90029
  • belisz
    Ugyanezt mondtam neki.
  • Solten
    Szerintem ne kapkodja el, kuszobon a generacio-valtas.
  • belisz
    Értem. HD4870 X2-t mennyire érdemes napjainkban venni? (szomszéd tervbe vette 1 példány beszerzését....sajnos Én nem...:D)
  • Solten
    A gagyibb jatekok nem.
  • belisz
    Amúgy a játékok rendesen kihasználják a CF-t?
  • Solten
    ASUS Radeon HD4870 CrossFire

A 4770 CF-re lettem figyelmes, hihetetlen mit tud ket db ilyen kicsike... Ez nagyszeru a jovore nezve [dorzsoli tenyereit]...
  • belisz
    Kezdünk átmenni Monitor topikba mondjuk Én nem bánom...
  • duracellmumus
    üdv!

1 éves lg lcd- hez volt szerencsém...

"csak" át kellett forrasztani az egész nyákot és már működött is. Pff:
  • Klemice
    nekem 8 évet használt samsung crt-m volt még eladható állapotban :)
  • BIZ0906
    Lehet hogy kifogtam éppen egy jobb alkatrészekből ösze rakott darabot de szép kórt meg élet. Nem hiszem, hogy baj tőle ez a meghibásodás de remélem még használni fogom de ha nem az sem vészes. Minden esetre jól kiszolgált :D
  • Solten
    10 év?? Az szép... :)
  • belisz
    Én amikor 3,5 évvel ezelőtt vettem a Samsung-omat,akkor ott az üzletben kezdtem el filózni,hogy most akkor mi legyen? Samsung vagy LG?? Tudniillik akkor a mostani kis 17"-os D-SUB-os retkem (SyncMaster 740N) 90ezer volt....eladó majdnem megvert,amikor meghallotta,hogy LG-n gondolkozom...
  • pxxl
    az én régi monitorom még P1 233mmx korszakban pukkant egyet, és felszállt belőle egy kis füst. alig szartam össze magam
  • Ari18
    3év után szerintem nem akkora gond, ha bedöglik. Úgy sem ér már addigra szinte semmit. Azért, hogy védjem egy kicsit az LG-t, 7évesen adtam el egy CRT-t és azóta is működik az új gazdájánál. Vannak hibás darabok az tény.
  • BIZ0906
    Az most tojt be másik szobában de kb 10 éves volt csak a kép ment össze egy csíkba a kapcsolgatást még csinálta de elvileg javítva lesz kíváncsi vagyok egyáltalán meg lehet e csinálni.
  • BIZ0906
    ajaj bár nekem már 2.éve van meg LG L1919S remélem még jóideig nem lesz vele bajom analóg nekem is de átalakítóval kötöm a VGA-ra és úgy szebb képe van mint ha analóg kötném rá. HDMI VGA DVI csatik vannak a karimon de mégis szebb képet ad a DVI. Szóval remélem nem romlik el még egy 2 évig mert most nincs lé másikra.
  • Solten
    Nekem az LG CRT-m tojt be, de az mar nagyon anno...
  • [HUN]FaTaL
    7 alatt nincs is, automatikusan szabályozza, kisebb felbontás esetén kisebb kockába rakja a képet. Legalábbis TDU alatt az intro és az utána lévő kép kisebb felbontású és ott kockába teszi. :)

#37592: Volt egy analóg, LCD monitorom, 4:3as, 1280x1024 (LG L1917S) és 1 hónappal a gari lejárta után szart be. Másoktól is hallottam, hogy ugyanígy jártak, ha jól tudom i2knak az LG LCDje ugyanígy szart, egyszerűen eltűnt a kép. Ezekután én nem kérek belőle. :) Amúgy amíg működött, semmi gond nem volt vele.
  • BIZ0906
    "Én pl. LG-t többet monitorból biztosan nem veszek."
    Miért?
  • KranaZoli #37591
    Szerintem már nincs, ahogyan már nem tudom ki hiányolta pár HSZ-el korábban, de valóban Én sem találom a DVI Settings-t sem, ahol a kisebb felbontást lehetett állítani méret arány beállítással együtt.

Legalábbis Seven alatt nem látom.
  • Solten
    "Én a dellről gondolom hogy túl van árazva"

Pontosan
  • Solten
    "Túl van árazva"

AHHHS, pont a Samsung dob piacra remek ar/ertek monitorokat, klassz minoseggel. Az aktualis 'best buy' mindig e markabol kerul ki. Pl. jelenleg full HD-soknal a 2333SW-nel es a 2494HS-nal nem nagyon van jobb vetel.
  • fery02
    Tehát akkor nincs már benne a mai Catalyst driverekben a "3D Refresh Rate Override"?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 2043BW-m van, nincs igényem a fullhdre és elég közelről nézem, így a 22"nak nem lett volna értelme. Erős bevilágítást nem tapasztaltam, DVI van, PIVOT van, ára 40k körül mocorgott mikor vettem.
  • IMYke2.0.0.0
    LG-m nekem is volt - nálam is kilőve.
    Dell nekem szimpi, csak rá is vonatkozik a "Az igazán jó minőségű monitorai kibxxxott drágák, és így értelmetlen megvenni őket." - a belépőszintűek még elmennek...

Samsung-ot sem utálom, szó sincs róla, csak a "töltelék" példányok rontják a képet - közép áron, de nem adnak hozzá DVI-t, ha adnak, komoly bevilágításo ka sarkokban, ha nincs bevilágítás: drága, de nincs pivot - nekem fontos, munka miatt - ha van PIVOT, akkor 6 jegyű a szám...
    S akkor a mély tesztekből nem is igazán idéztem... [IPON, PH]

• [HUN]FaTaL
    Nekem semmi gondom vele, egy Benqnál azért mégiscsak jobb. Én a dellről gondolom hogy túl van árazva. :) Dehát ezen nem fogunk összeveszni, mindenki azt vesz, ami szimpatikus neki. :) Én pl. LG-t többet monitorból biztosan nem veszek.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Túl van árazva, túl van becsülve - számos teszt elolvasása után ez lett a [aláírásom!] véleményem.
    Az igazán jó minőségű monitorai kibxxxott drágák, és így értelmetlen megvenni őket.

• [HUN]FaTaL
    Mi a baj a samsunggal? Nekem semmi gondom vele.
  • Met
    postában ne bizz, csomagküldőkben igen
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen...
    Nekem meg csak most volt pízem a fejlesztésre... s mivel baranyai vagyok, s mert nem bízom a Postában, és nincs tapasztalatom a csomagszállító szolgálatokkal, és mert őskövület vagyok [face to face szeretek vásárolni, árut a kezembe venni, dumcsizni, meggondolni magam közben stb.], ezért Pécsett vettem meg a cuccokat.
    Szegényesebb és kicsit drágább a kínálat, cserébe jó a kiszolgálás, látom amit megveszek, és bármikor "ja, és akkor ha ezt, akkor kéne ez is..."

22-24"-es monitort ettől függetlenül - és valószínűleg - rendelni fogok. Mert kicsi, és gyenge a kínálat.
    Ja, és Samsung helyett vagy Benq vagy belépő szintű Dell.
    Nem játszom ezerrel, naponta...

• rvn
    Áfaemelés előtt 13+posta ért vettem ugyan ezt a kitet.
  • Dobronski
    Hát igen...szeressük' az ipontot'.
  • Dobronski
    Zene
  • IMYke2.0.0.0
    Pécsett ez 18.000 Ft volt :(
    [OCZ 4096Mb DDR2 1066Mhz Gold KIT]
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem tettem fel :)
    Kérdés még mindig:
    AC felszerelése után használjak ATT-t, vagy elég a sima CCC és semmi profil?
  • [HUN]FaTaL
    Valaki írta korábban hogy ATTben lehet exénként szabályozni a profilokat. Pl. Videózáshoz ilyen, Crysishez amolyan, GTA4hez meg megint másmilyen profil (csak példákat írtam:D). Hol van ez benne? Mert nem találom. :S Csak az automata túlhajtást találtam meg, az be is van állítva, hogyha 3D-s alkalmazás indul akkor profilt vált, 2Dben meg vissza.
  • pxxl
    ARCTIC MX-2 paszta van benne. az meg faszájos
  • pxxl
    Arctic Cooling Accelero Twin Turbo-nál nekem volt benne paszta.
  • IMYke2.0.0.0
    Király!

Az AC csomagban van paszta is?
    Akkor Turbo Modul-t is felteszem.
    Lementem "Youtube Downloader"-rel a klipet és otthon tanulmányozom. :_)