90029
  • Solten
    Hello. Valami olyan meretben hogy latszodjon is valami?
  • Solten
    #37208 vagy: link es: link
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem, talán a GFX Chilla vagy az AC S2 + Két venti kábelfogóval :D
  • Dzsur82
    Itt a kép:

kép1
    kép2
  • Dzsur82
    Hali!Nekem egy olyan problémám lenne hogy most raktam fel vista 64bit-et és játéknál pl cod5-nél az van , hogy megy fél percet utána lefagy a játék és elsötétül a kép majd várok kb 15 mp-et és megy tovább de már szaggatva egy kicsit utána megint elsötétül a kép majd megint visszajön és így tovább, akkor probáltam az új prince of persiát ami visznylag ment rendesen de ott is elég sűrün beszaggatot a játék viszont próbáltam egy régebbi játékot a cod2-őt ott semmi gond nincs!Ez mitől lehet mert mikor xp volt a fent akkor a pl.far cry 2-őt végigvittem és semmi gond nem volt vele!!Melegedés nem lehet biztos mert néztem ill. nem is tudom konkrétan , hogy a vgaval lehet gond vagy valami mással esetleg??A konfigom:E6550,4G memória,HD4870 1G VISTA 64BIT
    Vistában ezt a hibaüzenetet találtam:
    1.
    2.
  • Jaffa 2843
    milyen hűtőt érdemes venni 4850-re? melyik a legjobb ár/teljesítmény arányú jelenleg?
  • Hecker007
    kalapács meg véső

Csináld azt amit Solten írt, az a legbiztosabb módszer.
  • Solten
    lekapod a burkolatot es visszanyomod...
  • Firerock
    Kis off
    Nagybátyámnak benyomódott a laptopjának bekapcsológomb és ott is ragadt,lehet használni csak kicsit szar így hogy be van ragadva,nehéz bekapcsolni
    esetleg valami megoldás?próbáltam már visszanyomni de nem sikerül
    ez egy régebbi Toshiba laptop
    télleg boccs
  • tonyo9
    most az alt+F5-el mi volt a baj?:D
  • davidka003
    Akkor majd veszek egy ilyet. Kösz mindenkinek a segítséget.
  • Solten
    Jah, ezt nem vagom mi akar lenni :) (sarga kis bigyo) Ilyeneket mellekelnek/mellekeltek anno a kartyakhoz (sarga szinben alt):

Egyik vege S-video, masik RCA
  • davidka003
    Na csináltam egy képet közelről:

A fekete belemegy a kártyába, a sárga meg nem.
  • Solten
    Mondjuk az atalakito olcsobb (ha a sarga kis kutyu nem az):

• Solten
    Pedig a kis sarga egy S-video/RCA atalakito (bar eleg rossz a kep). A kis sarga megy a kariba, arra radugod a sarga RCA-t, a masik vege meg megy ugye a TV-be. Vagy vasarolsz egy S-Video/RCA kabelt, parszaz Ft. A fekete vegu 3 agu kabel un. kompozit kabel, megfelelo vevokeszulek kell hozza.
  • davidka003
    A kártyába csak a 3 színű kábelnek a fekete vége megy bele.
    A TV-be belemegy a hosszú sárga kábel egyik vége. Ennek a kábelnek a másik végét melyik színű csatlakozóba kell dugni?
    A kis sárga meg kimarad, mert az nem passzol sehova.
  • MerlinW
    Ott a képen az átalakító. Az a kis sárga:)
  • MerlinW
    A sárgákkal elvileg össze tudod kötni. Az egyik RCA megy a TV video in-be ha van olyanod, a másik RCA végre rádugod az S-Video átalakítót azt meg a kártyába. Ha van rajta S-Video kimenet:)
  • davidka003
    Milyen átalakítóval?
    Viszont az érdekes, hogy régen a 9600 XT kártyámat összekötöttem a TV-vel és csak a sárga hosszú kábelt használtam meg a mellette lévő kis sárgát.
    Ennyire más lenne a HD 3870?
  • TomBond
    Átalakítóval igen!
  • tonyo9
    nem
  • davidka003
    Van egy TV-out-os HD 3870 kártyám. Az lenne a kérdésem, hogy ezeknek a kábeleknek a segítségével össze lehet-e kötni egy régi CRT TV-vel?

• tonyo9
    miért kell az off?
  • [HUN]FaTaL
    Szintúgy. :)
  • MerlinW
    Utólag is bocs az off-ért, befejeztem:)
  • MerlinW
    Az ajándékok amolyan T-mobile-os aranykártyás pontrendszer alapján járnak. Póló, toll Vistához járt mindenkinek, premium vásárlók kapták a pendrive-ot, XP-hez még nem kaptam semmit (legalább is nem emlékszem) csak a negyedéves MSDN lemezeket.

Win7-hez ha minden igaz Office 11-et kapok ajándékba (bár ez nekem gyanus, szerintem csak valami plusz kedvezményes kupont adnak), aprólékot nem tudom kapok-e és hogy mit.

Ha jól emlékszem 1000$ fölött lépsz VIP csoportba, 2000$ fölött Premium-ba - ekkor kapod a százalékos kedvezményeket bizonyos termékekre. A lent írt telefonszámon adnak részletes felvilágosítást.

Akinek csak MSDN (Technet magazin + a DVD-k) kell az külön előfizethet Technet-en is rá.
  • MerlinW
    Te olvasol is, vagy csak írsz? A félkész témát nem én hoztam fel, a 120 napos kulccsal meg csupán annyit érek, hogy 3 hónappal korábban használhatom a Win7-et. De minek?
  • KranaZoli #37181
    Hát újfent gratula Parasztországunknak.

Ez Nekem teljesen új. És honnan lehet tudni, hogy miket adnak hozzá?! Ill. ugyanúgy meg lehet venni kintről a magyar OEM verziót is?! (gondolom, miért ne?!) De nem jön rá vmi borsos szállítási költség, stb...?!
  • [HUN]FaTaL
    Mondtam én, hogy megjelent? Ugyanezt az RTMet fogod kapni MSDN-en / Action Packben vagy amiben jól esik. Nem mondtam, hogy kiadták, azt mondtam, hogy ez a végleges, mert valaki írta, hogy nem használ félkész OS-t.

Off vége.. Aktiválásról meg annyit, hogy minek? 120napig működik, addigra lesz kulcsom.
  • MerlinW
    Ühüm
  • Dobronski
    40k csak egy OS-ért...csak.Bár,ha lenne saját keresetem,nem lenne vészes 5évente kiadni 40k-t.
  • KranaZoli #37177
    Mármint, ha kintről rendelem pl. a Seven-t, akkor puttonnyal kapom a Seven-t még a Home Premium verziót is, Nálunk meg odaadják a DVD-t és csókolom?!
  • MerlinW
    A szakkönyvek és MSDN lemezeken kívül jár minden a Home-hoz is.
    Ultimate logikusan teljesen felesleges átlagfelhasználóknak. Home Premium csak 199$
  • KranaZoli #37175
    320$ az Seven Ultimate?!
    Ebbe már vhogyan csak-csak bele tudják préselni a tollat; pólót és talán még némi tengerentúli levegőt is.
  • MerlinW
    Feladom... azt még meséld el a kedvemért, hogyan aktiválod az RTM-et? Legálisan.
  • MerlinW
    Kiadták azt a k**va RTM-et kereskedelmi forgalomba ember? Nem adták ki. Vállalkozó vagyok, cégem van, ellenőriznek, ha akarnék sem használhatnék RTM OS-t. De nem is akarok. Komolyan ilyen értetlen vagy? Hova rohanjak? Mennyivel lesz jobb nekem most egy Win7-el mint novemberben? Hihetetlen...
  • [HUN]FaTaL
    Vagy inkább RETAILnek meg OEMnek. :)
  • Apocalipto
    Hogy ne kapnád meg, az lesz a dobozban amit megvettél -.-
    Csak akkor már nem RTM-nek fogják hívni hanem finalnak..
  • [HUN]FaTaL
    Mielőtt nekemesel, legális Vistam és XP-m is van úgyhogy vegyél vissza kicsit. :)
  • [HUN]FaTaL
    Lejár? Nincs support? Hee??? Te nem RCről (Release Candicate) beszélsz véletlenül?:D