90029
-
#42546 Hagyd már szerencsétlen S3at. Előbb volt DX10.1-es kártyája mint az nvnek. :D -
#42545 Vigyazzatok, mert neveto harmadikkent az S3 betamad a csucsragadozoval: link -
#42544 HD5770 Teljes review .... -
#42543 komoly géped van -
#42542 -
#42541 Inkabb a penz dominal nem az utalat Megcsinalja a szart is ha megfizetik . De ez sajnos nem jellemzo . -
#42540 hajajj én is... már alig várom hogy holnap is 6-kor kelhessek, betotyogjak az irodába és fegyvert fogjak. Ééééljen, mást nem is kívánhatok XXD
(amúgy természetes hogy az embernek dolgozni kell, nincs mese...) -
#42539 Igy bizony .... ( lehet szebben kellett volna fogalmazni )
De minden bermunkaban gyarto ceg olyan mint a nomad ember . Elkezdi/kezdte valahol europaban 5-10 eve ( Franciaorszag , Irorszag , UK ) Ma mar a keleti orszagokban talalod oket ( Ukrajna , Romania , Litvania )
Minden multi berben gyartat ( parnak vannak sajat gyarai de nem jellemzo )
Na amikor kiadjak az uj terveket ezek elkerulnek a bergyartohoz aki arajanlatot tesz a termek legyartasahoz es a mennyiseghez . Termeszetesen a legolcsobban legyartok kozul fog kikerulni a nyertes .
Megrendelonek fizetnie kell a munkasokat , berelni az ultetosort a gepeket , a szallitast . Na ezekbol a legegyszerubben a munkasokon lehet sporolni mert a logisztikan a gepeken nem olyan egyszeru . Ha csak nem kezzel ultetnek alkatreszeket biorobotok . PLC es HSP , GSM gepeket uzemeltettem , karbantartottam ilyen gyarban. -
#42538 Jo lesz mar vegre ez a DX11 (ide is eljutottunk, hihetetlen), nagyon megkonnyiti a jatekkeszitok dolgat. -
#42537 Ja, en imadok dolgozni... -
#42536 "Az europai ember utal dolgozni , foleg keves penzert . Ezert keszul minden Nike cipo , HD5870 kinaban meg Taiwan-on."
Ez ilyen 1xerű lenne?!
-
#42535 Szerintem attól néz ki jobban egy játék, hogy a készítők ismerik, és ki is használják az újabb hardverek lehetőségeit. Nyilván van valamilyen szintű lemaradás, ez ezzel jár. -
#42534 "már csak a játék készítőknek kellene lépést tartani velük."
Egy jatek soha nem attol nez ki jobban mert a hardver , hanem attol hogy van elkeszitve .
Amugy meg nincs azzal semmi baj ha valami olcso ... annal tobbet adsz el belole .. kvazi tobb a profitod . Csak sajnos a tomeg gyartasnak van egy betegsege , neha a minoseg rovasara megy . Es ez nem azert van mert marha sokat kell belolle csinalni , hanem azert ahogy/ahol csinaljak . Ugyan is a gyarto manapsag csak ugy tud meg tobb profitot termeni ha a bereken sporol ( az aron mar nem igazan lehet sok esetben ) ezt europaban nem igazan teheti . Az europai ember utal dolgozni , foleg keves penzert . Ezert keszul minden Nike cipo , HD5870 kinaban meg Taiwan-on.
-
#42533 Samsung 2333sw.
SAMSUNG 2333SW
Ilyet használok Én is. Film nézésre is. -
#42532 Onbizalomban sose szenvedtek hianyt... -
#42531 "They are absolutely confident that GT300 will win over Radeon HD 5870."
-
#42530 Nekem az tökéletesen megfelelne, hogy mondjuk pár hónapos ciklusokkal egyszer az egyik lenne előrébb aztán a másik, és a két gyártó versenyezne, hogy melyik tudja jobban kinyalni a vevők seggét.:)
Lenne olcsóság, meg fejlesztés...már csak a játék készítőknek kellene lépést tartani velük.
Kb most le is írtam tevékenységi körtől függetlenül minden piaci szereplő legfélelmetesebb rémálmát. -
#42529 Igy van. -
#42528 Larrabee az Inteles nem ??? -
#42527 Mar csak az a kerdes mit benaznak ossze a Fermi-vel. Ha az nem jon be, ki kell bekkelni a Larrabee-ig. -
#42526 Azért ez nem biztos, hogy jó hír. Egyrészt azért amit mostanában műveltek simán megérdemlik, hogy beszarjon náluk az üzlet, másrészt viszont ki fogja ezután kikényszeríteni az Ati árcsökkentését a felső kategóriában? Mégsem foghatunk fegyvert a fejükhöz, és mindegy honnan nézzük, ez azért mégiscsak egy vállalkozás ami a profitról szól.
Ha nem kell nem csökkentenek árat csak azért, hogy a magam fajta csóró júzernek se kelljen bénázni a belépő szinttel.:) -
#42525 Magaval a rendszerrel mar kiprobaltam tokeletesen ment . De nem tudom hogy viselkedne jateknal . -
#42524 Hétvégén ha lesz időm kipróbálom ezt a hypercam-ot -
#42523 Feb-marc. en is veszek valamit ... a HD4890-et most vettem , atmenetileg .
Nem akartam most meg £200 fizetni a HD5850-ert. Nagyon igeretes a HD5770 is. Meg nem vagyok benne biztos hogy melyiket . Ha megfelelo lesz az ara lehet HD5770 CF lesz belolle.
Az eredmeny nem semmi . Amugy a hypercam 2 ingyenes .... valaki kiprobalhatna . Csak 1-2 pecre hogy muxik e ... barmivel ami jatekszer -
#42522 Hehhe, begombáztak :) -
#42521 XFX-nél beszedtek valamit :D
(a 3. videóba dx67, és .01nm XD) -
#42520 Majd ird meg milyen volt, én még nem próbáltam. Nya jelenleg 1680x1050 felbontáson minden maximum értéken átlag 40fps, a proci és a kártya is alapon megy ahogy a ramok is.
2.4ghz q6600, 8GB 1066mhz ddr2, sapphire 5850 1GB, látszik rajta hogy ez a felbontás meg sem kottyan neki,folyik a játék... 8x AA-t raktam neki ha egye.. A következő driverre kiváncsi leszek... -
#42519 hypercam 2-ot akarom kiprobalni az EVE-vel majd szerdan . Lehet mukodik .... nem tudom valaki probalta e mar . -
#42518 En a Warhead-al jatszok ( neha .. csak fent van a gepen a stress miatt ) 1920x1200 Gamer ... problema nelkul ( atlag 30fps )
bar az teny hogy a Warhead mar nem annyira fos mint a Crysis. -
#42517 "Fraps did make this lag now and then." Akkor meg mi a fa...ért frapsol a gyerek, vette volna fel valami hd-s kamerával, aztán nem kell a fraps miatt görcsölnie,na meg gyorsabb HDD és egyből nincs lag a fraps miatt... -
miniszterke #42516 a gyerek azt írta hogy az fps 50 tehát annyira nem lehet gagyi és nem a 955-ös procival nyomatta és ddr2-s ram volt benne ugygogy gondolom az 1 phenomII940-s lehet.... -
#42515 Vagy a kis bitrátájú flash video..:)
Egyébként ezen a felbontáson, max beállítások mellett a tesztek szerint is 20-40fps között döcög a játék. Persze krájzisz nem éppen a legjobb bench alap:) -
#42514 Előveszem most az eredeti lemezem, és felrakom, a szükséges javitásokkal együtt és meglátjuk mit fog produkálni az én konfigomon.
Majd rakok be eredményeket... -
miniszterke #42513 azt azért nem hiszem el hogy csak ennyit tudna a kártya biztos a játék a vacak:D -
#42512 Vagy a jatek ... a Crysis koztudottan nem igazan a optimalizaltsagarol ( best longest word award today ) hires . -
miniszterke #42511 jóhát mit akarsz most érkezett meg a kártya nem lehet rögtön tökéletes sajnos -
#42510 Hát nem győzött meg ez a videó engem,igazából szerintem a kezdetleges driver lesz a bűnös. Ennek a játéknak folyamatosan kellene mennie az 5850-es vga-n még ekkora felbontásban és ilyen max beállitások mellett is. Valami miatt nagyon szaggatott a cucc,és ez engem idegesít,és láthatóan állandóan swappol,ez meg a másik háklim.. -
EK1TEP #42509 Na jövök már én is!
Igaz offolni
Jó filmnézős monitort ajánljatok nekem olyan 50ezer forint körül!De ink olcsóbban!Nincs píííz!!!Keveske van csak!
Most Philips 190WV monitorom van ezt kéne nagyobbra cserélni ha érdemes ennyi pénzből... -
#42508 Ez ugyan ugy forditva is igaz ... csak a PC eseteben sajnos a megjelenitesert felelos hardver random . Igy keptelenseg optimalizalni egy adott termekre . Ezert lenne ertelme egy erosebb IGP-re a mobo-n ami ugye minden gepben ugyan az lenne ugyan olyan teljesitmennyel birna ( vagy hasonlo ha mas gyarto termeke ) es ahoz lehetne optimalizalni a jatekokat . Az a +50ezret meg lehetne kolteni komolyabb CPU-ra , HDD-re vagy vattacukorra. -
#42507 szerintem Saphire-ből adnak el a legtöbbet.
én is eredetileg azt akartam venni, aztán kiderült hogy csak asus-van, hát rábólintottam, most úgy néz ki mégiscsak hogy két Saphire lesz.
az árak az egekben lesznek...(#42495)