90029
  • MaSzKa
    szürke ragacs van rajta amit sokan mx2-nek mondanak
    pedig sztem inkább ragacs mint paszta
  • EK1TEP
    Ja mondjuk ha saját akkor oké Becsüld meg!Használd egészséggel hisz a te munkád! ........
  • [HUN]FaTaL
    Már untam és az nem saját volt. :) Azért megvan még, majd ha megunom ezt vagy visszarakom, vagy csinálok másikat. :)
  • InfectedMann
    EZ alapján végül megoldottam a problémát.
    Hiába vittem vissza a kereskedőhöz amit kipróbáltunk csere kari az is ugyan azt csinálta, de így most már lehet restartolni a gépet.
    Jó ideig futtattam a FurMark stabilitás tesztjét és nem volt semmi gond a kártyával. Közben itt tévéztem mellette úgyhogy :)
  • EK1TEP
    ÁÁÁ régi logód jobb volt!!!
  • [HUN]FaTaL
    Kösz, első próbálkozásom. :)
  • belisz
    Remek. Te leszel most a potenciális,friss tesztalany számomra!

Fain az új logód! :)
  • [HUN]FaTaL
    Jólvan megrendeltem a TX3at. :) Kösz a segítséget mindenkinek.
  • MerlinW
    Nekem is 45-46 fok 100%-on Silent Knight-al 3,6-on. 2000 fölött pörög ugyan, de nem hallani, a táp hangja elnyomja. Hátul, oldalt ventik.
  • pxxl
    inkább a tx 3 mint az ac
  • EK1TEP
    Kell vélemény TX3-ról?F*sza és halk és olcsó!kb ennyi
    Komolyan én nem hallom a proci hűtőnek a hangját!Max néha játék közben kicsit beindul de nem vészes alapon 900RPM-en megy.És cserélhető rajta a ventilátor! Netezés közben 37-40°!60 fölé sosem megy játék közben sem (de gondolom nem is szabad neki! )
  • [HUN]FaTaL
    Meggyőztetek TX3 lesz. :)
  • belisz
    Pfúúú,az nagyon jó. Nekem 100%-os terheléssel a proci 58-60 fokig felmegy. Pedig még nem is húztam.
  • Solten
    Freezer 7 Pro hangosabb volt mint a TX2 a tesztek szerint, szvsz akkor a TX3. Foleg hogy vegre cserelheto rajta a (z "univerzalis") venti.
  • duracellmumus
    vedd meg az olcsóbbikat, vagy a halkabbat(alacsonyabb ventilátor fordulatszám) mert hőmérsékletben különbség nem sok van ha 45nm-es cpu-ra rakod rá...

Ha ez sem segít dobj fel pénzt.
  • Met
    E8400, CM Hyper TX 2
    Most a proci 100%-os terhelés mellett 41 fokos, alaplap 39, a proci venti 1900-et pörög és van a házban egy 12-es venti elöl az 900-at pörög
  • [HUN]FaTaL
    Nem gyári hűtőm és a gyári már nincs meg, ez viszont hangos ezért akarok cserélni, nem másért.
  • [HUN]FaTaL
    Mondom nincs tapasztalatom, halkabb az biztos. Nézz teszteket.
  • belisz
    És lényeges hőm. csökkenés tapasztalható lenne?
  • [HUN]FaTaL
    Az rendben van, de ezek közül melyik. :D

#37629: Nem emlékszem a gyári hűtő hangjára, ezekkel meg még nincsen tapasztalatom így passz. :D
  • Solten
    Akkor jol erezted, a Freezer 7 Pro/TX3-nal nincs jobb ebben az arkategoriaban.
  • belisz
    Sokkal halkabb lenne a rendszer,ha lecserélném a gyári E8400 hűtőjét egy Freezer 7 Pro-ra?
  • [HUN]FaTaL
    Attól félek, hogyha nem veszek akkor elköltöm a pénzt másra.
  • Solten
    link (ha nem surgos a dolog)
  • [HUN]FaTaL
    Nem hinném hogy 3 évnél tovább lesz használva. De mindkettő 92x92es ha jól látom, hogy cserélhető e nemtudom. De ennyi pénzem van. :) Remélem Solten vagy valaki mond majd valami okosat. :D
  • duracellmumus
    ha sokáig akarod használni akkor olyat vegyél amire fel tudsz majd eszkábálni egy szabványos ventit(80*80,92*92,120*120...)
  • duracellmumus
    hát igen, van olyan lcd aminek szín hű a képe, meg van olyan amin lehet játszani is. tessék választani:)

most is lehet kapni sok colos crt-ket csak azok még mindig megfizethetetlenül drágák.
  • [HUN]FaTaL
    [[b]Erős OFF[/b]]

Milyen CPU hűtőt érdemes venni 6000FT-ig? Cooler Master Hyper TX3 vagy AC Freezer 7 pro? Esetleg más? Azért kérdezem itt mert nagy a társaság és aktív a topic. :) Kérdeztem már PH-n a Milyen CPU Hűtőt vegyek topicban, de nem válaszol senki és szeretném mindenképpen lecserélni, lehetőleg minél gyorsabban mert hangos a mostani, ami rajta van (valami olcsó, gagyi, még a 65nm procikhoz való Cooler Master).

[/OFF]
  • belisz
    Hát Ez Lol. Jót nevettem! :D
  • duracellmumus
    az eredeti hanggal még betegebb, de azért jól esett:)
  • MR ME
    :DDDDDDD
  • MR ME
    kell hozzá egy átalakító ha a kártyán csak DVI kimenet van, a monitoron meg vga, namost nekem azzal pl szellemképes volt a monitor, ami igencsak zavaró, még mindig azt mondom h felejtsd el azokat a monitorokat amiken nincs DVI, inkább gyűjts még és vegyél egy jót
  • duracellmumus
    sajna az jobban megy(nem az fps mennyiségére gondolok hanem játékmenetre) mint a cf-ben két középkategóriás...

talán erre az új AMD-s csipszet megoldást jelenthet, inkább nem reménykedek.
  • Solten

• Klemice
    vegyél ne tn paneles dvi-os monitort
  • Dobronski
    CRT képe mindig is szebb volt.
  • Dobronski
    Én még mindig nem tudom milyen monitort vegyek.Amúgy hogy is van ez az átalakítós téma?Vga-t DVI-re?
  • BIZ0906
    És most hoztam fel a TV szerelős sráctól és olyan mint volt hát beszarok mármint szép a képe ugya ahogy egy CRT-nek lehet királyul megy kíváncsi vagyok meddig húzza most így javítva :D
  • Klemice
    megveszed a single gpu-s csúcskarit ha már van pénzed és kész
  • duracellmumus
    érdemes kipróbálni ha lejjebb mennek az árak, de azért CF sem fenékig tejfel:

-nem túl kiegyensúlyozott játékmenet (ez persze játékfüggő +80%....-50%)

-az új driverek sem mindig hoznak javulást...

nyugattan megkövezhetsz