90029
-
Blum #47244 Nem azé' vazze,de két ötezernyóccetven milyen égő má?
-
#47243 de egyébként barátilag be is kaphatod neked semmi sem jó -
#47242 Jaj mar... Valakinek bejon a LED-orgia, valakinek nem. Izlesek es pofonok. Szemely szerint nekem se tetszik:
1. kinottem mar az oviskorbol
2. nem erzem magam tulsagosan tavol-keeltinek azok izgulnak ra teljesen.
De tiszteletben tartom, ha valakit ez boldogga tesz. Amugy ha nem viszik tulzasba eleg pofas tud lenni.
Maszek: az IceQ sosem volt LED-es (hala istennek) de mindig is UV reagens (kecske is jollakik a kaposzta is megmarad). -
#47241 Azt se értem, feltünési viszketegség. -
#47240 szerintem vedd le a hűtőt rólla takarítsd ki, pasztázd újra és utána próbáld ki.
#47238: nemsokára 6GB2000@88824-re fog változni:) -
#47239 Az a progi nem fogja orvosolni a problémád. Azt csak arra írtam, hogy mivel lehetne még megállapítani, hogy mivel lehet gond.
Ha a GPU Caps Viewer-ben lévő tesztek és a FurMark fut(lefut) és nem produkál ilyen hibát, akkor valószínű, hogy a game-el lesz vmi gebasz.
És ami még eszembe jutott: Unigine teszt(benchmark) progijai!!! Azok szépen használják a DX-es API-kat is. Az előbbiek szerintem nem. Most linket nyomni nincs időm, de keress rá gúgliban, hogy Unigine aztán be creative! ;) -
#47238 jah tényleg -
#47237 A gondom nekem az,hogy már lassan 2 éves és nem tudom visszavinni,a másik,hogy minden elindul.COD6 nagyon szép,de egy idő múlva kifagy,beáll a kép,kikapcsolja a monitort.A hangok alapján viszont hallom,hogy megy minden.
Mind1 hazamegyek ezt a progit kipróbálom,visszarakom a régebbi dx-et,s kiderül vagy beborúl.:) -
#47236 nekem is van 1 elől, ami kellemes hangulatfényt ad a sötétben, de azért nem sírom el magam h nem világít a vga-m :D -
#47235 feltételezem h 7-7-7-20as időzítéssel :) -
#47234 aláírásodban mi az hogy 6GB1333@77720 mi az a 77720 -
#47233 üdv! nekem is volt olyan karim még, agp-s...
beleraktam a gépbe legújabb driver fel, és direktX-es játékok nem futottak(fekete kép), OpenGL-esek mentek...visszavittem kicserélték, ugyanez...
nem tudtak mit mondani:):)
-
#47232 A kék halálnál is egy ati file hibájára mutatott. -
#47231 jóvamááá' csak úgy mondtam na -
#47230 Ezért csak elmélet... erőltess már magadra egy kis fantáziát és a lényeget próbáld meg kiszűrni belőle, ne a részleteken akadj fent -
#47229 mondjuk a kékhalál nem feltétlenül vga miatt van. lehet az a memória is pl. -
#47228 Köszi szépen.
A DX 2009.11 havit raktam tegnap fel,semmit nem segített a dolgon.Én már arra is gondoltam,hogy túlmelegszik a kártya.Bár ennek saját hütője van,remélem az általad említett progi ebben is segít. -
#47227 Szerintem amik a banner-ben is vannak, pontosabban van. :)
GPU Caps Viewer.
Aztán még érdemes feltenni a 2009.08. havi DX verziót is. FurMark-ot gondolom azon a VGA-n is lehet futtatni. Nem ami a GPU Caps Viewer-ben van, hanem külön FurMark progi. -
#47226 pláne a bmwben hossz irányban van a motor :D a trabiba be se tudnád vágni :D lenne egy 5cm-es kardántengelyed :D padlógáznál meg origamizik egyeit :D -
#47225 még ilyen szörszálhasogató, kötekedőt :D -
#47224 mondjuk ott bukik az elmélet, hogy kb az egész trabi akkora mint egy 6os bmw motor -
mentos-boy #47223 nekem itt van a gép mellett a wifi router amin 7 kék led vilódzik össze vissza, szeretem, mert szerintem jópofa, de ha idegsít vagy nem kell van egy gomb rajta amivel kikapcsolhatóak a ledek... -
#47222 Ha mondjuk egy trabantba beletolnánk egy bmw motort és vhogy el is érnénk, hogy ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezne a vezethetőség tekintetében, tehát csak külsőre térne el a két autó... vegyünk mondjuk konkrétan egy 6-os bmw-t (nekem bejön). Hááát, nem is tudom melyikben ülnék szívesen... Pedig tényleg nem látnám kívülről. Egyszerűen valaki ad a megjelenésre, valakit meg csak a belső szépség érdekel Egyébként, akik az utóbbiba tartoznak, csak felhívnám a figyelmet, hogy aki szereti a ledes, világítós nyavajákat, az nem zárt házat vesz, hanem plexiset és úgy - ha számotokra nem is - vmivel több értelme lehet az olyan kütyüknek. -
#47221 Sziasztok,
Egy nagy problémám lenne.
Tudom,egy őskövület de egy 2600xt kártyám van és amióta COD6-al játszom folyamatossan behal a videokártyám.Beáll a kép,kikapcsolja a monitort.
Teljesen új drivert tettem fel.Ez picit zavart eddig,de most már az eddig futó progik is kezdenek kihalni alóla.Tegnap sikerült többször kék halállal is megadnia magát.Szerintetek a kártya kezdi megadnia magát?2 éves lesz karácsonykor,valahogy többet vártam volna tőle.:)
Milyen progikkal tudnám valahogy kideríteni,hogy nem a driver-el van a gond,vagy esetleg a directx kavar be?
Elölre is köszi, -
#47220 Az más kategória. Oda még inkább nem tennék, de aki tesz gondolom azért mert csajozós autót akar.
Bár erre mondom Én azt, hogy hiába rak vki neon-t és spoiler-t egy Lada-ra az attól még Lada marad. Ha mellé áll egy Porsche minden alap extra nélkül, vhogyan eltörpül a Lada sportkipufogója. ;)
Lada-m is volt, Skoda-m is volt szal nem leszólni akinek ezek vannak. (most speciel semmilyen paripa sincs) -
Blum #47219 2-t kérek!... -
#47218 Koolance vízhűtőblokk Radeon HD 5970-hez
-
#47217 kis dx11
-
#47216 én még a power meg a hdd ledeket is lefestettem múlt hétvégén
minimalista világítás :P -
#47215 most mér.... este tök jó, kis kék hangulat fény szűrődik ki a gépházból:) -
#47214 maszka mindig is adott a aparasztvakító villogásokra -
#47213 Ez hatalmas volt -
#47212 Hát én a monitort nézem, és nem a gépet :)
Kinek mi, van aki a gépet nézi hogy ejj még villog is mint egy karácsonyfa -
mentos-boy #47211 Autóba minek raknak a tuning matyik színes ledeket mindenhová + színes helyzetjelzőt, hogy a neonokról ne is beszéljünk /azt se látja ha bent ül az aszfalt alatta meg megvilágított/.
Szóval, nem mintha azokat érteném h miért jó, de nekik ettől jó, hát egészségükre. -
#47210 Jó akkor hagyjuk a fogyasztást. Az értelmét mond már meg plz. Hogy a zárt fekete házban minek világítson? Egyáltalán mi a ráknak világítson a pofámba a gép feleslegsen? Nem elég a power meg a HDD led?:D -
#47209 4 led szted mit fogyaszt?
a komplett gép fogyasztása talán 0.00001%-át max -
mentos-boy #47208 Halihó!
Kérdés:
A configod simán elmegy azzal a SAGA II 500W-os táppal ugye?!
Holnap /azaz már ma :)/ rakok össze egy gépet pont ezzel a konfiggal és kicsit meglepődtem mert az 5850-re az van írva h a 12V-os ágon min. 40A kell neki.
A SAGA II-n meg a 12V-os ág 18A-es. -
#47207 A DVD író gombját spec simán ki tudom tapogatni meg azért nagyjából lehet tudni hol van, bár már kezdem elfelejteni olyan "sűrűn" használom. :D
Jó tény, a LED szinte lófingot sem fogyaszt. :D -
#47206 Azt hiszem a led az sokat fogyaszthat
Elmondom mi ertelme van ... Az en esetemben elol van ket 120mm venti ( red ) es a mellett hogy tetszik latom a DVD iro gombjat este es nem kell zseblampaznom.
Az meg nem azt jelenti hogy valami nem szimpatikus hogy bizonyos esetben nem praktikus.
Bar az teny hogy a zart hazban mi ertelme ha nem latja az ember -
#47205 Menő.