90029
-
#44089 nekem csinált ilyet a giga lappal vista alatt, amióta asus-ra cseréltem nem volt gond vele -
#44088 nekem még nem volt ilyen :) -
#44087 24"-es monitornál kifejezetten jól jön/het :))))
-
#44086 Win7 + Radeon HD 5000 = kurzor bug -
#44085 Ettől még továbbra is e-faszoskodás = számokkal bizonyítása gépeitek jóságának... és én ezt értettem VÉGIG ezen.
-
#44084 Ujdonsag. Az elso "DX 11-teszter-cucc". Tremarkkal meg nem erdemes osszehasonlitani szvsz. -
#44083 -
#44082 dx 11-el jobb szvsz -
#44081 Hi
Egy HD 5850 mennyivel jobb a mostani 4890 Toxicomtól? -
#44080 Sziasztok !
Szerintetek a kártyámra Thermaltake SOrb vagy AC TwinTurbo hűtést érdemes rakatnom?
( MSI HD4850 OC 1GB a vga )
-
#44079 Az meg a carbine submachine gun lenne.:D Szerintem a karabély az egy köztes lépcső (tűzerőben) a géppisztoly és a géppuska közt. -
#44078 Ki a pöcsöm beszélt itt játékról?!?!
Nemhogy, játék sztoriról?!?!
Senki. Ez egy Benchmark fedőnév alatt futó alkalmazás, amivel végre DX11-es kártyát lehet tesztelni hardveres tesszellációval és nélküle. De már leírtam, hogy mi mindenben más, mint a 3DMark amihez Te rögtön "hasonlítgatni" kezdted.
Mi a pöcsöm köze vannak annak ahhoz, hogy kinek mi a rák a nagyobb, vagy vastagabb amikor Engem speciel az érdekel benne, hogy végre látom milyen is lehet kb. egy game majd tesszellációval és nélküle.
Áhhh! Az ilyenek csak felbaszom az agyam tök feleslegesen. -
sipikacsa #44077 Sziasztok! Kis segítség kéne a guruktól. XFX4890XXX (900/975) idle állapotban 59-64 fokos egy Antec P182-es házban. Szőrös fánk alatt 84-87, de ez nem izgat. Az Általatok írt 44-50 fokos idle hőmérsékletet, és 17-20%-os ventifordulatot hogy sikerült elérni? Voltmod-dal?
Előre is köszönöm!
-
#44076 Szerintem is a gépkarabély a nyerő.. -
#44075 Nem baj, hogy Te is utánanéztél, így biztosan össze tudjuk hozni.
Nos, akkor gépkarabély lesz?
-
#44074 Miért kell itt nektek mindig felvetni valami problémát? Ilyenkor elkezd érdekelni a megoldás, és jól utána nézek.:D
Na mindegy...nekem a google azt mondta, hogy machine gun = géppuska, sub-machine gun = géppisztoly.
Mondjuk nem értek hozzá, bár voltam katona, de ott vagy fegyvernek hívtuk, vagy "az a szar"-nak.:D Jut eszembe, már akkor is AMD-s voltam, AMD-65 volt a neve, gépkarabély.:) -
#44073 Akkor tehát:
"Submachine gun" = alsófogású. Csak így? Nem suta ez kicsit?
Vagy esetleg "alsófogású géppisztoly"?
-
#44072 alsofogasu .... mivel vallrol allo helyzetben nem hasznlahato a sulya es az ereje miatt ( 7.62 ) nem hasznalhato ( Pl: minimi ) -
#44071 Senki sem mondta, hogy megalapozott választ adok olyasmire, aminek semmi értelmét nem látom.
Én hiszek a teszteknek, nem kell ahhoz 1xx MB-os benchmark-ot letöltenem, és mások eredményeit lesve kókadó kedvvel gondolni arra, hogy nekem milyen gyenge/erős gépem van... ez bizony az e-faszverés, [vagy finomabban versengés], nem más.
Engem sokkal jobban izgat egy játék nyújtotta élmény, mint az, hogy implantálták-e belé a Tesszeláció kihasználási lehetőségét, vagy sem.
Hiába csillog-villog egy játék, ha sztorija, akciója, élményfaktora a Kelvin-fok abszolút értékéhez közelít, és csak kidobott minden ráfordított idő.
-
#44070 Erősen megalapozott válasz volt. :(
Akkor ne töltsd le.
De hidd el, ez sokkal inkább a DX11 adta lehetőségek megjelenítése, mint benchmark program. -
#44069 Katonai múltad miatt, meg amúgy is hiszek neked: submachine gun - ezt hogyan fordítják, mit jelent?
Rohadt sok játékban előfordult, és bizony én konzekvensen sima "géppisztolynak" fordítom.
-
#44068 Soha ... nincs ra idom -
#44067 Ettől még e-faszverés az egész. Nem változtat rajta semmi. S ehhez nem is kell letöltenem.
-
#44066 Jol jonnenek naked nok is ( a fuves reszen napoznanak v. strand labda ... szerintem . -
#44065 Te mikor alszol bammeg?! -
#44064 Imyke!
Töltsd le, nézd meg mielőtt írsz.
Ez nem 3DMark.
Támogatja a DX9; DX10; DX10.1 és már a DX11-es API-kat a demóik. Unigine.
Nem csak Benchmark. Át tudsz váltani Free-camera és WalkThrough nézetbe is, amikor szabadon barangolhatsz a helyszínen és közben állíthatod az időt 0-24h között, hogy lásd az nappalok-éjjelek váltakozását.
Valós időben ki-be tudod kapcsolni a tessellation-t, hogy lásd vele és nélküle a textúrákat.
Szerintem profi munka!
Amit hiányolok belőle az az időjárási viszonyok. (rövidebben: eső :) -
#44063 Ugyanez volt/van az összes 3Trémárk (FutureMark) programmal: csak a számokra élvezni elég bizarr.
Engem jobban érdekel MAGA A JÁTÉK.
-
#44062 En otletesnek tartom ... foleg akkor ha OC-re kerul a sor es igy lehet latni a teljesitmeny novekedeset ( vagy az OC ertelmetlenseget ) -
Kinek mi jon be -
Dobronski #44060 Az én faszom nagyobb.
-
#44059 Kifejtened .... "xxx növelő" -
#44058 Látom, új fajta "xxx növelő" program van divatban.
Sosem értettem az ilyesmit.
-
#44057 -
Puhos #44056 Csá!
Ma reggel megcsináltam újra íme:
-
#44055 Észre sem fogod venni. Elhiheted.
Hacsak nem két azonos gépen futtatod vele és nélküle - vagy nem vagy olyan "hüle", hogy csak ezért képeket készítesz és hasonlítgatod magadnak össze...
-
#44054 Baráti ár érte :) -
#44053 Ne torodj vele .... 30 percel ezelott azt sem tudtam eszik vagy isszak -
#44052 "Az SSAO és a HDAO különbségei"
Nem Én találtam ki ezt a sort, a cikkben szerepel így.
1ébként THX! Természetesen Merlin-ek is!
-
strebacom #44051 Jaja napszámos az.. -
#44050 Ez mind igaz csak hat nem mindegy mennyiert lapatol ... ugye . Vannak olcsobban eleg jo berszamosok v. napszamosnak hivjak