90029
-
Apocalipto #35023 Kúler másztör háromharmicegy. Ebbe mi nem teccik? -
#35022 Köszi! -
#35021 4 vinyó és lesz majd vga csere. Simán viszi, 400as FSP belső (348W a 12V-os ágakon ahogy solten is írta). -
#35020 FATAL! 35003? :-) Köszi! -
#35019 Ja jó :)
"Bár ez nem feltétlen baj"-ból jött le az, hogy mintha neked nem tetszene:D -
#35018 Épp azt mondom, hogy semmi. -> "letisztult darab" -
#35017 És mi bajod van evvel a giga házzal konkrétan?:D -
#35016 Így van.
Házakban is kb. annyira válogatós vagyok, mint a VGA cooler hangjával.
Ne legyen neon, semmi világítós venti, ne legyen szita a gép előlapja, de szellőzzön normálisan, legyen egy színű ésatöbbi, ésatöbbi. -
#35015 Ja ne is legyen, nem szeretem. :D -
#35014 gonolom azt érti letisztult darabon, hogy semmi csicsa, króm stb -
#35013 Kétféle módon árulják. Másik háznál is így van. Mit értesz letisztult darabon?:) -
Dobronski #35012 ddr2* -
Dobronski #35011 ddra:S amugy nem lenne vele nagy baj. -
#35010 ja..
nem szeretem ha kiveszik az irányítást a kezemből :) -
#35009 laptop? -
#35008 ? -
#35007 srácok szégyellem magam :( nvidia 9600M GT ddr2 -
#35006 "Unalmamban" felhánytam egyik vinyómra újbol a WinSeven-t. Ezért is írtam, hogy azon a site-on a Béta verzió kicsit megtévesztő. Tök mind1.
Van egy hülye "hibám" ebben a seven-ben. Ez a Béta verzióban nem volt, azóta 1x felraktam a Seven-t amikor kijött az RC, aztán most újbol.
A "hiba" annyi, hogy amikor bezárok egy ablakot (értsd piros X-el jobb felső sarokban :) akkor egy picit belaggol az ablak. Most is, ez a hüle smile pop-up ablak. Meg most is, de már nem szúrok be smile-t, mert ez örökké fog tartani. Na, most nem csinálta.
Win7 RC1 build 7100 + Intel.Chipset.Software.Installation.Utility-9.1.1.1014 + Catalyst 9.6
Ugyanezt csinálta az RC ezelőtt is. Nem tudja vki, hogy ez mitől lehet?! Olyan mintha game közben megreccenne a HDD egy pillanatra de a HDD-hez nem nyúl természetesen.
Amit sikerült kiderítenem, hogy van egy ilyen opció:
Ha kiveszem a pipát a minimalizálás és max-ra állítás combo box-ból és apply akkor mint a villám bezárja az ablakot, de nincs semmilyen animáció. Ha van benne pipa, akkor laggol be, de a minimalizálás, max, átméretezés ésatöbbi az ugyanúgy villámgyorsan történik.
Any idea?!
Egyáltalán ez ATI (Catalyst) hiba lehet, vagy WinSeven, netán Intel Chipset?!
Mondjuk ahogyan feltelepült Intel Chipset és Catalyst nélkül is csinlta. De ez így nem teljesen igaz, ui. a Seven tesz fel driver-t úgy vettem észre mert az Aero rögtön aktív ill. a VGA nincs is az ismeretlen eszközök között. (ha jól emléxem - de ez nem 100%)
-
#35005 Opcionalis, vagyis vedd meg magad... -
#35004 Mind2 letisztult darab. Nem mintha akkora probléma lenne... de du-n megnéztem annak a giga háznak az oldalát és úgy emléxem, hogy a front venti az opcionális. -> "ez különben mit jelent?!" Vagy benne lesz, vagy nem?!
-
#35003 Fatal! Bocsi az offért, de milyen az a superb ami a gépedben ketyeg? KB hasonló a configunk, skéne valami használható nem horror árú... +3 winchester, + DVD! Előre is köszi! -
#35002 Én meg azt hittem, mindennap ugyanazt a nótát fújják...
[Tényleg, mert be nem nézek oda, az biztos. Kezdetben azért, mert azt hittem, ha megteszem, még talán vulgáris szócsatákat olvasok, most meg azért, mert a játék vs játék téma sosem érdekelt...]
-
#35001 mert másik topik hg-ja nem adott neked ilyet :) -
#35000 mert full nem is arrol van szó, hanem már kb egy éve a gt5 vs forza megy :D
de kajak, jókat röhögök rajtuk, aztán mikor beírja valamelyik hogy az szimulátor, akk énis beírom hogy elvan tévedve, de nagyon :) -
tonyo9 #34999 miért nem látszik másik topikban jel?:@@@ -
#34998 Csak tudnám, miért nem törlik végre azokat a "A PC játékoknak..." topikokat...
-
#34996 Jok vagyunk... -
#34995 -
#34994 Az egy masik valtozat, ilyen gagyi bazinagy neon ventivel. Ok Te tudod... :) -
#34991 Mindig a Top10ben van :) -
:) -
#34989 Link -
tonyo9 #34988 :OOOO this is beautiful:DDDDDDD tenkju -
#34987 Nem neonos csak az oldala rusnya. Ezen a képen nem, de a hivatalos oldalon igen. :)
Na mindegy, úgyis nagyker. Amúgy szép ez is, de jó lesz nekem a giga, abban gyárilag két venti is van, meg, ha jól láttam a képen akkor a vinyó és az optikai meghajtó részek csavarmentesek. :D -
#34986 Jah, csak a Sharkoon-nak eleg ertelmes belseje van az arahoz kepest. Hol neonos? link -
#34985 Bizony.
I will back... :)
-
#34984 Nagykerből lesz és csak giga van a normálisak közül.
Utálom ezeket a kék színű meg neonos szarokat. :D
link
-
#34983 #34944 -
#34982 Nah beraktam az új tápot. Csendesebb. :) Új kuckó csak két hét múlva, jövőhéten elutazom. VGA meg: egyszer :D -
#34981 Jah, Imyke megint feltunt a szinen ugye...