AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy lehet. De a LEHEL-el vigyázz, az szétnyomhatja.
sziasztok! múltkor írtam a kifagyással kapcsolatban. valószínûleg meg van az oka...túlmelegedik a videókártya, mert nem jó a hûtõje.
Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite kártyám van. ez okozhatja a leállást, nem?
esetleg lehet valami hûtõt rárakni? köszi
Her Laca
Pedig az most jó lett. Most felhõben is 60 fps van.
Igaz most az AB val veszek fel az meg nem lassítja az fps t a frapot számûztem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem küzdöttem, idáig hanyagoltam... Most volt két órám tegnap, kipróbáltam az új drivert, aztán elszállt az agyam! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hozd át már azt a ketyerét megnézzük itt mit csinál. A faxt küzdesz már vele.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ph t írtam ez még sg😊 érted?😊

Azért van ott egy-két szaki, aki elég rendesen képben van, de a fórumokban elképesztõ ami megy. Én azt hittem, hogy a CCC topiknál nincs lejjebb, de az NV topik kb hozza azt a szintet. Vagy csak mi öregszünk...

www.smart-bus.hu

Szerintem kevés még a 780, fõleg azokban a játékokban amikkel én játszom. GTA IV, FC3 hibátlan, gondolom a többi nagy cím is ilyen, így persze, hogy nincs panasz.

Na mindegy, nem húzom magam tovább, lehet, hogy az egész csak egy érzéki csalódás, és az idõ szépíti meg a dolgokat. Remélem kedden kiderül! 😊

www.smart-bus.hu

Azért ezt így túlzás lenne kijelenteni... fõleg úgy, hogy ezt itt meg szemmel láthatóan látogatod 😄 😄 😄

De az tény és való, hogy a VGA-s topikok 90%-ban a benchmark makikról szólnak, meg az új driverekkel kísérletezõkrõl. Én is csak most a napokban néztem be újra a 670 topikba, már vagy 1500 hsz-el le voltam maradva ... a semmirõl 😊
Her Laca
Ezért nem látogatom a ph- t. Egy értelmes gondolat sincs ott.

Hát ez most csak egy tipp, de szerintem azért nem reagál senki a problémáidra, mert nemes egyszerûséggel másnál nem lépnek fel. Igy meg aztán mit mondjanak? Ha meg az nv-nek sem jelezte senki ezeket a problémákat, akkor mire fel javították volna ki?
Szóval vagy az van, hogy tényleg annyira rétegcuccokat alkalmazol, amit mindenki más leszar, vagy más is játszik ezekkel, csak náluk nincs hiba...
Her Laca
Én megkérdeztem atagon aki 780 át használ hogy a tr vacakol e, aszonta hibátlan.Szvsz ott más a bibi.

Jó kérdés, nem tudom. Nem akarok senkit megbántani, de a PH-s NV topik szintje kimerül abban, hogy ilyen e-pénisz növelõ benchmark programokat futtatnak, és azok eredményeit linkelgetik, hasonlítják össze. Hetek alatt jönnek rá, hogy az így elért tuningjuk játék alatt szart sem ér. ( Tisztelet a kivételnek ) A hivatalos fórumon még csak válaszra sem méltattak...

No meg összehasonlítás alap sincs, mindenki AAA játékokkal játszik, azok meg engem nem érdekelnek. Egyedül az ArmA3 közös pont, de az meg egy alfa állapotú bughalom megint.

www.smart-bus.hu

És ezek a hibák másnál is léteznek, vagy csak nálad?
Másik kábelt is néztél?
Az ami a megjelenés óta! 😊 60-65% feletti GPU terhelés esetén forgolódás közben csúnya FPS drop van elég sok játékban. Nézek elõre, fix 60 fps. Elfordulok ( egérrel! ) mondjuk jobbra, fordulás közben beesik az fps 50-re, majd amikor megállok pár pillanat alatt újra fix 60. Minél jobban van terhelve a GPU, annál kiegyensúlyozatlanabb a teljesítménye. Gyakorlatilag akkor képes fix 60 FPS-t tartani, ha ilyen 50% körüli a GPU terhelés.

A TIR-t pedig csak akkor tudom használni,( de így sem tökéletes ) ha az AB-ben fixálva van 60-ra az FPS... ha nincs, akkor azt csinálja, mint amit korábban már linkeltem.

Azt még megértem, hogy megjelenéskor nem tökéletes valami... viszont a megjelenés óta egy olyan driver nem jött, ami a 780-hoz bármilyen konkrét javítást tartalmazott volna. Nem úgy veszem észre, hogy annyira hibátlan lenne...

www.smart-bus.hu

Her Laca
No mi a bibi?😊 öntsd ki a bánatod😊

V43 1105
<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha a 7970-n nem produkálja ezeket a hibákat a gépem, akkor jön az új radeon! 😄 Közvetlenül azután, hogy szét trollkodom a létezõ összes NV topikot!! 😄

www.smart-bus.hu

V43 1105
Sosem késõ váltani.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha ezt tudom, inkább vettem volna egy 7990-t... 😄 A CF nem szopatott ennyit!

www.smart-bus.hu

arty
Igen!

Sõt, próbáltam korábbiakban azt is, h a HDMI-t nem frissítettem - hiába. Nem a HDMI driver csinálja, hanem a display driver valamelyik komponense.

Forza.

V43 1105
Reméljük a legjobbakat <#hehe>

Még jó, hogy anno visszamondtam a GTX780-at .. XD

Király! A részleteket majd privátban megbeszéljük... ha addig nem kapok agyvérzést! 😄

www.smart-bus.hu

V43 1105
Öt után végzek, kb 6 óra felé érek haza. 😄

Kedden elvileg nem dolgozom, ha neked is jó akkor fáradj fel vele légy szíves, hogy kipróbálhassam azzal mi a helyzet, mert ez a szájbatekert zöld hányás kezdi labilissá tenni az idegrendszeremet! 😄

www.smart-bus.hu

V43 1105
Csáó, meg persze! 😊

Fazer! Megvan még a 7970-d?

www.smart-bus.hu

Biztos, hogy frissült a hmdi audio része is a drivernek?
Nv-nél is külön van... ha custom installt csinálsz, ki is lehet ikszelni hogy frissítse...
arty
13.6 és elõtti driverekkel nem pattog
utániakkal pattogott, amd confirmálta a bugot és "javitotta". csak aztán mégse javult meg sokaknál... pl nálam se 😞

Forza.

Milyen hdmi kábeled van?
Vagy esetleg poros csatlakozó valamelyik végen...
Vagy másból bevinni hangot ugyanazon a hdmi-n a tv-be?
Helló. Összekötöttem a tv-t a géppel és olyan gondom van hogy,ugrál a kép! Vagy a tv, vagy a monitor. tehát ha beállitom hogy mindegyiken ugyan azt lehessen látni akkor pl a tv ugrál. Áttlálitom másikra képernyõ kiterjesztése akkor meg a monitor ugrál. Tehá ha igy állitgatok akkor egyszer az eggyik aztán a másik ugrál.Ez mitõl van? De ha csak egy üzemel akkor nincs gond. Ez mitõl van?
Hdmi-vel van a tv összekötve, a monitor meg dvi-vel. VGA HD5870
Remélem érthetõen fogalmaztam 😊

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

arty
redeon - hdmikábel - tévé/tévéspeaker

te ezekszerint a tévébõl kivezeted, ergo nem az a setup mint nálam (nálunk, akik szopunk már hónapok óta)

Forza.

hdmin tvbe, tvbõl meg jack-el hangfalba és semmi gondom nincs szval nem értem, nem az erõsítõd a ludas?
arty
Nálam ez is pattog. Szenzációs 😞 Most cserélnék vga-t, simán vennék vidiát. Másféle szopásra vágyok, ez az elmult honapokban kissé meguntam.

(te is hdmin viszed a hangot a tévébe, erõsítõbe?)

Forza.

sziasztok! múltkor írtam a kifagyással kapcsolatban. valószínûleg meg van az oka...túlmelegedik a videókártya, mert nem jó a hûtõje.
Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite kártyám van. ez okozhatja a leállást, nem?
esetleg lehet valami hûtõt rárakni? köszi
grebber
Nálam eddig se pattogot hdmin a hang, szval nem volt ilyen jellegû gondom, mondjuk beta drivert nem raktam fel. (Sapphire HD7850 2G😎
arty
pattog? 😄

Forza.

grebber
AMD "Hawaii" R9 290X GPU Specifications Revealed

Ha ez igaz akkor meg lesz fogva a Titan.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Pedig de.
Ha ingyenes operációs rendszert szeretnél, használj Linux-ot. A Windows pénzbe kerül, ez egy ilyen dolog.
Vagy használj W7-et, könnyen kalóz-aktiválható, stabil, jó. Szvsz semmi értelme W8-at erõltetni. Semmivel sem jobb.

Megjegyzem, csak egyszer kell sok pénzért (~20k) megvenni, utána az upgrade csomagokat (XP->Vista->W7->W8) megkapod 4-6k-ért. W8.1-et meg ingyen.

[merlinw.org]

Naneee.
Viszont ha nem preview-t rakok fel, akkor idõ után aktiválnom kell.
MerlinW
A preview nem azt jelenti, hogy nézd meg, tetszik-e, hanem hogy ilyesmi lesz majd ha elkészül. Más szavakkal alpha vagy beta (MS ezeket nevezgette el).

[merlinw.org]

arty
Attól még nem lesz tört, a "sima" is megy aktiválatlanul, ha csak a kipróbálás cél.

Ott a 8.1 minden torrentoldalon, amig nem hekkeled, nem lesz "tört".

Forza.

Nem akartam tört rendszert.
kifli
Win8 Preview?

miértnem végleges oprendszert raksz fel?
Segítsetek kérlek!

Felraktam Win8 Preview-t, telepítem a catalyst pakkot, (hd 4670), de a display driver-nél fail-t ír. Egyszerûen nem értem. Corona Labs azt írja 1.1 OpenGL-em van, és így nem tudok mit kezdeni vele.
arty
amd <#levele>

persze értem én, hogy kényelmes a BÉTA jelzõvel takarózni, nade...... :/

Forza.

Omlás
Nálam sem javult a dolog... <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|