90029
  • Dobronski
    Asztalin jobb klikk view.
  • zolee145
    Vistánál jobb klikk az asztalon ---> Nézet, és ott lehet nagy ikon, közepes, vagy klasszikus közt választani.
  • DJ RX7
    Vicces mert ha elindítom a programot akkor azt mutatja, hogy fut a program, de nem akarja megjeleníteni.
  • Solten
    C-64.. Mennyit jatszottam vele... Regi, szep idok...
  • Solten
    Milyen kartya?
  • DJ RX7
    Mondjuk az engem is érdekelni.

Jövőben a szőke titkárnők nem igen fognak boldogulni vele. Még nekem is ki kell ismerni kicsit, mert még nagyon szokatlan.
  • DonnieBrasco
    Nem tudom, nekem is friss a Win7, és 9.6-as a CCC, de megy simán.
    Viszont a Win7 hülye néha kicsit, pl. a Netgear wireless USB-s vevőm ikonjára kattoghatok akárhogy, nem indul el.
    Próbáld meg menüből, nekem onnan ment az utóbbi.

DB

(és ha már itt vagyunk, hogy a JÓ ÉGbe lehet csökkenteni az ikonok méretét Win7 alatt??? sehogy nem találtam ilyen opciót....)
  • DJ RX7
    Üdv!
    Van valami ötletetek, hogy milyen hiba miatt nem hajlandó elindulni az Ati 9.6-os CCC, Windows 7 alatt? Rákattintok és semmi nem történik. Most telepítettem a Windows 1-2 órával ezelőtt.
  • DonnieBrasco
    Hát igen, a BIOS frissítés. Attól mindig is égnek fog állni a hajam... :D pedig "átestem" páron, de nem lehet megszokni a stresszt...

DB
  • DonnieBrasco
    14-15-16 éves koromban még PC se volt... na jó, az első XT-k talán, szigorúan monokróm monitorral :D
    Illetve hát valójában a C64 is PC, de hálisten azon sose volt neon, csak LED :D
    Sajnos az én házamon is van elöl egy LED, ami baromi fényes, mikor éjjel megy valami letöltés, nem győzök mit elépakolni, hogy nem égjen kék fényárban az egész szoba :(
    Kikötni meg lusta vagyok :D

DB
  • Solten
    "Egy bios frissítés segítene rajta?"

Eselyes.

"Van rá olyan módszer,amivel 100% hogy nem rontom el?"

Nincs.
  • Solten
    "Mi a pöcsöm a kényszeresség abban, hogy talán 14-15-16 éves koromban csábító lett volna egy neonos ház, de már dobnám ki az ablakon, amikor nyáron minden bogár a led-eknél leli halálát a házikóban."

Agreed. Zoli, kioregedtunk mi mar ebbol... Bar vannak dolgok amik nem valtoznak (matrix FTW), 14-15-16 eves koromban is hanyinger kerulgetett a neon giccs kuckok lattan. Szolid design mondjuk fel tudja dobni az egeszet: megfelelo helyen elhelyezett kis LED pofas tud lenni.
  • Solten
    Hm, mi ez a rohadjo konfig ami Neked van?? Kartya is nagyon baba.
  • Dobronski
    4670-em van,de nem lehet kontrollálni a hűtőt,ezért 100%-on megy.Egy bios frissítés segítene rajta?Csak az a baj nem merem.Van rá olyan módszer,amivel 100% hogy nem rontom el?
  • Máté94
    A World of Subways VOL. 2-őt letöltöttem,feltelepítettem és amikor elindítom, az képernyő 1024-be vált majd tölt a játék és kijön az ikon a VPU Recover.És utána restart:(

Valami ötlet?:(
  • DonnieBrasco
    Hát én már csak ilyen oldskool vigyorgást tudok :D
    Nem olyan sok az az összes game, meg aztán igyekszem majd azokra koncentrálni, amik elvileg tudnak pluszt DX10-ben: Far Cry 2, Lord of the Rings Online, stb. Az Oblivion teljesítményére is nagyon kíváncsi leszek! A 64 bites oprendszer memóriakezelése mindesetre egészen más élmény, mint a 32 bites XP-n volt... csak simán a mindenféle oprendszerben ténykedés (másolás, installálás, közben mozinézés, letöltés stb.) alatt érezhető, hogy minden "benne van" a memóriában, semmi swappelés... már az ablakváltások is gyorsabbak, mint XP alatt voltak, a csilivili effekt ellenére is.
    4+1 giga csak jó lesz valamire :)

DB
  • zzeN
    Ez a korájöt a 3 és 4 magos proci lesz az Intelnél? Gondolom azért a korájhétnél jobb lesz gamekre!?
  • Klemice
    szuper hájon dx10 alatt azért az teljesítmény ráadásul 8x AA is van rajta
  • Dobronski
    De meg a 300 fps:D
  • Klemice
    ja bocsi nem garanciás... és Solten bocs a tripla post-ért
  • Klemice
    veszel egy asus ageia physx kártyát a gépedbe és kész, de felesleges szerintem, asszem albacompban 24ezer garival, használtat se találsz olcsóbban
  • Klemice
    szánalom kórájhét és 4870x2 1280x1024-hez
  • Dobronski
    Nvidia-ban egyedül ez a jó.Nem akar az ati is csinálni vmi hasonlót?
  • KranaZoli #35040
    Elolvastam újra, akkor fel sem tűntek a smile-k. Hiába, már hozzá vagyunk szokva ezekhez a szép színes smile-okhoz. :)

Összes game-t egy 7vge alatt?!
    ÉS!!! Majd várjuk a tapasztalatokat!
  • DonnieBrasco
    Oks, azt nem tudhattam, éppen milyen hangulatban fogod olvasni... mindesetre nálam a szmájli mindig azt jelenti, hogy ne vedd véresen :DD

Na, végre itt a hétvége, az összes játékot letesztelem a bivaly gépemen :D

DB
  • KranaZoli #35038
    Pedig van.

Csak lehet, akkor nem most kellett volna olvasnom a HSZ-t...
  • KranaZoli #35037
    Wow! Sapphire HD 4870 1GB Toxic.

Naon baba-naon baba!!!
  • DonnieBrasco
    Mindössze a humorérzékedre próbáltam hatni, belátom, hiba volt. Felejtsük el, lapozzunk :)

DB
  • DonnieBrasco
    Este én is nyomok egy benchmarkot, nem lehet rossz (4G 1333 DD3 RAM, 2,66Ghzes quad intel proc, P5E3 alaplap). Nem új a konfig, de elég stabil :)

DB
  • zzeN
    Solten bácsi ajánlotta:)
    Remélem faszán fog működni, a pc-kel mindig szívtam(elromlott pl., volt h az alaplap alapból nem volt jó, de még aznap kicserélték szerencsére), a jó öreg 8800GTX-em megadta magát kemény 2 év alatt:) Volt egy érdekes gondja, miután megvettem a 6400+-ot olyan gamek amiket cod engine hajtott, elkezdtek szaggatni(pl.: a cod4 single-be lett 60 fps, multiba meg 20...) Remélem ezzel nem lesznek ilyen gondok...+ a jövőhéten megjön a Scythe Mugen 2 procihűtőm is
  • KranaZoli #35033
    Olvasd el azt is, hogy mire válaszoltam. A Te kérdésedre az sor, valóban negatív, míg Fatal HSZ-ére (amire eleve ment!) pozitív.

DB

Milyen kényszerességről beszélsz ember?!

Mi a pöcsöm a kényszeresség abban, hogy talán 14-15-16 éves koromban csábító lett volna egy neonos ház, de már dobnám ki az ablakon, amikor nyáron minden bogár a led-eknél leli halálát a házikóban.

Ugyanígy, mi a rák a kényszeresség abban, hogy adott egy vas, amiben nagyjából minden alkatrésszel elégedett vagy. Mit csinálsz ezek után a konfiggal?! Egyesek teledobálják mindenféle világító szarral, Nekem inkább az a fontos, hogy minden hangos alkatrészt lecseréljek benne legalább olyan teljesítménnyel bíró csendesebb darabra. Vízhűtés?! Igen, amíg működik és jól működik. Inkább egy venti álljon le, mint víz kerüljön a gépembe.

Számomra ezek a logikus lépések és ebben semmi kényszeresség nincs.
    Ne OFF-oljunk már megint, felhúzom az agyam csak az ilyen butaságokon...

Nőt meg nem úgy választunk Magunk mellé. Mi ez állatkert?!
  • Klemice
    látom besztbáj ramot vettél :)
  • sith7
    Durva géped lett, grat !!!

Ha lesz időd, egy 3dmark06 eredményt tennél, fel ?
    /minden alapon cpu, vga/
  • zzeN
    köszi

Atkamon: pontosan!
  • Atkamon
    Az én 4890 Toxic-ommal is ugyanez volt:) Csak Driver CD, meg az átalakítók. De engem sem zavar különösebben, a kártya a lényeg, meg az átalakítók.
  • Dobronski
    Tökéletes!GRAT!
  • zzeN
    Ezt rendeltem, de lényegtelen az egész, csak megjegyeztem.
  • Klemice
    ha lite verziót rendeltél akkor nincs benne
  • zzeN
    Végre megjött a 4870-em meg a ram-om,már csak össze kéne rakni. A dobozban csak 1 disc volt(driver) még a "szép" füzetecske sincs, persze a kábelek meg ezek mind megvannak. Nem nagyon izgat h nincs benne, csak megjegyeztem.(alapból nem tettek bele vagy csak az Ipon kivette belőle?:)
    Legelső karim 9600PRO volt, utána volt 2 nv-m és most megint visszatértem a gyökerekhez:D
  • DonnieBrasco
    Eddig is sejthető volt a kényszeresség.. :P Azért vigyázz, az élet többi területére ne hasson ki ennyire. Képzelem milyen lehet így nőt választani :)))

Na de ON: tegnap én is feltettem a Win7-et, és a GTA IV után még a Crysis Warhead-re maradt kis időm... aggódtam picit, hogy nem bírja majd a "mindenmax"-ot, de nem kellett volna. Meglepő módon, ott ahol XP alatt picit belassult, még gyorsabb is volt Win7 alatt. A DX10 nem rossz, főleg a füst és a globális fényeffektek ütnek nagyon. Ez már tényleg meggyőző HDR - a felkelő napba nem nagyon lehet nézni, az tuti :D
    Szóval továbbra sem rontja semmi az örömöt.... hálisten!

DB