AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Forza.
Minden kezdet nehéz szoktam volt mondani ,de utána már könnyebb 😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Nem mondom,hogy tízezres lapot vegyél,de egy 30+ ezres az szerintem tökéletes.Én ASUS ra esküszöm,régóta csak olyat használok,soha semmi bajom velük nem volt.
Most meg ki fogsz röhögni, de asrock lapot biztos nem vennék... nem tetszik a neve! 😄DD Asus, vagy Giga... 😊
www.smart-bus.hu
Forza.
de mínúsz fesszel használom 4.4 en😊 Nehogy baja legyen a drágaságnak😊)))
www.smart-bus.hu
A 2500K-hoz én is UD3-t vettem volna, az kb 30 körül van... 😉
www.smart-bus.hu
A mostani lapom sem volt annó filléres P8P67 ASUS ,asszem olyan 30 körül volt ,de ami nekem kell azt tudja. Stabilan 4.4 en megy a proci benne mióta megvan ,nekem ennyi bõven elég,az annyira nem érdekel,hogy bekapcsoláskor villogjanak ledek,részint mert nem nézegetem,másrészt meg ha baj van akkor már minek villogjon,vagy mint Solt mesternél villog de nem jelez hibát ,pediglen a nyakam teszem rá ,hogy kehes a lapja.
30 ért már igen jó lapok vannak de lehet még olcsóbban is.
Más ötletem nincs.
Vannak ilyen driver pucolós progik azzal kéne megpróbálni.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy pár órájaf elraktam az új ati drivert hd7870-s kártyámhoz és a 2. monitorom teljesen meghülyült..Átalános Nem PnP kijelzõként ismeri fel és 1920x1080 as felbontást sem engedi eddig ment minden tökéletesen..Próbáltam visszarakni drivert de semmi..ha catalytba veszem ki a pipát, hogy csak a monitor által támogatott felbontások mutatása és ott berakom neki 1920x1080 tökéletesen megy de ezt minden újra indításnál megkell csinálni. Próbáltam újra rakni a monitor driverét de akkor meg ott van h 1920x1080 és teljesen szétesett kirxkraxokat mutat a monitoron..
Valaki tudna esetleg segíteni ebben? Google-n már végig próbálgattam sok mindent egyik sem volt jó..win reinstall most nem játszik 😄
Köszi
Az AMD csak egy hangyaf@sznyival gyorsabb kartyat (osszessegben) akart/tett le az asztalra az igen jol marketingolt Titan ellen. Fanboyokat nem valoszinu de az ingazokat magukhoz teritik ezzel.
Saor Alba
Ha veszek 50000.-Forintért egy lapot, és kiderül, hogy ennek semmi baja, akkor tökön bököm magam! 😄 Sõt, inkább téged! 😄D
www.smart-bus.hu
Én már rég kihajítottam volna az ablakon azt a retek lapot😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Böngészõket próbáltad variálni? vagy ennyire nem akarsz változtatni?
(amugy milyen kártya, milyen böngészõ? még az se kizárt, h a kártyád halt meg...garisnak már nem garis? próbálni ki tudod másnál? bár, ha ennyire ritkán hibázik, azt nehéz lesz reprodukálni :/)
Forza.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Már kezd a tököm tele lenni az "amd képernyõillesztõ nem reagált aztán helyre állt" hibával.
Legtöbbször (90%-ban) akkor jön elõ ha beletekerek egy Youtube videóba. De nem mindig, tehát random. Valamikor hónapok telnek el anélkül hogy elõjönne, de volt már olyan hogy egy héten kétszer is elõ jött.
De a mostani volt a csúcs pont. Ugyan úgy YT videónál beletekerésnél teljesen megfagy a kép de most össze vissza ugrált vagy fél percig aztán mikor észhez tért megnéztem az esemény naplót; 5 hiba üzenet. Meg ugye sorra ugrottak föl a buborékok is.
Nem lehet ezzel mit kezdeni? Már rohadtul elegem van belõle. Játék alatt oké, internet alatt oké, mindenhol oké, még youtube videók alatt is ha simán nézem õket de néha összeomlik ha beletekerek, csak ha beletekerek egy videóba. Természetesen Flash Playert frissítettem.
Most a driverrel van valami vagy csak simán a driver nem szereti a YT videók tekerését?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Vagy mostmár bemondja, hogy 95 fok? Várni kell valami rendes hûtésre, és akkor hallani sem fogja...
Na azért ne igyunk elõre a medve bõrére... 😊
Kipróbálom másik pci slotban...
www.smart-bus.hu
Már hónapokkal ezelõtt azt mondtam,hogy SZAR a lapod,valami tönkrement rajta. DE TE!!!! kersestél mindenhol hibaforrást csak ott nem.
Ha jól rémlik még azt is mondtam,hogy nézd át ,hátha van nyoma.
És lõn!
És mint mindig 😊))
www.smart-bus.hu
kicseréled lesz öröm és bódottág.
Na de most komolyan! Az egész alaplap makulátlan tiszta, csak ott van ilyen dzsuva... gyanús nekem...
www.smart-bus.hu