AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... vagy mégis? <#eplus2>#eplus2>
Forza.
Forza.
www.smart-bus.hu
Ilyen hibridrõl életemben nem hallottam 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Lévén okosat eddig sem olvastam ott ,így asszem nem esik nehezemre ,hogy hanyagoljam 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
<#confused>#confused>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mellesleg megkérlek ne segíts nekem a PH-n magyarázni ,mert ahogy megemlítetted a 680 at ezeknek az vörös posztó volt😊 Pedig istenuccse egy szót nem ejtettem az NV rõl asszzem. Ott a java vér istván ,mint mondottam komplett idióták.😊
Gondoltam megosztom a tapasztalatot ,hátha másnak is segít ,de ezek nem vevõk az ilyenre ,egy a lényeg mennyi pontot nyom a szarjuk valamiben😊
A videón tesztelték az 590-t, és a 267.52-s drivernek köszönhetõen nem értek a végére! 😄 Nem direkt cseszték szét... 😊
www.smart-bus.hu
Õ bajuk😊
Ez azért sántít mert max a saját hardverjukat baxták szét😊 nem másét tették használhatatlanná😊 Van különbség azért ezt beláthatod😊
Érdemes felhangosítani! 😄
Egyébként ahogy látom Lacám, PH-n jobban ragaszkodnak a topik fegyelemhez! 😊)))
www.smart-bus.hu
A mostanival jó. Slusz passz😊
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
MOST hibátlanul fut!
Az ezelõtti whql ,meg a beta val is szar volt.
Fix 60 fps nél is szaggatott mint mondtam. TR meg úgy viselkedett amint írtam. GTX nél nem. Most jó a TR és jó a játék is. Semmi sem változott.
Még az AB-t se indítottam el ,nincs fps fixálás.
És igen a Clod hoz semmi köze ,ezt mondom én is. Az eszerint jó volt eddig is csak a TR miatt szarakodott. Mondtam mást?😊
Qva anyjukat.
Szóval egyrészrõl jár a feddés nekik az openGL hiba miatt, viszont ennek semmi köze a CloD-hoz. 😊
www.smart-bus.hu
Több mint egy hete küzdök a micro szaggatással a Clod ban.
Már mindent kipróbáltam,elolvastam,stb. Tegnap este ránézek a Track Ir re és be volt kapcsolva az Fps számláló. 30at írt ki ,holott stabil 60 kellene lennie.Akármit csináltam maradt 30 ,sõtt néha leesett 15-10 re is.
Ma feltettem a legújabb whqldrivert ÉS!!!! stabil 60 fps a TR ben.
A Clod kisimúl ,semmi röcc. Gyanítom nem is a játék röcögött,hanem hogy nézelõdtem a tr fps e hullámzott. Lévén,hogy a driver csere megoldotta ,gondolom nem járok messze a valóságtól,hogyha a "profi" amd-s driver készítõk javára írhatom az egy hetes szarakodásomat😊
qrva anyjukat!😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Forza.
Saor Alba
A fejlesztõk kifejezetten gtx690-et és a Titánt nevezték meg, mint "optimum". <#lama>#lama>
És ha lesz a maxhoz gépem még fogom párszor!
Next PC upgrade: 2022

Next PC upgrade: 2022
(60fps teszt továbbra sincs, mert minek, csakafrémtájm a lényeg, az h néha 60fps, néha 120, az lényegtelen 😄 )
Forza.
mi a pontos típus? 😄 (vagy elég ha a 12V-os produkcióját bemutatod, hány ág/amper)
attól félek 500W->550W nem lenne elég nagy ugrás...
Forza.
Saor Alba
Saor Alba
ha a GPU Boostot kikapcsolom, akkor viszont idle is 1.100V áramot kap a kártya (0.8V helyett, ez idle +15-20W fogyasztás) 😞(
csessze meg az amd/gigabyte az idióta boostját 😞
Forza.
ez utóbbit az is erõsíti, hogy nemcsak játékokban nincs gond, de msi kombustor alatt se, viszont itt elõkerült más érdekesség - beirom ide is, amit ph!-ra:
ahogy a logoutos írásban ( link ) tanácsolva volt: msi afterburnerrel (3.0.0 beta9) álltam neki a "tuningnak":
- 1050mhz gpu speed, 1100mV-ra feszelve
- low level hw access interface (kernel) belõve
- force constant voltage belõve
(- reboot is volt, gpu kapja is sajna állandóra (idle is) az 1100mV-t ami droppol 1030mV-ra - by GPUZ, mert afterburner szerint 1.100V a fesz... halálstabilan... napersze )
msi kombustor, gpu burn in, benchmark, 720p, ablakban - eredmények:
power limit -20% : 133fps avg, afterburner szerint tartotta az 1050mhz-et a gpu végig
power limit +20% : 134fps avg, afterburner szerint tartotta az 1050mhz-et a gpu végig
(+gpuz szerint a VDDC currentek is tökazonosak mindkét beállítás mellett)
(elõtte mértem bioshock infi benchmarkjával is, az is ujra és ujra ugyanannyi fps-t írt, de gondoltam az nem terheli le eléggé a gpu-t... pedig ezekszerint mégis)
szal érdekes. nálam a power limit még -20% mellett sem befolyásolja az órajelet... ez mármár hihetetlen, de a cikket író srác alátámasztotta, hogy a 133fps a kombustorban korrekt, tehát valóban nem veszi vissza magát elvileg a kártya.... x-akta 😊
Forza.
www.smart-bus.hu
és azért a játék vs. "szõrösfánk" közt akár 100W difi is lehet fogyasztásban, játék közben így nem a határon megy a 80%-os, 500W-os táp 😊
nade jöjjön a gyakorlat, most búcsuzok, hiszen teszt jön, lehet leég a ház 😄
Forza.
Saor Alba
"Komolyabb írásjeleket, és nem hízelgõ szmájlikat használtam volna"
Elég egyértelmû! Ha sértõnek szánod a mondatot, akkor komolyabb írásjeleket teszel (bár bevallom azt nem tudom, hogy az milyen), és NEM(!) hízelgõ szmájlikat.
Na most a vélelmezett mondat végén semmiféle szmájli nem volt, holott a mondatodból az következik, hogy kellett volna lennie. "és nem hízelgõ szmájlikat használtam volna"
De, hogy ne bonyolítsuk túl, akkor is igazságtalannak tartanám azt a mondatot, ha mosolygós szmájli lett volna a végén.
Mielõtt a többiek agyára megyünk, egyezzünk ki abban, hogy a játék, az igények, és a pénztárca mesebeli hármasa határozza meg, hogy milyen hardver az indokolt.
A jövõben pedig abban a pillanatban amikor eszedbe jut újra elõhozni a témát, csak nézd meg, hogy miben állapodtunk meg, és akkor megkíméljük ettõl egymást is, és a többieket is.
Így jó lesz Uram?
www.smart-bus.hu
"Semmiféle szmájlit nem használtál!" ----------------> ÉN: "Komolyabb írásjeleket, és nem hízelgõ szmájlikat használtam volna, ha azt a mondatot sértõnek gondoltam és szántam volna.
Értem én, hogy drága az új táp, de így benne hagysz jó 15-20%-t, ami még nem is tragédia, viszont az szerintem nem jó, ha a tápod annyira határon ketyeg, hogy a 20% powertune-tól lekapcsol!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ettõl eltekintve nem ez a fõ nyûgöm! Az a bajom, hogy te kötöttél bele egy olyan kijelentésbe, amit már sokszor kitárgyaltunk, lezártunk. Megállapítottuk, hogy pénztárca, játék, egyéni igény, stb függvénye, hogy mi mire elég, mire való, mire kell, stb!
Ehhez képest már ott tartunk, hogy én nem értem meg, nem fogadom el, holott egyértelmûen nem én voltam az, aki a témát megint elõrángatta, és próbálta a másik fél álláspontját degradálni.
Nekem teljesen mindegy, hogy ki mivel játszik, milyen felbontáson, milyen szûrõkkel, mire van pénze, mire nincs. Elhiszem, hogy valakit nem zavarnak a recék, vagy megelégszik a közepes beállításokkal, és nem érdekel, hogy azért ilyen-e az illetõ, mert nem tud drágábbat venni, vagy azért, mert egyszerûen jó így neki.
Így csokorban ezt én mind tiszteletben tartom, elfogadom, és nem fogom minden alkalommal elõcitálni ezt a témát, amikor valaki "csak egy" 7850 tervez venni. Veled ellentétben, mert ugye te már nem elõször rángatod elõ, hogy "ugyan mire nem elég fix 60 fps-re a 7950/70?" Hát sok mindenre nem elég, de ugye ezt már kitárgyaltuk párszor.
Én csupán annyit kérek tõled, hogy tegyél úgy mint én, és tartsd tiszteletben azt, hogy milyen megfontolások, igények, érvek alapján döntöm el, hogy nekem mi elég! Ne kelljen már minden alkalommal ezt a parttalan vitát lefolytatni! Én nem gyõzködlek arról, hogy vegyél drágábbat, te se gyõzködj arról, hogy felesleges amit megvettem! Én jobban tudom, hogy mi kell nekem, mint ahogy te is jobban tudod nálam, hogy mik az igényeid, és a lehetõségeid. Az a lényeg, hogy egyikbõl se csináljunk általános szabályokat, mert ahány ember, annyiféle igény, és pénztárca...
www.smart-bus.hu