AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Hijnye de jókor adtam el a 680 at😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
és mivel bevallásod szerint is elsõsorban azzal töltöd idõd, várható volt h a játékidõ nagyrészét szívásnak érzed majd.
nameg csak pozitivumokat? 😊
meg ne õrjíts már, utóbbi héten pl hányszor anyáztunk a f*s hdmi driver miatt? szerintem elégszer 😞
más gond mondjuk most épp nincs...
Forza.
Van itt baj bõven (nehogy elkezd az orosz játékokkal a példálózást) XD
amit senki nem kûrtõl világgá, csak a pozitívumokat emlegetik.
Mind1 egy próbát megért ,most megint meggyõzõdhettem arról,hogy milyenek is ezek az AMD-s VGA-k.
Nekem nem köll😊 de ettõl még szerethetik õket sokan,nekem az nem fáj😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De nem fogom itt ekézni , biztos van akinek jó.
Már szervezem a beszerzést😊 Titán nem kell annyit nem ér amit elkérnek érte.
Nem 5 éves géped van, mint mondjuk nekem.
GeForce-ra váltanál akkor megint? Egy 680-as vagy 690-es a cél?
Titant venni még botorság, szerintem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Apropó! Nem kell valakinek ez az ASUS 7970 Top? 😊
A következõ VGA-m tuti NV lesz, addig meg jó lesz így is... Nincs kedvem pluszban kétszer kalibrálást fizetni. Azért köszi az infót...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Már most látom,hogy így fog normálisan mûködni minden!
www.smart-bus.hu
Látom videót is vesz fel R.pro ez tetszik persze még kipróbálom.
AB-t utálom:/
Ha csak fixálást alkalmazol, akkor az AB jobb választás, az mindennel mûködik.
www.smart-bus.hu
... aztán elõnybe kerültek és büdös lett az innováció.
Forza.
Ööö...
GF Titan vs HD7970 és HD7990???
www.smart-bus.hu
Meg gyûjtök anyagot😊)
Egyik atagos srác írta,hogy balga módon nem figyelte a 6 ját erre küldtem neki ezt.
<#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
Gõzöm sincs mitõl lett rossz a mod után, és mitõl lett jó az új driver után. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sehonnan. Vagy sikerül belenyúlnia és elégedett lesz a választásával,vagy nem. Lutri. No meg pénztárca függõ.
LEGYÜNK ÕSZINTÉK: Te mint szakértõ mondjuk ajánlasz nekem egyszeri parasztnak radeont ,mert az jó ,én megveszem és problémás az akár orosz szar játékkal,én elégedetlenkedem ,erre mit mondasz? Én mint egyszeri földmíves nem értek hozzá. Vagy fordítva . Nem lehetsz itt okos.
Bûvészkedni azokban a játékokban kell, ahol valami el van cseszve. Az általam játszott játékok döntõ többségével semmi gond... CCC alapon, öröm és boldogság.
De van pár játék, ahol valamely okból zûr van, és emiatt variálni kell. Nálam ezek a következõek: FC2, Metro, Stalker. Ezek érdekes módon mind NV logós játékok, érdekes módon mindháromnak vsync nyûgje van. A CloD-t nem említem, mert az most nem igényel külsõ beavatkozást, de nála is vsync nyûg volt... Eleve ott az a pseudo mód, amit csak AMD esetén kell használni, ki tudja miért... Ilyet máshol még csak nem is láttam.
Na most a vsync a direktx api része, vagyis teljes mértékben a programozó hatásköre. Szerintem ezek a dolgok sokat elárulnak...
www.smart-bus.hu
Abu szerint akkora elõnye van a 7 es sorozatnak a GF ellen,hogy hihetetlen. Ezt propagálja úzon útfélen.
És a valóság meg sajna az,hogy semmi elõnye nincs! Ez tény😊
Témát befejeztem😊))
nem fog menni, sokszor úgy akad a szerverek miatt, hogy vga tesztelésre alkalmatlan, és emiatt esik ki a multipalyer is. Nem tudod megoldani, hogy mindig ugyanannyi ember/jármû effekt legyen a képernyõn.
Arra, pedig, hogy 1-1 kifutott játékot miért hagynak benne továbbra is a tesztekben? Összehasonlítási alap miatt. Általában akkor kerül be egy-egy játék, ha valami új technológiát hoz, vagy nagyon népszerû. (sleeping dogs-nál pl az aa volt az újítás, valószínûleg emiatt került bele)
Ha mindig csak az aktuális játékkal tesztelnek, hogy lehetne összehasonlítani egymással a kártyákat?
oké, szar az amd, hogy nem oldja meg a teksztúraillesztési bugot a driverükben, de...
... hogyhogy mindig ezekkel a végtelenül tehetséges oroszokkal van a baj?
(még az nvidia logós nyugati játékokkal sincs... miért?)
Forza.
Max kb annyira mint te! Kb xart se ér a véleményem mint ahogy neked sem😊
ABU elfogult ,hogy miét azt a jó ég se tudja😊) Bár tippem van😊
És errõl az orosz játék dologról lekattanhatnál már,mert nem olyan bonyolult az ,hogy egy felsõkategóriás radeon ne boldoguljon vele😊
A grafikai bugokról nem is beszélve,mert a textúra illesztésekkel is vannak proplemái😊
hátöö...
"reprodukálható tesztsorozatot "
... gondolom a network ingadozása teljesen reprodukálható, ha elég idõd van, ezért is tesztel mindenki így 😄
(nem)
Forza.
azoknak az igénytelen egyedeknek kb mindegy mi van a gépükben szvsz ...
Forza.
www.smart-bus.hu