AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Másrészt meg ha játszani akarsz, akkor azt veszed, amivel kevesebb szívás és jobb teljesítmény jár a pénzedért. Minden más mellékes humbuk. Én se jótákonysági intézmény vagyok, hogy szopást meg bétatesztelést vásároljak 150 ezerért.
Értem én, hogy az AMD a szent grál, de igencsak idegesítõ már ez a szándékosan naiv hozzáállásotok. Olyanok vagytok mint Scully, aki még akkor is ott tamáskodott mikor már baszták az ufók 😄
Ha az elõbbi lett volna eddig is a divat, akkor nem itt tartanánk.
www.smart-bus.hu
Hogy a másik is vérmocsok?
(és nem-e azért lesz a másik vérmocsok - még nem az - mert te és a többiek leszartátok és belenyugodtatok abba h valaki vérmocsok?)
Forza.
Mindegy hogy az AMD milyen pr-bullshitet körít mellé, az hogy most õk lapátolják a pénzt a fejlesztõkbe igenis azt jelenti, hogy nv-n szarabb lesz. Mivel ez az elemi érdekük. Aztán hogy ebbõl mennyit vallanak be, meg mennyit nem szégyellnek, az egy másik kérdés. De attól, hogy ezt csak a saját oldalukra optimalizálásnak nevezik, még ugyanúgy ott van a másik oldal rontása is. Erõsebb kutya baszik... eddig az nv volt ilyen pozícióban, ott is láttuk nem egy játéknál. Ha valamivel 0.1%-ot hoznak a sajátjukon, de ez a másiknál 20% esést jelent, szerinted nem fogják meglépni?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt kell látnod, hogy minél inkább mész vissza az idõben, annál inkább látszódott, h a fosbájt endzsin az nv-t preferálta - ezt sikerült mostanra a "programmal" ledolgozni, de elõnybe kerüléshez mélyebben a zsebbe kéne nyulni ( -> mantle).
Forza.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Van már valami pontosabb infó az új széria érkezésérõl? Mikor, kb mennyiért?
R9 280X érdekel leginkább.
Érdemes megvárni?
Elvileg a 7 es széria árai csökkennek majd ha kijön az R9.
Tehát mondjuk van rá reális esély hogy a 7970 hez 80 ezer körül hozzá lehet újonnan jutni majd október vége fele?
Köszi
PS3 Slim 250 PC
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Azzal egyet értek,hogy ezeknek a grafikonoknak azzal az 1 -5 fps különbségekkel semmi értelme sincs ,a játszhatóságot nem befolyásolják ezek a kis számok.Csak azt nem értem,hogyha computerseeeeder meg mitököm, meg nagyon fejlett,plusz õk is finanszírozzák a gamét ,szóval én nagyobb különbségre számítottam. Most vagy a GTX ek tényleg ennyire jók (Én bízom benne) vagy lófaxt ér ez az Gaming evolved😊Mármint az AMD nek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Next PC upgrade: 2022
Ezt most komolyan mondod?
Én nem tudom,mert nem játszom vele,de szvsz nem hinném,hogy NV-n jobban menne.Hisz evolved vagy mi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
A bétában nincs benne! Adottak az eredmények. És majd össze kell vetni a full amiben már benne lesz a mantle.
Hogy hoz-e akkor többletet hogy ne az nvidian menjen jobban mint most!
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Az NV PhysX megoldása legalább ekkora tahóság az AMD tulajokra nézve mert azért full PhysX esetén igencsak volt hátránya annak akinek nem NV vga volt a gépében. Az, hogy az AMD egy komplexebb rendszert talált ki az már más tészta de én azt mondom amíg ez pozitív hatással lesz a teljesítményre és esetlegesen a látványra is és nem egyszerû anyagi lehúzás addig nincs ezzel semmi probléma.
Már az elég lett volna nekem pl a 7970 nél ha nem lettek volna apró de bosszantó hibák a Clod ban. Még mindig az lenne a gépben. Mert amúgy jó kis kártya volt. De suszter maradjon a kaptafánál,járt utat a járatlanért el ne hagyj,meg ilyesmik😊Mantle ide vagy oda😊
"Szimet meg úgy se csinálnak Mantle apival😊))"
Sose mond hogy sose 😊
Saor Alba
Ez egy fosbéta, ugy is kell kezelni.
Forza.
Persze közrejátszhat a proci limit aminek a support fórumon külön topik is van, hogy 100%-on tekeri a procit, míg a VGA kihasználtság sokszor a 10%-ot se éri el. A postok 80%-a nv-s. Ugyanakkor a jobbfajta AMD-kkel meg szinte senkinek nincs gond. Szal ne legyen igazam, de most minek áltassam magam azzal, hogy ez nem anti-nv feature lett 😊
A DICE-ot ismerve apróbb csiszolások lesznek, de komolyabb aligha. Persze elõfordulhat, hogy csak eleinte akarnak egy kicsit befûteni az nv-seknek, hogy minél több függõ elcsábuljon a másik oldalra 😊 BF3 bétában is
hátpersze.
Forza.
Igaz korlátozottabban, de sok extra van abban is. Az nvidiának csak bõvítenie kell, ha a mantle-hoz hasonló pluszt akar kihozni. A DICE szerint a BF3-4 az NVAPI-t is használja ha kell. Szal nem ennyire fekete-fehér azért a szitu.
A ZÁRT ! szócska ütötte meg a fülem😊 A szemem.
Ergó! Nem nyílt. Ergo,egykutya faxa az összes😊 Az erõfölényét mindegyik igyekszik kihasználni.
Bár engem ezt a Mantle annyira érdekel,mint süketet az opera,a konzolok játékvilága hidegen hagyott mindig is.
Szimet meg úgy se csinálnak Mantle apival😊))
Saor Alba
Ahogy olvasgatom a fórumot azt látom, hogy itt értenek a legjobban a vga kártyákhoz. Segítségeteket kérném abban, hogy lehet-e úgy mûködtettnem a rendszeremet ahogy szeretném? Advavan ketõ HD6990-es kártya a géppen és a catalyst utolsó verziója. Ha crosfire kapcsolatban vannak, akkor tökéletesen mûködik a catalyst és állítani tudom a szûréseket, és használni tudom az eyefinity kapcsolatot is.De ha szétválasztom õket és mindegyikhez csatlakoztatok 1-1 monitort, akkor érdekes módón az eggyik monitoron a korábban beállított full szûrésekkel megy a program a másikon pedig alapértékekkel. Gondoltam sebaj majd itt is beállítom, no itt kezdõdtek a bajok a catalystet be sem lehette hozni a másik monitoron. Gondoltam ebben az állapotban akkor egy újra instalálás segít, hát az instalt sem lehett mert rögtön leáll a catalyst instal programja de nem ír ki hibát. Ha visszakapcsoltam a crosfire-t és egykártyába dugtam a két monitort minden jó volt. Tehát lehet-e egy gépben az adott kártyákkal úgy dolgozni, hogy külön külön monitorra kapcsolva a monitorokon szabályozhatom a catalyst, mert a külön külön elindított programok azt kívánják? (Amig ezt leírtam eszembe jutott, hogy kiterjesztett asztal módot használtam és ezt engedte).
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A digitalfoundry szerint pedig az API a ps4 apijának másolata, anand szerint xbone másolat. DF konzolfronton eléggé ottvan, én inkább nekik hiszek 😊
Forza.