90029
-
#37168 Te miről beszélsz?:) RTM=Release to manufacturing. RTM verzió az SP nélküli dobozos és OEM változat is. -
#37167 igen nekemis ugyanez volt HD3850-essel...
Mind2-t rakell tenned igen! -
#37166 Segítenék, de fogalmam sincs, ez a helyzet :(
Majd este megnézem, bár nekem 4890 van. -
#37165 Az RTM-et nem kapod meg kereskedelmi forgalomban. Hol vegyem meg? Nem mindenki használ ám warez OS-t. Én is töltök sok mindent illegálisan, de legalább a rendszer amit az ember nap-mint nap használ legyen legális. RTM-hez nem jár support, lejár egy idő után, stb. Mi a francot kapkodjak? Október végén megjelenik, meghozza a postás, hivatalos úton aktiválom, használom - ha használom -.
Na meg jól jönnek az MSDN-es és egyéb anyagok, amiket havonta, kéthavonta küldenek.
Egy kis apróság: 8 éve premium vásárló vagyok MS-nél, Vista-hoz pl kaptam a sok szirszar (póló, toll, egyéb) mellé egy rakat könyvet (amiket itthon 10e fölött árulnak) és egy 4GB-os pendrive-ot. Valamint 10%-os kedvezményem van Win7-re. Mondjuk ezek csak amerikai vásárlás esetén járnak (mo.-ra szállítást kérni kell a 1-877-696-7786-as telefonszámon), a magyarok szokás szerint magyarok:) -
RYO21 #37164 PLS Segítsetek! -
RYO21 #37163 LOTR online + CMR DiRT -
#37162 Nocsak, Lotro-t adnak ajándékba egyes gyártók? A fene az ízlésüket :) nem rossz, nem rossz...
Mondjuk én nem kaptam színtelen-szagtalan hangtalan fingot se... a 4890-eshez:( de legalább megy mint a szappanozott istennyila :D
DB -
#37161 "Bétát, RTM-et nem használok"
Szerinted, amikor megvásárolod akkor nem az RTM-et kapod?:D -
RYO21 #37160 Itt mind a két stekket hozzá kell kötni a tápegységhez? Mert pont kettő szabad van rajta. (MSI RX3850)
-
Dobronski #37159 -
#37158 Tudod te azt.. 80-as vagyok, Chernobil... -
#37157 Mi történt az ujjaiddal?! -
#37156 Szeretek játszani, csak nincs időm és/vagy türelmem. Ami érdekel azzal játszom valamennyit, de egy kezemen meg tudom számolni hány játékot játszottam végig az elmúlt 5 évben:) -
#37155 Ééértem.. :)
DB -
#37154 Nekem elég az XP, az esetek 99%-ban Linuxon élek, Windowst többnyire csak játékra használom (ami kb. heti 2 óra) Vista is relatíve telepített állapotában van, egy Vírusírtó, egy Visual Studio, MSSQL szerver és egy IIS szerver van telepítve összvissz.
A másik, hogy még nem lehet kapni a Win7-et, oszt én meg szoktam vásárolni az OS-t. Bétát, RTM-et nem használok. Elő van rendelve USA-ból, majd novemberben rádobom a Pistára. -
#37153 Minek a Linux mellé Windows OS.
Csak game miatt?! Vagy olyan alkalmazást is használsz, ami nincs Linux-on?!
(úgy emléxem, mintha vmi olyasmit írtál, hogy gamelni, nem gamelsz.) -
#37152 Mindig meglepődök, hogy alig kapcsolom be a gépet, már el is indult a Win7. I'm loving it :D
DB -
#37151 Hibát követsz el, a Win7 már most körberöhögi az XP-t.
Ráadásul jövő júniusig ingyenesen full supportos a bétám :)
Ki tudja, még talán meg is veszem jövőre.
DB -
#37150 Bezony, nagy megdöbbenés volt nekem, is, de 64bites Win7 *SOKKAL* gyorsabb, mint az SP3-as XP-m.
Hogy ez mennyiben a 64 bit (és a végre full kihasznált 4GB RAM), és mennyire az OPrendszer műve, azt nem tudom, de szép lassan minden programot/játékot/egyebet átpakoltam a Win7-re, tegnap a Thunderbird profil átpakolásával nagyjából végleges is lett a költözés :)
Heck, Win7 alatt még a médiaplayer is király, van stílusa, és villámgyors.... EZT sose hittem volna :)
DB -
#37149 SP7 -
#37148 Pistát mindig csak muszájból használtam (van egy pistás melóm), viszont az SP2 egész szépen rendbe rakta a rendszert, nincs vele semmi különösebb probléma. Hacsak az nem, hogy 2 évet kellett rá várni:)
Majd valamikor jövőre feldobok helyette egy W7-et, de XP-t -mint elsődleges windowst- szerintem majd csak 2013 után pucolom le, mikor megszűnik a támogatottsága. Ráérek, XP és Vista mellett van a gépemen egy Linux és egy OSX is, tehát nincs okom félni, hogy nem tudok mivel dolgozni:) -
#37147 Tunaultak a fijjug a sok ev alatt vegre valamit, mert a Win 7 mar egy optimalizalt Pista. -
Dobronski #37146 Bár az igaz,hogy az Xp meg a Vista is szar volt eleinte,majd a szervízpakk segített rajta. -
Dobronski #37145 Az új oprendszert kötelező fikázni,ez így van egy ideje. -
#37144 Mi a félkész?
#37141: jah, csak azt vettem eszre hogy a notin szaguld :) -
Apocalipto #37143 Félkész? hol? -
#37142 Rég megjelent az RTM. -
#37141 Nekem csak a notebookon lett valamivel gyorsabb. :) Asztali gépen 0 különbség van. -
#37140 "Nem használók félkész op. rendszert...."
Ismerős... -
#37139 off: hoho emberek, ha lesz ra mod, pakolgassatok fel szepen a Win 7-et, kemenyen alazza gyorsasagban a Pistat... :)
(amugy en is teljesen egyetertek a mondandoddal, amen) -
#37138 -
#37137 Mi baja lenne a 64-es Vistának? Azon kívül, hogy gyorsabb mint az XP?:D
Soha nem értettem az ilyet. Adott egy oprendszer amit ugyan lehet szidni, de alapvetően már jobb mint az XP. Stabilabb, gyorsabb, és nem mellesleg biztonságosabb.
Ha valami nem úgy működik a gépen akkor biztosan szar az oprendszer, ez az alapállás pár embernél.
Holott nagyon sok embernél (több százezer, vagy több millió?) rendesen működik. Abból kellene kiindulni, hogyha rendesen van feltelepítve az oprendszer - amit nagyon elrontani nem lehet -, rendesen vannak feltéve a megfelelő (!) driverek, és nincs hardverhiba akkor a gépnek tökéletesen kell működni. Vagyis kb ebben a sorrendben lehet kiszűrni a hibákat is. Felrakok egy friss oprendszert, majd felrakom rá a megfelelő drivereket és ha nem működik akkor hardverhibám van. Olyan nincs, hogy rossz egy oprendszer, még a Windows sem az.
Persze a buhera oprendszer egy másik kategória. -
Dzsur82 #37136 Igazából még nem próbáltam viszont régebben volt nekem fent ez a vista amit felraktam és nem volt vele ilyen problémám!Ez most van mióta vga-t cseréltem mert eddig 8800gts-em volt és azt hozzáteszem hogy teljesen újratelepítettem a vistát tehát nem csak berektam az új kártyát és csak a drivert cseréltem! -
#37135 vagy a vista 64 bit-el. próbáltad már a 32est? -
Dzsur82 #37134 Hali!Nekem egy olyan problémám lenne hogy most raktam fel vista 64bit-et és játéknál pl cod5-nél az van , hogy megy fél percet utána lefagy a játék és elsötétül a kép majd várok kb 15 mp-et és megy tovább de már szaggatva egy kicsit utána megint elsötétül a kép majd megint visszajön és így tovább, akkor probáltam az új prince of persiát ami visznylag ment rendesen de ott is elég sűrün beszaggatot a játék viszont próbáltam egy régebbi játékot a cod2-őt ott semmi gond nincs!Ez mitől lehet mert mikor xp volt a fent akkor a pl.far cry 2-őt végigvittem és semmi gond nem volt vele!!Melegedés nem lehet biztos mert néztem ill. nem is tudom konkrétan , hogy a vgaval lehet gond vagy valami mással esetleg??A konfigom:E6550,4G memória,HD4870 1G VISTA 64BIT -
#37133 nekem vapor-x-es 4850-em van és még nem láttam 60 fok felett szal tényleg megéri a felára -
#37132 ha így tudják gariztatni akkor nincs sok választásod. de amugy megéri, csak kérdeztem hogy másra nem-e lehet :)
már csak az a kérdés milyen márkára tudják cserélni és milyen a hűtés rajta. márkábol a sapphire-t tudom ajánlani (személyes tapasztalat). NÁLAM ez a 3. 4850 ami megfordult, az elsö egy gainward volt, ami gyári hibás volt, a másik egy 1gb-os gigabyte OC zalmanos, ami birta kb 1 honapig. a giga kari eszméletlenül forrócska volt, 100fok körüli hűmérséklettel (levett ház oldallapokkal). aztán a végső döntésem egy sapphire 512 dual slot lett. ez tökéletes, igaz a hűtése kicsit hangos, de legalább azt csinálja amire tervezték.. hűt :D
ha van esélyed sapphire Vapor-ra cserélni akkor szerintem azt válaszd :) lehet drágább lesz 1-2 ezerrel, de a hűtés letudva :)
üdv -
#37131 Sztem megéri. Mégiscsak 1 jobb kártyád lesz. -
BIZ0906 #37130 Nekem zsír újonnan 18ér van 4830-am najó egy kis titok nettóban :D és nagyon faxa csak procit meg lapot kell cserélni és akkor már ramot is és full jó lesz egy ideig. -