90029
-
#38154 Hát, nem is 2-300 layer-rel, meg 20.000*20.000-es képpel, de Temagad is megszivathatod magad -
- 12 MPixeles képeket egy képen layereled, effektezed, elmented, majd újra effektezed, szűröd stb.
-
#38153 azt mondtam relatív nagy gép. pl egy P4-esen neki sem állnék ps-ezni. ekkroa gép meg ami nekem van, felesleges ps-hez. ez egyértelmű. de nem is azért vettem :)
én nap mint nap használom a ps-t, és hát soxor akasztom meg a 2 magos amd-t a melóhelyen, mert előfordult nem egyszer 1-2 gigás kép! na arra nyomj egy effektet p4-el :D -
#38152 Az még szebb :)
A rekordom - azt hiszem - 20 volt :)
-
#38151 "Nvidia-nak mégiscsak komoly rutinja, technológiája és tapasztalata van az ágazatban."
Ja, csak ha megnezed mar van egy 2 eves lemaradasuk GPU szinten, helyette fejlesztettek a CUDA-t a Tegra-t, Ion... Es itt utkoztek az Intel erdekeibe. Az ion ugyanis sokkal jobb mint az elavult intel chipset a bovli GAM950-el, veszelyezteti az egesz atomos-piacot. Nem beszelve az IGP-krol, bbben az Intel a leggazabb. -
#38150 Próbálj egy 2560*2560-as képet tíznél több layer-rel kezelni, sőt, mondjuk külön effektelni és később elmenteni azzal a géppel.
Garantálom, hogy megőszülsz.
-
EK1TEP #38149 Te szoktál ilyet otthon csinálni? -
EK1TEP #38148 Jó de én nem a cégekről meg ilyenekről beszélek hanem rólunk!
Átbasszák a fejünket! -
#38147 Próbáltál már 20.000x20.000-es képet szerkeszteni rajta 2-300 layerrel?:) -
EK1TEP #38146 Igen?Ne mondjad már nekem hogy az aláírásodban lévő gépen szarul megy a photoshop :)
Nálunk suliban 8400GS meg mittom milyen ótvaras rendszereken fut a PS 3000+-os proci meg 2GB ram azt vígan nyomom ott a PS-t (órán kell használni) Azt egyszer nem fagyott le semmi baja nem volt. -
#38145 A PS CS3-m pl. a + 1,2 GB RAM-ot meg is hálálta.
[Most 4 GB van, 3,2 látszik.] -
#38144 Nem... nem igazán játszom:) Hetente max 1-2 órát:) Akkor is többnyire kis gépigényű kalandjátékokkal. Ez most nem jött össze:)
A mostani VGA-mat csak ezért vettem, mert egy hülye e-bay-en majdnem ingyen adta nekem:) -
#38143 Render Parkok.
Olyan számítógép hálózat, mellyel a "Shrek" és társainak képkockáit számítják ki - meg a nyolcad rangú, de CGI-vel megsegített mozitöltelék filmek nem-emberi szereplőit...
-
#38142 "a kekek mar regota teljes erovel az Nvidia kivegzesevel vannak elfoglalva."
Nem vagyok képben a terveikkel, de nekem nem tűnik logikus lépésnek. Mármint a kivégzés a felvásárlás helyett. Nvidia-nak mégiscsak komoly rutinja, technológiája és tapasztalata van az ágazatban. Persze a fene tudja mit rejteget Intel és a Via a boszorkánykonyhájában:) -
#38141 pont a ps-hez kell relatív nagy gép. -
#38140 apple-nek sem jött be, csak nem olyan hülyék hogy ugyanazt csinálják. -
EK1TEP #38139 Mire használod a gépet az otthoni géped?
Játékra nemde?
Na akkor meg?Photoshoppank elég egy kisebb gép is meg nem kell a DX11 meg ilyenek.
Akik veszik az új VGA-t procit az mind azért veszi mer nem megy a GTA IV meg a Crysis meg az istentuja milyen játék még!
Ők leszarják a moziműsort (nem értettem mire akarsz kilyukadni ezzel) -
#38138 Amíg a vérpistike (aka Tirexi) vesz magának egy játékos gépet 400 pénzért, a cégem gépenként 1,5milláért vásárolt szervereket. És ez csak egy kis cég:) -
#38137 Ki tudja, bar nem latok erre eselyt, az Intelnek megvan az utemterve, 2 evre eloregondolkodnak siman szvsz. Az Nvidiat mar reg fel kellett volna akkor vasarolnia. Lasd, meg a VIA is megvette az S3-at. Kulonben a jelek szerint a kekek mar regota teljes erovel az Nvidia kivegzesevel vannak elfoglalva. Az AMD-t beken hagyjak mert mar igy is a nyakukon van egy tucatyi per... -
#38136 Pénz, pénz, pénz...
Vérpistika költse a sok pénzt a bótókba a hiper-szuper 4 magos/16 GR RAM-os / 2 TB-os / SLI/CF VGA-s cuccára... ... és szaggasson rajta minden új játék, hogy vegye meg a következő CPU-t / RAM-ot / VGA-t...
-
#38135 "Az a baj hogy fejlesztenek itt világba csak semmi nem használja ki ezeket..."
Kicsit vonatkoztass el a játékoktól és máris rájössz:) Elég csak rápillantanod pl egy moziműsorra. Vagy a TV reklámokra. Vagy a bankok rendszereire. Esetleg a laboratóriumokra, űrkutatásra, stb. A játék csak egy apró pontocska az informatika piacán. -
#38134 Hát úgy legyen! :) -
#38133 Azonban ha már majd ott tart a dolog, én látok rációt abban, hogy az nVidia potom összegért eladja magát az Intelnek:) Mi mást tehetne akkor már:) -
EK1TEP #38132 Az a baj hogy fejlesztenek itt világba csak semmi nem használja ki ezeket...
Most jönnek be nagynehezen a 4 magot kihasználó játékok.DX11 még sehol.DX10-ből is van 2 játék, 10.1-ről ne is beszéljünk.
Nem értem mire ez a nagy felhajtás! -
#38131 Rosszul ismered az iparágat:) -
#38130 Amugy Fatal, ez az egesz CPU-ba GPU-t integralosdi az Intel otlete, mert keptelen volt osszekaparni egy ertelmes GPU-t (lasd, legnagyobb dobasa az X4500...). Az AMD csak koveti a piacot, kis hal az Intelhez kepest, azonban az ATi-nak hala, grafikus processzorok teren megeszi az Intelt reggelire :) -
#38129 Jaja, 1 kártyás CF jó dolog lenne:) Nekem is tetszik ez a CPU-GPU megoldás. Rengeteg előnye lehet (lásd #38097). -
#38128 Azt én jól tudom, hogy vannak integrált VGA-k ne viccelj már. :D
De kinézem az iparágból és a pénzlehúzásból hogy megszűntetik a VGA foglalatot és mindent a prociba tesznek. Gyorsabb kell? Cseréld az egészet.. És ez nagyon nem tetszik.. -
#38127 Jááááj, mennyi galiba lesz ezekkel a "zintegrált" VGa-kkal...
Előre látom, hogy
- Vérpistika nyivákol, hogy a 2x GF GTX 325 (2 GPU) nem mukodik rendesen, mert hát a bolondja AMD CPU-hoz vette...
- Idiótája bekapcsolni tudja, de BIOS-ban állítgatni nem a gépét...
-
#38126 Sot, majd ramennek a jo kis CrossfireX-osszekottetesre... :) En latok benne raciot, jo kis dolog lesz ez. Meg tenyleg butasag lenne azt gondolni hogy kozlik a kulsos VGA-gyarto partnerekkel: bocs holnaptol leallhattok a gyartassal -
#38125 tiltódik az magától is :D -
#38124 Jaaaj te... attól, hogy benne van a prociban a GPU, még tehetsz mellé káryát:D Most is vannak integrált GPU-s alaplapok, és egy mozdulattal letilthatod őket:) Hááát góóóóndolkóóódjúúúnk!:D -
#38123 Hát majd meglátjuk, mindenesetre nem tetszik az irány, amerre haladunk. -
#38122 -
#38121 Elvegre csak a 100 dolcsis GPU-k piacarol volt szo. Val.szeg a csucskategoria megmarad kulon NYAK-on GPU-val. Ahogy lesz mellette kulon csak CPU is. Pikk-pakk nem tunnek el ezek csak ugy el. -
#38120 eppült utálom:D -
#38119 Nem kell és kész. :D -
#38118 Most 40, 33k-ért vettem.
Ezekszerinte a PCIe foglalat elfog tűnni a lapoktól? Akkor már miért nem hozzák át a hybrid megoldást az asztali gépekbe is. Processzorba beleintegrálnak valami low-end karit pl. HD3470, vagy 4550, és akkor vehetsz mellé nagyfogyasztású, gyors szörnyeket. -
EK1TEP #38117 Most se az van neki!
Máglyára vele! -
#38116 vagy nvidiat...
#38108: mi az hogy nem szeretnel AMD procit??? ERETNEK!!!! -
#38115 Én sem, de a csúcskategóriát tekintve normálisak az áraik. A közép-felső darabok mindig is 30-50 között voltak. Neked is 40k-s professzorod van.