90029
-
#46682 így van egy p31es lap meg egy pcie videókari akár még olcsóbban is kijöhet belőle -
#46681 Akkor meg vegyél egy alaplapot inkább amin PCIE van, a PCIE vga amúgy is olcsóbb. AGP-s stuffra költeni hülyeség, így meg aztán végképp. -
#46680 hja, az más. :) kicsit emelünk aprockón aztán faszájos lesz :D -
#46679 nem p4-es cucc van benne, hanem c2d 6400. A jelenlegi kártya pedig egy geforce 7800gs. -
#46678 nem szabad, felesleges. úgysem hajtja ki a p4-es cucc. pláne egy mai játékot. a ségiekhez meg elég egy x1650 vagy x1950 is. -
#46677 Akkor sem. -
#46676 Pontosan ez a helyzet. Egy jó kártyával gondoltam lehetne még tuningolni a gépen, momentán többre nincs cash. -
#46675 De ha egyszer - teszem azt - régi AGP-s alaplapja, régi RAM-ja és HDD-je van?
-
#46674 szerintem már ne költs AGP-s kártáyra -
#46673 Sziasztok!
A HD 4650(AGP-s) kártyák közül melyik gyártójét ajánlanátok? Asus, Gigabyte, Sapphire, XFX? Ahogy néztem kb. egy árban vannak, csak kérdés van-e köztük jelentősebb különbség. Előre is köszi a választ! -
strebacom #46672 Viszont a Crysis jobban futott a 4890Toxicon, gondolom ahhoz már kiforrottabb volt a driver, mert ezzel vannak indokolatlan fps esések....
-
#46671 Hohohohóóóóóóó!
Erről van szó. Naggyon dúrva ez az 5870-es.
Ezt tudja a HD5850. Dettó ugyanazon beállítások mellett:
(Talán csak az SSAO volt High és nem Ultra. De szvsz pár FPS mínuszban.)
Ez utóbbi is jó szerintem, de azért az 5870 mégiscsak 5870. :D
No, meg nem utolsó sorban a géped többi alkotó eleme. ;)
Örülök, hogy tetszik és nem csalódtál a ventiben sem. Így meg már várná az ember, hogy essenek be a DX11-es játékok sorban.
:)
Ja, és KÖSZI! -
strebacom #46670
Jó a kari, nem hangos, én az MSI-Afterburner-el magam állítottam be a ventiszabályzást, Crysis alatt próbáltam, 40%os ventivel max 60C volt....
-
#46669 rengeteg ilyen játék van :) -
#46668 Hát, ha ez kell nekik a pelenkacseréhez :)
Amúgy, Wolfi kifejezetten olyan játék, amit kevéske, vagy null angol tudással is végig lehet játszani... szerintem.
-
#46667 akkor a 14 éves vérpistikék be fognak hugyozni ma :) -
#46666 Igen, mivel tegnap megírta nekem Evin, hogy csak mára készül el a telepítőjével.
Így hát, ma délután tudom feltenni honlapomra, és megosztani a kedves Játékosokkal.
[El sem hiszem, hogy 3x végigjátszottam. :)]
-
#46665 Ne kelljen még1x mondanom:
Call of Pripyat Benchmark Full-ban. (DX11-ben)
Jahh! And Furmark Stability-t nyomjál majd még be.
Ill. azért oszd majd meg Velünk, hogyan hasít az 5870-es és mennyire hangos/halk a hűtése.
Szerintem jók ezek az új ref. hűtők. Egészen 1xerűen ennyi a történet. :D -
Paramystik #46664 Szia 2ba!
A BIOS - t javaslom fissítsd fel. A fényerő beállítás problémáit orvosolta a legfrissebb BIOS, azaz, működött az FN + F5illetve F6 kombináció.
Minden jót. -
strebacom #46663 Csak idle....te tudtad, hogy ma jön a wolf.... magyarítás....
-
#46662 Mindezt mennyi idő/játék után?
Vagy Power On - frankón kinéző statisztika buherátor elindít - Print Screen - SG.hu Fórum + Kephost - és linkelés?
[Hú, de gonosz vagyok ma!]
-
strebacom #46661 Kibaxott jók a hömérsékletek.....
-
#46660 Kockulok .... Hihetetlenul jo . Fuggo lettem ... ejszaka utan meg tolom egy orat lefekves elott is :-) Most nezek valami notit hogy a meloba is tolhassam
Lehet gyonyorkodni : Ranger a jatekban szebb. -
#46659 Kijatszottad az Aion-t?
(1000H-n es a 6530G-n mukodik) -
Blum #46658 Üdv Guru!
Régen jártál errefelé! -
#46657 Ha mukodik ... nekem az NB280-on nem segitett .
Amugy sziasztok ..... -
#46656 Lol, felreertettelek (felreolvastam), azt hittem ha a 4570-et szeretned hasznalni, mindig be kell loni a biosban. Mind1, a friss BIOS sosem art... ;) Fn billentyuk es a 4570 hogy kapcsolodik egymashoz az rejtely, azokhoz egy egyszeru win7 driver szukseges. -
2ba #46655 És ezzel amúgy mit sikerül majd elérnem ? :) -
#46654 Mondjuk az Asus oldalarol letoltheto Windows BIOS Flash Utility-vel. A friss BIOS-t szinten le tudod onnan tolteni.
Szinten toltsd le a legfrissebb desktop drivert, a mobility modder-el pedig at tudod alakitani a notihoz (banner - letoltesek). A Win7-fele noti beta driver egy piece of sh*t. -
2ba #46653 Ja és nem tudom mennyire számít, de Windows 7-em van. -
2ba #46652 Azt még nem, egyelőre felraktam egy ATK Hotkey drivert, de nem lett jó. Mivel és hogyan frissítsem a BIOS-t ? :/ -
#46651 Hi. Frissitettel mar BIOS-t? HD 4570 nem integralt Btw. -
#46650 n -
#46649 3 külömböz helyről halottam, nem úgy vagyok vele, hogy valamit olvasok egy helyen akkor az tuti úgy van... -
2ba #46648 Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Először is azzal kezdeném, hogy van egy Asus K50Ab-SX045D notebook-om. Van benne egy Radeon HD 3200 és egy HD 4570 integrált. Két problémám lenne vele.
1) HD 4570 alatt nem működnek az Fn billentyűk (legalábbis a fényerősség nem, és még kézi beállítás is megszűnik a fényerősség változtatása érdekében), valamint alvó állapotba rakva, a felébresztés után a kijelző nem "kel fel".
2) A 2 integrált között csak a BIOS-on keresztül lehet váltani mindig. Arra szeretnék valami megoldást, hogy ehez ne kelljen mindig újraindítani a gépet, és ne kelljen BIOS-ból váltani. Esetleg a legjobb lenne, ha futna a HD 4570 úgy, hogy a fenti probléma nem állna fennt (Fn billentyűk + alvó állapot). -
#46647 Ja, hogy neked a kulonbozo forumokon talalhato informacio szentiras... Jobb vagy mint Maszka... Pcgameshardware egy bohoc oldal, rengeteg tesztet megneztem rola, es egyik se irta ezt. A Techpowerup is nem konkretizalta csak annyit emlitett meg hogy "olyasmi" mint a Vapor.
Ezen a kepen szepen latszik hogy a GPU-val erintkezo lemez vekonyabb mint gondoltam: link
Nincs itt semmifele kamra, a heatpipe az alulemez szelen fut korbe (szeleken a magasitott resz). -
#46646 google :D
LINK
"Results: Radeon HD 5770
Beneath the cover of the Radeon HD 5770 there is a 70 mm radial fan with 0.66 ampere which supplies a very small heatsink - about the size of two matchboxes - with fresh air. Apparently the copper base utilizes the Vapor Chamber technology and has 30 aluminum fins attached."
5750 sem egy csúcskategória, abbol is van vapor (igaz nem ref de vapor és nem is olyan húdedrága)
MÉGEGY
meg ph-n is írták 5770/5750 topikba hogy vapor csémbör stb... -
#46645 igen egy szellemet repültetnek bele, és mindent összelocsog -
#46644 ektoplazma
sry mindenkitől -
#46643 valaki szedjen már szét egy vaport és nézzük meg víz van-e benne vagy ektoplazma