AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
IMYke..! 😊

Ehhez a kártyához, link tudnál nekem mondani egy hosszúságot ? <#worship>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
ÉN?? Kikérem magamnak😊
Említettem valamit ,erre nekem esik a sok szakértõ ,hogy az nem lehet.
Én nem vitatkozom. Ha nem lehet ,hát nem lehet. Szerintük.Lévén az utóbbi idõben a környékükön nem fordult meg olyan hardver amivel ezt láthatnák,így nincs mit tennem el kell fogadnom az érvelésüket.
Egyszer arról megy a véleményezés,hogy a pisix egy szart sem érõ valami,másszor meg ,hogy szemetek mert csak egy féle hardverrel látható,pedig azért csak megtekintenék.
Én már nem tudok ezen kiigazodni. Mindenki magánügye mit gondol.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

arty
ahoz, hogy te több hétre visszamenlõeg emlékezz különbségekre, drámai mértékûeknek kellene lenniük 😊

ahogy írtam, ezt soha sehol nem támasztják alá a képminõség összehasonlító tesztek.
bizonyára PONT mindig olyan játékot néznek, amit te NEM - és fordítva 😄

Forza.

Solten
?

Saor Alba

Her Laca
Ahogyaz AMD -s is, ezek szerint.<#alien>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Solten
Mindenesetre lathatolag mukodik az nvidia-marketing... <#alien>

Saor Alba

Her Laca
Igazad van!!!!
Hogy én mekkora marha vagyok <#falbav>,persze ,hogy te jobban tudod mi tûnik nekem fel vagy sem😊 Ezentúl mindig meg is kérdezlek ,hogy szabad e észrevennem valamit ,mert lehet ,hogy lehetetlen szerinted és akkor majd én ahhoz idomulok .
Hiszen te aztán biztosan tudod mirõl is beszélek ,ezt a ficsõrt te ismered ,nap mint nap találkozol vele stb😊
Amúgy hogy sértõdnék én meg😊 Ne viccelj már.

IMYke2.0.0.0
Terelsz...
Nincs két géped egymás mellett. Nincs két különbözõ VGA-val felszerelt 2 géped egymás mellett.
Emellett, hetekkel, de inkább hónapokkal késõbb nézel rá másik VGA-val a játékra, és pusztán az emlékeidre alapozol véleményalkotás közben.
Placebo.
Besértõdhetsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Her Laca
Jó hogy Hozzátetted a szerintem et. Lévén sem vak sem idióta nem vagyok így engedte essék már meg hogy észleljem a különbségeket. Nem kell hozzá ám különösebb tehetség.

arty
néha itt-ott feltünik image comparison a két vgaról, nemigazán látni különbséget (bezzeg ha intel is van, akkor látni az mekkora f*s 😄 )

Forza.

OFF: Megujult a techpowerup,szerintem fasza lett 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

IMYke2.0.0.0
Két géped van?
Egy Radeonos és egy GeForce-os egymás mellett?
Mert csak Így látható a különbség.
Hetekkel, hónapokkal késõbb váltogatva a VGA-kat placebo effektusról beszélhetünk, meg az emlékek jótékony/kártékony felhõjérõl.
Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Her Laca
Néha azért ránézek erre arra és feltûnik.

arty
de te azokkal nem játszol, azt mondtad!! 😄

Forza.

Her Laca
Mindamellett!! Pl a CLOD ban a égvédelmi pamacsok szebbek és tovább maradnak a levegõben GTX en. Nem tudom az okát jelezném,csak mint érdekesség említem. Viszont a talaj szebb a radeonon.

Her Laca
Most én nem a CLOD ról beszélek😊) Azért van a gépen még egy két játék és azokat nem a Nagy tesók készítették:XD

Solten
Az altalad preferalt ruszki jatekokban amugy nincs ilyen ficsor.

Saor Alba

Her Laca
Tudod mi a röhej. Én a pisixet eddig nem is nagyon néztem,de komolyan mondom,hogy hiányzik. Van azért különbség,és ezt most nem azért mondom ,hogy reklámozzam.

Solten
Borg teved, nem azert utaltak meg az Nvidiat mert megvett par fejlesztot. Azert mert a fizikszes marhasagat csak sajat kartyain engedelyezte. Bar ez zsakutca, a zart szabvany elbukik ha egy ceg all mogotte, csak ido kerdese.

Saor Alba

arty
"Szerintem az AMD-nél pont most jön az az idõszak, amiért sokan megutálták az NV-t.."

ennek hol látod jeleit?
csak mert amd logóval indul egy játék, az max annyit jelent, hogy nem kell még egy 680at beraknod a mostani mellé ...

Forza.

Nem akarok önreklámot, de bruttó 170 környékéig még pénzemnél vagyok... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én már szétzsidóztam magam😊 Ésszerû határig elmegyek.

Nyilván, de azért ne legyen irreális sem, mert akkor tényleg marad még egy darabig! 😊 Azért önmagam ellensége nem vagyok! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Pedig nem lesz oco😊 Azt azért borítékolom. Lehet marad a radeon neked😊
Azért a 10 %+ ért nem érdemes vacakolnod higgyé nekem😊

Her Laca
"Azt meg ne feledd, hogy azért a GTX680 sem egy tömeg kártya... még nyugaton sem! "

Nem mondod?<#eplus2>
Ha70 -80 ezer lenne gondolom az lenne a tömegeké😊
A lé határozza meg a helyzetet mint tudjuk😊

Mivel nekem most ez van becélozva, engem kizárólag az érdekel, hogy ne legyen kurva drága! 😊

Egyébként láttam valami tesztet, ahol 20%-t húztak a Titan-on... azért az már nem rossz. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Olvastad ABU tól😊 Még lehet igazad is van.
De ez még mindig nem vonja kétségbe azt amit én mondok. Nevezetesen,hogy a 680 a középkategóriába készült.
Nézd meg a sávszélt meg a többit. Ez azért már egy jóval nagyobb tudású cucc,hasonló az AMD hez. Most csak annyi történik,hogy nem lesz lemaradva a CGN vagy mi a szar alkalmazásokon sem. Eddig ez volt az ellenérv. Most ez sem lesz. Az összes többi már érdektelen is,jövõig ráérnek hegeszteni amin ügyködnek,már ha egyáltalán csinálnak valamit.

Igen... már a Titan is "butított gyártási selejt", a Titan LE (GTX780) még "butítottabb" lesz, ergo a még "selejtesebb" GPU-kat is el lehet adni.

Azt meg ne feledd, hogy azért a GTX680 sem egy tömeg kártya... még nyugaton sem! És, ahogy az árak folyamatos emelkedésébõl kiderül, szerintem egyre kevesebb fogy a top kártyákból.

www.smart-bus.hu

Her Laca
A selejtre nem építesz egy komplett tömegkártyát. Gondolod annyi professzionális kártyát gyártanak ,hogy jut belõle 780 ak nak ?
Gondolkodjunk már. Ez egy ügyes üzleti stratégia volt a részükrõl.
De mindenki gondol amit akar😊 végül is hótmindegy .😊

Ez is egy nézõpont... meg az is, hogy ledobják a gyártási selejtet asztali szegmensbe. Ami a professzionális szegmensben már nem felel meg, az itt még jó. Nagyon úgy néz ki, hogy a Titan, illetve a leendõ Titan LE ékes példa erre..

www.smart-bus.hu

Igen? Én nem így látom... náluk a támogatás nem arról szól, hogy NV-n menjen szarul. No meg azt honnan veszed, hogy pénzelik a teszteket?

Nagyon bízom benne, hogy nem lépnek arra az útra amire az NV... bár mivel profitorientált multiról van szó, nyilván nem lepne meg, ha mégis így lenne.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez az architektúra már kész volt akkor is amikor a 680 at kiadták.
ABU arról hintette az igét,hogy az hótziher ,hogy ez nem fog kijönni desktopra. Kijött😊Basszus ,ezek nem olvasnak PH-t😊 Már rájöttem ha Abu mond valamit akkor annak mindig az ellenkezõjét kell alapul venni😊

Her Laca
Mért is?

V43 1105
Szerintem ez abszolúte nem reális.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
No elmondom akkor mi is történt itten,bár semmi jelentõsége max annyi,hogy van mirõl koptatnunk a billentyûzetet😊
Azoknak lett igazuk akik annó azt mondták,hogy a 680 az a középkategóriába készült ,csak mivel egész combosra sikeredett így odaadták a népeknek.
Ez a 780 valszeg sebességben nem lesz sokkal jobb ámde ! itt már nagyobb a sávszél ugye,meg tudja azokat amiket a 7970 es. Vagy mint annó az 580 is ,mert az is combosabb volt jó pár dologban mint a 680.
Ergo most az NV elérkezettnek látta az idõt,hogy kiadja jó egy évvel késõbb így jóval nagyobb hasznot realizálva az egész dologból😊
Ügyesen csinálták.
Nem célom vitát gerjeszteni ,nehogy félre értse bárki is de kb így már látszanak a reális erõviszonyok. Kihúzott plusz egy évet az egyszeri fejlesztésével.
AMD nem tudom mit fog lépni erre gondolom télre õk is kiadnak majd valamit.

Ugyanmár, talicskával hordják bele a pénzt éppen az AAA játékokba, meg a tesztoldalakba... annak nyilván meg lesz a hatása... elõbb utóbb... ha sikerül nekik.... talán nem tart 2 évig, mint a driver. Vagy most a 2-3 utóbbi gaming evolved bukta miatt úgy érzik, mégsem lesz olyan könnyû ráverni az nvidiára?
Szerintem az AMD-nél pont most jön az az idõszak, amiért sokan megutálták az NV-t... (nem mintha ez az utálat nem egy irreleváns dolog lenne, amivel csak önmagát szívatja az, aki emiatt vesz, vagy nemvesz ezt vagy azt...)
Mert mindig ezzel szokták egymást szívatni! 😄 Ha valaki kiad egy friss szériát, a másik fél ellensúlyozás képen árat csökkent. 😊

www.smart-bus.hu

Ha annyira biztosak lennének a GCN technológiai fölényében, drivereikben stb, akkor miért csökkentenék az árakat... de most csak a szél zörgette a számat 😄
Itthon picit nagyobb a különbség, (legalábbis ott ahol én nézem) de, ha abból indulunk ki, hogy az AMD tuti árat fog csökkenteni a GTX780 megjelenése után, akkor túlzottan nem szállhatnak el az árak.

Anno a GTX680 140-150.-Forintról indult, de akkor az volt a leggyorsabb egy GPU-s vga, ami most ugye nem mondható majd el...

www.smart-bus.hu

😄

A 7970GHz kb 10%-l gyorsabb a GTX680-nál, a Titan pedig kb 20%-l gyorsabb a 7970Ghz-nél. Nyilván a GTX780 (Titan LE) nem lehet olyan gyors mint a jelenlegi Titan, ergo valahol a 7970GHz és a Titan közt lesz a teljesítménye... ha a közepét vesszük, akkor 10%-l lesz a 7970GHz-nél gyorsabb, és 20%-l a GTX680-nál.

Na most a 10% nálam kb(!) egál... mert ugye azt írtam, hogy KB egál, és nem azt, hogy egál! 😊

Jelenleg kb 20000.- Forinttal drágább a GTX680 a 7970GHz-hez képest. (típus és üzlet függõ) Ha az okfejtésem megállja a helyét, akkor a GTX780 kb 40000.- Forinttal lesz drágább a 7970GHz-hez viszonyítva... ennél drágább elvileg nem lehet, mert nem ez lesz a top kártya.

www.smart-bus.hu

GTX 680 már most sem különösebben drágább a 7970Ghz-nél. Átlagáron 460 vs 430 euro. Pont reális az árkülönbség.
Az AMD viszont valószínûleg év végéig nem fog tudni válaszolni a 680-nál gyorsabb kártyákra, ami nem fog kedvezni az áraknak.
Her Laca
"Azt azért ne veled, hogy sokkal drágábban nem adhatják mint amennyibe a 7970GHz kerül, mivel kb azzal lesz egálban."

Testvérem! Milyen egálról beszélsz? De te tudod😊)

Én soha nem mondtam, hogy az NV szar... én azt mondtam, hogy egy hányadék cég, és ezt most is tartom! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Gondolom. 250 a titán ami lássuk be qrva drága ,150 egy 680 .
Ha úgy gondolkodnak,hogy annak a helyére beteszik mondjuk legyen 160 na,a 680 at meg ocsósítják ,akkor lesz népünnepély😊 De mindenhol ,mert akkor az AMD nek is engedni kell a kártyák árából. No majd meglássuk.

De lesz elvileg egy teljes értékû Titan is. Szerintem az fog annyiba kerülni mint a mostani Titan, az LE változat pedig közelebb lesz a GTX680 megjelenéskori árához.

Azt azért ne feled, hogy sokkal drágábban nem adhatják mint amennyibe a 7970GHz kerül, mivel kb azzal lesz egálban.

www.smart-bus.hu

Remélem lenyomja a GTX680 árát, és nem fölé árazzák a Titan közelébe...

www.smart-bus.hu

Her Laca
kb 140-150 ahogy számolom. Olyan 600 dodóra mondják.
Amúgy mind 1 nekem jó lesz az úgy ahogy van butítva is😊))

Her Laca
Te várjál csak a köv radeonra. Nem kell neked NV 😊 Az szar😊

Az lesz a Titan LE, csak új néven, ha minden igaz. És sajnos az ára is igen közel lesz a Titanhoz.
Tehát a 7-es sorozat nem új generáció lesz. Inkább lehetne GTX 685-nek hívni.
Her Laca
Akkor a retek foglalkozik ezzel😊 De jókor szabadultam meg a másiktól 😊
Ez megjelenik a 680 at csak nyomott áron lehetne eladni😊