AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite kártyám van. ez okozhatja a leállást, nem?
esetleg lehet valami hûtõt rárakni? köszi
Igaz most az AB val veszek fel az meg nem lassítja az fps t a frapot számûztem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Na mindegy, nem húzom magam tovább, lehet, hogy az egész csak egy érzéki csalódás, és az idõ szépíti meg a dolgokat. Remélem kedden kiderül! 😊
www.smart-bus.hu
De az tény és való, hogy a VGA-s topikok 90%-ban a benchmark makikról szólnak, meg az új driverekkel kísérletezõkrõl. Én is csak most a napokban néztem be újra a 670 topikba, már vagy 1500 hsz-el le voltam maradva ... a semmirõl 😊
Szóval vagy az van, hogy tényleg annyira rétegcuccokat alkalmazol, amit mindenki más leszar, vagy más is játszik ezekkel, csak náluk nincs hiba...
No meg összehasonlítás alap sincs, mindenki AAA játékokkal játszik, azok meg engem nem érdekelnek. Egyedül az ArmA3 közös pont, de az meg egy alfa állapotú bughalom megint.
www.smart-bus.hu
A TIR-t pedig csak akkor tudom használni,( de így sem tökéletes ) ha az AB-ben fixálva van 60-ra az FPS... ha nincs, akkor azt csinálja, mint amit korábban már linkeltem.
Azt még megértem, hogy megjelenéskor nem tökéletes valami... viszont a megjelenés óta egy olyan driver nem jött, ami a 780-hoz bármilyen konkrét javítást tartalmazott volna. Nem úgy veszem észre, hogy annyira hibátlan lenne...
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Sõt, próbáltam korábbiakban azt is, h a HDMI-t nem frissítettem - hiába. Nem a HDMI driver csinálja, hanem a display driver valamelyik komponense.
Forza.
Még jó, hogy anno visszamondtam a GTX780-at .. XD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nv-nél is külön van... ha custom installt csinálsz, ki is lehet ikszelni hogy frissítse...
utániakkal pattogott, amd confirmálta a bugot és "javitotta". csak aztán mégse javult meg sokaknál... pl nálam se 😞
Forza.
Vagy esetleg poros csatlakozó valamelyik végen...
Vagy másból bevinni hangot ugyanazon a hdmi-n a tv-be?
Hdmi-vel van a tv összekötve, a monitor meg dvi-vel. VGA HD5870
Remélem érthetõen fogalmaztam 😊
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
te ezekszerint a tévébõl kivezeted, ergo nem az a setup mint nálam (nálunk, akik szopunk már hónapok óta)
Forza.
(te is hdmin viszed a hangot a tévébe, erõsítõbe?)
Forza.
Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite kártyám van. ez okozhatja a leállást, nem?
esetleg lehet valami hûtõt rárakni? köszi
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Ha ingyenes operációs rendszert szeretnél, használj Linux-ot. A Windows pénzbe kerül, ez egy ilyen dolog.
Vagy használj W7-et, könnyen kalóz-aktiválható, stabil, jó. Szvsz semmi értelme W8-at erõltetni. Semmivel sem jobb.
Megjegyzem, csak egyszer kell sok pénzért (~20k) megvenni, utána az upgrade csomagokat (XP->Vista->W7->W8) megkapod 4-6k-ért. W8.1-et meg ingyen.
[merlinw.org]
Viszont ha nem preview-t rakok fel, akkor idõ után aktiválnom kell.
[merlinw.org]
Ott a 8.1 minden torrentoldalon, amig nem hekkeled, nem lesz "tört".
Forza.
Felraktam Win8 Preview-t, telepítem a catalyst pakkot, (hd 4670), de a display driver-nél fail-t ír. Egyszerûen nem értem. Corona Labs azt írja 1.1 OpenGL-em van, és így nem tudok mit kezdeni vele.
persze értem én, hogy kényelmes a BÉTA jelzõvel takarózni, nade...... :/
Forza.