90029
  • KranaZoli #34660
    ó, fákk!
    Lotto-t kell vennem.

Megnéztem. :)
    Ennyit láttam ebből a game-ből, asszem elég is volt...
  • CroftManor
    ezért :)
  • KranaZoli #34658
    Bittos jútyúbra megy.
  • Solten
    Nem kene. A tapja meg sok is a konfigjahoz.
  • MalibuMan
    Lehet hogy lekéne cserélend tényleg a tápod egy 650esre legalább, hátha megoldaná az fps gondod
    Am miért olyan fontos neked,hogy Mirrors edgebe frapsal fel tudj venni videót?
  • KranaZoli #34655
    Ugyanez a helyzet Fallout3-ban is. De Én jobb preferálom a nagyobb map-el rendelkező game-eket.

(Erre lehet írni, hogy az élet szar játék, de jó a grafikája.)
    :D

Nemtom, passz.
    4870x2-őt 2GB RAM még nem volt szerencsém látni, hogy az pl. mit produkál ilyen esetekben...
    ?!
  • MR ME
    én ilyet nem vettem észre benne, de majd ránézek
  • CroftManor
    Gondolom :)
    Am prototypeban nagyon zavaró, h ha egy magas torony tetején állok, amerre fordulok a karakterrel, akkor rajzolódnak ki a fák meg ugy a város azon része, ha elfordulok, akkor meg eltűnik. Gondolom ez GTA IVben is így van, crysis warheadban is így volt.
  • KranaZoli #34652
    Szerintem tök felesleges ilyen drága RAM-ot venni. Szerintem a 2x2 Geil Black Dragon-t, amilyen Nekem is van 15ezer pénzért el lehet hozni és 4-4-4-12-es.

De Kingston is tökkéletes.

Nem arról van szó, hogy gyors vagy lassú. Ha pl. nagyobb MAP-et használó game-el játszol és nem csak egy alagútban és folyósokon keresztül visz a game, akkor nagyon jól jön a több RAM. Pl.: ARMA2 ami friss példány.

Én 2x4GB-al ki is lennék békülve. És akkor jó időre letudva a RAM. :D
  • Light
    #34607 - erre vki? kösz:)
  • Daell Drow
    Sziasztok haverom vett sapphire 4730at es az elozo kartyajat eladna. Erdekelne hogy mennyit er, tuning huto van rajta amugy.

sapphire Radeon vaporX HD3870 1gb ddr4 + cooler master cool viva pre SE
  • Apocalipto
    Nekem kéccerkettő van. Duálban dukálnak.
  • CroftManor
    4 Gb ram volt a gépben, (4x1) de amióta új monitorom van, vmiért kék halál volt játékok alatt, akkor még a 8800 GTm volt meg, aztán kivettem 4ből 2őt és azóta nem csinálja ezt.
    Meg nekem ugy igazából a játékok gyorsaságával nincsen gondom, de megfordult a fejemben h lecserélem a mostanit 2x2 GBra vmi márkásabbra. Corsairt néztem egy db 2gigás dominator ram 11 ezer
  • zolee145
    Ezt tudom mi. Az USA továbbfejlesztése. Az USB-n keresztül kommunikál a számítógép bizonyos eszközökkel, míg az USA-n keresztül a zsidók kommunikálnak a külvilággal.
  • mrzoltan
    Légyszi képekkel illusztrálva mutasd már be a működését....
  • mrzoltan
    Befutott.
  • Dobronski
    Aaaa de gonosz
  • Me0w
    Nembaj, legalabb mar ezt is tudod. Esetleg a tobbi csatlakozot is vegigvegyuk, hatha akad meg valami erdekes! USB-t ismered? :))
  • Solten
    Kulon vasarolhato meg hozza a cucc termeszetesen: link

#34640-41: Csak viccnek szantam, nem vagyok lusta atfutni, de azert kosz. Akkor csak a szokasos...
  • Dobronski
    Meg driver gondok.
  • Klemice
    úgy nézem krájzisz meg trémark hype volt
  • Solten
    89 uzenet... Osszefoglalot...
  • Quki
    ÉS azt szerettem volna megtudni , hogy lehet bezárni...és nem azt kérdeztem h kell kioktatni...már bocs
  • Quki
    nem , nem más bolygóról jöttem és bocsáss meg h meg mertem kérdezni...
  • Dobronski
    Még nem próbáltam mert "Value" szal nem annyira tuning képes.Amúgy nagy külömbség lenne?
  • KranaZoli #34635
    Abszolúte jó.
    De a 4-4-4-12-őt nem lehet kihozni belőle?!
  • KranaZoli #34634

• Dobronski
    Még jó hogy 4gb-t vettem
    Geil value 2x2gb 800mh cl 5-5-5-15 mennyire számít jó ramnak?
  • KranaZoli #34632
    Részemről már korábban is passz volt ez az FPS kérdés...

De csak ismételni tudom Magam, hogy 4GB érezhető javulást hozna a játékokban. Én még régebben olvastam cikket Crysis WH-ről, aztán vettem a gépembe 2x2GB-ot és az addig döcögős DX10 hollé, futott. (és minden beállítást is feljebb tudtam tolni, sőt alapból feljebb pakolta az auto felismerés)

A Core i7-es gépben is asszem 6GB RAM volt.

Erre a tesztre gondoltam:

Crysis Warhead – hamar elfogy a hardver
  • KranaZoli #34631
    Szerintem oda lehet tenni az általam csak bicikli zárnak nevezett drótot, hevedert, stb... (nemtom mi a pontos neve) Több notinál is láttam már ilyet.
  • BIZ0906
    Milyen hangkártyád van? Ha alaplapi realtek tedd fel a drivert!
  • Dobronski
    *bocs 40 fok van és álmos vagyok
  • Dobronski
    Most én kérdezek.Az miért van hogy UT3-azok,és közben vagy hogy a hang megakad,de vagy 10 percenként van hogy a kép is,de nagyon kicsit.Gears of warral meg az lenne a gondom,ha fel-lenézek(szal lefellefel) akkor Ilyen csík jelenik meg.Mint amikor kamerával vesszük fel a crt monitort.Mit csináljak?A hangakadásra nem tok mit,lehet hogy kéne driver.win7 van fent és alapból van hang,úgy gondoltam nem rakok fel audio drivert.
  • tugyiti
  • Dobronski
    De a töltés játék közben,vagy akkor amikor csak 1 kép van és megy a csík?Pl oblivionban.Mert nekem is 10 fpsem volt töltés közben.(Nem ilyen kistöltés,hanem amikor nincs is 3D.)
  • CroftManor
    Am prototype és TRU alatt is, amikor kiírja h mediterran Sea és tölti a pályát akkor leesik az fps 5-10 közöttire :S protoypenál ugyanez. Ja és prototypenál ugyanaz a helyzet, mint Mirrorban, h v syncel- v sync nélkül is 60 fps fölé nem megy.... CCCben is kivan kapcsolva
  • Me0w
    Kensington lock... te valami masik bolygorol jottel?
  • Quki
    Solten! ha jól látom neked is acer aspire-od van...a felépítése az enyémmel azonos...egy kis gondom lenne...oldalt...ahol van az aksi töltő helye, na ennek a másik oldalán nekem van egy luk és felette egy zár jel...ezt kulccsal be lehetne zárni? vagy mi? mert én nem kaptam semmi ilyesmit hozzá...
  • CroftManor
    CCCben tegnap kikapcsoltam, de mivel mirrors Edge ugyanugy 60 fps volt, így visszaállítottam defaultra a CCC-t.
    Am TRUban az van, h egy pillanatra megakad a játék néha
  • KranaZoli #34621
    Most amit Én ebben nem értek, hogy a V-Sync hol van kikapcsolva?!
    CCC vagy game?!

(vagy mindkettő)

Ill. beledobnál még 2GB-ot abba a gépbe és éreznéd a különbséget.