AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok ajánlani egy radeon hd 5770-hez hûtõt? elromlott sajnos...köszi
Next PC upgrade: 2022
Most tervezek majd r9 280x-et venni és vásárlás elõtt szeretnék néhány dolgot kérdezni.
Tapasztalatok alapján melyik gyártó kártyáját érdemes megvenni?Gondolok itt a megbízhatóságra,a kártya hûtésére,mennyire hangos
www.smart-bus.hu
Radeont nem veszek (max ha berúgtam) ,bár most valamit motyognak,hogy az NV is ad ki ezt azt. Vagy egy DCU 780 vagy egy lightning ben töprengek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Várjál még vele... 😊
www.smart-bus.hu
Lehet jövõ héten veszek egy új VGA-t. Bár nem tudom minek😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lassan vége a sok melónak, megfogom a TIR-t meg a 780-t, azt nálad rálesünk, hogy mi a helyzet, de addig már nem is akarok ezzel foglalkozni, mert egyszer elönti a szar az agyamat, és az egészet kikúrom az ablakon... vagy veszek belõle egy Ladát, a télen több örömet okozna mint ez a komplett szarkupac! 😄
www.smart-bus.hu
Már hónapokkal ezelõtt megmondtam,hogy nem a VGA a ludas. Még az is lehet,hogy valami nem kerek az energia ellátásban a lapnál,és ez okozza a nagyobb teljesítményû kártyával a problémádat.
Az az igazság, hogy halvány lila fingom nincs a vasammal kapcsolatban! 😄 Lebeszéltem a garanciális cserét, de úgy voltam vele, hogy azért még letesztelem én is mégegyszer a lapot, nehogy beégjek. Na most azóta egyetlen USB-s hibaüzenet nem jött, így meg nem adom be garanciába, nem csinálok hülyét magamból! Elõtte 4-5 napig ahogy bekapcsoltam az USB 3.0-t, jöttek a hibaüzenetek... Arra gondoltam ez okozhatja a TrackIr nyûgöt is, de, ha nem tudom reprodukálni a hibát, akkor baszhatom. 😞
A TrackIr akadás ugyanúgy megvan, abban semmi elõrelépés. Ha fixálom az FPS-t 60-ra, akkor jobb a helyzet, de akkor sem tökéletes. A 7950-l is ez volt, tehát ez a része valószínûleg nem NV driver nyûg, viszont sejtelmem sincs, hogy ezek után akkor mi a nyûg...
Az FPS droppolás is megvan még, az viszont fix, hogy NV nyûg, mert a 7950-l még 80-90% körüli GPU kihasználtságnál sem volt gond. Ha megvolt a 60 FPS, akkor azt fixen tartotta is.
Jelenleg eléggé csúnya sakkban tart a gépem! 😄
www.smart-bus.hu
Amúgy nem nem emiatt vennék,hanem ha egynagyon ütõs hardvert raknának össze,de szerintem ennek kicsi az esélye. Ezt a Mantle mantrát se véletlenül szajkózzák. No de majd meglássuk.
Ha emiatt vennél új Radeont, akkor azt semmiképpen ne tedd! A BF4 alatt, tehát olyan játékban amely támogatja a Mantle API-t, tuti, hogy 20-30%-t fog verni a 780-ra... ebben szinte biztos vagyok! 😊
www.smart-bus.hu
228font
Akkor esetleg ez?
Teljesítményben az emlitett kartyak egy szinten mozognak?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Csöndes ,hûvös,megy mint a barom. Meg asszem 3 év a gar rá.
3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X, 28nm, 6200MHz GDDR5, GPU 950MHz, Boost 1070MHz, 2048 Streams, DP/DVI/HDMI
Vagy
3GB MSI Radeon HD 7970 Twin Frozr III/OC Boost Edition, 5500MHz GDDR5, 28nm, GPU 1000MHz, 2048 Cores
Elobbi 240, utobbi 245font, melyiket érdemesebb venni? Esetleg más alternativa?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mi az ,hogy ez az API ahogy kihámozom a mondandódból ,a konzol portok miatt remek dolog.
Most nem arról van szó,hogy ezzel ki lehet aknázni azt a "bõdületes" tudást a radeonokban ami elnyomva szunnyad?
Mert a konzol portok miatt én biztos nem vennék radeont ,ha csak ott domborít. Jelzem érzem a vizeletemen,hogy nagy csalódás lesz ez az egész mantle mantra,sõt tovább megyek. Szvsz az új radeon sem lesz világmegváltó.
Max pár % al fog többet tudni mint a 780 ,de az majd driverbõl behozza.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Vagy vedd a BF4 példáját... ha mondjuk azonos árkategóriájú AMD VGA-n 20-30%-l jobban fog menni, és vagy szebb lesz jóval, akkor a sokan váltani fognak. A Frostbite 3-nak meg van akkora bázisa, ami jelentõs húzóerõ lehet... 😊
www.smart-bus.hu
de képtelenségnek látom, h a játékosok több mint felét meg mernék szívatni 😊
Forza.
Ha pedig a "nagyok" ezt elkezdik, akkor nem párezer potenciális vásárlóról beszélünk! 😊
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A BF4 29.-én rajtol el... ha addig nem lesz az R9 290-rõl infó, akkor beszélhetünk késésrõl! 😊
www.smart-bus.hu
Ha meg mégse váltja be a reményeket akkor majd arra is azt mondják. Ugyan már😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hát akkor mégsem lesz olyan durva mint vizionálták!
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
most akkor nem vettétek figyelembe a konfigomat vagy tényleg ennyire jó lenne XD
egy Q8200 3ghz körül meghajt egy hd 7790et ? :S
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Pár címben pár hívást átrak rá pár fejlesztõ (a mantlira 😄 ), gyorsul vagy 7%-ot és ennyi, kalap-kabát.
Az tény, h az nv szart se fejleszt évek óta, de sajna megtehetik - van elég vásárlójuk bõven.
Forza.
Eddig is lapáttal paskolták a xart,ezután se lesz másként. Szigorúan szerintem teszem hozzá.
Melyik az a progi ami a youtubeos játéktesztekben szokta írni a gpu és cpu kihasználtságot és a hõmérsékleteket? ilyen lilásan 😄 Köszi.
PS3 Slim 250 PC
Az AMD túlfejlesztett a DX-n, az NV meg spórolt a fejlesztésen, mert hát ugye minek, ha a DX úgyis visszafogja... csak arra senki nem gondolt, hogy az AMD a konzolokkal így nyeregbe kerül, és ezáltal meg mer lépni egy saját API-t... 😊
www.smart-bus.hu
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.smart-bus.hu