90029
  • DonnieBrasco
    Mindig elfelejtem, hogy mióta nem vagyok VIP, nem tudok szerkeszteni... shit.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi, itt is van már nálam a táp. :D Kuckó jövőhét. :)
  • DonnieBrasco
    Na, ez nem túl sok, de legalább van a listából vagy 6-7, amiben tényleg van DX10.1, és nekem is megvan.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_10_support

DB
  • KranaZoli #34937
    Én még mindig game-elek vele. De már egy raklap textúra MOD-al.

Kifli

Elmentek a pcsába!
  • kifli
    a-a a pumpa azért halkan zakatol :D
  • Dobronski
    Az nagyon fincsi proci.
  • DonnieBrasco
    Végigjátszottam, elég sok melléküldetéssel... kicsit már elavult a grafika, de még mindig nagyon szép, és főleg gyors volt: közel maxon futott a 8800GTS-sel is... hiába, Bethesdáék jó arcok.

DB
  • Dobronski
    Nem istenítem.
  • Solten
    Hello. Phenom II X2 550 BE, Phenom II X3 720 BE.
  • KranaZoli #34931
    Én már csak Fallout3-al game-elek már jó ideje. Annak legalább DX9 sem kell az induláshoz.
  • KranaZoli #34930
    Nem. Ti fogtok azon, mert Nektek csak a teljesítmény számít.
  • DonnieBrasco
    Hát, azok pont nem igazán mozgatnak meg.... ha az utamba akad, kipróbálom :)
    Az Oblivionban pedig legalább lehetne egyszerr használni az AA-t és a HDR-t végre....

DB
  • Solten
    Azon fogsz jatszani? Ja, elmegy a pinz a vizhutesre...
  • KranaZoli #34927
    Hát amiket ATI preferál HAWX és Stormrise.
  • KranaZoli #34926
    Nézzétek 14"-os CRT-n a 5xxx-es ref. kártyákat majd.
  • DonnieBrasco
    Ja meg Company of Heroes.... Call of Duty 5, Stalker 2. része... Bioshock, Fallout 3nem igazán tudom, ezeknél mennyire (ha egyáltalán) jelentős a különbség 10.1-ben?

DB
  • DonnieBrasco
    Ok főnök :D

Nos, ez tényleg jó kérdés, mert nem is vagyok még képben, hogy egyáltalán mi az, amit érdemes.... van egyszer a Crysis Warhead ami tuti, aztán tegnap feltettem a Call of Juarez 2-t (nagyon jól sikerült, látványos cucc), de van még GTA IVem, Far Cry 2, Empire Total War, Mass Effect... hirtelen most ennyi jut eszembe.
    Ha tudtok olyat, ami tényleg látványos 10.1-ben, örömmel hallgatom!

DB
  • Solten
    Kihagytad hogy vegyen radiatoros passziv vizhutest...
  • Solten
    Oh, kiraly cucc. Nekem 2.1-es van, a melylada lebontja a hazat :))
  • Solten
    Kb
  • Solten
    Eleg. 348W a 12V-os agakon.
  • Solten
    Na ne fejezd mar be a kodegany tapod isteniteset...
  • KranaZoli #34918
    Sok lesz az OFF. Használd egészséggel.

Az viszont már jobban érdekel, hogy mely game-eket szemelted ki a DX10.1 tesztelésére?!
  • DonnieBrasco
    "nekem ugyanazok a szempontjaim, mint nekem" - természetesen ebből az egyik "nekem" az "neked" akart lenni :D

DB
  • DonnieBrasco
    Haladsz, de még mindig nem érted... olyan nincs, hogy "az emberek azért veszik, mert". Mindenki saját egyéni szempontok alapján vesz dolgokat. Neked és még X embernek fontos a csend, Y ember leszarja. X és Y aránya ismeretlen, és teljesen lényegtelen. Nekem tökéletesen megfelel ennek a kártyának a zajszintje, ezért teljesen fura és érthetetlen, miért is kezdted el nekem irkálni, hogy "legnagyobb butaság volt".
    A legnagyobb butaság az volt, hogy azt feltételezted, nekem ugyanazok a szempontjaim, mint nekem. Ebben szerintem meg is egyeztünk :D
    "Mindenki azt használ amit akar." Talán ezzel kellett volna kezdeni, de főleg elsőként ezt elfogadnod.

DB
  • Klemice
  • Jim Morrison
    Képre jobb klikk-->Kép mentése más néven--->elmented és már a tiéd is!
  • Dobronski
    "amit a világon semmilyen hangszórószett sem tud még mérföldekre sem megközelíteni"
    Azért azt megnézném.
  • KranaZoli #34912
    Ne idegesíts már!!! A Caps Viewer tesztekben nem az FPS-en van a hangsúly. De látod megy az 60 fölé is.

Megírtam: ARMA 2 demóban futtass benchmark-ot az alábbi beállításokkal:

Minden Maximális, látótávolság 2000, élsimi átlagos (minden más max!!!) árnyékok, utófeldolgozás, textúra, terep, stb... és állítsd be az 1920x1080-as felbontást mind a kezelő felület, mind a 3D területre.

Nekem a teszt végén azt írta, hogy átlag FPS 31.

Ennyit tudok tenni az FPS-eidért.

Úgy látszik Nekem a csend, Neked az FPS a mániád.
  • zolee145
    Nyilván nem a kinti vásárlás lehetősége motivál.
  • KranaZoli #34910
    Nem harcolok.

Szerintem a sok nem ref. kártya is azt igazolja, hogy amikor az emberek VGA-t vesznek, akkor nem csak a teljesítmény számít, hanem az is, hogy legyen halk a kártya.

Mindenki azt használ amit akar. Engem pl. DOOM3-ban kúrvára zavarna, hogy amikor a game arra alapoz, hogy csend van és hirtelen a szívbajt hozza az emberre, akkor a VGA zúg a háttérben. Lehet, hogy ezzel csak Én vagyok így egyedül, de Engem zavar.
  • Norb17
    Hello! Lenne 1 kérdésem. Egy HD4850-es karihoz milyen AMD procit javasolnátok?
  • CroftManor
    #34893ra vki?
  • DonnieBrasco
    Az egy dolog, hogy itt kint sokkal többet lehet keresni, de otthonról is tudsz külföldről vásárolni, szóval a kettő nem függ össsze :)

DB
  • DonnieBrasco
    Engem meg most éppen a kíváncsiság öl meg, hogy mit tud ez az üvőltő 4890-es DX10.1 alatt... úgyhogy már látom is, hogy Win7 bétateszter leszek, jól... :P

DB
  • zolee145
    Ha tehetném nem kintről rendelnék, hanem eleve kimenekülnék innen.
    A vásárlás utána már adott...
  • DonnieBrasco
    Én Winampban sem, tisztában is vagyok mind a 3000+ mp3-am összes hibájával és erényével :) az összeset el tudom helyezni egy 1-100ig terjedő minőségi skálán... ebben ez a rossz, abban az... stb. :)
    A játékokban/DVD filmekben viszont teljes az audio(és most már vizionális is) orgazmus :DD

DB
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, megölnek minket :)
    Én amúgy is mindig OFF-olok: a VGA-mmal minden rendben, szeretem, mit írhatnék róla :)
    Ja, hogy majd az első vásárlási láz lecsendesedése után beújítok egy 5000-es sorozatú Radeon-t...? Ez evidens :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam is minden alapon. Jó hangkártya, jó fejhallgató, nem kaki vezetékek az 5.1-re és minden úgy szól, ahogy a hangszerelők, zenészek, előadók (stb.) szerették volna anno...
    MP3-aknál szoktam - foobar2000 esetében nem, de WinAmp-nál muszáj - a sávkiegyenlítőt használni.
  • DonnieBrasco
    Az én fejesemnek meg valami szivacsféle a felülete, elképesztő puha, de mégis van tartása.... és az egész van vagy 20 deka cakumpakk :)
    Na de nagyon OFFok lettünk.
    Egy biztos: soha más márkájú fül/fejhallgatót nem veszek.

DB