90029
  • DonnieBrasco
    Sapphire OC. De lényegtelen, nem fogom húzni, mert minek. Így is mindent megesz reggelire :)

DB
  • KranaZoli #34859
    De milyen 4890-es?!?!
    (Referencia; Toxic; Vapor-X; Atomic)
  • Dobronski
    Az oblivion nekem is 80 fps-ről ugrott le 20-ra 2giga textura pack után.
    Gratulálok,nagyon jó kártya!
  • Klemice
    ez közvetlenül paksra van rákötve?
  • DonnieBrasco
    Az nagyon harmatos, de mástól is függ.
    Nekem a 410-es táp behalt a quad proci/4 giga ram/3 winyó/8800 GTS configtól rendszeresen.

Most 680-as van, és miután betettem a 4890-et, ez is mintha kezdene érdekesen viselkedni :(

DB
  • [HUN]FaTaL
    Ez egy 400as FSP belülről, ha jól látom 15+12A 12V-on.
  • DonnieBrasco
    Gyerekek... tegnap beröffentettem a 4890-et.
    Crysis Warhead indít, MINDEN max-ra, 8x AA.... majd halkan beszartam.

Meg se RÖCCENT, stabil 25 és 50 közti FPS. Persze pár mp.-ig eltart mire az egy gigát televágja textúrával, de utána... mint egy álom.

Kipróbáltam az összes játékot persze, de semmi sem volt képes megfogni, egyedül talán az Oblivion szarráturbózott (agyontextúrázott, distance LOD hekkelt) verziója a szabadban picit.

Hát ez 170 EUR-ért életem legköltséghatékonyabb (ár/fejlődés mértéke) fejlesztése volt :) egy 8800 GTS-t cseréltem le.

CSAK ajánlani tudom!!!

DB
  • KranaZoli #34853
    Csak logikus. Ez a GTAIV prototípus PC-je?!

Fatal

Elég! Nekem egy 450-es Chieftec volt, de csak azért cseréltem le, mert hangosnak találtam.
  • [HUN]FaTaL
    Srácok! Superb 460 elég a 4870nek? Mert táp és házcsere lesz úgynézki. (Kuckó az giga gz-x1 lesz)
  • Solten
    Trabantnak eleg a 86 oktanos benzin...
  • Dobronski
    IDE VELE IDEEE IDDE!
  • Dobronski
    De mégis megy rajta a gétéja
  • Solten
    Konzol hw-e egy vicc. Par jatek direkt atirat -mert ugy egyszerubb nekik- PC-n meg hulyen nez ki a gagyi konzolos technologia miatt.
  • Solten
    Jogos:

• Dobronski
    Azért,megnézed egy konzol hw-e,kb egy középkategóriás pc...csak jól van optimalizálva rá a játék.
  • KranaZoli #34845
    CF-t még nem csináltam. De Én logikusnak tartanék pl. 3db 4870-t is CF-ben. Ha a 2db-on lefoglalod mind2ő CF hidat akkor a 3.ikat hogyan kötöd be?!
  • zolee145
    Nekem maga a játék bejön, úgyhogy megtanultam együtt élni a hibáival.
    Amúgy tényleg egy szar, már ami az optimalizálást illeti. Látszik, hogy a pc-s tábor mennyire volt fontos szempont.
  • Solten
    En nem jatszok vele... Ami fosch, arra nyugodtan mondhatod hogy fosch. A keszitok trehanysaga, nemtorodomsege...
  • Dobronski
    láttak*
  • Dobronski
    Én csak kipróbáltam,mert hallottam a mezei egerektől,akik máriórol váltottak gta4-re (najó jutub videót láttam félmillás géppel)nekik persze hogy szép,de gears of war,vagy ut3 után fos.
  • BIZ0906
    Ha ennyire fosozzátok a GTA IV-et akkor mi a francnak játszotok vele :S
    Az én kemény gépemen bár van pár hiba rajta de örülök, hogy aránylag türhetően elrohangál. 4800+@3GHz 2.5GHz-ről xD, 2GB RAM és egy HD 2600 XT mondjuk ebben a 9.1-es driverel még jól is nézett ki valami zbufer vagy mi volt de azok túliakba cseszték bele tenni vagy nem tom mert szar lett. De nem érdekel hátha lesz még javitás ami nem okozza azt a csikozós hibát.
  • Solten
    Hirhedt fosch mint anno a krajzisz. Bar azon legalabb segitett valamit a peccs.
  • blackcalibra
    GTA 4 egy fossantás, jó játék arról ismerszik meg, hogy jól van optimalizálva, és nem b@szik ki egyik VGA vagy Proci tulajokkal sem, ráadásul jó lenne, ha nem csak a Nasa-nál tudnának vele játszani. És ott is csak az eredetivel.
  • Solten
    Jaja, en is 3.2-n hasznaltam az 5000+ BE-met. 2.6-on gyengus.
  • Dobronski
    5000+ nem rossz proci,csak fel kell húzni 3,2ghz-reNekem alapból sincs vele bajom.2,6-on használom,eddig a gétéa négy volt ami megfingatta.
    Bár az lehet gpu limit,meg a gétéja egy ilyen törtbugoshugyos verzió volt.
  • Solten
    Quki user es a laptopos topkban dragonboy.
  • vki
    Hi!

Azt szeretném kérdezni, hogy aki rendelkezik olyan laptoppal, amiben HD 4650-es van, le tudná írni a véleményét, vagy PÜ-ben elküldeni? Néztem már összehasonlításokat, de érdekelne már véleménye is :)

Előre is köszi a válaszokat!
  • neoG
    Video kártya hány fokos?Csak játék közben áll le?Net,video stb. alatt nem indul újra?
    Az AUX-ra ha jól tudom nincs konkrét egység.Szóval változó.Lehet az is, hogy egy be nem kötött sensor.De inkább passzolom.
  • zolee145
    Kéne...de csak ha tényleg nem "oszidálódott".

Amúgy ezt a pár méter kábelt vajon keresi most éppen valaki? Mondjuk rendőrök, vagy ilyesmi?
  • zolee145
    LOL

"A konfigom:

-MSI Nforce430 alaplap(ez nem egy nagy cucc)

-AMD Athlon X2 5000 2600Mhz proci

-2GB DDR2 ram 800Mhz

-MSI GeForce 8600GTS OverClocked 256MB DDR3

-Belinea 17"CRT 1280x960@85hz

Sima AMD-s középkategóriás konfigom van. Végülis minden mai játékot futtat közepes részletességen."

Ez se nagyon van képben...nekem van sima AMD-s közép kategóriás konfigom...az övé max belépő szint. A 8600 a megjelenésekor volt közép kategóriás, az 5000 x2 szintén.
  • mrzoltan
    Aki röhögni akar:
    [URL=http://www.vatera.hu/rezkabel_10_eres_149407523.html]Link "katt"[/URL]
  • kifli
    de miérrt írjam meg neki amit te már megírtál neki 1x? :D
    én csak a smile miatt írtam neked mivel az egy ilyen dehülyevagy smile :D
  • Solten
    Ok Kifli, akkor ird meg neki szepen, ne nekem okoskodj...
  • Quki
    de amúgy utána néztem...találtam is egy külföldi fórumon vmit: if you have just a PAIR of SINGLE GPUs you use 1 bridge..if you have a PAIR of 4870x2 or 4850x2 then you use both

magyarán elég lesz egy is ahogy solten is meg más is mondta
  • Quki
    ha meg eggyel is működik akkor annál jobb... :)
  • Quki
    majd kiderül...haveromat csak ráveszem h elhozza , mert lehet lusta lesz elhozni egy ilyen kis dolgot...nekem meg kettő nincsen :\
  • kifli
    miért nem érted a kérdést? vagy miért gondolod hülye kérdésnek? szerintem jogos, elvégre 2 csati van a kari oldalán, és akinek nem volt még cf-e hiheti azt hogy össze kell kötni mind2 csatit
  • Quki
    az ilyen lámákat meg el kéne küldeni vmi melegebb égtájra...
  • Quki
    thx :D kíváncsi leszek h teljesít a masinám kettő 4870essel , hmmm
  • EK1TEP
    Áhá!Mondjuk ez igaz eddig szinte semmit nem írtam mindig csak olvasgatom a dolgokat.