90029
-
#33934 Bárcsak lennének már árak 5870-re szeretnék benevezni.Remélem azonos áron lesz a 4890 kezdeti árával.De lehet megvárom mit lép ellene nvidia és csak aztán veszem meg valamelyiket. -
#33933 Köszi szépen! -
#33932 az fps mérőt célszerű kikapcsolni mert az egy bazinagy ronda szám (mint a frapsnál) és a felugró osd-ben sokkal kisebb meg szebb :) -
#33931 ja az szerintem én voltam ha arra gondolsz hogy írja jobb fönt az fps-t terhelést szabad vid mem hő stb-t :)
először is töröld le a catalyst controll centert :)
aztán bannert középső menüje, ott kikeresed az ati try toolst, a letöltéseknél letöltöd a legújabb betát a leírás szerinte beáééítod, és aztán be tudod kapcsolni eszköz beállítások->képernyőfeliratoknál
-
#33930 Emlékszem hogy vki a GTA IV-ben rakott be egy képet és ott volt az a vmi, csak már nem emlékszem mi ezért nevezem diagnosztikának:D, megkérdeztem nekem hogyan lehet olyan, azt írta hogy nekem sehogy mert nem ati kártyám van, most tegnap megvettem e remek kártyát, és kíváncsi vagyok hogy hogyan tudom belerakni, vagy mitcsinálni az ATI Controlba:D -
#33929 Kérsz Soltentől:D -
#33928 Hali!
Ilyen "diagnosztikát" a jobb felső sarokba hogy lehet "csinálni"? Köszi! -
#33927 ATI HD 4850 512 mbom van,és legújabb driver.Amikor a gépet kapcsolom be akkor piros kockák/sávok/csíkok vannak képernyőn és amikor bekapcsolt egy idő után megjavul,de van amikor nem és azt írja ki h a driver nem tudott kommunikálni a kártyával(vagy ilyesmit).A kártya néhány hónapos,mi lehet a baj? -
Dobronski #33926 Mit találtam:
Solo: "Gecibe, komolyan, nyár van, és megjelent ez a sok 10 éves kis vérpistike:S"
-
Dobronski #33925 Rájöttem....talán a 4giga mod teszi?:D texture packet,monster pack.stb -
Dobronski #33924 Segítsetek!
Eredeti windowson oblivionoztam megvolt vagy 80 fps-em,most újraraktam de egy tört OS-t,és kb 20-25 fps-em lett.Mit tegyek? -
#33923 Eddig én se voltam teljesen tisztában a jelentésével, de most h elolvastam a linket, akkorát röhögtem! -
Apocalipto #33922 Találtam egy ilyet is. Majd hetente váltogatom. -
strebacom #33921 Húúú köszi....akkor ééén az vagyok(#33914), bár nem vót gtx295 sli-m.....,meg már gtx295-sincs.... -
#33920 link Vérpistike olyan buta átlagot képviselő átlagbuta, hogy megveszi a 9500 GT 1.5 DDR2-t mert azt hiszi avval "jol megy majd" a GTA IV. Jellemzoen korajhet tulaj (sic!). Vagy eppen beruhaz egy gtx295 SLI-re mert azt hiszi hogy a Quad SLI-nek van egy picike kis ertelme is... -
strebacom #33919 No most komolyan tényleg, mit jelent az a szó vérpistike?????????????????? -
#33918 Na jo talan megis. Mert megerdemled...
#33917: na ne mar... -
strebacom #33917 Most komolyan nem értem ezt szót mit jelen a stevenblood.....
te tényleg nem értem ... -
#33916 Ha atalakulsz cimbi verpistikeve, elvbol nem lesz... -
strebacom #33915 És ha tudnád mi készül....beugrona még egy-két feles is... -
strebacom #33914 Nekem is lesz ilyen ha rakok össze egy atis gépet is a gtx295 SLI mellé??
-
#33913 -
#33912 Nincs, de beugrott par kellemes emlek... -
#33911 Köszi Solten az ATi logót! -
#33910 Én se vettem meg, nem őrültem meg. -
strebacom #33909 Hali te-show semmi reagens az alábbi válaszomra...lásd:"neki volt már atija.."
-
strebacom #33908 Az új GTA egy szar...csak a pénz a lényeg hogy lehúzzonak minket és a sok szegény farok aki megvette 13k-ért egy 8400gt-re(vagy hasonló Ati) sirt hogy nem megy,no ezért jó a warez..... -
#33907 VGA. De szvsz hulyeseget mer a szenzor. Nezd meg pl GPU-Z mennyit ir. -
#33906 Első meglepetésem az volt a GTA-val kapcsolatban, hogy nem volt hajlandó futni normálisan az 1.0.1.0-ás patch-el, míg nv-vel ment úgy ahogy (rettenetes grafikai bugokkal). A legújabb patch telepítése után már ment, de az fps szám szerintem nem mondható jónak. Igazából csak vandálkodni szoktam ebben a gémben, arra így is jó lesz (megfelelő trainerrel ). -
#33905 Ez szép volt.... de sajnos igaz... -
#33904 Jó érzés megint "piros" kártyát tudni a gépben, még ha ez jelen esetben kék is! xD -
#33903 Hi. -
#33902 Az lehet,de mi az az Aux?Miért 84 fok? -
#33901 az inkább a szarúl átportolt fos játéknak tudható be :) -
#33900 gta hagyjadmár -
#33899 Sziasztok!
Pár éves kihagyás után ismét egy ATi kártyával bővítettem a gépem. Jelen esetben egy Sapphire Toxic HD 4890 1GB-os kártya lett a kiválasztott.
Túl sok időt nem töltöttem el a tesztelgetésével, de eddig igen fincsi darabnak tűnik! :)
A GTA-val nem vagyok mondjuk megelégedve, de ezt betudhatom a win7 7229-nek is. -
Dobronski #33898 De a vga közben is olvassa a dolgokat rendesen. -
BBencze #33897 Nem a teljesítményt hanem a betöltést szerintem, a gameknél a pályák betöltése gyorsabb töredezedttségmentesítet vinyónál mivel gyorsabban olvassa az adatokat. -
Dobronski #33896 A töredezettség nagyban visszadobja a gép teljesítményét? -
#33895 énis így tervezem :)
de csak jővő ilyenkor kb szal lehet 5870 lesz belőle ha addigra azis ilyen árban lesz mint a 4870