90029
  • pxxl
    valaki súgja meg hogy a CCC hol tárolja a profilokat pistán?
  • [HUN]FaTaL
    A 4670ben 320 számolóegység van (a'la 3870). Szerintem ez nem egy nagy ugrás... 800 számolóegységesnek kellett volna lennie, az 57xx-eknek pedig 1000 körül. Értem én, hogy pénz beszél, de nem erre számítottam...

Ez a 4670 utódjának elég gyengusz.
  • Klemice
    így van kezd bejünni mindenféle alap 5xxx is, a 4es széria pedig szépen elpárolog
  • Solten
    A 4670 utodjanak szanjak.
  • [HUN]FaTaL
    400 shader? lol

Legalább 5-600ra számítottam.
  • Klemice
    azért ez is elég karaj kis kártya lett
  • Solten
    ATI Radeon HD 5670 Pictured, Detailed, and Tested

• Gibor
    Üdv
    Megrendeltem a gépet :D 78k + szállítás.
  • Blum
    há' nem rossz
  • IMYke2.0.0.0
  • pxxl
    nah megfelel az új logó? :)
  • duracellmumus
    ilyesmi:)

igen a levegő az megy át rajta.
  • Blum
  • pxxl
    jóvammá' dolgozok a zügyön. stfu
  • Blum
    ez a zőőd logó irritál...valamit csinálj vele..:D Ez itt megengedhetetlen.

• pxxl
    az szép. levegőt is enged át? :D am nekem is van porszűrő a hát elején végig. :) kis idő után jól látni hol van a 2 venti :D

• duracellmumus
    off:ha ismernéd, még ha gőzborotvával esett volna neki akkor se csodálkoznál:)
    off:off:off:
  • duracellmumus
    off:
    a házam elejébe van pórszűrő, olyan ipari jellegű 8mm vastag, én csak azt szoktam néha kimosni:)
  • pxxl
    hát mert láma :D nem 10 bar-t kell ráengedni :D
  • duracellmumus
    igen az szép 10bar az odabasz:) volt főnököm lilára(kinyírta az lcd-t) takarított vele egy projektort
  • pxxl
    csak ennek az a hátránya hogy az egész faking gépet le kell vinni a pincébe :/ házzal együtt van vagy 20 kiló
  • pxxl
    én kompresszorral szoktam zúzni :) vagy ha lusta vagyok akkor porszívóval :D
  • Forolto
    Általában,mikor kifujom a proci hütőjét,ami 1-2 havonta megteszek azt is kifújom.Most nemtom kaphatott valami nagyobb mennyiséget porból,mert a cpu hütője tisztább volt,mint a GPU-jé.

A tisztitáshoz egyébként a boltban kapható flakonos sürített levegőt használom.egy-két ezer forintot megér,hogy ne pepecselj vele sokat. :)
  • duracellmumus
    néha kell neki egy kis ápolás:)

• Sharks
    Sztem ezzel sokan vitatkoznának, de örülök, hogy ilyen szerény vagy
  • Sharks
    Ja, akkor ezt túltárgyaltuk, mert alapjáraton most kb. 33 fok, mondjuk még + 1,2 tlán, mert ezt a ház mérője mutatja, de úgy érzem, még az is belefér. Inkább nem kockáztatom meg a dolgot.
  • Solten
    "ő a legnagyobb guru itt, ha jól tudom"

rosszul tudod...
  • Sharks
    Jól lett megcsinálva és azzal az anyaggal, amit a hűtő-höz adtak (asus silent knight 2), tehát sztem jó minőségű. Igazából baromira nem szeretnék hozzányúlni, de Solten azt mondta, hogy érdemes és ő a legnagyobb guru itt, ha jól tudom
  • Solten
    Paszta nelkul is mukodik a gep... Annyi, hogy lehet vele nyerni par fokot.

#47294: Ha jok a hofokok, tenyleg ertelmetlen megbontani, hagyd a francba.
  • IMYke2.0.0.0
    7 évig működött az első gépem nálam - tesómnak adtam, ott is megy - úgy, hogy hozzá sem nyúltam a CPU pasztázásához.
    Totál felesleges.
    Ha jól lett rárakva annak idején. és nem silány anyaggal történt az egész, nincs okod aggódni.
    Persze, szíved joga, és ha értesz is hozzá, hiszed, tudod és reméled, hogy ez csak jót tehet neki: rajta.

• Sharks
    Reméltem, hogy nemet mondtok, mert gőzöm nincs, hogy hogyan és nem akarom elba-ni
  • Solten
    Érdemes.
  • Sharks
    pasztázni..., csak nem jutott eszembe a szó
  • Sharks
    Okés... még annyit kérdeznék, hogy a proci-hűtő-nél érdemes e újra gél-ezni 1 év után?
  • Blum
    Sűrített levegő jól jöhet. Esetleg pici,vékony ecset.
  • Sharks
    Ha már itt tartunk, én is tervezek egy géptakarítást, viszont még nem csináltam ilyet. Vki tudja esetleg, hogy mit érdemes hozzá beszerezni. Perpillanat a proci-hűtő elég porosnak tűnik pl. Nem igazán akarok mondjuk mindenféle csodaszereket venni hozzá, de aminek van értelme, hogy karbantartsam a gépet, arra szívesen várok ötleteket. Thx előre is!
  • pointer4
    Alapból legalább is.
  • Forolto
    Köszönöm a segitségeteket a 2600xd-vel kapcsolatban.

Kiderült,hogy a kártya üzemi hőmérséklete a gépemben 103 fok volt.Csoda hogy nem olvadt szét. :) Kipucoltam a hűtőt,sűrített levegővel kifújattam és most alapból csak 56 fokos full teljesítményen 88.Veszek még bele egy ventillátort és levettem az oldalfalat,hogy kapjon levegőt.:)
  • mentos-boy
    Kikísérleteztem a dolgot...
    a konklúzió, hogy a win7 nem anged D-sub kábelen 1600x1200-nál nagyobb felbontást, valamint 100Hz, ill. a feletti képfrissítési értéket alkalmazni...
  • Sharks
    Ráadásul a vezetés sem megy neki vmi jól