AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim 250 PC
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
PS3 Slim 250 PC
A BF3-nál még nem volt annyi pénzlapátolás és Mantle... <#buck>#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azt senki nem gondolta szerintem, hogy a Titánhoz képest elõállnak egy olyan VGA-val ami mindenhol 20-30%-t ver rá... mindig ilyen 5-10%-t dobnak egymásra...
www.smart-bus.hu
Pár százalékkal jobb lesz a Titánnál, ahol Mantle lesz, ott 20-30%-l jobb lesz, ezt most borítékolom neked! 😊 No meg azt is, hogy olcsóbb lesz... 😊
Ja igen, és azt is, hogy az NV válasza meg majd az R290X-nél lesz jobb pár százalékkal... 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A titán és ez kb hasonló teljesítményû, 1-3 százalék ide oda mindegy szvsz
Hát ez? Elvérzett a tressfx-en a 290x? 😄

És ezzel kinek válaszoltál? Mert senki nem állítótta, hogy nincs, ugyhogy kvázi feleslegesen rabolod a mi és a saját idõdet is.
Forza.
Meg ne sértõdj, de a fél-szürke kulcsosoktól berántott 2000 forintos játékaidból egy év alatt nem lát annyit egy kiadó, mintha vettél volna egy gta5-öt xboxra.
De ha szereted magad nyugtatgatni, tedd.
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A lényeg úgyis az lesz, hogy a Mantle mennyit dob majd erre rá.
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mivel ez az oka mivel mással magyaráznák? Csak egy példa: Anno a Flatout játék 1990ft-os haza áron nyitott. (Itt jegyezném meg nagyon jó játék a kategoriájában) akkor is sokan hápogtak meg egybõl warezolták.Én egybõl megvettem pedig én aztán egy spúr gyökér sporolos szarkupac vagyok.
Ezt egyébként nagyon jól lehetne szemléltetni az eladási számokkal ,de mivel pc-n már a digitális eladás van már ezer éve túlsúlyban azt meg egy paraszt se közli így esélytelem bármilyen következtetést levonni.
Így maradt a pc-n sokkal de sokkal kevesebb fogy 😞
Next PC upgrade: 2022
Grand Theft Auto V PS3-DUPLEX : 8930
Call_Of_Duty_Black_Ops_EUR_JB_PS3-CALLOFDOODY : 5861
FIFA 14 PS3-iMARS : 5316
Sleeping Dogs XBOX360-SWAG : 60430
Metro Last Light XBOX360-iMARS : 54049
Assassins Creed Revelations XBOX360-COMPLEX : 52659
Szóval akad azért warez konzolon is bõven...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Fullos pc amin maxonmegy minden kurva drága és még játékot is vegyek hozzá persze. Vagy vagy döntsék el.
Konzolra meg drágább a game de ott bõven olcsóbb és idõtállóbb is a cumo mint a pc!
Én konzolt veszek. PC-t fejleszteni csak 2 esetben fogok:
1. Behal a mostani
2. Végre valaki beváltja a sodexos utalványom pénzre mert akkor veszek egy 280X-et.
Most csak egy játék kiragadva 2 különbözõ oldalról:
Splinter Cell-Blacklist
PC: 2699 letöltés, x360: 296 letöltés és a másikon PC: 12639, x360: 1560
A többi játéknál is hasonlóak az arányok. Sajnos.
Ez a PC-n sok a wazer csak parasztvakítás aki meg be is nyeli hát lelke rajta de baromira nem errõl van itt szó...
Amióta olcsón hozzájutok kulcsokhoz én is inkább megveszem nem sajnálom rá azt a pár ezret fõleg ha meg is éri az alkotás.
nekem minden kollegám eredetivel nyomja konzolon, pécén meg kb senki (kivéve diablo3at anno 😄 )
itt esgén amugy javult a helyzet, igen sokat az elmult években - bár ez nemigazán a day1, igazi nagy bevételt hozó eladásokra igaz
Forza.
Nekem ilyen 280X-em akkor lesz ha találok vagy valaki ajánl egy olyan boltot ahol Sodexos ajándékutalványt elfogadnak 😄 De egyelõre egy ilyen bolt fellelése a sikertelenségbe fulladt 😞
www.smart-bus.hu
Egyébként meg ahogy én látom, egyre kevesebb PC-n a warez... nagyon sokan áttértek az olcsó kulcsokra a warez helyett. Topikokban is egészen más a hozzáállás... Persze lehet, hogy csak bilibe lóg a kezem! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
pc: 100ból ellopja 74
konzol: 100ból ellopja 9
(hasracsaptam)
Forza.
[merlinw.org]