AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
az amds topikban ne nvidiás aggyal gondolkodj 😄

Forza.

És ezt pozitivumként, vagy negatívumként fogjuk fel, a tesztek tükrében? 😄
Köszi a segítségeteket. 😊

PS3 Slim 250 PC

kifli
illetve monitorra hdm-be így tudok dugni hdmi eszközöket (noti, konzol etc...)
kifli
mindegy melyiket használod, nekem pl dvi van...
DVI lesz a te embered. Olcsobb is es ugyanazt a minoseget kapod,leszamitva hogy DVI-n nincs hang de ez a te esetedben nem szamit.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hogy érdemes összekötni egy FullHD monitort egy VGA-val? HDMI-HDMI vagy DVI-DVI kábellel? Vagy nincs lényegbeli különbség? Úgy tudom a hdmi hangot is visz át, de nekem arra nem lenne szükségem, mert a hangfalak az alaplapra csatlakoznak.

PS3 Slim 250 PC

MerlinW
Van már 13.11 beta driver R9 támogatással.

[merlinw.org]

broman191
Vidia\' hazai pályán elverve, achievement unlocked, yay! <#idiota>

A BF3-nál még nem volt annyi pénzlapátolás és Mantle... <#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Her Laca
Tovább megyek. Szvsz még a titánt se fogja mindenhol utolérni . És fûteni se kell mellette😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csak kérdés hogy a mantel-tõl, vagy a belelapátolt pénztõl...
Majd meglátod! 😊 Frostbite 3 motor alatt nagy elõnyük lesz...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Lofax lesz ott nem világvége.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Abu a Mantle elõnyeit ecseteli... ott meglesz a világvége ne aggódj! 😄

Azt senki nem gondolta szerintem, hogy a Titánhoz képest elõállnak egy olyan VGA-val ami mindenhol 20-30%-t ver rá... mindig ilyen 5-10%-t dobnak egymásra...

www.smart-bus.hu

Ez azért közel sincs ahhoz a világvége elõrejelzéshez, amirõl az AMD-s PR szólt eddig... fõleg Abutól a PH-n 😄
kifli
2-3 hónapossal...
Hihetetlen vagy! 😄

Pár százalékkal jobb lesz a Titánnál, ahol Mantle lesz, ott 20-30%-l jobb lesz, ezt most borítékolom neked! 😊 No meg azt is, hogy olcsóbb lesz... 😊

Ja igen, és azt is, hogy az NV válasza meg majd az R290X-nél lesz jobb pár százalékkal... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Imádom az örök optimizmusod és az amd be vetett bizalmad töretlenségét 😊

Ja hogy ez is majd az 1 éves driverrel megmutatja az erejét? 😄
Jaj ne már... 😊 Majd a hivatalos megjelenés, és a normális tesztek után meglátjuk mi a helyzet. Addig ne temessük már... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Van ph topikban pár teszt sokan aszongyák inkább a 780 at elõzi

Her Laca
Majd a mantrával eljõ a kánaán meglásd 😊

Dehát a sokkalfejlettebbGCN 11.1 világmegváltás hol marad? Azt hittem itt lesz már valami egyértelmû dolog az asztalon, amiért megéri majd ezt venni. Vagy annyival olcsóbb lesz a Titan-nál? Valahogy ezt se hiszem.
Her Laca
Nem vérzik az el.
A titán és ez kb hasonló teljesítményû, 1-3 százalék ide oda mindegy szvsz

Hát ez? Elvérzett a tressfx-en a 290x? 😄

arty
"Szóval akad azért warez konzolon is bõven..."

És ezzel kinek válaszoltál? Mert senki nem állítótta, hogy nincs, ugyhogy kvázi feleslegesen rabolod a mi és a saját idõdet is.

Forza.

arty
Kutyát nem érdekli a "több kár", ha a haszon sokszoros.

Meg ne sértõdj, de a fél-szürke kulcsosoktól berántott 2000 forintos játékaidból egy év alatt nem lát annyit egy kiadó, mintha vettél volna egy gta5-öt xboxra.

De ha szereted magad nyugtatgatni, tedd.

Forza.

Azt nem tudom a Titan-t illetõen mi a helyzet, de a 780-hoz még egyetlen olyan driver nem jött, ami bármilyen játékspecifikus optimalizálást, vagy konkrét javítást tartalmazott volna. Lehet akkor jönnek elõ vele, ha debütál az R290. 😊

www.smart-bus.hu

kifli
már úgyértem, hogy titan-hoz már eléggé kiforottak a driverek, szemben az új amd-vel.
Na az meg a másik...

www.smart-bus.hu

kifli
én normál drivert is várnék mellé azért 😊
Csak a szokásos... a frissen megjelenõ AMD csúcs VGA "valamennyivel" gyorsabb, valamennyivel olcsóbb.

A lényeg úgyis az lesz, hogy a Mantle mennyit dob majd erre rá.

www.smart-bus.hu

Szal minimálisan de veri a titánt a 290X... nemtom. A PR valahogy többet sejtetett eddig.
Blekk Síp
Szééép, nem hogy lefelé mennének az árak, hanem nonek naprol napra. Tegnap még 228 font volt a 7970, ma már 252 font...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Her Laca

grebber
"mikor a kiadók a warezzal magyarázzák"

Mivel ez az oka mivel mással magyaráznák? Csak egy példa: Anno a Flatout játék 1990ft-os haza áron nyitott. (Itt jegyezném meg nagyon jó játék a kategoriájában) akkor is sokan hápogtak meg egybõl warezolták.Én egybõl megvettem pedig én aztán egy spúr gyökér sporolos szarkupac vagyok.

Ezt egyébként nagyon jól lehetne szemléltetni az eladási számokkal ,de mivel pc-n már a digitális eladás van már ezer éve túlsúlyban azt meg egy paraszt se közli így esélytelem bármilyen következtetést levonni.
Így maradt a pc-n sokkal de sokkal kevesebb fogy 😞

Next PC upgrade: 2022

Omlás
és csak hogy akkor számadatokat is dobjak és ezzel tényleg befejeztem csak pár nagyobb forgalú warez :

Grand Theft Auto V PS3-DUPLEX : 8930
Call_Of_Duty_Black_Ops_EUR_JB_PS3-CALLOFDOODY : 5861
FIFA 14 PS3-iMARS : 5316

Sleeping Dogs XBOX360-SWAG : 60430
Metro Last Light XBOX360-iMARS : 54049
Assassins Creed Revelations XBOX360-COMPLEX : 52659

Szóval akad azért warez konzolon is bõven...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Nem akarok nagyon belemenni mert off topic igencsak de nem egy külföldi trackeren bent vagyok és bõven van letöltése az x360 warezeknek is a ps3-nak kicsit kevesebb bár itt is címtõl függ... több ezres csakúgy mint a PC-nek. Nem azt mondom hogy nincs PC-re warez csak amikor a kiadók a warezzal magyarázzák a saját balfaszságukat mert nem tudnak/akarnak normálisan portolni vagy optimalizálni PC-re az szánalmas. Mindig is lesz warez minden platformon tetemes dollár milliárdos a warez veszteség globálisan konzolokon is és pc-n is nem kell a kamu duma a részükrõl, hogy azért nem adjuk ki mert... Nem az online drm meg hasonló baromságok amikkel a legális vásárlókat is szopatják a megoldás a warez ellen. Talán értelmes kreatív és legfõképp nem rókabõr címeket kéne csinálni és akkor többen megbecsülnék a munkát.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

grebber
Én nem csodálkoznék a helyükben!

Fullos pc amin maxonmegy minden kurva drága és még játékot is vegyek hozzá persze. Vagy vagy döntsék el.
Konzolra meg drágább a game de ott bõven olcsóbb és idõtállóbb is a cumo mint a pc!

Én konzolt veszek. PC-t fejleszteni csak 2 esetben fogok:
1. Behal a mostani
2. Végre valaki beváltja a sodexos utalványom pénzre mert akkor veszek egy 280X-et.

benőmenő
Hogy nem-e? 😄
Most csak egy játék kiragadva 2 különbözõ oldalról:
Splinter Cell-Blacklist
PC: 2699 letöltés, x360: 296 letöltés és a másikon PC: 12639, x360: 1560

A többi játéknál is hasonlóak az arányok. Sajnos.
Omlás
Hát szerintem elég szarul saccolsz. de no offense ;] Mivel a konzol eladások brutálisan többszöröse a PC eladásnak ezért anyagilag nagyobb kárt is okoz mint a PC-s warez... Mert szerinted 100 konzolosból 9 warezol ? lol 😄 persze ezért vannak több ezres letöltések adott konzolos warez verziókból ugyanúgy 😊

Ez a PC-n sok a wazer csak parasztvakítás aki meg be is nyeli hát lelke rajta de baromira nem errõl van itt szó...

Amióta olcsón hozzájutok kulcsokhoz én is inkább megveszem nem sajnálom rá azt a pár ezret fõleg ha meg is éri az alkotás.

arty
a mi, Nyomorországi képünk szvsz igen torz 😊

nekem minden kollegám eredetivel nyomja konzolon, pécén meg kb senki (kivéve diablo3at anno 😄 )
itt esgén amugy javult a helyzet, igen sokat az elmult években - bár ez nemigazán a day1, igazi nagy bevételt hozó eladásokra igaz

Forza.

grebber
Mondjuk ebben is van igazság,mert van akinek "szuperhallása" van és van akit meg nem zavar ugyanaz.

Nekem ilyen 280X-em akkor lesz ha találok vagy valaki ajánl egy olyan boltot ahol Sodexos ajándékutalványt elfogadnak 😄 De egyelõre egy ilyen bolt fellelése a sikertelenségbe fulladt 😞

Hogy mennyi lesz az ára... 😊 Az meg, hogy "mit ajánlanak" nem nagyon szokott érdekelni, mert a vélemények java része köszönõviszonyban sincs a valósággal! 😊 Gyakorlatilag pont ugyanilyen volt a 7970-m... egyáltalán nem volt hangos... 😊

www.smart-bus.hu

grebber
Én nem tudom mit mondtál,de ezt a gigát nem ajánlják,mert állítólag hangos!

Szerintem mások az arányok... az én környezetemben akinek doboza van, mindenki kalóz verzióval játszik. 35-40 éves korosztály, nulla multizás, kizárólag offline ökörködnek. Annak a 10 marhának, ha összesen van 5 eredeti játéka a 100-ból akkor sokat mondtam! 😄

Egyébként meg ahogy én látom, egyre kevesebb PC-n a warez... nagyon sokan áttértek az olcsó kulcsokra a warez helyett. Topikokban is egészen más a hozzáállás... Persze lehet, hogy csak bilibe lóg a kezem! 😄

www.smart-bus.hu

Megmondtam, vagy megmondtam? 😊

www.smart-bus.hu

arty
arányokról gondolom még sose hallottál... <#falbav>

pc: 100ból ellopja 74
konzol: 100ból ellopja 9

(hasracsaptam)

Forza.

benőmenő
Azon kívül amit Merlin mondott még esetleg szét nézhetsz, hardverapro/vatera stb. oldalakon nem-e csencsel valaki hozzávaló hûtõt olcsóbban.
MerlinW
Tudom nem ez volt a kérdés, de az új hûtõ vetekszik a kártya értékével már ha meg nem haladja azt. Én azt tanácsolnám, hogy inkább vegyél egy új kártyát. Pl 20-25 között kapsz 7770-et, ami ~20%-al gyorsabb mint a mostani kártyád. Persze vehetsz 10k körül egy hûtõt az öreg kártyádra😊

[merlinw.org]