90029
-
#44169 Toxicon is vapor chamberes kuler van nem? :) -
#44168 En csak fan vok .... De jo lenne mar elfelejteni ezt a szobahomersekletes dolgot mert a VGA a hazbol veszi a levegot a GPU hutesere . A hazban akar +10 fokkal is melegebb van mint a szobaban . Na ha ebbol indulunk ki lehet ott heat-pipe akar 20 is a ket tipus ugyan abban a hazban ( es ez a lenyeg ) ugyan azt a minosegu/homersekletu levegot kenytelen hasznalni a GPU hutesere .
Nekem nincs heat-pipe-ja a HD4890-nek meg is ilyen homersekletu mint a tied sot terheles alatt sem megy 72 fok fele . -
strebacom #44167 Elmehet a faxomba a vapor-x a szar hütőjével....
a toxic a nyerö....erröl nem nyitok vitát csak komoly hozzáértő emberekkel fanokkal nem.....
Toxic most szoba..kb 23-24 fok
-
#44166 Ez a teszt gondolom nem zárt házban készült, hanem teszt labor-os gépen.
Ezt Én el nem hiszem!!!
Ketten is (Streba and Me :) nem futhatunk bele ugyanabba szerintem. Van esélye, de nagyon csekély.
A Toxic és a Vapor-X ég és föld.
Vapor-X: Nincs heat-pipe; a műanyag borítás sem hosszában, sem függőlegesen nem fedi le a nyákot és a hűtő bordákat.
Toxic: Van heat-pipe és a borítás minden irányban lefedi a nyákot.
A 4890 Vapor-X itt figyel mellettem egy másik asztalon. ;)
Rossz ránézni.
A Toxic valóban jobb. Nem csak favorizált kérdés ez. -
#44165 Arrol nem is beszelve hogy a TOXIC sem kulonb mint a Vapor-x meg is mindenki a TOXIC-ot favorizalja . -
#44164 Csak ezert emliettem : "80-85 fokos GPU és 60-65%-os venti."
Lattam itt kepeket ahol a HD5850 85 fokos volt de nem 60%-65% hanem kozel 80% .
Van akinek bejott a vapor-x van akinek nem de az teny hogy a tesztek pont az ellenkezojet igazoljak mint amit te allitasz.
Raadasul halkabb is mint a HD4890-ek nagyresze . -
Blum #44163 Kifli,te még lógsz nekem egy CoD4/CoD5 tesztel az 5770-el! -
#44162 Mit értesz hűvös alatt?!
FurMark alatt érte el a 85 fok-ot. Játék alatt -10 fok max!!!
Az szerintem nagyon baba!
A házam zárt. De elöl és hátul venti természetesen.
2D-ben 43 fok környékén mozog.
PS:
Nyáron más lesz a helyzet az biztos.
A vasárnap estét Én is utálom. Mindig a hétfő jut róla eszembe. Azt is utálom. -
#44161 A HD5850 sem mondhato huvosnek ...... amugy ez fugg attol is milyen hazban van a kartya . -
#44160 5850-ből kiindulva halknak kell lennie.
Vapor-X:
Volt szerencsém tesztelni pár napig egy 4890 Vapor-X-et. Ha létezik naggyon, de naggyon szar hűtő az a Vapor-X.
80-85 fokos GPU és 60-65%-os venti. 5x hangosabb, mint a HD5850 ref. hűtője. Ill. a meleg levegő mindenfelé távozik róla, csak hátul nem jön ki semmi belőle, ahol a rács van rajta.
Maga a műanyag borítás le sem fedi a hűtőbordát így a rajta lévő venti mindenfelé fújja a meleg levegőt róla. Jó esetben a hátsó ventire jut.
Tapasztaltam, hogy mennyire xar. De talán emlékeztek még, hogy Streba is miket írt róla. Vapor-X hűtőt soha többet. -
#44159 Kifli: Halk a referencia 5770? -
#44158 Tévedés, csak a 4890ekkel nem volt gond. Legalábbis PH fórumon ezt olvastam. Amúgy meg szerintem mindegyikből van hibás darab. -
#44157 Bizok benne .... -
#44156 mire te veszed szerintem már lesz vapor meg toxic is -
#44155 ja .... buisness marketing . -
#44154 abból nem engedélyezik csak a ref karikat amd-nél, biztos lesz majd idővel, de mivel a tuning példányok gondolom simán 1000mhz/6000mhz járnak majd, és esetleg verhetik 4890-et ezért még el kell adni a maradék 4890-ek jóáron :) -
#44153 -
#44152 azért vicces hogy hallva a pletykákat csak a 4870es vaporokkal nem volt semmi gond... jó szériát választottam -
#44151 HD5770 ??? Abbol nincs ?? -
Blum #44150 OMG...milyen pici ez a kártya! -
#44149 jammmmy ..... rakhatak volna bele HD4850 akar . Az ara gondolom Szivinfarktus gyanus .... -
#44148 Nem hiszem hogy lesz meg valaha, en se hallottam/olvastam semmit errol a FuSi-n kivul. Talan tul koltseges. Plusz kaphatoak olcsobban a 4670 Mobilityvel szerelt notik, hozzak siman ezt a teljesitmenyt. -
#44147 Sapphire HD5750 Vapor-X
-
#44146 ilyet majd külön szerzek be ha lesz valami normális gyártótól -
#44145 Ja tényleg ezt is olvastam még. :D De úgy meghalt, legalábbis azóta semmit nem hallottam, se más notebookoknál se FUSIval. Mondjuk FUSIt én nem vennék az biztos. -
#44144 Meg lett valositva: VGA a notebook mellett
-
#44143 Nem tartom hulyesegnek .... bar akkor a kutya nem epitgetne felmillios gepeket
-
#44142 Ha jól emlékszem volt ilyen kezdeményezés, talán a FuSInak és az ATinak, dehogy abból mi lett az passz. -
#44141 Mert olyan mint a szombat este ... senki nincs itt . -
#44140 Azon agyalok hogy a normali asztali gepekben levo PCI-EX csatolofelulet valoszinusithetoen ( ujabb hosszu szo !!!! ) ugyan olyan mint egy laptopban levo mivel a PCI-EX csatolofeluletenek szabvanyosnak kell lenni mivel a laptopokban es az asztali gepekben hasznalt VGA-nal csak meretbeli ( teljesitmeny ) kulonbsegek vannak.
Szoval :Miert nem csinalt mar valaki olyan csatlakotatasi modott amivel ki lehet vezetni a PCI-ex csatlakozast a notin kivulre es egy external PCI-ex csatoloval akar milyen VGA csatlakoztathato a laptophoz -
#44139 merthogy? :D -
#44138 a vasarnapot is utalom -
#44137 Hu, ezt elmeselem neki, hogy ilyen szepeket mondtal rola... -
strebacom #44136 Persze megértem akinek ilyen gyönyörü barátnéja(felesége) van mint neked......lásd Solten képei....
-
#44135 Jól van, ezt megjegyeztem.
-
#44134 Fuggo lettel, nagyon helyes... -
#44133 Kipróbáltam én is ezt a Heaven Benchmark v1.0 programot.
Állítgattam a DirectX változatokat szembetűnő különbséget nem tapasztaltam, viszont gyorsaságban 1. helyen a DX11!... aztán a DX10,DX9. -
#44132 Azt akartam irni, de elnezve ezt a csajt, erosen keptelenek lennenek ra... -
#44131 most is a buszrol irok annyira hianyoztok -
#44130 És szerinted én ezeket mennyire figyelem? Szarok én a bencsmárkokra. :D