90029
  • Dobronski
    A cache az felesleges egy mérték után.Tesztben volt 2 proci,az egyiknek 1mb cache-e volt,a másiknak 2mb,és 4 % külömbség volt köztük...
  • Gibor
    akkor egy ilyesmi procit vennék x2 250 de nemtudom a cache ennek csak összesen 1128kb... intelnél meg 2-4mb is van, sőőt többis, bár az intel ugyanebben az árban 2.8on fut ez elvileg 3ezren...
  • Dobronski
    ATI Catalyst 9.8:
    The next ATI graphics cards drivers will also get released on August 17th. It includes some enhancements specific to performance platforms which are meant to improve system performance in CPU bound situations. It is said that at 1680x1050 and higher, crossfire setups benefit considerably when used as part of the Dragon Platform. This means the AMD platform is more effective as a whole. Titles such as Far Cry 2, H.A.W.X., Battleforge, Stalker Clear Sky, Crysis, Company of Heroes, and World in Conflict show the largest gains, with Far Cry 2 getting up to approximately 50% more performance. Intel based computers featuring an ATI graphics solution will also see some increases, although they will be much less important.

Naaa takarodj!
  • Dobronski
    Találtam átalakítót,de drágaság az,nem éri meg csak próbának.
  • Dobronski
    Attól függ hogy nézed.Haver is ezzel jött,hogy "az intel erősebb"..DE MIHEZ KÉPEST EMBER?Ez relatív.az intel erősebb.Majd beszartam.Nem mind1,hogy ugyanazt a teljesítmény xy forintból,vagy xy.1,5 forintból éred el....
  • Gibor
    Legszivesebben AMD t vennék de a teljesítményükkel nem vagyok megelégedve, most sztem kipróbálomn az intelt, vagy veszek 3magos amd t a 2magos intel árán.
  • belisz
  • RETROB0Y
    Megjelent a 9.8-as catalyst

LINKEK

TECHPOWERUP

GURU3D
  • Dobronski
    OFF:

T-home-unk van,és van rajta hdmi kimenet(tudja az 1080i-t),és át lehetne alakítani dvi-é?Mert a monitoron amit veszek,csak dvi csati van.Nem olyan fontos,mert csak 1 teszt lenne:) Köszi.

ON
  • Dobronski
    áemdét*
  • belisz
    Ha így van,akkor elég ez is...szerintem. Ehhez ANNYIRA nem értek,majd jönnek a szakértők és okosabbat mondanak.
  • Gibor
    videokari ezt néztem ki mostani vételhez, és max 2 hónap múlva egy hasonló confot mint ez : alaplap, proci, ram... sztem ez mostanihoz nemrossz kezdés és később meg vennék lehet egy 4magos intelt de azt nagyon később egyenlőre sztem ezis jó gép lenne.
  • Gibor
    Hát nemtudom... biztos vagyok benne hogy a zalman hűtés sokkal jobb de a gyári is elég sztem, + nekem vanna ventik a gépházban 3db, csakhát msot ezt megveszem és 1-2 hónapig nem sokat érek vele mivel most van egy athlon 64 3200+ os procim 1gb ram ddr1 :S + x1600xt kártya... de gondoltam most veszek egy videokarit mert kb aza legdrágább :D aztán összeteszek emgint annyit és tudok venni egy jó gigabyte alaplapot 2gb ddr2 t és egy 2magos intelt, és késöbb ezt tudom huzni de mégis közelebb vagyok sokkal a mostani korszakhoz.
  • belisz
    Pont a hűtés miatt szerintem.
  • Gibor
    ööhm... azonkivül mivel jobb a vapor x 4870 hogy 30mhz el több a magórajel +zalman hütés? Mert ha ennyi akkor nemfogok +5k t kiadni érte.
  • Met
    azé' milyen gagyi polcrendszere van :)
  • belisz
    Ha nem tévedek és jár ma errefele akkor:

Boldog születésnapot IMYke!!!! :)
  • Quki
    na az ilyen nyalja ki a seggemet , gondolom apucival anyucival nincs gond...mit jelent nekik cirka 600 ezer ft vagy nem tudom mennyi

és igen....válság van gyerekek...hú de meglátszik a milliomosokon (h pusztulna meg az összes)

bocsesz, de ez kikívánkozott belőlem
  • Hecker007
    mit írtál neki?:P
    Törölte ez a gyík sajna..:S
  • Solten
  • EK1TEP
    Megtaláltam de már törlődött...
    link
  • kakaoskalacs
    ÖMG
  • Klemice
    meg kéne keresni azt a képet
  • EK1TEP
    Bocs de ezt muszáj elolvasnia mindenkinek!
    Hány éves ez a pali? .. "Kipróbáltam a webcam-omat MSN-en egy fórumozóval" buzi ez vagy mi?GS-ben dolgozott... pfff

"De pont most történt egy újabb eset amin elröhögtem magam.
    Kipróbáltam a webcam-omat MSN-en egy fórumozóval aki mellesleg nem oltogat, ki tudja miért, talán mert normális, és készített screenshot-ot rólam és mondtam neki hogy belinkelheti a szánalomföldjére (GS fórum-ra), ahol ezt láttam:
    Tag: Jó kapafoga van xD (mármint a képemre érti, pedig ott csak nevetek rajta)
    Másik tag: ha már a fikázásnál tartunk:
    olyna orrod van, mintha legalább négyszer beverték volna, de a modorodat elnézve ezt nem is csodálom. bunkó fas.z (ő ugye engem véd)
    Erre a Tag: ki kérdezett téged majom gyerek? nem volt eddig bajom veled, de mostmár énis megmondom rólad a véleményem, legalábbis arcodról...
    hol is kezdejm (szal most visszaugat pedig az ő képe is olyan mintha most jött volna a fogdokitól nagy lapátfogakkal, de ugye "Másik szemében a szálkát, a sajátjában a gerendát sem látja".
    Másik Tag: attól függetlenül, hogy Tirexi ilyen meg olyan, TAG még mindig egy fas.zkalap (ez igaz)
    Ebben a párbeszédben a TAG az a gyerek aki akkor elkezdte a szövegelést nekem akkor a bann előtt és hát ki más írna rá először kommentet mint ő."
  • Klemice
    http://logout.hu/blog/tirexi/index.html

erősen agyradír
  • EK1TEP
    Muti már :O
  • Klemice
    gamestar forumos posthunterekről sír meg ilyenek :)
  • MerlinW
    Olyanja is van? Azért perverziómnak is vannak ám határai:)
  • Klemice
    szánalmas, ajánlom a logout blogját is :D
  • MerlinW
    Igazad van neki az nem a lakása, hanem az élete:)
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd már ezt a gyökeret. :D 1280x1024hez GTX285SLI omfg pf:D

Amúgy mi bajod a kingmax ramokkal? VALUE ramok között azok bírják a legjobban a tuningot. :D Legalábbis DDR2nél.
  • EK1TEP
    ...
  • MerlinW
    Még válaszolt előtte egy keményet:)

"Te meg ezennel le vagy tiltva thx a buzi kommentedet te nyomorék. "
  • EK1TEP
    És kajak már törölte is :O
  • EK1TEP
    Azér ezzz
    akad.. XDD jó gépe van, jó a pali hangja is!Meg a felbontás az 1280x1024 :D én is nagyobb felbontáson játszom az én szerény gépemmel :D
  • Klemice
    úgyis törli a kis puhapöcs
  • EK1TEP
    írtam pár sort ennek a corei7-es gépes tirex gyereknek kommentbe.... nevem ua az mit itt. XD
  • MerlinW
    Tényleg? Mit nem mondasz...
  • [HUN]FaTaL
    Nem, VIPpel asszem lehet nagyobb is.
  • Klemice
    A kapanyélnek meg nem a szájában lenne a helye, de kilóg onnan :)