90029
-
#33853 Köszi mostmár elindult ezt raktam fel NVIDIA PhysX System Software. -
Apocalipto #33852 Az nvcuda.dll alapján azt gondolnám hogy az Nvidia Cuda-ról van szó, ami több mint valószínű, és Ati kártyáknál felettébb érdekes. Egyébként a biztonság kedvéért a legfrisebb DX-et is felrakhatod.
DirectX 2009 március
Sapphire driver -
#33851 friss drivert tegyél fel -
#33850 Sziasztok!
Vettem egy Sapphire PCIe HD4850 1GB VAPOR-X-es kártyát és azóta 1 pár játéknál ezt írja ki
Ahogy visszarakom a 9600-os káryámat azzal elindul,az irják tobb forumban hogy valamit hiányol a játék az Radeon kártyákból pl:nvcuda.dll-t.
Ez mennyire valoszinű és mit csináljak hogy ne irjon ki ilyen hibaüzenetet? -
#33849 és aranyárban van
mennyi volt a jegy? 15ezer? :D
am a dekó az tényleg szép volt, haver volt, mutatott képeket, de ennyiért még akkor se mennék ha szeretném azt a zenét... -
Apocalipto #33848 Micsoda off özönt indítok el, remélem nem veszik zokon
A legjobban az introkat szeretem benne ^^
Nekem bejön a zene, a könyvre meg nincsen lém most :D -
Dobronski #33847 -
Dobronski #33846 Nem kell egy műbőr fehér sensation white "The world's leading dance event" könyv?85 oldalas csak képekkel a régebbi partykról meg 2006ról is.Szép:D nyertem -
#33845 jól néz ki meg faszán megszervezett, de tüctüc -
Apocalipto #33844 Aha -
#33843 jovanezígy:D -
#33842 egyszerű: csinálsz 3 meghajtót, 1 mondjuk vista másik meg win7, a 3. meg a cuccoknak:) -
#33841 azt majd ha lessz rTM:D -
EK1TEP #33840 Inkább tettél volna fel Windows 7 RC-t van hozzá rendes kulcs is 2010ig jó :) -
#33839 vannak olyan verziók amiket már nem kell aktiválni, és vannak olyanok amiket meg kell
ha magyar oldalról szeded le benne szokott lenni általában az nfo-jában h h kell aktiválni...
más: vista sp2-őt nem nagyon láttam még, nem jött még ki itthon dobozos formába vagy mi van? -
#33838 Warez Vista-t csak vmi aktivátor crack-el. Lásd WinVista topic -> FAQ, vagy Google. Több fajta is van és van akinek ez működik, van akinek az attól függően, hogy melyik disztribúciót (warez-t) tette fel. -
#33837 30 nap aaz aktiválásig:D
hogy tudom aktiválni?:D -
#33836 Ez természetesen igaz, csak hát, mit csinál majd 30-120 nap után... :))
-
#33835 Ha x nap az aktiválásig akkor pláne frissíthet, mert akkor lehet, hogy nincs is törve és 30 napig kulcs nélkül is használható (rearmal 120). -
#33834 Crackfüggő, de nyugodtan frissíthetsz, csak nézd meg hogy melyik mit csinál, mert van amelyik újabb védelmet telepít, azt ne rakd fel. -
Dobronski #33833 white? -
#33832 Ugyanezen a lapon: "Hardware Confusion 2009"...
Ő is iCore 7 920-ast ajánl... -
#33831 Véleményem szerint, azzal sem lesz gond frissítés ügyileg - főképp, ha a Start menü - [..] - Számítógép kezelése menüponttal megnyíló ablakon az "X nap aktiválásig" helyett a regisztrálva szerepel... :)
-
#33830 ATI Catalyst Tweak Guide
szerintem mehetne a bannerba -
#33829 ez 64bit es -
#33828 Lehet. Akiknek eddig feltettem az x86-32 bitest, annak mind, gond nélkül frissült.
Én messzire kerülöm, gépemre nem teszem. A Win7-est is majd jóval később, amikor néhány "critical patch" után kijött az SP1-2, és a játékok, programok sem hajlandók elindulni az XP-men...
-
#33827 oks kössz -
#33826 Szerintetek nemeredeti Vistára lehet frissíteni nyugodtan? -
#33825 Szerintem a Gallery. Ezért:
About Gallery 2
Gallery is a web based software product that lets you manage your photos on your own website.
You must have your own website with PHP and database support in order to install and use it.
With Gallery you can easily create and maintain albums of photos via an intuitive interface. Photo management includes automatic thumbnail creation, image resizing, rotation, ordering, captioning, searching and more. Albums and photos can have view, edit, delete and other permissions per individual authenticated user for an additional level of privacy.
It's great for communities - give accounts to your friends and family and let them upload and manage their own photos on your website!"
Az utolsó mondat még érdekesebbé teszi az egészet.
-
#33824 melyik a leg1xűbb szerinted? -
#33823 A Picasa-val tudod elérni azt, amit szeretnél - mindezt a gépedről vagy közvetlenül a fényképezőgépedről, a Fotótáron keresztül.
Regisztrálnod mindenképp kell.
-
#33822 A Windows Live Fotótár ehhez kell:
Picasa Albums
-
#33821 Gallery
Windows Live Fotótár
A Fotótár használatával pár pillanat alatt átmásolhatja a fényképezőgépen tárolt fényképeit és videóit a számítógépre. Keresse meg kedvenc fényképeit, és ossza meg barátaival és családtagjaival. Tegye fényképeit még tökéletesebbé, és készítsen lélegzetelállító panorámaképeket is.
-
#33820 ttudna valaki mondani egy olyan oldalt ahol ilyen galériaszerűen tudom rendezni a képeim?nem akarom berakni ide direkt az összes képet -
Apocalipto #33819 Júúúú big thx :D Jól néz ki :D Sensation 4ever! ^^ Köszi ^^ -
#33818 -
#33817 :) -
#33816 hall a passziánszt azt mindenképpen nézd meg holnap, nekem csak low-on fut 640x480-ba :/ -
#33815 csináltam képet az összeszerelésről is:D
holnap berakom
jól szuperál a cuccos,holnap majd jó megizzasztom és nyilatkozom is:d -
#33814 Egy idore megvilagosodott, volt Atija is, bar ezt tagadja az oneletrajzaban...