AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Most red van helyette, majd kiderül. De hûvösebb, és halkabb, az biztos.
Be lehet próbálkozni de nem sok sikerre van esély amíg komolyabb baja nincs a hdd-nek addig általában nem igazán foglalkoznak vele. Esetleg ha még is tudod gariztatni akkor a boltosokkal megbeszélhetnéd, hogy az új hdd-t számítsák be valami normális hdd-be és cserélj egy WD Balck/Red-re vagy Segate hdd-re.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
(dxtory detto, meg kb az összes ilyen segédprogram... egyedül a fraps videofelvétele adott fix30at, csak ugye akkor meg teleíródik a hddm és persze sok cput is eszik)
Forza.
ha te is 10-20%-ot vársz, akkor realista vagy, nagy csalódások már téged sem érhetnek 😉
Forza.
[merlinw.org]
én csak neked akarok jót: ne bízz ennyire a mantléban, mert nem fog csodát tenni - így elkerülhetõ a csalódás, hogy "csak ennyi?" ... pedig +10-20% frémráta is jó dolog tud lenni.
Forza.
Nem hinném, hogy túloztam volna természetesen az ultrát nem minden max beállításon gondoltam lehet azt még finomítani itt ott és nem kevés fps+ tapasztalható látványban viszont nem számottevõ a különbség. De ha nem tudja 1080p-ben akkor még mindig ott a 720p vagy 960p. Nem azt mondom, hogy a mantle majd megváltja a világot 😊. Ár függvénye a dolog de érdemes odafigyelni majd az új APU szériákra a jövõben.
Bár ez persze függ a csoffadt fejlesztõktõl is akik vagy képesek optimalizálni vagy nem 😞
Next PC upgrade: 2022
szerintem merjünk nagyot álmodni, de szvsz te kicsit elvetetted a sulykot 😄
Forza.
Mondjuk ez a teljesítmény is igencsak korrekt. Pár éven belük ha ilyen ütemben fejlõdik kb felesleges lesz a külön VGA 😊 Bele se gondolok egy R7 R9 + Kaveri CF okosság teljesítményébe 😊
Azt bármilyen hihetetlen de ismerem. 😊
De azt a windóz topikban szokták írni.
Én konkrétan egy megoldást szerettem volna win "csodafegyver" használata nélkül a vga bajom miatt! A régi driver is csinálta (a sztori lejjebb).
Gondoltam valaki csak találkozott már ilyennel itt, és talált rá megoldást is?!
Ha nagyon zavar a dolog, akkor legvégsõ esetben ajánlom figyelmedbe a Win reinstall nevû csodafegyvert azzal a driverrel, amivel még nem csinálta ezeket a dolgokat... 😊
Mert ugyanaz van, hogy amikor a feladatkezelõt nyitva hagyom, hogy láthassam a programot amelyik szivat, olyankor nem történik semmi! 😄
Ugyan ez a helyzet nálam is. Terheletlenül, minden program futtatása nélkül 60 fokos a videókártyám és pörög a venti. Megmozdítom az egeret, nyitok egy Total commandert, visszaáll 40 fokra. Ha újra magára hagyom a gépet, pár perc múlva ismét 60 fokos a GPU. Ha elindítok egy feladatkezelõt és üresen hagyom futni, akkor marad 40 fokos a GPU és a venti sem pörög.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Viszont amióta van ez a dolog amit írtam ma, azóta semmilyen alkalmazást sem használva csak a catalyst megynitva a hõfok/telj. menüvel, van úgy, hogy felmegy a terhelés magától 96%-ra és a hõfok a ventivel is felugrik (szerencsére). De hangsúlyozom, hogy semmilyen alkalmazás elvileg nem fut (hacsak a folyamatokban de még nem tudom mi lehet ez?).
Az is érdekes, hogy ahogy felmegy a terhelés és valamelyik gombot (itt is mint a játék közben) megnyomok, lemegy a terhelés...(w7 x86,hd6870)
Valakinek volt már ilyen?
Teljesesn kész vagyok! 😄
www.smart-bus.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Bocs a 3 hsz-ért!
Rég jártam erre, a vga-hoz még a 11.12-es volt fent. 😄
Aztán egy ideje tolom az ac4-et, teljesen bajmentesen amióta kijött, és tegnap leszedtem egy virágbolti játékot, de azt nem tudtam elindítani.
És amiért ide írok az az, hogy mivel ez a virágbolt eddig jól megoldott verziókat adott ki, meg is lepõdtem, hogy a nod karanténbe helyezte a frissen leszedett és telepített gémet. De azóta töröltem (probálgattam a noddal bohóckodni, de nem is ez a bajom, hanem az, hogy az ac4 azóta 2-5perces hullámonként belassítja a játékot. Még furcsább nekem az, hogy bármilyen billentyû lenyomására tovább fut szépen a játék.
Erre hirtelen felindulásból raktam egy új drivert, restart...stb. de a helyzet változatlan. Azóta volt egy gép indításkor egy C++ error üzenet, de ma pl. semmi nem volt, csak az ac4 bugzik ilyen belassulásokkal!
Szerintetek mi a túró ez?
Elõre is köszi!
Elolvasok pár tesztet a hétvégén és döntök😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Na ezt ma már égre földre nem találom, fogalmam sincs hol vehetném meg.
Kérdésem, hogy a fenti kártya már kifutó típus volt, akkor mi a jelenlegi "utódja"?
Mi tudja azt a teljesítményt nagy jából azon az áron? (cc. 115e huf volt nyár végén)
Köszi srácok a türelmes és segítõ válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szegény nembírta a NFS hot pursuitot 1080p-ben, és kifingott. Pedig úgy is megvolt a 30-40 fps.
De alsókategoriás kártyán nem nagyon szokott lenni displayport, igy azok csak 2 monitorhoz jók!
amit szoftveres oldalon javaslok (w7en, asszem w8 alapbol tudja): valami multimonitorra kiterjesztett taskbar program.
(Esetleg még amire figyelni kell, h azonos legyen a felbontás a monitorokon, különben szvsz kissé macera a rendezgetés.)
Forza.
Forza.
Forza.
kimenet1 - dvi - 1. monitor DVI/HDMI bemenettel
kimenet2 - hdmi - 2. monitor DVI/HDMI bemenettel
kimenet3 - displayport - 3. monitor DISPLAYPORT bemenettel
ha a 3. monitorján nincs DISPLAYPORT bemenet, akkor kell egy AKTÍV displayport->DVI/HDMI átalakító, mielõtt a vga displayport kimenetét rá tudná kötni. ez az adapter elég drága...
DVI/HDMI oda-vissza alakítgatható
tehát olyan amd kártyát vegyen, amin van 1 dvi, 1 hdmi, 1 displayport (vagy ez lehet minidisplayport is, értelemszerûen akkor ahoz való kell a kábel legyen)
Forza.
Adott ugye egy vga teszem azt van rajta x kimenet HDMI,DVI, dsub stb..
Az õ kérdése: Hogy mi kell ahhoz (valami külsõ elosztó ,kütyü, bármi, vagy adott VGA típus mit tudom én) hogy a gépére ráköt 3 monitor akkor munka közben "szét tudja szórni" a monitorokon a dolgokat??
Pl exelen dolgozik az egyiket a 2. monitorra kivan rakva valami más a 3. monitorra egy 3. dolog.
Ehhez milyen VGA kell vagy mi kell hozzá hogy megvalósítható legyen?
ALien