AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondtam mást?

www.smart-bus.hu

Miért kell ezen mindig végig rágni magunkat? 😞

Legalább 3 olyan játék van jelenleg is gépemen, amivel simán kiakasztok full hd-ben egy csúcs vga-t! Ráadásul olyan funkciókkal amire szükség is van...

www.smart-bus.hu

És? Erre mi a megoldás?
Az, hogy azt a kártyád veszed, amivel jó. Kalap, kabát.
Ne csináld már!!! 😄 Mégis mit kéne tenniük? Minden játékfejlesztõ mellé ültessenek egy AMD-s mérnököt?

Ha tízbõl kilenc programozó meg tudja oldani, hogy végleges, gyártó specifikus hibáktól mentes legyen a játéka, akkor valószínûleg azzal az eggyel van a gond, akinek ez nem megy!

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez így ebben a formában hogy finoman fogalmazzak is butaság😊
Nem kell ehhez irdatlan felbontás,meg száz monitor ,hogy megfektessek egy csúcs VGA-t.
GTX en nincs rece. ez tény . Ezzel van. Ez is tény. Ne magyarázzuk már ezt félre könyörgöm.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mobilról írtam😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

IMYke2.0.0.0
Brutális VGA-hoz már 2560*1600 felbontású monitor dukál.
Vagy, ezekbõl 3-6 darab, egymás hegyén-hátán.
Akkor már fia recét sem látsz.

Ha már a "100+ ezer forintos VGA-m mellé dukál" dolog a téma.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Her Laca
Nem tom😊

Ennyi pénzért ez a kérdés irreleváns.
Jó, vagy rossz, ennyi a lényeg.
😄

Mégis kin múlik akkor, hogy milyen élsimítás kerül egy játékba? Mond azt, hogy az AMD-n, és abban a pillanatban a saját halottamnak foglak tekinteni! 😄

www.smart-bus.hu

Mintha Abut hallanám a PH-n...
Az is olyan mint a Scully az X-Aktákban, még akkor is ott tamáskodik Muldernek, mikor már basszák az ufók 😄
Az, hogy milyen élsimítási eredményt kapsz, az attól függ, hogy a programozó mire készíti fel az engine-t. Ez megint nem az a kategória, ami az AMD számlájára írható! 😊

www.smart-bus.hu

Nem kell összpontosítani, látni azt akkor is, ha nem arra figyelsz. Semmi "nem egészséges" nincs ebben.

www.smart-bus.hu

Én elhiszem, de mi történik másképpen attól, hogy online vagy?

www.smart-bus.hu

V43 1105
<#wow3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Nem sértõdom😊 Szerénytelenség nélkül állíthatom hogy ebben a mûfajban a bolygón játszó arcok közt ott leledzem a topp 10 ben így megnyugtatlak hogy recekeresés közben is megtalálom az ellent😊 Mindazonáltal egy csúcshardvertõl nem hiszem hogy nagy elvárás a ecet len kép😊 Persze nem vagyunk egyformák , én szeress em ha valami mûködik a pénzemert😊

IMYke2.0.0.0
Látom a fehér csíkokat, és látom a nagyon közel hajolva észlelhetõ recéket is.
Ezek szerint, te a 2/3 monitoros rendszereden a recéket keresed és nem a lelõhetõ ellenséget?
//Ne akarj szándékosan megsértõdni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kifli
így már valóban látni, az elõzõ kép elég kicsi volt, és nem igazán látszott a probléma 😊
Her Laca
Erre nem tudok mit mondani😊
Sasold meg így.

IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy a szemmel (szemüveges vagyok), a JPEG-tömörítéssel, és a kis képpel van a gond, de én nem látok recét.

Her Laca
Mi van? Távol áll tõlem,hogy vitát szítsak ,de ha már van egy 100+ ezres VGA a gépbe ,egyminimális elvárás tõlem (bár lehet csak én vagyok ilyen ) ,hogy ne legyen rece. 😊 Emeg recés! Ugyanezen beállításokon a gtx olyan élet csinál,mint egy borotva .
Tudom,hogy a radeon élsimítása fejlettebb meg minden 😊 de ez akkor is olyan mint nagyapám fakeretes fûrészének a pengéje.

IMYke2.0.0.0
Ne sértõdj meg, de FullHD és játék közben a recékre összpontosítani nem egészséges.

Her Laca
Mondom gtx ekkel nem csinálja!.
De most 20 fõvel úgy néz ki eddig jó,néha egy egy röcc de az van máskor is.
Majd még este egy 80 fõnél megtekintem.
Na még evvel kéne valamit csinálni,meg az élsimin,mert ez 8x oson van.
GF nél 2X esen is simább.

Az onlány dolgokhoz nem igazán értek, de, ha valami offline jó, online nem, akkor szerintem vagy a netkód a ludas, vagy a szerver.

Indítsd te egy szervert, és nézd meg azon...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Várjál. Ofline jó. Online vacakol. De a 680 és még az 580 sem csinál ilyet ergo itt a bibi.
Mostmár csak a csíkra kell megoldás ahogy nézem.
Apropo. Jönnek az sms ek,hogy sikertelenül akarok belépni a gmailomra mert a jelszó nem egyezik. De én nem is léptem be és ha most belépek simán bemegyek. Valaki be akar hatolni?😊 Sok érdekeset nem talál😊

Lehet lag miatt is... ha sokan vagytok, akkor nem bírja. Ha tesztelsz, elõször mindent offline kell kizongorázni, és akkor tudja az ember, hogy mi az alap. Ha ehhez képest online valami szar, akkor legalább tudod, hogy nem nálad van a nyûg...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most reppenetem egyet Atagon. Nem érzékeltem azt a mikroakadást,na most hogy ez minek köszönhetõ nemtom.

Van benne olyan funkció, amivel fixálni tudod az fps-t. Fixáld mondjuk 30-ra, és nézd meg, hogy egyáltalán reagál-e rá. Nekem nem reagált...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én a Globál beállításban a Vsync controlt dinamic ra tettem és mintha!!!
Nem neveztem át semmit.
Csak egy csomó dolgot nem tudok mi mit csinál.Van ott mindenféle szûrés satöbbi.
Az a röhej,hogy olyan fix 60 fps van mindenhol .

Igen! 😊 CloD-ra nem reagál, csak, ha átnevezed az indító fájlt, meg még valamit, ami most nem jut eszembe. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ezt a radeon pro -t ismeri valaki közelebbrõl?

Sir Quno Jedi
Mi értelme 1.6millióért kerékpárt venni? Pedig van aki vesz és örül neki...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Így-így... 😊

Ami viszont ködös egy kicsit számomra, az a CAP-ok szerepe. A mostani driverekhez már nem is kell feltenni õket, mert benne van a driverben... de, hogy ez most a legacy-ra is vonatkozik-e, az homály... 😊

www.smart-bus.hu

kifli
ja igen, egyébként ha jólemlékszem, nem adtak meg konkrét idõközöket a legacy driverekhez. Csak, hogy kb negyedévente jön majd, de akkor is csak akkor, ha van értelme.

Addig meg a cap profilokat addig is lehet telepíteni a különbözõ játékoptimalizációhoz szerintem. (bár nemtudom azoknak a changlogjában nem szoktam látni régebbi kártyákhoz javítást, de ártani nem árthat 😊)

Egyébként a sima driverekre is kb 3 hónapot kell várni. Ezt figyelembevéve a nagyedév viszonylag sûrû legacy driverekhez.

Mondjuk érdekes, hogy beta driver sincs már jó ideje (13.3 beta 3 az utolsó)
Nincs konkrétum, hogy mikor KELL jönnie.

www.smart-bus.hu

kifli
akkor leghamarabb hónap vége. De aszem eddig úgy volt, hogy elõbb kijött egy verzió az aktuális kártyákra, és csak azt követõen jött a legacy. Szóval ha kijön egy új driver, akkor utána várható 1-2 héttel a legacy
skinnyman
Mikor jon mar legacy kartyakra (HD4000 szeria) valami uj? Negyedevente kene jonni ha jol olvastam, vagyis mivel januarban volt az elozo, ebben a honapban...

Regards,

Mennyit gondolkoztál ezen a kérdésen?

www.smart-bus.hu

Az a kérdés, hogy játékhoz keresel-e cél hardvert, vagy a legjobb ár/érték arányú teljesítményt keresed.

Ha utóbbi, akkor a referencia 7950 a legjobb választás. A nem voltage lock-os verziók közül szinte mind ilyen 1200MHz körüli GPU feszt tud, ahol bõven hozza a 7970GHz tudását. A mostani 7970GHz kártyák pár kivételtõl eltekintve mind voltage lock verziók, így pluszban semmit nem lehet kihozni belõleük... Az enyém például alapból 1100MHz-s, de már 1150MHz is kifagy pár játékban... totál antituning.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Semmi.

benőmenő
Mi értelme Lambo-t, vagy Ferrarit venni, amikor 130-al a Ignis is elmegy? 😄
JaSoN HuNTeR
Mi értelme kiadni 150.000 forintot egy VGAért?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
E szent pillanatban én is 680-at vennék. Abban a kategóriában jelenleg az a jobb vétel. Alacsonyabb kategóriában a Radeon.

[merlinw.org]

Ok,köszi a válaszokat!
Her Laca
Nekem most mindkettõ van. Jelenleg a 7970 et nyúzom. Van amiben jobban tetszik,van amiben meg nem. Kérdés,hogy a késõbbiekben ez a AMD játék dömping érezteti e a hatását vagy sem,no meg milyen hosszú távon gondolkozol. De a fax se tudja ,komolyan mondom, kb tök egyforma érzetre mindkét kártya,a GTX gondtalanabbnak tûnik,de lehet ez is csak velem fordult elõ.Melyik a szimpibb. Meg mennyi a lé. Jedy jól mondja kb ez az ami érv lehet.

Sir Quno Jedi
7970 olcsóbb, de én pl. 680-at vettem nemrég...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Radeon topikban nem fognak nVidiát ajánlani, elhiheted 😊
7970-est vegyél.

Melyiket érdemesebb megvenni most,680 vagy 7970?Lehet ki tudnék szállni még a jelenlegibõl jó áron
Persze, hogy nem, én ezt nem is állítom! 😊 Csupán nem mindegy, hogy milyen katyvaszhoz kell igazítani a drivereket... 😊

Láttam amit linkeltél, ha hazaértem kipróbálom, bár a csík nem hiszem, hogy eltûnik tõle...

www.smart-bus.hu

Her Laca
No azért az AMD se hibátlan 😊
Mindamellett most kezd összeállni a cucc .Van egy srác megvenné a 680 at,erõsen gondolkodom. Ha elvinné akkor 70 be megállna ez a radeon.
Még nyúzom egy napig aztán eldöntöm. Néztem más játékokkal,ott mondhatnám hibátlanul megy ezt el kell ismernem. Hangja nincs ,hõfok az kb 60 .