AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha most elmélyül az API harc, az kinek lesz jó? ha a kedvenc játékod a "másikra" jön ki, mit csinálsz?
félévente cserélsz VGA-t, h a másik játékait is játszhasd?
a 30% környéki AMD részesedés egyébként alkalmatlan a "harcra" - szerencsére.
ha az nv csõdbe menne, brutális árkézés lenne a piacon. már a mostani helyzet, hogy az nv túl erõs, is torzítja az árakat - 50-50%-os piaci részesedés kellene
Forza.
de minek?
ha pár hónap mulva véletlen kijön az uj API verza és a konkurrencia hardverén szarul mennek a játékok, akkor mivan?
egyik cégnek sem érdeke, h segítsen a másik APIját elterjeszteni, kváziszabvánnyá tenni...
Forza.
Elromlott, költözésnél felkerült a padlásra, megfeledkeztem róla... Párom padlást ürített, és mivel én szartam rá, kihívott egy szerelõt, aki elvitte, és a bevizsgálásért elkért 12000.-Forintot, majd közölte mi a baja... ha nem kérjük a javítást, akkor ugrik a lóvé. Párom kérte, ennyi lett a vége! 😄
Megpróbálom PH-n eladni, hátha kell valakinek... ha nem, akkor max hazaviszem szüleimnek...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(mondjuk olyat most pont tudok, aki olcsón akar valami tv-t venni, de õ nem fog 15k-nál többet adni érte..)
Urak, sok itt a TV guru, segítsetek egy picit. EZT a herkentyût mennyiért lehetne eladni? Kb 5 éves, de ebbõl 3 évet állt, mert megfeledkeztem róla! 😄 Most megcsináltattam, (tápcsere 2 év garanciával) de rájöttem, hogy nekem erre semmi szükségem! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szóval én úgy vagyok vele, hogy nyaljon csak vissza neki a fagyi. Olyan keményen, hogy megtapasztalják milyen is az és egy életre megbánják amit elkezdtek...
Menjenek csõdeb ha kell. Az sem érdekel ha nem lesz hasonló kategóriájú konkurenciája AMD-nek. Attól még az árak nem fognak annyira elszállni, mint sokan gondolják.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
a mantle szegregál, ellen-api-t szül, amibõl te, a játékos csak rosszul jöhetsz ki hosszabb távon, végül az h a bf4 mantlin 60fps-el fut eltörpül a szívás mögött 😞
pl mi van, ha az nv a crysis4et cudára megvásárolja?
az amd a bf5öt?
EZT NE! a fizix is épp elég baj!
Forza.
Ez például egy helyesnek tûnõ út, kérdés eltûnik-e a süllyesztõben, avagy lesz belõle valami, mindenesetre mosolyogtató fricska az elnevezése... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
www.smart-bus.hu
a mentlés irány SZAR.
Forza.
Ez az egész Mantle sztori arra jó, hogy mozgásra kényszeríti a PC-s világot... ha bejön, ha nem, arra már jó volt, hogy lépésre kényszerítse a többieket is. Ha ez nincs, akkor még többen tértek volna át a jövõben a dobozokra... egyszerûen akkora technikai fölényük van, hogy ezzel a DX keretein belül erõbõl már nem lehetne versenyezni 1-2 éven belül.
Az NV és az MS nyeregben van... ha nincsenek kényszerítve, a büdös életben nem mozdulnak, ez jól látszott az elmúlt években... ideje volt egy kis borsot törni az orruk alá.
www.smart-bus.hu
Ha nem így lenne már ezer éve ilyen mantle féle cuccok lennének és nem fostos dx lassító!
Next PC upgrade: 2022
De gondolod, hogy addig PC-s fejlõdés megáll? Már az nv is megszellõztette a saját lowlevel(ebb) SDK elemeit, és fogadni mernék, hogy nem telik bele hosszú idõ, és a M$ is reagálni fog a DX hiányosságaira. Persze ehhez az is kéne, hogy a mantle TÉNYLEG felkavarja az állóvizet, csak ugye erre egyre kevesebb az esély. Legalábbis a szükséges mértékben.
www.smart-bus.hu
Nem állok neki most legózni, de amúgy 45fps körül van PS4-en a BF4 1600x900-ban, szóval ha annyit tud, már bõven jó. A windowst meg.. aki akarja beleszámolja 😉 Ha ti is összeraktatok 140-ért egy ilyen gépet, akkor itt nincs több kérdés...
Forza.
(nem kell 45özni, de ha mégis maszatolni van kedved, mondj 22-t 😉 )
csak egy win8 majdnem 30ezer... (másik topikban már próbáltunk összerakózni, 140+win a minimum ár egy korrektebb pécéhez, de ~2 év mulva cserélheted benne a vga-t)
Forza.
www.smart-bus.hu
Eddig csak a vakítások mennek mindenféle százalékokkal, de konkrét játékokban konkrét sebességnövekedésrõl mélyen kuss van a hivatalos források felõl.
A bf4 pedig egy ideig új dlc-t sem fog kapni, nemhogy mantle-t, mert bogár irtás folyik ezerrel.
Olvasgatok itt,oszt csak nem a Mantle rõl folyik a diskurzus.
Nem követem az eseményeket jelezném,tehát megkérdezem.
Megjelent a BF4 ben már. Mert ugye decemberre mondták,meg ha igen akkor valóban brutál a dolog?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Abból össze lehet rakni egy PC-t is, ami tud 45 fpst 1600x900-ban. Sõt, mernék rá fogadni, hogy jobbat is.
a mantle azokon pécén nem fog segíteni, akiknek már most is 100 környéki az fps, viszont vannak sokan a 7770/7850 kártyákkal, akik alulról szagolják a 60at, õk mantlével talán elérhetik. ez nekik jó, kb senki másnak.
Forza.
A BF4 az AMD legnagyobb vesszõparipája, mint ahogy a konzolokban lévõ hardver, mantle úgyszintén. Vagy most akkor mégis fos minden?
Eddig arról szóltak a dolgok, hogy a konzolok lowlevel apija miatt a nyomába sem ér majd semmilyen pc. De a BF4 eleve jobban teljesít PC-n, és akkor most a mantle még dob rajta? Végülis nem kicsit csinálnak segget a szájukból...
balfaszdice
7850/70
bénacpu
szólj ha még nem elég!
Forza.
www.smart-bus.hu
Míg az XBO 720p-ben is beesik 30-ra.
ps4 -> mer' nyitócím és/vagy kevés a hw hozzá. a dice fakezü, meg lehet nézni h az elõzõ konzolgenerácioban is milyen fosportokat voltak képesek összehozni a fixhardver ellenére....
Forza.
Gyanítom ez a + xy % a 4K-nál fog jól jönni BF4 esetében. Azt meg ne feled, hogy a MANTLE nem csak a plusz FPS-rõl szól. 😊
www.smart-bus.hu
Szögezzük le ugye a tényeket:
- nextgen kvarcjátékokon is van BF4 már
- mind a kettõben benne van az AMD ûrtechnológia
- mind a kettõben ott a Mantle megjelenés óta...
Tegyük fel ugye, hogy bejön a Mantle PC-re is, és megtáltosodik a BF4. Legyen 74%-kal több fps. Még mindig nemröhög.
Na most akkor valaki válaszoljon arra, hogy ehhez képest XBO-n és PS4-en miért nincs 1080p és 60 fps?