90029
  • Met
    nekem csinált ilyet a giga lappal vista alatt, amióta asus-ra cseréltem nem volt gond vele
  • kifli
    nekem még nem volt ilyen :)
  • IMYke2.0.0.0
    24"-es monitornál kifejezetten jól jön/het :))))
  • Klemice
    Win7 + Radeon HD 5000 = kurzor bug
  • IMYke2.0.0.0
    Ettől még továbbra is e-faszoskodás = számokkal bizonyítása gépeitek jóságának... és én ezt értettem VÉGIG ezen.
  • Solten
    Ujdonsag. Az elso "DX 11-teszter-cucc". Tremarkkal meg nem erdemes osszehasonlitani szvsz.
  • gameplusz
  • Klemice
    dx 11-el jobb szvsz
  • CroftManor
    Hi
    Egy HD 5850 mennyivel jobb a mostani 4890 Toxicomtól?
  • GonzaloGerardo
    Sziasztok !
    Szerintetek a kártyámra Thermaltake SOrb vagy AC TwinTurbo hűtést érdemes rakatnom?
    ( MSI HD4850 OC 1GB a vga )
  • zolee145
    Az meg a carbine submachine gun lenne.:D Szerintem a karabély az egy köztes lépcső (tűzerőben) a géppisztoly és a géppuska közt.
  • KranaZoli #44078
    Ki a pöcsöm beszélt itt játékról?!?!
    Nemhogy, játék sztoriról?!?!

Senki. Ez egy Benchmark fedőnév alatt futó alkalmazás, amivel végre DX11-es kártyát lehet tesztelni hardveres tesszellációval és nélküle. De már leírtam, hogy mi mindenben más, mint a 3DMark amihez Te rögtön "hasonlítgatni" kezdted.

Mi a pöcsöm köze vannak annak ahhoz, hogy kinek mi a rák a nagyobb, vagy vastagabb amikor Engem speciel az érdekel benne, hogy végre látom milyen is lehet kb. egy game majd tesszellációval és nélküle.

Áhhh! Az ilyenek csak felbaszom az agyam tök feleslegesen.
  • sipikacsa
    Sziasztok! Kis segítség kéne a guruktól. XFX4890XXX (900/975) idle állapotban 59-64 fokos egy Antec P182-es házban. Szőrös fánk alatt 84-87, de ez nem izgat. Az Általatok írt 44-50 fokos idle hőmérsékletet, és 17-20%-os ventifordulatot hogy sikerült elérni? Voltmod-dal?
    Előre is köszönöm!
  • item
    Szerintem is a gépkarabély a nyerő..
  • IMYke2.0.0.0
    Nem baj, hogy Te is utánanéztél, így biztosan össze tudjuk hozni.

Nos, akkor gépkarabély lesz?
  • zolee145
    Miért kell itt nektek mindig felvetni valami problémát? Ilyenkor elkezd érdekelni a megoldás, és jól utána nézek.:D
    Na mindegy...nekem a google azt mondta, hogy machine gun = géppuska, sub-machine gun = géppisztoly.

Mondjuk nem értek hozzá, bár voltam katona, de ott vagy fegyvernek hívtuk, vagy "az a szar"-nak.:D Jut eszembe, már akkor is AMD-s voltam, AMD-65 volt a neve, gépkarabély.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor tehát:
    "Submachine gun" = alsófogású. Csak így? Nem suta ez kicsit?
    Vagy esetleg "alsófogású géppisztoly"?
  • gurubefree
    alsofogasu .... mivel vallrol allo helyzetben nem hasznlahato a sulya es az ereje miatt ( 7.62 ) nem hasznalhato ( Pl: minimi )
  • IMYke2.0.0.0
    Senki sem mondta, hogy megalapozott választ adok olyasmire, aminek semmi értelmét nem látom.
    Én hiszek a teszteknek, nem kell ahhoz 1xx MB-os benchmark-ot letöltenem, és mások eredményeit lesve kókadó kedvvel gondolni arra, hogy nekem milyen gyenge/erős gépem van... ez bizony az e-faszverés, [vagy finomabban versengés], nem más.

Engem sokkal jobban izgat egy játék nyújtotta élmény, mint az, hogy implantálták-e belé a Tesszeláció kihasználási lehetőségét, vagy sem.

Hiába csillog-villog egy játék, ha sztorija, akciója, élményfaktora a Kelvin-fok abszolút értékéhez közelít, és csak kidobott minden ráfordított idő.
  • KranaZoli #44070
    Erősen megalapozott válasz volt. :(

Akkor ne töltsd le.

De hidd el, ez sokkal inkább a DX11 adta lehetőségek megjelenítése, mint benchmark program.
  • IMYke2.0.0.0
    Katonai múltad miatt, meg amúgy is hiszek neked: submachine gun - ezt hogyan fordítják, mit jelent?
    Rohadt sok játékban előfordult, és bizony én konzekvensen sima "géppisztolynak" fordítom.
  • gurubefree
    Soha ... nincs ra idom
  • IMYke2.0.0.0
    Ettől még e-faszverés az egész. Nem változtat rajta semmi. S ehhez nem is kell letöltenem.

• gurubefree
    Jol jonnenek naked nok is ( a fuves reszen napoznanak v. strand labda ... szerintem .
  • KranaZoli #44065
    Te mikor alszol bammeg?!
  • KranaZoli #44064
    Imyke!

Töltsd le, nézd meg mielőtt írsz.
    Ez nem 3DMark.

Támogatja a DX9; DX10; DX10.1 és már a DX11-es API-kat a demóik. Unigine.
    Nem csak Benchmark. Át tudsz váltani Free-camera és WalkThrough nézetbe is, amikor szabadon barangolhatsz a helyszínen és közben állíthatod az időt 0-24h között, hogy lásd az nappalok-éjjelek váltakozását.

Valós időben ki-be tudod kapcsolni a tessellation-t, hogy lásd vele és nélküle a textúrákat.

Szerintem profi munka!

Amit hiányolok belőle az az időjárási viszonyok. (rövidebben: eső :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanez volt/van az összes 3Trémárk (FutureMark) programmal: csak a számokra élvezni elég bizarr.
    Engem jobban érdekel MAGA A JÁTÉK.
  • gurubefree
    En otletesnek tartom ... foleg akkor ha OC-re kerul a sor es igy lehet latni a teljesitmeny novekedeset ( vagy az OC ertelmetlenseget )
  • gurubefree

Kinek mi jon be
  • Dobronski
    Az én faszom nagyobb.
  • gurubefree
    Kifejtened .... "xxx növelő"
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, új fajta "xxx növelő" program van divatban.
    Sosem értettem az ilyesmit.
  • gurubefree
  • Puhos
    Csá!
    Ma reggel megcsináltam újra íme:

• IMYke2.0.0.0
    Észre sem fogod venni. Elhiheted.
    Hacsak nem két azonos gépen futtatod vele és nélküle - vagy nem vagy olyan "hüle", hogy csak ezért képeket készítesz és hasonlítgatod magadnak össze...
  • gameplusz
    Baráti ár érte :)
  • gurubefree
    Ne torodj vele .... 30 percel ezelott azt sem tudtam eszik vagy isszak
  • KranaZoli #44052
    "Az SSAO és a HDAO különbségei"

Nem Én találtam ki ezt a sort, a cikkben szerepel így.
    1ébként THX! Természetesen Merlin-ek is!

• strebacom
    Jaja napszámos az..
  • gurubefree
    Ez mind igaz csak hat nem mindegy mennyiert lapatol ... ugye . Vannak olcsobban eleg jo berszamosok v. napszamosnak hivjak