AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként én adok a szavára... szeretnék tized annyira érteni ezekhez mint õ! 😊 Ha jól értelmeztem a szavait, akkor a konzolos API annyival fejlettebb lesz, hogy többre lesz képes látványilag mint a DX11.1, ergo hiába a nyers erõfölény, ha az API korlátoz.
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Crysis3 elõtt is ment a riogatás, hogy gaming evolved, meg mi minden technológia, aztán a mai napig gyorsabb 680-on.
Nem kell ennyire túllihegni ezeket a dolgokat.
Ezzel a nextgen konzol témával is az a baj, hogy olyan hardver kerül beléjük, ami JELENLEG már elérhetõ PC-be. Magyarán amint megjelennek, minimum fél - 1 évvel lesznek lemaradva a PC-tõl. Tehát pont semmi ok nincs riogatásra. Mire arra kerül a sor, jön a 8-as radeon, a maxwell, a haswell, meg ki tudja még mi PC-hez is... Architektúrálisan úgyis ugyabba az irányba fejlõdik a PC is. Most hogy a konzolban egy chipre lesz téve már õsszel a CPU/VGA, csak egy dolog.
Egy dolog miatt kellhet butítani a portokat PC-n, az meg a fejlesztõk hozzáállása. Ha azt akarják, hogy PC-n szarabbul fusson, akkor szarabbul is fog. Lásd GTA4. Tiszta üzleti cél, hogy kvarcjátékra többet adjanak el.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Alapon a 680 nál 1895 (mondjuk a legújabb beta driverrel ezt hozzá kell tennem) ,a VHQL el csak picivel volt több mint a radeonnak.
No de a gyorsulás az 200 pont fölötti így a memóriáknak köszönhetõen,az azért nem kevés.
Nekem megvannak az eredményei ,de az csak 1125 ,ön tudott menni,hátha van akinek jobban hasít.
Megnéztem ezt a 680 ast a GPU-nak alap feszen + 70 et tudtam adni ,viszont a memóriáknak 500 at,és a tesztben nagyon komoly gyorsulás lett az eredménye.
Komolyra fordítva.
A krapek naprakész a csúcshardverek tekintetében,most egy 79970 et vett éppen,meg mellé egy + 7970 est.
Az alaplapja árából más komplett gépet épít😊
Két ,háromhavonta ,biztos lecseréli a VGA it és azt mondja,hogy a radeonokat (az van több neki) számolásra veszik meg tõle ,nem játékra, lévén a Tegra a megfizethetetlen kategória az egyszeri paraszt számára.
Viszont azt is mondja,hogy játékra szerinte is jobb választás az NV kártyái ,kevesebb a macera velük. Most a Legfelsõ kategóriáról beszélek azt tegyük hozzá. Mondja,hogy annyira komplex a radeon,hogy egyszerûen e miatt szinte képtelenek minden nyûgöt kiküszöbölni,míg most az NV ugye kidobott minden felesleges sallangot és így jóval kevesebb a megmagyarázhatatlan probléma velük.Viszont az erõ most a radeonoknál van!
(amugy bitcoin termelésre azt mondják valóban a 7970 a tuti, meghát tudjuk h computeban erõs igazán - persze az amatõr játék-kártyák közt)
Forza.
Saor Alba
Forza.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ki találkozott már ilyen hibával?
Haverom játszik a gépén az új Hitmannel és 20 perc múlva kikapcsol a gépe... Diablo 3 és Lol-nál nem csinálja ezt. Mi lehet a hiba?
Na ezért hanyagolom én ezeket, össze vissza mutogatnak,de a lényeg a játék.
Ugyee most váltogattam a VGA kat ide oda és a következõre jutottam.
Az elsõ 680 nál én nem futtattam teszteket mert nem érdekelt,a radeonnal igen mert kérték a vevõk. Nos most evvel a gtx el is lefuttattam a valleyt és sommázom.
Pontban 20-25 ponttal többet kapott a radeon ugyanolyan beállításokon.
DE! A gtx en simán röcc nélkül lefutott a teszt míg a radeonon néha dadogott.
Hogy ez miért van nem tudom,de a Clod ban is hasonló a helyzet. Bár az nem releváns tudom.
Gombcomp akitõl ezt vettem (azért ért valamit hozzá) aszongya ,hogy a radeonok erõsebbek,de mivel komplexebb az egész (amit a játékok nem is használnak ki) így sok a buktató bennük.
Mondja ,hogy amiket elad radeonokat (mind csúcs ) azokat nem is játékosok veszik hanem kódokat törnek velük.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A színek. Ki tudja ,hogy mit kell állítani ,hogy NV-n hasonló legyen.
Köszke😊
www.smart-bus.hu
Mikor vagy otthon,hogy átvigyem?
Asszem holnap el is viszik.
www.smart-bus.hu
Ez meg rám szárad,de majd jóóóó mérges leszek oszt beteszem ajtótámasztéknak😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A DC II es 7970 es 87 ért ha kell valakinek.
A tv meg a másik szobában van és a többiek néznek tv-t rajta (mily meglepõ 😄) szóval nem opció.
Egyedül a feliratokat nem kezeli vmi jól a tv lejátszója azért szoktam átvinni a cuccost néha.
ill. ha épp a tévé is rá van dugva és átállitod a scalinget....? nem áll át vga-s esetekre is a scaling? (tudom h elvileg másik kijelzõ... de hátha)
Forza.
Azért is fura, mert amikor tv-re kötöm hdmi-vel, akkor egyébként van scaling, míg a retek monitoromnál nincs ilyen opció.
létezik, h a 4xxx kártyák esetén vgan nincs scaling?? 😮
(amugy xp-t használsz? mikori a catád?)
Forza.