genben a 6950/70 valóban gyengébb volt az 580-nál, naés? ár/teljesítményben rendben volt a vörös gyártó akkoriban is, pláne ha a 6950@6970-et ki tudtad használni!)
Forza.
De ez azért ebben a formában nem igaz azt szögezzük le.
Nincs a játéknak semmi baja ,fõleg mostanra mondhatnánk hibátlan lett ,jóval gyengébb kártyákon is nagyon szépen muzsikál.
Annó volt ugye a 6950@70 né avanzsált kártya amin lássuk be problémákkal küzdött és ott nagy különbség volt az 580 javára. Jelzem az 580 az egy bitang kártya lett ezt kár is tagadni a mostani tesztekben is mindig ott van míg az elõzõ generációs radeonoknak nyoma sincs. Ez azért jelent valamit nem? No most mint mondottam megtekintem milyen fejlõdésen ment keresztül az AMD,nem is teljesítményre gondolok itt,mert a 7970 az tényleg egy gyakorlatilag erõsebb hardver mint a 680 ,viszont a szoftveres dologra volnék kíváncsi. Pár fps ide vagy oda az nem érdekel,de a használhatóság a gondtalanság az igen.
Én annó kipróbáltam még a ref 70 est ,na avval nem voltam elégedett,hangos,meleg volt és hullámzott a teljesítménye a szimben.
Most megnézem ,hogy változott e a dolog. Mondjuk a hang és a hõ biztos nem lesz gond hiszen nekem az ASUS bálnái garanciát jelentenek erre.
Egy bibi lehet ,mégpedig a driver amivel lehet meg kell küzdeni,amúgy nem szabadna releváns különbségeknek lenni a két gyártó csúcs kártyája között. Ami tény ,hogy a radeon olcsóbb és elvileg "erõsebb",ezen nincs mit vitatkozni,de vajon gondtalanabb e. Na ezt szeretném most megnézni.
Max ha nem tetszik feldobom ide ocon ,oszt csak megveszi valaki😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(elnézést, de lássuk be h vga-s szempontból azok a repkedõsek azok, sajna. elhiszem, hogy a gép szárnyán a madárszart is számolja, csaképp..........)
Forza.
www.smart-bus.hu
Meglátok egy csíkot jujujujjjjjj😊 Tudod te mi lesz akkor😊
Amúgy neked hogy megy most? Fps ingadozik?
Új oprendszer jó gondolat... Amit kértem IL2 topikban infót, azt meg ne feledd! 😉
www.smart-bus.hu