AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végül ezt rendelem mert bf4et mindenképpen akartam és így számomra best buy
ALien
Alig drágábban van ilyen is és nem kell húzni semmit... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nekem is volt 3850-em (MSI OC),piszok jo kartya volt,imadtam. Bar az meg azota is megy haveromnal 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(egyébként mondhatnám, h én voltam a hülye h nem maradtam WHQL-en és minek frissitettem bétára, de: konkrétan õk írták az egyik bétában, h pattogó hdmi hang megoldva... aztán még a 13.9es WHQL se lett jó, sem az azutáni béták - mostanáig. röhej. ez akkora blama volt - nekik - mint anno az anizó-filtering elbaszás. azt is fél évig javították...)
Forza.
Forza.
Nekem pont forditva van, multija a bf3-nak eleg sokszor esik 30 fps ala,single siman jatszhato 😊
Ez a lock-os dolog mar csak azert se mukodne,mert sok olyan jatekot is jatszok ami siman megy 60fps-el vagy akar tobbel is,csak neha kiprobalnek ilyen uj csodakat,pl. az ac4-et,de ahogy nezem abbol se fogok tudni kifacsarni folyamatos 30+fps-t
Azert koszi a tippet.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A 30-ra lockolás pedig abban segít, hogy ne legyenek durva akadások. Kevésbé smooth, mint a viszonylag stabil 50-60, de ez a kisebbik rossz.
Ahol pedig sehogy sincs meg a 30-se ott esélyes, hogy OC után sem lesz, vagy nagyon durván meg kell cibálni.
BF 3-nál amit írtam, az a multira volt igaz, singleben én is akármit variáltam játszhatatlan volt vele. Jó kártya, de régi 😞
Amugy elegge melegszik a kartya,most vettem eszre ahogy neztem az oc panelt;58 fokos idl-ben,ez normalis?
Szerintem nem éri meg, de nyilván hoz valamennyi teljesítményt, ha emelsz az órajeleken, de nem fogja megváltani a világot.
Szerintem többet ér, ha felteszel egy radeon pro-t és lockolod 30-ra az fps-t, amivel mûködik. Nem a legjobb, de jelentõsen élvezhetõbb eredményt ad, mint amikor már füstöl a kártya, de közben 52 és 34 között liftezik 5mp -enként 12x a kiizadt képkockák száma. Crysis 2-nél, BF3-nál és az új bõregérjátéknél, illetve az AC játékokban használtam fõleg.
Így nagyobb eséllyel kibírja addig a kártya, amíg összejön a pénz egy más alternatívára.
Van egy oregecske 4850-es kartyam es szeretnem kicsit oc-ezni mert mar az uj jatekokkal igencsak meggyulik a baja.Azt akarom kerdezni,hogy a ccc beepitett auto tune opciot hasznaljam-e?Vagy tudtok mondani vmi konkret ertekeket amiddig erdemes lehet huzni?Egyaltalan megeri,vagy nem fog hozni szamottevo javulast?
I met God. She's black
[merlinw.org]
I met God. She's black
Esetleg 2-3 ezerért többért van az msi gaming, én azt vettem, mert rövidebb, így könnyebb szerelni a gépet (valami 2 centi körüli a difi, de nekem már úgy belógna a meghajtós részbe a kártya vége).
a kiszemelteim a következõk lennének Sapphire Radeon R9 270X Dual-X 2GB vagy GIGABYTE GV-R927XOC-2GD 2GB árban ugyan annyi lenne
Kérdésem az lenne melyik gyártót ajánljátok.Segítségeteket meg köszönném!
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
mi van a mérleg másik serpenyõjében? 😊
Forza.
[merlinw.org]
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Milyen alaplapot vegyek topik
Egyébként azt fogják mondani, hogy mindent cserélj, mert nem éri már meg arra a gépre költeni. Miután már nem gyártják azokat az alkatrészeket, minden sokkal drágább, az újaknál.
[merlinw.org]
Személy szerint azt mondom, VGA-t tuningolni totálisan felesleges. Többet árt, mint használ.
[merlinw.org]
Futtatta már le valaki ezt az AMD Overdrive-t? Keresgéltem neten hogy mit is csinál ez, megtetszett, gondoltam kipróbálom, de írták, hogy lefuttatták és beállította nekik frankón, De mennyi idõbe telik amíg végez vele???
A program azt írja néhány percet vesz igénybe, de én már többször is próbáltam, egyszer úgy hagytam háromnegyed órára és még mindig nem történt semmi, és még egy üzenetet sem írt ki, hogy most csinált-e egyáltalán valamit, másnak meg elvileg újraindítja a gépet és kiírja, hogy beállította a legutóbbi stabil beállítást.
Btw,a 7990 ha minden igaz akkor 31cm hosszu.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lehet buta kérdés, de tudtok mondani oldalakat, ahol meg is találom a videó kártyák méreteit? Jó pár helyen néztem, lehet nem jól, de semmit nem találtam. Igazából a kérdés az lenne, mennyi a méret különbség egy HD 4830 Sapphire és egy HD 7990 Gigabyte között? Az addig okés hogy a 4830 egy ventis, míg a 7990 kettõ, de így látszatra nem sok. Jelenleg a gépemben most a régebbi van, tartalékként, és elfér normálisan, a levegõ keringés is megfelelõ, gondolom akkor a másikkal se lesz gond... mert maga a gép friss, jó cuccokból áll.
Köszi a válaszokat!
GIGABYTE R9 290 4GB GDDR5 (GV-R929D5-4GD): 103.990
Next PC upgrade: 2022
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
hd 7870 vs r9 270x: ~50k vs~57k
megéri a plusz 5-7-10 ezret a 270x?
illetve
hd 7970 vs r9 280x: ~81k vs ~90k
ennél az r9 280x megéri a plusz 7-10 rugót?
Továbbá: a két szegmens közötti különbség megéri a plusz 30k Ft-ot?
Azért érdekel mert akk ink a 280x vagy hd7970-et venném, kb 3 évente fejlesztek de lehet inkább 4.
tudnátok érdemi választ adni?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
van zajszint teszt is.. érdemes megnézni meghallgatni a videókat. Én tuti asus -t vennék ez alapján
Next PC upgrade: 2022