AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Legalább 3 olyan játék van jelenleg is gépemen, amivel simán kiakasztok full hd-ben egy csúcs vga-t! Ráadásul olyan funkciókkal amire szükség is van...
www.smart-bus.hu
Az, hogy azt a kártyád veszed, amivel jó. Kalap, kabát.
Ha tízbõl kilenc programozó meg tudja oldani, hogy végleges, gyártó specifikus hibáktól mentes legyen a játéka, akkor valószínûleg azzal az eggyel van a gond, akinek ez nem megy!
www.smart-bus.hu
Nem kell ehhez irdatlan felbontás,meg száz monitor ,hogy megfektessek egy csúcs VGA-t.
GTX en nincs rece. ez tény . Ezzel van. Ez is tény. Ne magyarázzuk már ezt félre könyörgöm.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vagy, ezekbõl 3-6 darab, egymás hegyén-hátán.
Akkor már fia recét sem látsz.
Ha már a "100+ ezer forintos VGA-m mellé dukál" dolog a téma.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó, vagy rossz, ennyi a lényeg.
Mégis kin múlik akkor, hogy milyen élsimítás kerül egy játékba? Mond azt, hogy az AMD-n, és abban a pillanatban a saját halottamnak foglak tekinteni! 😄
www.smart-bus.hu
Az is olyan mint a Scully az X-Aktákban, még akkor is ott tamáskodik Muldernek, mikor már basszák az ufók 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ezek szerint, te a 2/3 monitoros rendszereden a recéket keresed és nem a lelõhetõ ellenséget?
//Ne akarj szándékosan megsértõdni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sasold meg így.
Tudom,hogy a radeon élsimítása fejlettebb meg minden 😊 de ez akkor is olyan mint nagyapám fakeretes fûrészének a pengéje.
De most 20 fõvel úgy néz ki eddig jó,néha egy egy röcc de az van máskor is.
Majd még este egy 80 fõnél megtekintem.
Na még evvel kéne valamit csinálni,meg az élsimin,mert ez 8x oson van.
GF nél 2X esen is simább.

Indítsd te egy szervert, és nézd meg azon...
www.smart-bus.hu
Mostmár csak a csíkra kell megoldás ahogy nézem.
Apropo. Jönnek az sms ek,hogy sikertelenül akarok belépni a gmailomra mert a jelszó nem egyezik. De én nem is léptem be és ha most belépek simán bemegyek. Valaki be akar hatolni?😊 Sok érdekeset nem talál😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem neveztem át semmit.
Csak egy csomó dolgot nem tudok mi mit csinál.Van ott mindenféle szûrés satöbbi.
Az a röhej,hogy olyan fix 60 fps van mindenhol .
www.smart-bus.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ami viszont ködös egy kicsit számomra, az a CAP-ok szerepe. A mostani driverekhez már nem is kell feltenni õket, mert benne van a driverben... de, hogy ez most a legacy-ra is vonatkozik-e, az homály... 😊
www.smart-bus.hu
Addig meg a cap profilokat addig is lehet telepíteni a különbözõ játékoptimalizációhoz szerintem. (bár nemtudom azoknak a changlogjában nem szoktam látni régebbi kártyákhoz javítást, de ártani nem árthat 😊)
Egyébként a sima driverekre is kb 3 hónapot kell várni. Ezt figyelembevéve a nagyedév viszonylag sûrû legacy driverekhez.
Mondjuk érdekes, hogy beta driver sincs már jó ideje (13.3 beta 3 az utolsó)
www.smart-bus.hu
Regards,
www.smart-bus.hu
Ha utóbbi, akkor a referencia 7950 a legjobb választás. A nem voltage lock-os verziók közül szinte mind ilyen 1200MHz körüli GPU feszt tud, ahol bõven hozza a 7970GHz tudását. A mostani 7970GHz kártyák pár kivételtõl eltekintve mind voltage lock verziók, így pluszban semmit nem lehet kihozni belõleük... Az enyém például alapból 1100MHz-s, de már 1150MHz is kifagy pár játékban... totál antituning.
www.smart-bus.hu
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
7970-est vegyél.
Láttam amit linkeltél, ha hazaértem kipróbálom, bár a csík nem hiszem, hogy eltûnik tõle...
www.smart-bus.hu
Mindamellett most kezd összeállni a cucc .Van egy srác megvenné a 680 at,erõsen gondolkodom. Ha elvinné akkor 70 be megállna ez a radeon.
Még nyúzom egy napig aztán eldöntöm. Néztem más játékokkal,ott mondhatnám hibátlanul megy ezt el kell ismernem. Hangja nincs ,hõfok az kb 60 .