90029
  • Serpa
    egy 5850re lehet benevezek majd, 4850et lecserélve ^^
  • Solten
    O yeah. Mar korabban lehetett olvasni arol hogy a Win7 rajtjara mar lesz az Atinak DX11-es vasa. De hogy majdnem egy komplett szeria? Zodek' meg optimista becsles szerint Dec. vegere keszulnek el a DX11-es vassal, ez egy betonbol kiontott szivlapatos arconcsapas lesz nekik.
  • grebber
    AMD RV870 assumingly coming in October!

Within the Computex at the beginning of this month, AMD already flexed their muscles and presented a running AMD DirectX 11 chip in front of the trade press. As several sources already affirmed, the flagship of the new graphic chip generation probably introduced in October - at least there is a determined launch date in October, but we are not allowed to publish it, yet.

Of course it is no coincidence that AMD's first DirectX 11 generation will come in October. The respective OS Windows 7 is ought to be introduced at October 22 and so give the new computing boasters a solid base from the outset, although we want to point out formally that DirectX 11 will also be used on Windows Vista.

Totally, there are several AMD DirectX 11 chips planned for this year - other than at Nvidia. According to SemiAccurate it shall be four in number, though probably realized on two or three graphic chips (RV870, RV840, R800).

AMD does not give anyone a look into the names. However, it is quite possible that they turn away from the HD-abbreviation, so that the four new cards do not have to launch as HD 5870, HD 5850, HD 5670 and HD 5650. There were also alternations with the code names: Evergreen shall entitle the whole AMD DirectX 11 series, Cypress the common performance chip known as RV870 and Juniper the mainstream chip known as RV840.

Expect further details during the next weeks.

info: hardware-infos.com
  • MR ME
    számítógép/érzékelők
  • Firerock
    Everest Ultimate-ben hol vannak ezek a hőmérsékleti adatok?
  • Solten
    Eleg, vannak ilyennel szerelt valtozatok (Powercolor?).
  • Shevchenko
    Egy Sapphire PCIe HD4850 1GB VAPOR-X.
    Köszi
  • rvn
    Artic-Cooling Accelero L2 Pro vga hűtő ez mit tud? kevés lenne neki?
  • Solten
    Ja, pill. csak kisse bizi voltam.
  • Shevchenko
    Kérhetnék tölled egy ATI pecsétet?
  • Solten
    Kiraly az uj logod testvir...
  • MR ME
    elékne neked vmi jobban hűtő ház, vagy plusz venti, mert ezek az értékek elég magasak :)
    főleg az az 58fokos vinyó...
  • Solten
    Hi. Coolink GFX Chilla.
  • rvn
    Hello! 4830-ra keresnék valami olcsó de jó hütőt. Vannak tippek h mi lehet a legjobb?
  • Solten
    Nincs mit. De miert nem hasznalod?
  • Solten
    megy is...
  • Zs0lt1
    Srácok, tud erre valaki megoldást?
    Pár napja néha játék közben teljesen kiakad a kép és összevissza faszságot mutat. Ha kilépek a játékból, akkor egy kis felkiáltójel lesz a rendszertálcán és azt irja, hogy:
    The display driver has stopped working and has recovered.

HD 4850-es kártyám van, nincs húzva, szal nem tom mi lehet a gáz.
    A legfrissebb driver és directx van fent.

Valahol olvastam, hogy az AMD External Events Utility-t le kell tiltani, le is van tiltva, de továbbra is ugyanez a helyzet.
    64 bites vista-m van.
  • IMYke2.0.0.0
    A vincsesztered nem tud elég gyorsan írni...
    Nekem a 2. vinceszter csinálta ezt. Komplett lepucolás - több tíz MB-os fájlokat volt, hogy 10-20-30 percig is másolt! - után teljes formázás és XP újratelepítés után ezzel a HDD-vel is gond nélkül működik.

Hozzáteszem: a szóban forgó HDD 2004 óta - a megvásárlása! - nem volt defragmentálva és formázva!
  • Shevchenko
  • Shevchenko
    Valaki megmondaná mit jelent az Aux és hogy sok az a 84 fok?
  • w77d
    szasztok srácok!

Tudom nem ide tartozik a probléma, de ez a totyik pörög rendesen, no meg legalább mi ATI-sok tartsunk össze :D

Mostanság egyre többször van, hogy netezés vagy fájlmásolás közben egy másodperc alatt elmegy a kép, majd teljes kék képernyő kibaszott sok hibakóddal, alul meg hogy fizikai memória listázása... ez sosem, de sosem játék közben jön, játszhatok akár 6 órán keresztül, hanem mondom hogy net, írás vagy fájlmásolás közben. Régen is előfordult de max 2 hetente egyszer, most meg már naponta sokszor.... mi lehet??? memória??? proci??? wtf??
  • Dobronski
    Azt majd beszerzem:D
  • MerlinW
    A PhysX önmagában is működik szoftveresen - számtalan játék használja, nem VGA függő, tehát kell. Nvidia-s PhysX CUDA-t tudtommal egyelőre csak egy játék használ, a Mirror's Edge.
  • Dobronski
    Sűűti.
  • mrzoltan
    Csak nehogy Nvi legyen...

---------------------------------------------------------------

Nah kunyiztam új logót,
    Nvi reszkess.

Ezér köszönet érte Ramy-nak.
  • strebacom
    "Egy idore megvilagosodott, volt Atija is"
    ja 4870---4870x2----és valami készül....
  • mrzoltan
    Testvírem,thx
  • Apocalipto
    Madzsar madzsar....Itt van 2 ajánlott magyarnak, lesd meg.
  • mrzoltan
    Extra szar,már 1 éve átalakítás miatt szünetel.

000webhost,nekem is ez volt ,de qva lassú...
  • Apocalipto
    Extra :D ADADASDASD Én a 000webhostot használom, de az nem magyar :)
  • mrzoltan
    Ha valaki tud,egy "jó" magyar ingyenes tárhelyet,az szóljon;Joomla-nak kéne.
    THX előre is.
  • mrzoltan
    Nem ugyanaz,de mivel az Nvidia megvette a physx-et,így ők csinálják a drivert is...
  • Shevchenko
    Oké kérek
  • Apocalipto
    JaAaH. De ha lenne vidkari az sokkal gyorsabban számolná :D
    Dobronski: a PhysX meg az Nvidia Driver nem ugyanaz
  • mrzoltan
    Valamelyik játék felrakta neked...
    ATI-hoz nem kell semmire,csak a játékhoz kell így nem a Physx-kártya/NVI kártya számolja,hanem a proci.
  • Shevchenko
    Nincs Nvidia Driver fönt
  • Apocalipto
    Nem írta hogy nvidia drivere van
    Shevchenko: Amúgy Soletntól kérhetsz Ati plecsnit
  • Dobronski
    De ha atid van miért van fent nvidia driver?
  • Shevchenko
    Ez jó kérdés de valamit csinálhat mert most minden megy és csak ezt raktam föl.
  • Apocalipto
    Valaki mondja már meg h egy Ati kártyához miért kell PhysX? Múltkor nekem is felrakta valami.