90029
-
#37610 Ugyanezt mondtam neki. -
#37609 Szerintem ne kapkodja el, kuszobon a generacio-valtas. -
#37608 Értem. HD4870 X2-t mennyire érdemes napjainkban venni? (szomszéd tervbe vette 1 példány beszerzését....sajnos Én nem...:D) -
#37607 A gagyibb jatekok nem. -
#37606 Amúgy a játékok rendesen kihasználják a CF-t? -
#37605 ASUS Radeon HD4870 CrossFire
A 4770 CF-re lettem figyelmes, hihetetlen mit tud ket db ilyen kicsike... Ez nagyszeru a jovore nezve [dorzsoli tenyereit]... -
#37604 Kezdünk átmenni Monitor topikba mondjuk Én nem bánom... -
#37603 üdv!
1 éves lg lcd- hez volt szerencsém...
"csak" át kellett forrasztani az egész nyákot és már működött is. Pff:
-
#37602 nekem 8 évet használt samsung crt-m volt még eladható állapotban :) -
BIZ0906 #37601 Lehet hogy kifogtam éppen egy jobb alkatrészekből ösze rakott darabot de szép kórt meg élet. Nem hiszem, hogy baj tőle ez a meghibásodás de remélem még használni fogom de ha nem az sem vészes. Minden esetre jól kiszolgált :D -
#37600 10 év?? Az szép... :) -
#37599 Én amikor 3,5 évvel ezelőtt vettem a Samsung-omat,akkor ott az üzletben kezdtem el filózni,hogy most akkor mi legyen? Samsung vagy LG?? Tudniillik akkor a mostani kis 17"-os D-SUB-os retkem (SyncMaster 740N) 90ezer volt....eladó majdnem megvert,amikor meghallotta,hogy LG-n gondolkozom... -
#37598 az én régi monitorom még P1 233mmx korszakban pukkant egyet, és felszállt belőle egy kis füst. alig szartam össze magam -
Ari18 #37597 3év után szerintem nem akkora gond, ha bedöglik. Úgy sem ér már addigra szinte semmit. Azért, hogy védjem egy kicsit az LG-t, 7évesen adtam el egy CRT-t és azóta is működik az új gazdájánál. Vannak hibás darabok az tény.
-
BIZ0906 #37596 Az most tojt be másik szobában de kb 10 éves volt csak a kép ment össze egy csíkba a kapcsolgatást még csinálta de elvileg javítva lesz kíváncsi vagyok egyáltalán meg lehet e csinálni. -
BIZ0906 #37595 ajaj bár nekem már 2.éve van meg LG L1919S remélem még jóideig nem lesz vele bajom analóg nekem is de átalakítóval kötöm a VGA-ra és úgy szebb képe van mint ha analóg kötném rá. HDMI VGA DVI csatik vannak a karimon de mégis szebb képet ad a DVI. Szóval remélem nem romlik el még egy 2 évig mert most nincs lé másikra. -
#37594 Nekem az LG CRT-m tojt be, de az mar nagyon anno... -
#37593 7 alatt nincs is, automatikusan szabályozza, kisebb felbontás esetén kisebb kockába rakja a képet. Legalábbis TDU alatt az intro és az utána lévő kép kisebb felbontású és ott kockába teszi. :)
#37592: Volt egy analóg, LCD monitorom, 4:3as, 1280x1024 (LG L1917S) és 1 hónappal a gari lejárta után szart be. Másoktól is hallottam, hogy ugyanígy jártak, ha jól tudom i2knak az LG LCDje ugyanígy szart, egyszerűen eltűnt a kép. Ezekután én nem kérek belőle. :) Amúgy amíg működött, semmi gond nem volt vele. -
BIZ0906 #37592 "Én pl. LG-t többet monitorból biztosan nem veszek."
Miért? -
#37591 Szerintem már nincs, ahogyan már nem tudom ki hiányolta pár HSZ-el korábban, de valóban Én sem találom a DVI Settings-t sem, ahol a kisebb felbontást lehetett állítani méret arány beállítással együtt.
Legalábbis Seven alatt nem látom. -
#37590 "Én a dellről gondolom hogy túl van árazva"
Pontosan -
#37589 "Túl van árazva"
AHHHS, pont a Samsung dob piacra remek ar/ertek monitorokat, klassz minoseggel. Az aktualis 'best buy' mindig e markabol kerul ki. Pl. jelenleg full HD-soknal a 2333SW-nel es a 2494HS-nal nem nagyon van jobb vetel. -
#37588 Tehát akkor nincs már benne a mai Catalyst driverekben a "3D Refresh Rate Override"? -
#37587 Nekem 2043BW-m van, nincs igényem a fullhdre és elég közelről nézem, így a 22"nak nem lett volna értelme. Erős bevilágítást nem tapasztaltam, DVI van, PIVOT van, ára 40k körül mocorgott mikor vettem. -
#37586 LG-m nekem is volt - nálam is kilőve.
Dell nekem szimpi, csak rá is vonatkozik a "Az igazán jó minőségű monitorai kibxxxott drágák, és így értelmetlen megvenni őket." - a belépőszintűek még elmennek...
Samsung-ot sem utálom, szó sincs róla, csak a "töltelék" példányok rontják a képet - közép áron, de nem adnak hozzá DVI-t, ha adnak, komoly bevilágításo ka sarkokban, ha nincs bevilágítás: drága, de nincs pivot - nekem fontos, munka miatt - ha van PIVOT, akkor 6 jegyű a szám...
S akkor a mély tesztekből nem is igazán idéztem... [IPON, PH]
-
#37585 Nekem semmi gondom vele, egy Benqnál azért mégiscsak jobb. Én a dellről gondolom hogy túl van árazva. :) Dehát ezen nem fogunk összeveszni, mindenki azt vesz, ami szimpatikus neki. :) Én pl. LG-t többet monitorból biztosan nem veszek. -
#37584 -
#37583 Túl van árazva, túl van becsülve - számos teszt elolvasása után ez lett a [aláírásom!] véleményem.
Az igazán jó minőségű monitorai kibxxxott drágák, és így értelmetlen megvenni őket.
-
#37582 Mi a baj a samsunggal? Nekem semmi gondom vele. -
#37581 postában ne bizz, csomagküldőkben igen -
#37580 Hát igen...
Nekem meg csak most volt pízem a fejlesztésre... s mivel baranyai vagyok, s mert nem bízom a Postában, és nincs tapasztalatom a csomagszállító szolgálatokkal, és mert őskövület vagyok [face to face szeretek vásárolni, árut a kezembe venni, dumcsizni, meggondolni magam közben stb.], ezért Pécsett vettem meg a cuccokat.
Szegényesebb és kicsit drágább a kínálat, cserébe jó a kiszolgálás, látom amit megveszek, és bármikor "ja, és akkor ha ezt, akkor kéne ez is..."
22-24"-es monitort ettől függetlenül - és valószínűleg - rendelni fogok. Mert kicsi, és gyenge a kínálat.
Ja, és Samsung helyett vagy Benq vagy belépő szintű Dell.
Nem játszom ezerrel, naponta...
-
#37579 Áfaemelés előtt 13+posta ért vettem ugyan ezt a kitet. -
Dobronski #37578 Hát igen...szeressük' az ipontot'. -
Dobronski #37577 Zene -
#37576 Pécsett ez 18.000 Ft volt :(
[OCZ 4096Mb DDR2 1066Mhz Gold KIT] -
#37575 Még nem tettem fel :)
Kérdés még mindig:
AC felszerelése után használjak ATT-t, vagy elég a sima CCC és semmi profil?
-
#37574 Valaki írta korábban hogy ATTben lehet exénként szabályozni a profilokat. Pl. Videózáshoz ilyen, Crysishez amolyan, GTA4hez meg megint másmilyen profil (csak példákat írtam:D). Hol van ez benne? Mert nem találom. :S Csak az automata túlhajtást találtam meg, az be is van állítva, hogyha 3D-s alkalmazás indul akkor profilt vált, 2Dben meg vissza. -
#37573 ARCTIC MX-2 paszta van benne. az meg faszájos -
#37572 Arctic Cooling Accelero Twin Turbo-nál nekem volt benne paszta. -
#37571 Király!
Az AC csomagban van paszta is?
Akkor Turbo Modul-t is felteszem.
Lementem "Youtube Downloader"-rel a klipet és otthon tanulmányozom. :_)