AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak eszembe jutott.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Erre varjatok gombot! De 60 stabilnál is ha beállítom a Vsyncet.
Asszem feladom😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ahogy Te sem tehetsz arról, hogy vagyunk kismillióan, akik - kényszerbõl vagy sem - megelégednek és meg tudnának elégedni egy "csak" 7950-es által nyújtott teljesítménnyel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez felétek tán valami bók? Kicsit visszás, hogy még ezt is rám hárítod, mondván üldözési mániám van... Szerintem kicsit gondold át mielõtt leírsz valamit. Szerepcsere, és játszd le magadban, hogy te egy hasonló mondatod miképpen fogadnál.
"Ezt a mondatot bannerbe kéne tenni, hogy amikor megy a sírás XY játék "nem 60 FPS-sel fut bazdmeg" téma elõkerül, akkor mindenki elhallgasson."
Tõlem mehet a bannerba, de attól, hogy az ember szeret valamit, igénye van rá, még szidhatja. A megállapításom inkább a játék -> vga párosításra vonatkozott, nem arra, hogy valami szarul van megírva, avagy sem.
Sajnálom, ha nincs pénzed váltásra, de ettõl szerintem még nem lesz törvény abból, hogy a 7950 mindenre elég, és, ha valaki kevesli a teljesítményét, akkor rendre megkapja az oltást!
Csupán annyit kérek, hogy ne kelljen ezeket a köröket állandóan megfutni... leírtam már lentebb, hogy miért!
www.smart-bus.hu
Abban bízok, hogy 1050-1100 környékén, 1.05-1.08V körül elmegy a kártya játékokkal. Mint megtudtam ebbõl a remek logout írásból elégg hekkelni kell, hogy TÉNYLEG adott frekin, adott feszen menjen a kártya. GPU-Z kamuadata pl meglepett, azt hittem az releváns gpu órajelet ad, sajna nem.
Ha játékok alatt nem lesz gond, nem cserélek. GPUCapsViewer kapjabe 😊) Egy erõsebb táp 20e!!
Forza.
Hidd el, ha lehülyéznélek, azt kiírnám, de még csak nem is utaltam, nem is gondoltam rá, hogy hülye lennél. Az üldözési mániádat a velem beszélgetés során nyugodtan félreteheted.
"Hulla mindegy, hogy XY játék milyen fos módon van megírva, ha pont az a kedvenced, pont az tetszik, akkor beszoptad, ennyi! Vagy alkalmazkodsz hozzá, vagy nem... pont."
Ezt a mondatot bannerbe kéne tenni, hogy amikor megy a sírás XY játék "nem 60 FPS-sel fut bazdmeg" téma elõkerül, akkor mindenki elhallgasson.
"neked elég egy 4850 is"
Nem, nem elég - de nincs munkám, pénzem arra, hogy 5 év után új komplett új masinériát vegyek, így, én már több éve annak a bizonyos idézett mondatnak a szellemiségében élek.
Sõt, itt, a könyvtárban egy az otthoninál 3x gyengébb géppel vagyok kénytelen online védelemmel ellátott játékokkal játszani.
Nekem nem szükséges az "alkalmazkodsz hozzá" lapot elõrántani.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hulla mindegy, hogy XY játék milyen fos módon van megírva, ha pont az a kedvenced, pont az tetszik, akkor beszoptad, ennyi! Vagy alkalmazkodsz hozzá, vagy nem... pont.
Próbálj meg abból kiindulni, hogy eltérõ emberek vagyunk eltérõ ízléssel, igénnyel, így, ha megkérhetem, ne próbálj meg azért hülyének beállítani, mert nem fogadom el a te álláspontodat, ami az én szemszögembõl nyilvánvalóan egy tarthatatlan blõdség!
Én sem erõltetem rád az én álláspontom, egyszerûen elfogadom azt, hogy arra amivel te játszol, neked elég egy 4850 is.
www.smart-bus.hu
Nem játszik mindenki szimulátorokkal, hogy erõmû kelljen neki.
A Crysis 3 pedig egy külön mutáns.
A téma innentõl kezdve irreleváns.
Egyszerûen nem megy a fejembe, hogy miért kell ezeket a köröket pár hetente, havonta megfutni!
Ez az áram számla meg annyira rossz érv. Akinek ilyen kártyára van pénze, azt évi pár ezer forint plusz nem fogja földhöz vágni.
www.smart-bus.hu
Õszintén, mi a f***nak csinálja?
Ha egy 7950-essel nem fut minden átlag 60 FPS-ssel, akkor semmi.
Gondolom, arty sem mûködtet pénznyomdát a kisszobában, hogy fizesse a +áramszámlát és az új hardvert, ha ez bekrepál 1200 MHz-en.
Ha nem cserélsz tápot, akkor gyakorlatilag nem használod ki... 😊 Feszt neki, oszt meg se állj 1200MHz-ig! 😊
www.smart-bus.hu
Tápot nem annyira akarnék cserélni, ha hetekig nem lesz gondom játékok alatt. Seasonic 500w-osom van, 2x17A.
(magamat ismerve, nem tudok én még egy évig se nyugodni...)
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
34 cm már megvan.
www.smart-bus.hu
Csak az érdekelne, mennyiért tudtál a 7850-estõl szabadulni?
24ezer ft-ot fizettem azért, hogy a crysis3 jobban menjen (de így sem "jó" még!!), miközben a hétvégén már végigjátszottam a 7850en... ls a 720p ellenére is simán élveztem!
- ezzel szemben, ha gpu caps viewert inditok, lekapcsol a gépem, mert annyira sokat zabál a gpu max terhelésen (ccc +20%, a gpu boost brutál feszt ad, 1.2V-ot!)
- nézhetek új táp után? játék alatt, vagy CCC 0% mellett nincs gond... de mégis... zavar 😊
- hangosodik a venti terhelés alatt - mi lesz itt még nyáron?? 😞
- crysis3at kivéve minden játékban nagyon jól elvoltam
Forza.
Õrület 😊
Forza.
idiótaság, ebben konzekvensen, évek óta barom az amd 😞
Forza.
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
(a 2033 is mekkora egy optimalizálatlan hulladék volt, kellett neki egy következõ generácios vga, ami a kiadáskor még nem létezett... a sors fintora, h utána ráadásul AMD-n ment jobban 😄)
Forza.
www.smart-bus.hu

Optimum
Windows: Vista, 7 vagy 8
CPU: 3.4 GHz Multi-Core, például az Intel Core i7 családból
RAM: 8GB
DirectX: 11
VGA: NVIDIA GTX 690 / NVIDIA Titan
😄DDDD
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Az elso generacios 78**-ak a kukaba valok kb, rengeteg koztuk a hibas darab.
Saor Alba
Saor Alba
Azt azért te is beláthatod,hogy 8x élsimítással akármilyen szutykul legyen is megírva a játék ,nem kéne fujjjhádéban ilyen recéknek lenni.
Mindamellett a mikrolaggot megoldottam. Igaz kellett hozzá egy kis idõ de meg van oldva😊Most még ezt az olimpiai úszómedence felinget kéne eliminálni és nem is lenne baj.
Az valami textura illesztéseknél jelenik meg. Na most arra gondoltam,hogy le kéne butítani a grafikát meg kikapcsolni minden szûrõt a driverben ,lehet eltûnne.
De ,hogy megmondjam a tutit😊 A GTX szerintem jobb hardver😊 Úgy összességében. De ez sem rossz.
Saor Alba