90029
  • IMYke2.0.0.0
    Róla csak ez jut eszembe: Idióóóóóóóttttttttaaaaaaaaaa!

Szidhatja a DX11-et, hiszen neki nincs is DirectX 11-es VGA-ja :)

•  Evil
    http://www.youtube.com/watch?v=vJN7aHHKS24

Kis Vid trixikótól, érdekesség hogy szidja a dx11 et, csak az medium,
    de ha már van extra beállítás is azokat mértnem állítja feljebb,
    az ilyennek kb a low is jó, meg szaggathat is, csak nvidia legyen...
    ZŐDhályog befigyel
  •  Evil
    Mártnem drótozól rá egy ventit?
  • EmThor
    köszi, van 1db pci-e 16x slot (abban ül most egy msi 7600gt, a maga 110 fokos melegével,mivel passzív hűtésű szegény).

írtam az abit-nak, hogy 1.1-es vagy 2.0-s ez a pci-e x16 slot a lapomon, de remélem jó lesz.

egyedül a kártya hossza rémisztő, de a héten remélem meglesz és befér

azt mondták többek közt az asus\msi 5770 igen csendes (v1 hűtés, mint fenn a képen nagy dobozban a kártya)
  • mentos-boy
    nah szétszedtem a fél asztalomat, kiszabadítottam a kábeleket és megcseréltem őket, most megy mind a 2 gép fullHD-n az analog kábelen XP-nVidia páros, a digitálison a 7-Ati páros.
    Majd holnap kinyomozom h melyik miatt nem megy analógon, egy lájti VGA cserével kiderül melyik az ostoba az Ati driver vagy a win7...
    Jah és analogon keresztül hiába raktam fel a monitor driverét nem vágta le h mivan, mikor átdugtam a digit kábelt egyből fullHD-n jelent meg a dolog és levágta a monitort is... LOL
  • mentos-boy
    "AGPből nem létezett 16x"
    ... igen, ezt én is akartam mondani :)
  • [HUN]FaTaL
    Az szorzó más mint itt a verzió. :)

Itt is van PCIE 1x, 4x, 8x, 16x. Azt nézd hogy legyen 16x PCIE a lapodon, bár gondolom van. :)

AGPből nem létezett 16x.
  • EmThor
    mérges lettem volna, ha emiatt bukok, ritkán fejlesztek pc-t, de van pár játék (mmo, c&c4, dio3) érdekel, szóval ideje az első ati kártyámat beszerezni! :)
  • EmThor
    csak annyit írnak, hogy pci express slot egy darab x16 (sebesség?) szóval úgy néz ki ez 1.0-s.

Mert ugye régen volt 8x agp, meg 16x agp és ott számított, de akkor megnyugodtam, köszi!
  • kifli
    semmi hátrányod nem lesz belőle, a 2.0-ás csati több áramhoz juttatja a kártyát, de mivel kell külső tápkábel a kártyához, így onnan felveszi a szükséges +-t
  • mentos-boy
    ezek alapján nincs kizáró ok, az kellene megnézned az alaplapod füzetébe /vagy a honlapján/ h a rajta lévő 1 db PCI-e port 1.0-ás, 1.2-es, vagy 2.0-ás.
  • EmThor
    Ahoj, rövid kérdésem volna, a válasz fontos lenne, mert különben bele se vágok:

Az alaplapom abit i-n73hd, nforce 630i chipset, pci express (x1 slot x16).

A kiszemelt Asus hd5770 azt írja pci express 2.0 támogatás. Most azt jelenti, hogy lassabban fog menni a kártya mint kéne, jöhet új alaplap?

Köszi
  • mentos-boy
    nah most találtam moncsihoz win7es drivert, azzal még megnézem, ha nem akarja az igazat úgy sem, akkor marad a kábelcsere...
  • pointer4
    Valamit mondasz, mert az én moncsim (CRT) bírna 2048*1536-os felbontást is. Amióta Win7 van fennt nem enged 85Hz-75Hz nél nagyobbat. (Ez az ajánlot frissítés adott felbontásokon a kézikönyv szerint pl.) Persze Vista, meg XP alatt ment 100-160Hz-en is. Amióta NV helyett beraktam az ATI-t, 1280*1024 a max felajánlott felbontás amit használhatok. Hiába tettem újra a moncsi drivert.
    Ezen a képen látszik, a 100Hz-es értékekig volt eddig, a többit én adtam hozzá.
    Fene se érti ezt...... Nem szeretik a CRT tulajokat :D
  • kifli
    próbaképp nézd meg mi van akkor a dvi-n kötöd rá
  • mentos-boy
    vágom, de dvi-n az én gépem van rákötve :)
    lagújabb drivert szedtem ATI-éktól, monitorho driverem sose volt...
  • [HUN]FaTaL
    Tedd fel a Catalystot és a monitor drivert is. Ja és ne DSUBon kösd rá mert az egy fos.
  • pxxl
    hát az akkor érdekes. drájverek rendben vannak? ha fullHD akkor nem is bírhat 1200 sort. ha csak nem 16:10-es a monitor
  • mentos-boy
    fullHD-s samsung monitor...
  • pxxl
    max a monitorod nem bír nagyobbat. az 5850 bírja az extrém nagyot is sztem. (3 monitor pl)
  • mentos-boy
    valamit nem értek:
    5850 win7 alatt nem ajánl fel 1600x1200-asnál nagyobb felbontást...
    igaz hogy d-sub-on kötöttem a monitorra, de én úgy emléxem h az bírja a nagyobb felbontásokat is, vagy nem?!
  • kifli
    akkor reménykedj hogy még decemberbe be tudj szerezni 2 HD5970-et, meg hozzá egy vízhűtésblokkot :)
  • pointer4
    Sikerült, egy új inf-filet kellett készíteni. Persze semmi komoly, csak beírni a monitor tulajdonságai, itt egy tutorial róla. Reggel csak azért nem ment, mert még nem kötöttem ki azt a bizonyos lábat, a második oldalon írják melyiket.
  • pointer4
    Lesem.
  • tugyiti
    win 7 nem supportált ,de lehet hogy megy nem próbáltam
  • pointer4
    Van valakinek ötlete, milyen util-al lehetne 100Hz-et erőltetni képernyőnél, Ati tray tools ban nem megy. Ja és Win7. Ahogy olvasgattam sokaknak fejtörést okoz, pedig már azt a lábat is kikötöttem, amin infót küld a moncsi mit tud.
  • devilzero
    Hali!
    HD4830-am van és most vettem egy Samsung P2370HD-t a baj az hogy HDMI kábellal szeretném összkötni, de az 1920x1080-as kép olyan idétlen meg nem is teljes a monitoron.

Ha pedig DVI-ra állítom át akkor csak az ASZTALNAK a képe jelenik meg semmi ikon, de ez lényegtelen nekem a FULLHD a FONTOS.

A legrosszabb meg az hogy amikor a jobb széira megyek az egérrel akkor meg elmegy a "világűrbe" az egér fél egérpad visszahúzásával vissza is tér. Hogyan lehetne "szépíteni a képen"? Köszi!
  • Solten
    Igen, egy elonye van csak, olcsobb az eloallitasa es ezzel egyutt a remenyek szerint olcsobb is a kartya. MSI-nek van hasonloja, -5 ezer hungarisztani penz.
  • duracellmumus
    igazából már nem hatnak meg a mai játékok(lehet kezdek felnőni), zenét hallgatni meg még egy izmos PII-is lehet, és 10 év múlva is le fogja játszani.

#47252:laptopot akkor sem vennék ha csak az op.rendszert kellene rá megvenni. használtam már egy párat(munkahelyi ártalom) és viszolygok tőle.
  • Klemice
    a góliátelemmel agyonfeszelhető, HD6990X2CF szintjére húzható szörnyeteg
  • pxxl
    látsz te ott 8800gt-t? na ugye akkor meg hogy lehetne csúcsgép
  • Sharks
    Hát most csúcs géped van, de azért ezt egy kissé elkiabáltad sztem
  • Klemice
    én kb 3 évente költök nagyobb összeget, úgy érzem 3 év múlva már nem fogok, onnantól jön a laptop vagy valami
  • duracellmumus
    csak felzárkózom...megfogattam hogy 2010 jan. 1 után nem költök többet(!soha!) pc-re... ha ezt sikerül betartanom akkor nem kell pszichológushoz mennem.

• kifli
    ja, de nekem nem tetszik, jobb az ha kifújja a meleget...
  • Jim Morrison
    Ez a banner sem rossz.
  • Blum
  • pxxl
    új a csaj frizkója :D
  • pxxl
    hát próbálja áthidalni azt h nincs még fermi. nézzük el neki...
  • Solten
    Nah, ez lesz az 5770-en az uj ref.:

Ugy latszik az eddig megszokott tul jora sikerult...