AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem? mi alapján vesz vga-t az "épeszû ember"? elolvassa, hogy neked az orosz játékban melyik tetszik jobban és az alapján? 😄
Forza.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(aki ne emlékezne: õk azok akik az nv-s pénzeléssel a 90es évek végén megbuktak és õk azok is, akik az amd-rõl sikeresen terjesztették el, hogy leégõs cpu-kat gyárt (értsd: ha nincs borda a cpun, bemutatandó h a p4 ekkor se ég le, ami akkoriban hatalmas, valós használat közben sokszor elõforduló élethelyzet volt/van/lesz)...)
mindettõl függetlenül én el tudom képzelni, h az nv-n simább egy játék ... csak ki az a barom (az nv-s zöldhályogosokat kivéve), aki AVG 137fps-el játszik valamit és simaságról véleményt alkot, ahelyett, hogy vsync ON 60fps-el nyomná, mert neki TÉNYLEG fontos a sima futás?
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Nem elvakult fanokról beszélek.😊 De nem mind1? 😊 Neked jó ,oszt ennyi.
www.smart-bus.hu
De mondom ne rugózzunk ezen,kb semmi értelme. Aki tapasztalta az tudja,aki meg nem, annak úgy jó ahogy van minden😊
Szólj, ha segíthetek még valamiben! 😊
www.smart-bus.hu
Vannak kifutott játékok, amelyeknek már a multijával is alig játszik ember, hátmég olyanok, aminél csak a single volt értékelhetõ, és már 1 hónap után a süllyesztõben voltak. Ezekkel nem kell tesztelni. Ide tartozik a metro is.
Aktuálisan népszerû multi játékokkal, multiban kell tesztelni, egyrészt. Igenis idõt kell szakítani arra, hogy reprodukálható tesztsorozatot csináljanak pl bf3-ban valamelyik multi pályán. Akár zárt szerveren. Ha erre nincs kapacitás, nem kell tesztet csinálni. Szintén ebbe a kategóriába tartozhat 1-2 népszerû F2P játék, T:A, Planetside2, stb.
E mellé pedig be lehet venni az új AAA single campaign játékokat is, amelyek miatt az ember épp gépet venne. Mert ez az, amiért az emberek a teszteket bújják, nem azért, hogy egy éve kifutott szarravaló játékot lássanak benne, ami ráadásul úgyis bugos eredményeket hoz.
www.smart-bus.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Viszont amikor megvan a fix 60 fps, én semmi különbséget nem láttam! Vaj sima mindkettõ....
www.smart-bus.hu
Aki kipróbálta mindkét csúcs karit az mind azt mondja amit én is,lévén ez az igazság. Kár ezt tovább magyarázni. Ennyi hülye biztos nincs egy rakáson😊 De minek osztani itt az eszet? Bántott téged az a szerencsétlen AMD? Vagy zavar,hogy vannak?
Mindenki vegyen amit akar oszt ennyi.
Abu meg ír amit akar,épeszû ember ezekkel a tesztekkel nem törõdik.
Amiért meg az NV logós játék fut jobban az AMD-n, lásd Metro. 😊
Vaktesztek... fix 60fps mellett semmi különbség, de természetesen meg tudnám oldani úgy a beállításokat, hogy olyan eredmény jöjjön ki amit én akarok! 😊
www.smart-bus.hu
Bizonyos programokat, és beállításokat a gyártók erõltetnek a tesztekbe, ezt õ maga is elmondta (pl a FarCry3 HDAO-t is erõltetné az AMD, mert tudják, hogy nv-nek a HBAO fekszik inkább).
Ennyit arról, hogy melyik cég milyen módszerekkel operál 😊
De hüppöghetnétek akár azon is, hogy a gaming evolved játékok miért nv-n futnak jobban, vagy hogy vakteszten miért mindenki az nv-t érzi jobb minõségûnek 😄 Csak ez nem ilyen menõ kérdés itt.
Legalább néha gondolkozz el egy kicsit mielõtt elküldöd a hozzászólásod.
www.smart-bus.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha az nVidiád olyan jó mindenben, akkor kis ujjából ki kellene ráznia a Sleeping Dogs-ot, még pedig ERÕBÕL - mert máshoz már nem ért az nVidia.
S lásd, még sem megy olyan fényesen a dolog.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Felõlem aztán kecskebaszó-albánokat-is-festhetnek a VGA hûtõjére, tojok rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Vegyetek rá már hûtõt ha nem tetszik a hello kitty-s kiadás!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
Forza.
Van egy-ket exkluziv cimuk (amik speciel hidegen hagynak ugy mint az Nvidia exkluziv fizikszes marhasagai) meg lesz is, de ez igy ebben a formaban nem igaz. Az Nvidia se tamogatta a jatekipart csak par fejlesztot megvett kilora. Most komplett gardak helyett raaltak az MMO-bizniszre de kulturaltan csinaljak (bonuszkodokat, virtualis lovet osztogatnak, versenyeket szerveznek, stb.).
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
majd miután az kijött, a játék azon is szaggatott maxon -> vegyél SLI-t
crysis2 tenger tesszelálása a város alá -> vegyél SLI-t
és most jön a metro2034 -> vegyél SLI-t, ahogy az ajánlott konfigot tallózod...
miközben pl elindítottam anno a 12ezer forintos 3620-as llano apumon a deux exet és 720p/high mellett perfekt játszható és elég izléses (ellenben a crysis2 low-jával, ami még így sem használható azon az APU-n!!!)
Forza.