90029
  • Gibor
    Hát nem mindenki, vagyis valaki könnyen és hamar kiszámolja, nem nehéz nekem pl GTA IV be kiszámolni az akadó 10et :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenki kézzel-lábbal az F.rames P.er S.econds-okat számolja a játékok bal felső sarkában...
  • Dobronski
    Mindig ide jönnek kérdezgetni, mert ide sokat írnak.
  • belisz
    mi ez a pangás??....
  • Dobronski
    Már írni akartam!
  • belisz
    Na jó,de ez hogy jön Radeon HD topikhoz??

Kérdésedet inkább itt tedd fel.
  • tonyo9
    uj a rendszer ,1 hetes, xp prof.média playert használok.szerintem még friss a rendszer és valami codec nincs a gépen.
  • KranaZoli #38988
    Hát elég sokat hallgatok zenét PC-n, de semmi ilyet nem tapasztaltam még. Vista alatt sem, ill. Seven alatt sem. (Media Player)
  • KranaZoli #38987
    Mit gondoltál, hogy miért kíváncsiskodom ennyire?!

Ha majd lesz egy kis időd és több mindent már kitapasztaltál az új monitorodon, beírhatnád ide: PC Monitorok a véleményedet.

Game alatt, TV-zés közben, stb...

A 2333sw-nek többek szerint az a hibája (szerintem is) - de inkább nevezzük kisebb problémának a relatíve alacsony ára miatt -, hogy alul-fölül lehetne kisebb is a bevilágítás ill. ha pl. ágyból nézel egy filmet, akkor alulról is lehetne jobb a "betekintési szöge" ill. a fekete(sötét) tónusa is hagy némi kívánni valót Maga után.

Hasznos infók lennének a HD típusról.
  • tonyo9
    szevasztok.miért van az ,hogyha hallgatok zenét olyan hangok jönnek elő mint amikor lefagy a videókártya?
  • kifli
    mostnézem hogy neked ugyanilyened van csak tuner nélkül :)
  • MerlinW
  • KranaZoli #38983
    Máris....
    Hozzáképzeltem az Enyémhez.
  • MerlinW
    Az gykorlatilag egy TV, csak PC-re lehet kötni. Tehát képzelj el egy 58 centis TV-t:)
  • KranaZoli #38981
    Köszi!

Asszony meg átkapcsol a game-ről a Barátok közt-re.

Jól választottál. OFF vége.
  • kifli
    rendes távirányító van hozzá
  • KranaZoli #38979
    Fasza! És ehhez a TV tuner-hez van vmi távirányító is?! (hogyan váltasz vele csatornákat, stb...)

• Solten
    no problem :)
  • Gibor
    Köszi szépen, am bocsánat hogy ennyit kérdezek stb... csak én nem két havonta veszek videokarit hanem 4-5 évente :D és ilyenkor mindig alaposán átgondolom fizetésig.
  • Solten
    Semmi. Talan a korites. Nagyon jo arban van az XFX.

Kifli: most neztem a bemeneteket a kicsike hatuljan, komoly cucc, jo penzert. Nem hiaba ajanlottuk...

Klemice: most 70-71 ropi az iponon.
  • Gibor
    XFX Sapphire kettő között az áron kívül mi különbség van? mert inkább xfx mint sapphire ha már 4 ezer fotint különbség van :D
  • Klemice
    mennyi vót? anyámékhoz kéne valami "lapostévé" ami nem 32es
  • kifli
    analog és dtv tuner is van benne, van rajta dvi-d 2 hdm-i egy dsub, komponens, rgb, egy az antennának, hangkimenet digitális meg jag is meg nemtom mi az a ex-link, van hangbemenet, meg ilyen common interface (nemtom mire jó, de van olyan menüpont hogy anynet+, gondolom valami bővítőkártya lehet)
  • Klemice
    bocs a hátulját néztem
  • KranaZoli #38971
    Így másképp hangzik.
    És milyen a tuner része?! Milyen bemenetet tud fogadni, stb...
  • Solten
    Hat jah... Csak a tv-hez relative ertelmes hangszoromeret parosul, mig a monitorban helyet kap egy mihaszna pruttyugo (vagy ketto) :)
  • kifli
    nem csak digital audio out van rajta, van fejhalgatónak is kimenet, oda dugtam rá az 5.1-et (nem hátul van hanem oldalt)

helyesírás meg 1-es XD
  • Klemice
    MUSZÁJ
    és ha jól látom csak digital audio out van rajta, ami így hülyeség, egy aux out kellett volna és kész
  • kifli
    de van, nem is feltétlen muszály használni a beépítettet, az csak egy extra :)
  • KranaZoli #38966
    Nincs rajta hang kimenet, hogy rá lehetne kötni vmi hangrendszerre?!
  • kifli
    tv-zéshez...
    veszel egy tv-t abban is vannak hangszórók
  • KranaZoli #38964
    Ja olvastam, hogy nem adtak DVI kábelt. Pöttyet kiábrándító. :(
    Beépített hangszórók: Soha nem tudtam mire jók?!
  • kifli
    jaja, azt vettem, tvtuner is jó, 1 negatívum van hogy kicsit halk a beépített hangszóró, dehát erre van az 5.1...
    Kurvaszép képe van amúgy még így is d-sub kábellal, majd jövőhéten veszek egy dvi-d kábelt :)
    Most szedek hd filmet azt majd meglássuk az milyen :)
  • pxxl
    grán teft autó is odab_szott
  • KranaZoli #38961
    Tirexi csak narrátor. Ezzel a game-l kb. 25 percig bírtam. Asszem a Pandora Szelencéje, vagy mi volt a címe...
  • KranaZoli #38960
    Patch-el majd lefolyik a 23"-ról.
    Milyen az új moncsi?!

2333hd-t vettél, ha jól emléxem?!
    (tv tyúner milyen?!)

Tirexi (is) játszik!!! Vagyis próbálkozik...
    Valóban keggyetlen hülye hangja van. Keggyetlen tapló. (sorry)

PS:

FC2 1ébként valóban faszán megírt game.
  • kifli
    a játék mikor elindítom elkezdi letölteni a patchet csak rányomtam hogy hagyja abba, má álmos voltam és ki akartam próbálni :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is, de én sem akartam flame-elni.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, akkor viszont le a kalappal a Far Cry 2 fejlesztői előtt!
    Én amúgy, amint megveszek, megszerzek egy játékot, rögvest felugrok a netre, nevesebb külföldi játékportálokra és utánanézek, van e javítás hozzá!
    Az(ok) nélkül neki sem állok játszani.

Persze, ha nincs, vagy még túl friss a játék, akkor adok neki esélyt.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem feltűnt csak nem akartam belekötni. :D