AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Megoldottam másként.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
programok, desktop, játékok -> rgb - ha ezt nem rgb-ben jelenited meg, akkor konvertálsz, méghozzá az rgb ycbcr konverzio veszteséges!
ycbcr a filmekre van és semmi másra, mert azok viszont ebben vannak elkódolva!
ha nálad nem látni a különbséget, az a monitorodból eredhet, mindenesetre fura 😊
a lényeg, hogy most rosszabb képet nézel, mint kéne, máshol kellene a színtelítettséggel játszani!
de mivel te nézed, végülis a te dolgod 😊
Forza.
Saor Alba
A 680 az nagyon halk volt ,a radeoné az visított mint a tengeri malac ,de azért a tény az,hogy egy DC II es hûtést nem lehet a reffel összehasonlítani.
Gondolj bele,hogy a 680 at 60 fok alatt tartja játék közben! és semmi hangja.Ilde 26 most pl. Ugyan ez az MSI is. Azért a ref az 70-80 fokig engedi .És hangosabb!
A 7970 esen a DCII essel 68 fokos volt a max ilde meg 37. És mint annó mondtam hangosabb egy kicsit a radeonon a DCII es is,gondolom többet pörög vagy mi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És ezen a titan hûtõje még tudott faragni egy minimálisat...
A DCII es ,és most már ez a lightning cucc.
Ref az hangos. Ezek halkak (nagyon) ,és olyan szinten hûtenek,hogy csoda.
Megszokja az ember és ezek után minden más hangos.
Ellenben én csak olyan szemmel nézem a dolgot, hogy mennyire a hangereje idleben és loadon, illetve mit csinál azzal a hõvel, ami terhelésen létrejön.
És minekután az ACX hangosabb idleben, loadon pedig szintén nem halkabb, nagyon nincs mirõl beszélni. Igaz hogy 80 helyet t74 fokig engedi csak el gyárilag, de ez egyrészt elhanyagolható különbség, másrészt mindezt befossa a házba, és nem ki hátrafelé.
Innentõl ennek semmi értelme...
el pont ugyan azt a telítettebb színeket kapom mint ami a radeonon volt.
Mint megtudtam ez TV-k hez való ,no meg a monitor sem mindegy hogy milyen ,meg HDMI kell hozzá.
#82589 re
Ez spekuláció megint. Senki sem erõsítette meg , a krapek is eltûnt,nem nyilatkozik.Nem hinném ,hogy életveszélyes fenyegetést kapott volna😊)
De ha így is lenne ,akkor mi van?
Különbséget nem vesz észre senki ,ergo hótmindegy😊
Max lehet rágni a gumicsontot😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu

megint butitani kell itt-ott a minõségen, hogy meglegyen a frém? <#nemtudom>#nemtudom>
Forza.
Nektek nem laggolnak bizonyos játékok (pl fifa 13 )az utóbbi két kiadott driverrel?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Forza.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szoval akkor megegyszer: NEM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
1 sata Dvd író, 2 sata2 HDD, és egy AMD Phenom II X4 965.
Elõre is köszi a választ.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez most hogy is van?
Told fel aztán vagy vagy. De szerintem ezek a kártyák (most nem csak a radeon 7970 ,hanem pl az 680 akra is gondolok) eléggé ki vannak hegyezve,elvétve találni egy egy jobban teljesítõ példányt.
Saor Alba
@fazer: Naaaaa... adj neki! 😄
www.smart-bus.hu
Forza.
www.smart-bus.hu
Akkor majd meghúzom 1350 re ezt és fityiszt mutatok😊)
Na jó viccet félre téve,én megállapítottam ,hogy erõben tök egyformák ezek a hardverek,egyik sem jobb vagy erõsebb igazán a másiknál,még a beharangozott újítások sem éreztetik a hatásukat,a döntõ szerintem,hogy milyen élményt nyújtanak. És ezt az élményt tág értelemben nézném.
És itt az AMD nek még fejlõdni kell,ha egyszer sikerül nekik akkor valóban megérdemlik az elismerést.
www.smart-bus.hu
Ezek a tesztek mint telefonon is mondtam ,lófaxt se érnek.
Az igazi az amikor játszol,használod.Lehet neked egekben az FPS ha valami sántít mellette,és ezt nem nézik amikor csinálják a teszteket.
Mérik az fps-t aztán sanyi.Nem akarok én se belebonyolódni,de asszem most úgy nagyjából látom mi a reális helyzet.
www.smart-bus.hu
De nem is a szavával van a gond, senki sem vonja kétségbe a hozzáértését, csak a jóslatai nem nagyon jöttek be eddig, ami a GCN meg dx11.1, meg az opencl és hasonlók hirtelen felvirágzásáról álmodozott.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu