90029
  • genory
    Valaki légyszi küldjön egy linket, hogy hogyan kell beállítani a kártyát. Előre is kösz!
  • MR ME
    na látod ez egy jó kérdés
    jelenleg sztem kicsit túlnőtte magát a technika, nem nagyon van értelme már az 5870nek sem sztem, nem hogy még az x2nek (persze itt nem a tervezésre és hasonló felhasználásra gondolok, hanem az átlag userekre)
    hogy lesz a vége azt ki tudja, de rámehetnének kicsit arra h kisebbek legyenek, mert az x2 má akkora mint egy tégla :D
  • miniszterke
    el...
  • gurubefree
    Elovastad ezt ??? #42478
  • gurubefree
    Holnap utan kezdem .... ma es holnap este dolgozok ....
  • kifli
    úgy, ahogy EZ 1080p filmeket játszik le :)
    célzottan erre lett tervezve.
  • Dobronski
    OFF: Már Aion-ozol?
  • miniszterke
    kártyába 1 ideig nem is lesz jobb... eltudom képzelni hogy az nvidia megint elcseszi a mostani kártyát is
  • gurubefree
    Az kellene hogy eloalljon valami ceg VGA gyartassal . nem is kellene a High end .... inkabb eros kozepkategorias dolgokkal ami megfizetheto es hasznalhato .
    Amiota van PS3-am azon gondolkodom hogy tudjak olyan szuper jol megcsinalni a jatekokat a PS3-ra . Ahoz hogy olyan szinten tudjal jatszani a PC-n dragabb VGA-t kell venned mint amennyiert PS3-at kapsz .
  • gurubefree
    Igazad van .. bar a fejlodessel nem hiszem hogy lesz gond . Kell a user-nek az uj cucc amiert megint jo arat el lehet kerni. En csak azt kerdezem magamtol a HD5870 ; HD5870x2-ot latva .... kell ettol jobb ???
    Ha igen akkor mire ??? Es hol van ennek a vege ???
  • MR ME
    igen ez hosszútávon nem biztos h előny lesz, lassabb fejlődést, magasabb árakat eredményezhet...
  • gurubefree
    Ez szep es jo ..... majd lesz siras az arak miatt .
  • proway
    ezt nem hiszem el...várhatok hét végéig mert oazis-nál kifogytak belőle... nem baj jóra csak érdemes várni :)
  • miniszterke
    HD5850 akcióban Crysis 1920x1200 felbontás amd procival
  • miniszterke
    szerintem simán elég most amugy HD5850 is bár az aztán nem sok helyen van:S
  • miniszterke
    nem baj számomra:D csak ha láttál volna akkor mutathattál volna rolla képet
  • Blum
    Igazad van,elnéztem,az az 5850. Sry'!
  • genory
    OK! Tudnátok valami linket dobni ahol találok valami jó beállítást a kártyához? Régen volt ATI kártyám és emlékszem rá, hogy nagyon sok beállítási lehetőség van, csak sajnos nem emlékszem rá!:)
  • miniszterke
    de szerintem most mind1 majdha jönnek a tuningoltak akkor nem lesz mind1 hogy melyiket veszed
  • genory
    Gigabyte alaplapot veszek. Szerintetek számít valamit, hogy az alaplap olyan márkájú legyen mint a VGA?
  • miniszterke
    asusba énmég nem láttam :S:S
  • genory
    MSI?
  • miniszterke
    sapphire énszerintem én most megvenném megveszem a gigabyte-t is akár de a sapphire jobb szerintem vagyis nálam
  • Blum
    Ha annyi pénzem lenne,akkor Asus-t vennék. (én legalábbis)
  • genory
    Most akarok videokártyát venni! A Radeon 5870-re gondoltam és az lenne a kérdésem, hogy melyik gyártótól érdemes vásárolni?
  • miniszterke
    ezaz nvidia nagyon vicces szinte akkor nem is lesz kártyájuk a piacon....
  • Blum
    Háthát,ez nevetséges! Az Nvidia sehol,de SEHOL SINCS!!! Lehúzhatják a rolót,AMD-ék ott-ütik vágják őket,ahol tudják...vagyis ahol akarják! :)

Nvidia sucks,ATi rulz again...again.again...
  • Blum
    Menni fog azzal gond nélkül! Rendeld nyugodtan.
  • duracellmumus
    A végét érdemes elolvasni!
  • proway
    srácok,holnap megrendelem a 4890 toxic-ot de előtte azt kérdezném hogy hallottam olyanról hogy valamelyik alaplapokon nem működik 100 százalékosan, nekem asus P5Q van,nem tudtok valami gondról ezzel a párosítással kapcsolatban? fontos lenne!
  • Solten
    Ja. Ez egy bena szingapuri oldalrol van.
  • MaSzKa
    9600gt túl jó itt
  • miniszterke
    akkor megveszem a nagy tesát:D amig van pénz addig kell megvenni a cuccokat
  • miniszterke
    bocsi :( de helyesírás nem az erősségem:S demost az miatt nem fogok eltünni 1 oldalról ahol minden nap tanulok a pc világából valamit:D
  • Dobronski
    ez a rövid-hosszú "O" betű nem megy neked. ;)
  • Solten
    Ja, en ezt ertem, de ha ott nincs, ugy nehez lesz...
  • miniszterke
    ezt tudom dehamár ha mindent az iponról veszek meg akkor videókarit is onnan akarók
  • Solten
    link
  • miniszterke
    68ezer
  • Klemice
    mennyi az 5850?