90029
  • Solten
    Asszem' hsz szama alapjan+reg.ido.
  • [HUN]FaTaL
    Úgy hogy írsz is.
  • EK1TEP
    Adtatok neki ti is rendesen

Amúgy a ph-n hogy lehet lépegetni szinteket?3 éve bent vagyok de még mindig ujonc vagyok!
  • Klemice
    de legalább nem olyan puhapöcs hogy törli az írást kommentekkel együtt mint kórájhét, de ahogy látom, nem nagyon írt kommentet lehet nem is vette észre csak taschenmuschi-zik, milyen fasza cikke lett
  • [HUN]FaTaL
    jaja :D
  • Solten
    Izekre is szedtuk szegenyt...
  • Klemice
    de öttizenkettes
  • [HUN]FaTaL
    "A minap a kezem ügyébe került egy GeCube gyártmányú 4650-es Ati, 512 MB DDR2."

Aki DDR2es kártyát vesz 2009ben, megérdemli.

• Klemice
    hát nekem a fejemben sem fordult meg xp sp3ról cikk publikálása, vagy akármilyen tesztelés :S ...
  • EK1TEP
    A gyerek annyiból levágja hogy szar a 4650 hogy tol egy kis clear sky-t ami tudni illik dx10.1ben is igen szépen megyeget (saját tapasztalat) ő meg szaros xp sp3 alatt szerencsétlenkedik vele... és jobb a 80 éves 8600GT XDD jáááj én törölném a phról ezt a tesztet de rögtön!
  • EK1TEP
    Pfejj ez a teszt!
    Nem győzött meg az ATi 4650es!!!
  • Solten
    Ketto? egy eleg.
  • KranaZoli #34808
    Miért állna le?!
    Ez nem benchmark program, vagy FPS tesztelő.

Arra való, ha veszel egy VGA-t akkor kb. annyi kipróbálási lehetőséged van, hogy az éppen használt game-l teszteled. Ezzel sokkal több oldalú hardver tesztet tudsz csinálni és ha van vmilyen betegsége a kártyának könnyebben kiderülhet. Ablakba kitehetsz egy raklap tesztet, hogy fussanak. Nagyon jó nem csak új, de használt VGA vásárlása esetén is. Légy akár eladó, akár vevő.
  • Quki
    solten...szted két crossfire híd kell két 4870 összekötéséhez vagy elég egy is?:D
  • Solten
  • CroftManor
    ez a GPU Caps Viewer, elindítom és nem is áll le? Mert én elindítottam de azt hittem majd kiírja h vége a tesztnek vagy vmi, 10 perc után meguntam, bezártam.
  • KranaZoli #34804
    Nem. Egy VGA tesztelő program. Ennyi. :)
    Ha az ember VGA-t vesz és szeretné letesztelni, hogy mennyire melegszik, hogyan hűt stb... akkor nagyon hasznos program. Ill. még a Furmark tesztprogram nagyon jó. De az előzőben van Furmark teszt is.
  • Dobronski
    Ohh csak ne 5kb/s-el töltené.
  • CroftManor
    Az nem az én rekordom, ez a világrekord, én 5 seccel levagyok tőle maradva :S
  • MalibuMan
    OMG Te aztán nem gyengén tolod 33:99 az igen! Ezen a pályán úgy 50 mpt sikerült futnom
  • Shevchenko
    Volt még 1 bios frissités az okozhat problémát (Újraindulást,lefagyást,mert nemmindig indul újra hanem valamikor csak lefagy)?
  • Shevchenko
    Néha az AUX felmegy 85 fokra is ezek az értékek jók?
    Meg mi az az AUX?

• neoG
    Túlmelegszik vmi...Procin hütő rendesen rajta van?paszta is került rá ésszel?ház szellőzik rendesen?most így elsőre ennyi.
  • ToM1113
    Tápnak bírnia kell...
    Passz, bocs.
  • Shevchenko
    Sapphire PCIe HD4850 1GB VAPOR-X és Athlon64 X2 Black 6400+ proci,Chieftec DT450W
  • ToM1113
    Milyen vga-d van? és milyen tápod?
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Valaki megmondaná nekem,hogy miért indul ujra a gépem,de csak akkor ha játszok valamivel legalább 1 órát.VGA és proci volt cserélve.
  • ToM1113
    akk ez vmi ien "nagyon full kihasználom a vgadat progi" :D
    értem, csak nem ismerem a progit.
  • KranaZoli #34792
    Próbáld ki. :)
    GPU Caps Viewer -> FurMark teszt vmi nagyobb felbontásban + AA + AF és hagyd úgy Te is olyan 30 percig.

Aztán írd meg mennyire maradt halk és hűvös a VGA?!
  • ToM1113
    Az nem sok kicsit?
  • TomBond
    Na szóval megérkezett a 4870 Vapor-X kártya (kérem a logót átírni)! Elindítottam a GPU Caps Viewer 1.7-et, és kb. 20-30 perc után is csak max 80 fokos volt a kártya (a lakásban 28-29 fok van). Ráadásul alig hallani valamit.
    Nagyon jó kártya! Köszönöm azoknak akik ezt ajánlották!
  • [HUN]FaTaL
    Telefonról hallottál már?:D Felhívod mielőtt indultok. Amúgy Guru3D-n én úgy láttam hogy a két híd egy harmadik kártyához kellett (2x4870 + 4850).
  • blackcalibra
    Oké, akkor várok. Köszönöm szépen a segítséget és a jó tanácsot!
  • KranaZoli #34787
    PH aprón van bagóért.

#blackcalibra

Ha ezek nem hibáznak, akkor semmi gond. A gpu caps viewer-ben is van furmark rész.

Várd meg a következő havi driver-t és lehet megoldódnak a game problémák is...
  • Quki
    félek h a hülye haverom majd baszik hozni ilyen hidat :D
  • Quki
    olvass vissza kicsit
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy kettő kell, de mindkét kártyához kapsz egyet, így nem értem a problémát. :D
  • blackcalibra
    GPU Caps Viewer, FurMark Stability alatt nem hibázott, csak a DX9 Real-Time High-Dynamic Range Image-Based Lighting alatt.
    Hmmm.....
  • Quki
    akkor miért van az, hogy sok képen azt látom h kettő bridge-vel kötik össze a kártyákat? mert elvileg a kártyán két efféle csatlakozás van
  • blackcalibra
    Persze-persze. Úgy értem, ez nem valami összeakadás eredménye, ami majd mondjuk az én gépemen kívül nem mutatkozik nagy valószínűséggel. Mert akkor fölös visszavinni.