90029
-
#38194 Powercolor HD 4770 PCS 512 MB teszt
-
#38193 Hát azt érzed, mint a vissza-visszatérő kocsmázó: tudja, hogy pusztulnak az agysejtjei, de mégis mindennap megissza a magáét...
Amióta CRT monitor elé vagyok kényszerítve otthon (másfél éve) - munkahelyemen egy 19-es (16:10) LCD -, a szemem tuti romlott kicsit!
-
#38192 még csak 5 perce ülök előtte de már érzek valami furát a szemeimben (mondjuk szép képe van nekije) -
#38191 oks, persze hogy fogom használni azért ilyet veszek :) -
#38190 Wow!
TV tyuneres. Ezt fogod használni is?! Ha igen, akkor írjál már róla pár sort... Meg az új jószágról is majd! -
#38189 Kul. Addig ki ne loje a szemed az elektronagyu... -
#38188 na nemsokára jön a samsung 2333hd monitorom most adtam el az lg-t, most egy samsung syncmaster 795mb sugárágyú van a szemem előtt :D (sajna nem fér ide tőle a kormány :( ) -
Gibor #38187 Én tegnap hajnali 1kor hazaértem és fél 3ig csakis ezta topicot olvastam aztán elértem a végére és elismentem aludni mert elfáradtam benne :D -
Pupuci #38186 Értem.
Köszönöm szépen a választ! -
Dobronski #38185 Áááá végigolvastam a 1xx hsz-t. -
Dobronski #38184 Ez olyan kurvásan hangzott -
#38183 Nem. 900mhz GDDR5nél az effektív 3,6ghz. -
Pupuci #38182 Hali!
Előre elnézést kérek mert sokaknak biztos hülye kérdés lesz de én nem értek hozzá, ezért kérdezek ;)
Szóval van nekem egy Sapphire HD4870 1GB GDDR5 PCI-E karim.Nézem a CC-ben és azt írja, hogy 900 Mhz a RAM sebessége.Ez egy hangyányit nem kevés?
-
Nagay #38181 Én 1990, vagy 91-ben már nem emlékszem pontosan a Corel 1-el kezdtem. Bizony az már jó rég volt.
A nyomdákba már kész levilágított filmeket szokás küldeni, ami a nyomda szempontjából teljesen mindegy, hogy mivel készült.
A Corel szerintem egy hihetetlenül széleskörűen használható progi. Az alkalmazott grafika teljes területét lefedi. De ezen kívül még számos felhasználási lehetőséggel bír. Lézer kivágok plotterek etc. képes közvetlen kezelni. De még a Flight szimulátorosok is ezzel rajzolják meg a saját egyéni repülőgép festésüket, és még sorolhatnám.
Jó kis progi a Corel csak tudni kell használni.
-
#38180 Nem mondtam, hogy nem használják.
Ezt: [...]nem Corel-ezett forrásokat várnak.
A Corel-t is lehet (talán sőt!) professzionális termelésre használni. [Ahogy lejjebb írtam, egy (fél)profi kezében csodaszer.]
-
#38179 Nekem még soha nem dobtak vissza Corel-el készült file-t nyomdából. -
#38178 Kár, hogy nem tudom használni :)
Corel 11-t egy volt kedvesem használt: ember, mi mindent tudott vele pikk-pakk összedobni! Jó progi az.
Hát igen, levilágításra nem Corel-ezett forrásokat várnak :) -
#38177 szerintem cpu-ba integrált gpuval, azt érhetik el hogy sokkal kisebbek lesznek a gépek, ilysesmi méretűek, csak jobb teljesítménnyel
-
#38176 Olvass vissza már kitárgyaltuk. 100-200 dolláros szegmensben akarják az integrációt, azaz ha a jelen pillanatot nézzük kapsz egy Phenom 2-őt integrált 4870-el, ami fele annyit fogyaszt, fele annyira melegszik, fele annyi hangzavart okoz és még olcsóbb is mint külön.
Egyébként is, ezek 2 éves tervek, ellene úgysem tudunk tenni, mindkettő gyártó ezt tervezi, majd meglátjuk. Én abszolut támogatom az ötletet.
Emellett ahogy írtam, egy GPU-CPU-s AMD proci mellé simán berakhatsz egy Nvidia kártyát. Vagy amit Solten vetett fel egy felső kategóriás Ati kártya akár CF-ben is mehet az integrálttal.
Jó dolog ez... -
Apocalipto #38175 Mert tök felesleges. Aki nem akar játszani a gépen, az vagy olyat vesz, ami az alaplapon van, vagy vesz egyet 7-8k-ért. (mostmég)
Én nem látok benne jövőt. Max akkor hogyha olyan teljesítménye lenne mint a mostani vidkariknak.
Az AMD meg tényleg kezdhetne vmit a CUDA ellen. Így nemtudom használni a vidkarimat BOINC-ban -
#38174 Csak azért értek veled egyet, mert ilyen szépen, szakmai hozzáértéssel megindokoltad -
Apocalipto #38173 Szerintem ez a CPUba integrált GPU hatalmas ökörség :) -
#38172 Ezt is olvastam. :D
De ez attól függ, hogy mit fognak integrálni.
Nem akar mindenki max-on game-elni a game-erek közül. -
#38171 :) -
#38170 Végigolvastam 100HSZ-t, hogy képbe kerüljek. Ez a CPU+GPU már régóta érik. Én ezt mostanában az élet egyre több területén érzem, de máshol úgy hívják, hogy egységesítés. Én ezt látom ebben. Egyetértek Fatal gondolataival, de a többiek HSZ-eit is értem.
Ha leszűkítjük a kört arra, hogy a legtöbben azért használnak MS OS-t, mert játszanak is a gépükkel, akkor nem kevés ember használja játékra is a PC-jét, vagy csak játékra.
Egy olyan párod, hogy AMD+ATI és Intel+nV nagyon nem lenne jó. Külön lenne minden game-ből AMD-s és Intel-es?! Ill. milyen gusztustalan, ha élni akar vki (neeeem, nem ezen topic lakói! :) azzal, hogy AMDATI gépbe nV videó kártya. Perverz!
Így sincsenek optimalizálva a game-ek, ezek utána meg majd optimalizálják ezek szerint és ha szerencséd van, akkor jól választottál, ha nincs akkor beszoptad.
Lehet majd mondani, hogy ATI még mindig jobb, ha az a game, amivel felhasználó game-elni szeretne Intel+GPU-ja párosra optimalizált... -
#38169 De akkoris ronda!? -
#38168 Ollala, a TUL Corporation all a nev mogott, ami a Powercolor nevvel forgalmaz kartyakat... -
#38167 ha jólhűt nembaj ha ronda, úgysem látszik, am szerintem jól hűt és nem lehet túl hangos -
#38166 pfúúúj,de ronda...:S Teszt van/lesz? -
#38165 ezaz ez már legalább 3 slotot foglal -
#38164 Na, megen egy furcsa 4870 a furcsa, ujhus gyartotol:
-
#38163 Hehe:) Rég használtam (utoljára talán a 9-est). Többnyire raszteres munkát végzem:) Illustrator jóságos, ebben egyetértünk. -
#38162 fúúúúúj undorító egy program. pfejj. 13, vagy 14. rész és még midnig tele van bugokkal, és kb semmire nem jó. inkább az illustrator. sőt, megsúgom, hogy a legtöbb nyomdába be sem engedig a coreles munkákat :) -
#38161 Az meg hulyeseg, ebben az iparban 1 ev mar tortenelem... ;) -
#38160 Naja, Corel jobban bírja. Mondjuk ott sok mindent megoldhatsz vektorokkal. -
#38159 Vonatkoztassunk el az utóbbi 2 évtől:) -
#38158 Egy kultúrált okosan szerkesztett webdizájn több, mint 50 rétegből áll:)
Reklámplakátok, prezentációkhoz pedig ugye hozzájön a többezer pixeles méret is:) -
#38157 Szakmámmal jár. -
#38156 na hát jah :) én is nyomtam még mac g3-al is. mostanában meg a cég ahol dolgozok egyre több molinót tervez (az a nagy kiakasztott plakát) ami nem egyszer 2x1 méter, vagy 3x1 méter stb. és azokhoz eléggé kell a proci, meg a vga is. de ez már elég szélsőséges használata a ps-nek. a legtöbben nem erre használják. -
#38155 A régi 1700+ -osommal PS 8-ast nyomtam. Háááát, bírni bírta, de akkoriban ugye mások voltak az elvárások is.