90029
  • Shevchenko
    Köszi mostmár elindult ezt raktam fel NVIDIA PhysX System Software.
  • Apocalipto
    Az nvcuda.dll alapján azt gondolnám hogy az Nvidia Cuda-ról van szó, ami több mint valószínű, és Ati kártyáknál felettébb érdekes. Egyébként a biztonság kedvéért a legfrisebb DX-et is felrakhatod.

DirectX 2009 március
    Sapphire driver
  • kifli
    friss drivert tegyél fel
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Vettem egy Sapphire PCIe HD4850 1GB VAPOR-X-es kártyát és azóta 1 pár játéknál ezt írja ki

Ahogy visszarakom a 9600-os káryámat azzal elindul,az irják tobb forumban hogy valamit hiányol a játék az Radeon kártyákból pl:nvcuda.dll-t.
    Ez mennyire valoszinű és mit csináljak hogy ne irjon ki ilyen hibaüzenetet?
  • MR ME
    és aranyárban van
    mennyi volt a jegy? 15ezer? :D
    am a dekó az tényleg szép volt, haver volt, mutatott képeket, de ennyiért még akkor se mennék ha szeretném azt a zenét...
  • Apocalipto
    Micsoda off özönt indítok el, remélem nem veszik zokon
    A legjobban az introkat szeretem benne ^^
    Nekem bejön a zene, a könyvre meg nincsen lém most :D
  • Dobronski
  • Dobronski
    Nem kell egy műbőr fehér sensation white "The world's leading dance event" könyv?85 oldalas csak képekkel a régebbi partykról meg 2006ról is.Szép:D nyertem
  • Klemice
    jól néz ki meg faszán megszervezett, de tüctüc
  • Apocalipto
    Aha
  • Firerock
    jovanezígy:D
  • zzeN
    egyszerű: csinálsz 3 meghajtót, 1 mondjuk vista másik meg win7, a 3. meg a cuccoknak:)
  • Firerock
    azt majd ha lessz rTM:D
  • EK1TEP
    Inkább tettél volna fel Windows 7 RC-t van hozzá rendes kulcs is 2010ig jó :)
  • zzeN
    vannak olyan verziók amiket már nem kell aktiválni, és vannak olyanok amiket meg kell
    ha magyar oldalról szeded le benne szokott lenni általában az nfo-jában h h kell aktiválni...
    más: vista sp2-őt nem nagyon láttam még, nem jött még ki itthon dobozos formába vagy mi van?
  • KranaZoli #33838
    Warez Vista-t csak vmi aktivátor crack-el. Lásd WinVista topic -> FAQ, vagy Google. Több fajta is van és van akinek ez működik, van akinek az attól függően, hogy melyik disztribúciót (warez-t) tette fel.
  • Firerock
    30 nap aaz aktiválásig:D
    hogy tudom aktiválni?:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez természetesen igaz, csak hát, mit csinál majd 30-120 nap után... :))
  • [HUN]FaTaL
    Ha x nap az aktiválásig akkor pláne frissíthet, mert akkor lehet, hogy nincs is törve és 30 napig kulcs nélkül is használható (rearmal 120).
  • [HUN]FaTaL
    Crackfüggő, de nyugodtan frissíthetsz, csak nézd meg hogy melyik mit csinál, mert van amelyik újabb védelmet telepít, azt ne rakd fel.
  • Dobronski
    white?
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanezen a lapon: "Hardware Confusion 2009"...
    Ő is iCore 7 920-ast ajánl...
  • IMYke2.0.0.0
    Véleményem szerint, azzal sem lesz gond frissítés ügyileg - főképp, ha a Start menü - [..] - Számítógép kezelése menüponttal megnyíló ablakon az "X nap aktiválásig" helyett a regisztrálva szerepel... :)
  • Klemice
    ATI Catalyst Tweak Guide

szerintem mehetne a bannerba
  • Firerock
    ez 64bit es
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet. Akiknek eddig feltettem az x86-32 bitest, annak mind, gond nélkül frissült.
    Én messzire kerülöm, gépemre nem teszem. A Win7-est is majd jóval később, amikor néhány "critical patch" után kijött az SP1-2, és a játékok, programok sem hajlandók elindulni az XP-men...
  • Firerock
    oks kössz
  • Firerock
    Szerintetek nemeredeti Vistára lehet frissíteni nyugodtan?
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem a Gallery. Ezért:

About Gallery 2

Gallery is a web based software product that lets you manage your photos on your own website.

You must have your own website with PHP and database support in order to install and use it.

With Gallery you can easily create and maintain albums of photos via an intuitive interface. Photo management includes automatic thumbnail creation, image resizing, rotation, ordering, captioning, searching and more. Albums and photos can have view, edit, delete and other permissions per individual authenticated user for an additional level of privacy.

It's great for communities - give accounts to your friends and family and let them upload and manage their own photos on your website!"

Az utolsó mondat még érdekesebbé teszi az egészet.

• Firerock
    melyik a leg1xűbb szerinted?
  • IMYke2.0.0.0
    A Picasa-val tudod elérni azt, amit szeretnél - mindezt a gépedről vagy közvetlenül a fényképezőgépedről, a Fotótáron keresztül.
    Regisztrálnod mindenképp kell.
  • IMYke2.0.0.0
    A Windows Live Fotótár ehhez kell:
    Picasa Albums
  • IMYke2.0.0.0
    Gallery

Windows Live Fotótár
    A Fotótár használatával pár pillanat alatt átmásolhatja a fényképezőgépen tárolt fényképeit és videóit a számítógépre. Keresse meg kedvenc fényképeit, és ossza meg barátaival és családtagjaival. Tegye fényképeit még tökéletesebbé, és készítsen lélegzetelállító panorámaképeket is.

• Firerock
    ttudna valaki mondani egy olyan oldalt ahol ilyen galériaszerűen tudom rendezni a képeim?nem akarom berakni ide direkt az összes képet
  • Apocalipto
    Júúúú big thx :D Jól néz ki :D Sensation 4ever! ^^ Köszi ^^
  • Solten
  • Firerock
    :)
  • kifli
    hall a passziánszt azt mindenképpen nézd meg holnap, nekem csak low-on fut 640x480-ba :/
  • Firerock
    csináltam képet az összeszerelésről is:D
    holnap berakom
    jól szuperál a cuccos,holnap majd jó megizzasztom és nyilatkozom is:d
  • Solten
    Egy idore megvilagosodott, volt Atija is, bar ezt tagadja az oneletrajzaban...