90029
  • gurubefree
    ma az utolso. Holnap egesz nap boldogitom a bandat. Sokat kell buszoznom a meloba. Lassan jon a szabi is es akkor vegetek mert nem csak ejjeli or leszek a topikba XD

• strebacom
    Mer méé én most igazi tokajit szortyolgatok netezés közben,,,
  • strebacom
    "Gyartsanak inkabb ilyen zold csini ruhakat...".....te beteg vagy ember, kell a szarnak a ruha nekem a csaj KELLLLLLLLLL gyártsanak azt....wazee
  • KranaZoli #44126
    Már megint vigyázni kell a sörre?!
    Ilyen hamar?!
  • gurubefree
    Off
    szeretnem tisztazni a helyzetet .
    A kerdes az volt hogy mit is jelent nem az hogy a magyar hogy nevezi. De nem kell messzire menni csak nezd meg a "szeretnem hullam hosszan" cimu film eredeti cimet es akkor biztos erted mire gondolok. Submarine .......... Nincs benne a tenger megis tengeralatjaronak hivjuk. Sub utal a hasznalatara valami alatt viz , tenger alatt. Submachine gun ....... Egyszeruen le Lehet vezetni. Amugy a fegyverekre ugyan az igaz mint a rovar bogar kerdes.
    Off

Ujra Itt .......... Jo estet jo szurkolast

• KranaZoli #44124
    Jól van, de Én beraktam vagy 4db képet, amikor lefuttattam a Clear Sky Bnechmark-ot és FurMark tesztek képernyő képeit is.
  • Solten
    Gyartsanak inkabb ilyen zold csini ruhakat...
  • R420
    Ok,köszi.
  • Klemice
    na elkaptam, raktam rá nyakörvet, és most próbálok vele túlfeszelni egy 8800GT-t hogy legyen rajta directx 12.4
    majd küldök képeket ha sikerül
  • kifli
    akk nem videókari hiba, akkor lenne az ha w7-en meg xp-n is csinálná...
  • [HUN]FaTaL
    Nem figyelem én egyfolytában. Te is 1 hét után vetted észre a Quadomat. :D
  • KranaZoli #44118
    Nekem is mind1, csak igazán előrukkolhatna vmi hasonló progival Sapphire is.

Klemice:

Kezdesz az idegeimre menni ezzel a kóbor árammal?!
    Miről beszélsz?!?!
    Jó színű botyókat vettél be biztos?!

Streba:

Megnéztem ezzel az MSI progival. Felment kemény 75 fokra és 30%-os venti használatra. De ez csak rövid szaladgálás volt a játékban, nem több órás izzasztás.
  • R420
    Win7-en csak lefagy de Euro Truck Sim. az nem fagy de a Landwirtschaft Sim. az igen.
  • R420
    Hát játék közbe szokta írni de WIN7-en ez a probléma nem lép fel de XP-n igen ,azt mondod hogy vigyem vissza,garis.
  • kifli
    az attól függ, ha sokszor előfordul akk meg fog halni a vga (nekem úgy halt be a 4850-em, hogy kb 15-20 percenként vpu recover volt) ha csak kiírta 1x akk nincs gond
  • kifli
    ott legalább nincs azzal baj hogy évekik nem fejlesztenek semmit :)
  • R420
    Az nagy baj ha VPU Recovert írt?
  • strebacom
    Azt olvastam valahol, hogy az NV hátatfordít a PC-s GPUknak és xbox, meg ps gpukat gyárt....ez tényleg igaz lenne??

• Klemice
    az még nem múlthét :D
    kóboráram gyanús még mindig (amúgy nyugi nem)
  • kifli
    nekem mindegy hogy sapphire vagy msi a lényeg hogy mükxik, mert att-hez nemtom mikor jön hd5xxx support (4770 support most került csak bele nemrég)
  • KranaZoli #44109
    Ilyennel Sapphire is előrukkolhatna.
    Asszem Gigának is van vmi VGA utility progija.
  • KranaZoli #44108
    Nehogy már, csak most vetted észre?!
    Múlt 7en, asszem szerdán, ha jól emléxem.
  • Solten
    lál...
  • KranaZoli #44106
    Wow! Ilyet kerestem már mióta!

• [HUN]FaTaL
    Mikor vettél 5850et?:D
  • Solten
    Hurra, de jo hogy az ipon is terjeszti a fudzilla-szinvonalat...
  • item
    Még nem tapasztaltam ilyet..
  • KranaZoli #44102
    Köszi, megnézem! Már keresem is gúgliban.

Klemice

Mi a kóboráram?!?!
  • kifli
    tedd fel msi afterburnert(nem baj ha nem msi a vga-d nekem gigabyte karival jó) , annak van osd-je és játék közben írja a : gpu órajelet, ventisebességet, terheltséget, hőmérsékletet, memórajelet, fps-t, mindezt be lehet állítani elég kicsire (nem zavaró) és bármelyik funkció kikapcsolható. Ja és lehet csinálni fan speed profilt meg stb...
  • KranaZoli #44100
    Teljesen jó a hűtése. Game alatt is abszolúte faxa. 1edül több mint 10 perces 1920*1080-as FurMark terhelte meg jobban.

Szerintem cca. max. 35%-on pörög játék alatt. Halk! Egyáltalán nem zajos. Engem sem zavar. 2D-ben zéró hangja van.

Ebből Toxic?! Már lehet tudni, hogy lesz?!

Én csak vmi Vapor-X-ről láttam fotókat, de kiindulva a 4890 Vapor-X-ből. :(((

De Te 4870-esben gondolkozol, nem?!

Ott azért már másképp működik a venti is szerintem!
  • KranaZoli #44099
  • strebacom
    Milyen a kari hütése???Venti hangja, tehát megéri e várni a toxicra...
  • Klemice
    ez bizony kóboráram!
  • KranaZoli #44096
  • KranaZoli #44095
    Pár kép nem benchmark oldalról megközelítve a progit:

Sztorija az valóban nincs.
    De sok játék néven nevezett játéknak sincs ennél több.
  • kifli
    én csak azért próbáltam ki hogy lássam mi a szemmel látható újítás a dx11-ben, na meg azért hogy teljesítményben mit tud a dx10-hez képest
  • Solten
  • KranaZoli #44092
    A Benchmark-olást mint olyat Én sem értem teljesen. De ebben az alkalmazásban nem csak benchmark van. Igaz: Ide csak az eredmények kerültek be.

Ahogyan írtam az összes Unigine alkalmazás több ennél. De jelen esetben Számomra az az érdekes benne, hogy átváltok szabad kamera nézetre és úgy járom be a terepet, mint pl. egy szimulátor programban. Ha kíváncsi vagyok a fények-árnyékok "játékára" akkor egy csúszkán tudom állítani az időt 0-24h között.

Ha kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lenne az összkép, vagy egy adott tárgy tesszellációval és nélküle, akkor ki-be kapcsolhatom.

És mindezt végre nem csak renderelt videón látom, hanem a saját gépemen valós időben számolja az alkalmazás.

Ha ez utóbbiak is csak annyira érdekelnek mintha a nullához konvergálna azon azért meglepődnék.

Első DX11-es benchmark progi, de szerintem több mint 1xerű benchmark utility.

Ne ragozzuk tovább...
  • Klemice
    blikk? bors! :D
  • Solten
    Ird be nekik, hogy koszonjuk a Blikk-szintu hirt... :)))