90029
-
Gibor #38995 Hát nem mindenki, vagyis valaki könnyen és hamar kiszámolja, nem nehéz nekem pl GTA IV be kiszámolni az akadó 10et :D -
#38994 Mindenki kézzel-lábbal az F.rames P.er S.econds-okat számolja a játékok bal felső sarkában...
-
Dobronski #38993 Mindig ide jönnek kérdezgetni, mert ide sokat írnak. -
#38992 mi ez a pangás??.... -
Dobronski #38991 Már írni akartam! -
#38990 Na jó,de ez hogy jön Radeon HD topikhoz??
Kérdésedet inkább itt tedd fel. -
tonyo9 #38989 uj a rendszer ,1 hetes, xp prof.média playert használok.szerintem még friss a rendszer és valami codec nincs a gépen. -
#38988 Hát elég sokat hallgatok zenét PC-n, de semmi ilyet nem tapasztaltam még. Vista alatt sem, ill. Seven alatt sem. (Media Player) -
#38987 Mit gondoltál, hogy miért kíváncsiskodom ennyire?!
Ha majd lesz egy kis időd és több mindent már kitapasztaltál az új monitorodon, beírhatnád ide: PC Monitorok a véleményedet.
Game alatt, TV-zés közben, stb...
A 2333sw-nek többek szerint az a hibája (szerintem is) - de inkább nevezzük kisebb problémának a relatíve alacsony ára miatt -, hogy alul-fölül lehetne kisebb is a bevilágítás ill. ha pl. ágyból nézel egy filmet, akkor alulról is lehetne jobb a "betekintési szöge" ill. a fekete(sötét) tónusa is hagy némi kívánni valót Maga után.
Hasznos infók lennének a HD típusról. -
tonyo9 #38986 szevasztok.miért van az ,hogyha hallgatok zenét olyan hangok jönnek elő mint amikor lefagy a videókártya? -
#38985 mostnézem hogy neked ugyanilyened van csak tuner nélkül :) -
#38984 -
#38983 Máris....
Hozzáképzeltem az Enyémhez. -
#38982 Az gykorlatilag egy TV, csak PC-re lehet kötni. Tehát képzelj el egy 58 centis TV-t:) -
#38981 Köszi!
Asszony meg átkapcsol a game-ről a Barátok közt-re.
Jól választottál. OFF vége.
-
#38980 rendes távirányító van hozzá -
#38979 Fasza! És ehhez a TV tuner-hez van vmi távirányító is?! (hogyan váltasz vele csatornákat, stb...)
-
#38978 no problem :) -
Gibor #38977 Köszi szépen, am bocsánat hogy ennyit kérdezek stb... csak én nem két havonta veszek videokarit hanem 4-5 évente :D és ilyenkor mindig alaposán átgondolom fizetésig. -
#38976 Semmi. Talan a korites. Nagyon jo arban van az XFX.
Kifli: most neztem a bemeneteket a kicsike hatuljan, komoly cucc, jo penzert. Nem hiaba ajanlottuk...
Klemice: most 70-71 ropi az iponon. -
Gibor #38975 XFX Sapphire kettő között az áron kívül mi különbség van? mert inkább xfx mint sapphire ha már 4 ezer fotint különbség van :D -
#38974 mennyi vót? anyámékhoz kéne valami "lapostévé" ami nem 32es -
#38973 analog és dtv tuner is van benne, van rajta dvi-d 2 hdm-i egy dsub, komponens, rgb, egy az antennának, hangkimenet digitális meg jag is meg nemtom mi az a ex-link, van hangbemenet, meg ilyen common interface (nemtom mire jó, de van olyan menüpont hogy anynet+, gondolom valami bővítőkártya lehet) -
#38972 bocs a hátulját néztem -
#38971 Így másképp hangzik.
És milyen a tuner része?! Milyen bemenetet tud fogadni, stb... -
#38970 Hat jah... Csak a tv-hez relative ertelmes hangszoromeret parosul, mig a monitorban helyet kap egy mihaszna pruttyugo (vagy ketto) :) -
#38969 nem csak digital audio out van rajta, van fejhalgatónak is kimenet, oda dugtam rá az 5.1-et (nem hátul van hanem oldalt)
helyesírás meg 1-es XD -
#38968 MUSZÁJ
és ha jól látom csak digital audio out van rajta, ami így hülyeség, egy aux out kellett volna és kész -
#38967 de van, nem is feltétlen muszály használni a beépítettet, az csak egy extra :) -
#38966 Nincs rajta hang kimenet, hogy rá lehetne kötni vmi hangrendszerre?! -
#38965 tv-zéshez...
veszel egy tv-t abban is vannak hangszórók -
#38964 Ja olvastam, hogy nem adtak DVI kábelt. Pöttyet kiábrándító. :(
Beépített hangszórók: Soha nem tudtam mire jók?! -
#38963 jaja, azt vettem, tvtuner is jó, 1 negatívum van hogy kicsit halk a beépített hangszóró, dehát erre van az 5.1...
Kurvaszép képe van amúgy még így is d-sub kábellal, majd jövőhéten veszek egy dvi-d kábelt :)
Most szedek hd filmet azt majd meglássuk az milyen :) -
#38962 grán teft autó is odab_szott -
#38961 Tirexi csak narrátor. Ezzel a game-l kb. 25 percig bírtam. Asszem a Pandora Szelencéje, vagy mi volt a címe... -
#38960 Patch-el majd lefolyik a 23"-ról.
Milyen az új moncsi?!
2333hd-t vettél, ha jól emléxem?!
(tv tyúner milyen?!)
Tirexi (is) játszik!!! Vagyis próbálkozik...
Valóban keggyetlen hülye hangja van. Keggyetlen tapló. (sorry)
PS:
FC2 1ébként valóban faszán megírt game. -
#38959 a játék mikor elindítom elkezdi letölteni a patchet csak rányomtam hogy hagyja abba, má álmos voltam és ki akartam próbálni :) -
#38958 Nekem is, de én sem akartam flame-elni.
-
#38957 Hú, akkor viszont le a kalappal a Far Cry 2 fejlesztői előtt!
Én amúgy, amint megveszek, megszerzek egy játékot, rögvest felugrok a netre, nevesebb külföldi játékportálokra és utánanézek, van e javítás hozzá!
Az(ok) nélkül neki sem állok játszani.
Persze, ha nincs, vagy még túl friss a játék, akkor adok neki esélyt.
-
#38956 Nekem feltűnt csak nem akartam belekötni. :D