90029
-
#47611 Csak siman allj be Amish-nak... -
#47609 Meglesz, miutan felajanlottad az 5870 CF-ed jotekony celra. -
#47608 lehet hogy nyitok egy antigépfejlesztő topik-ot, alszok még rá egy párat:) -
#47607 ha lehet ezt írd ki a banner-ba hogy belevésődjön az emberekbe. -
#47605 Erm.. Te ma drogoztal btw? Vagy eppen a hatasa alatt allsz? -
#47604 egyetértek, sajna a nép nem lát messzebb a dx11-nél, és azon vitatkozik hogy milyen drága a legújabb csoda, amikor 40-k ból le lehet alázni a 5850-et és 50-ből a 5870-et:) -
#47603 "Nem kell csucs kartyat venni FullHD-hez"
Errol van szo... Pl. a ket 4850-ed saccperkabe 60 ezer hungarisztani valuta volt anno emlekeim szerint. Hol van ez a csucskategorias VGA-k araihoz kepest? -
#47602 remélem igazad lesz, ennél drágábbat nem tudott az eladó adni csak hosszabbat:) -
#47600 Megkerdezhetem hogy miert gondoljak azt sokan hogy ha FullHD-rol van szo akkor az nagyobb koltseggel jar ??
A HD4850 megjelenesekor 24" FullHD ( Dell ) monitort hasznaltam a HD4850 CF-el .... ez meg mindig megallja a helyet ( jobb teljesitmennyel bir mint a HD4890 )
Mennyi is a HD4850 ??? Szerintem mar fizetnek csak vigyek :-)
Ha valaki ugyesen csinalja es kivar ilyen setup-ban gondolkodik. Nem kell csucs kartyat venni FullHD-hez .....
Solten mester a tanu ra mert latta a gepem mukodes kozben .
Szigoruan maganvelemeny !!!! -
#47599 Lehet esetleg a tre minosegu kabel... -
#47598 Wide jó dolog, én is imádom. 5:4-al klausztrofóbiám van már:) 16:10 a kedvenc, 16:9-et annyira nem szeretem, de jobb mint a 5:4. -
#47597 Nem vagy lama, a 16:9 utan mar nekem is furcsa az 5:4... :) -
#47596 jóvan abbahagytam, csak eddig tartott megvilágosulni:)
ez a hdmi-dolog engem is izgat! a hang átment(2494hs) de a kép keretes volt, és nagyon kaka! -
#47595 Tudom, h idióta láma vagyok, de én imádom a szélesvásznú monitort. Mostmár hozzászoktam a képhez, de elsőre nagyon nagy élmény volt elsősorban filmeknél, h kicsit mozis feeling-je volt a dolognak (persze lehet, h csak én éreztem így), játéknál pedig megint sokkal kényelmesebbnek találtam és így már azt sem mondhatja rám senki, h kocka vagyok -
#47594 Héé.. kicsit fogjuk vissza magunkat.. -
Blum #47593 És ha tegyük fel az? (ezt inkább most fejezzük be,ez a topik nem az a rész...) -
#47592 lehet hogy csak nekem van üldözési mániám:) de az a lényeg hogy vakuljon a paraszt és közben lehető legtöbb pénzt elköltse, az nem fontos hogy a kijelzőn spórolsz(haha) 10 dollárt, ha elköltesz vga-ra 100-200-at minden évben...
-
#47590 Megjelent a Dirt2, lehet bökdösni a zöldeket a DX11-el.. -
#47588 Akkor celszeru esetleg a 9.11-et?
#47586: szived joga. Ha Teged az tesz boldogga hogy 5:4-es monitoron jatszol vagy nem hasznalsz elektromossagot hanem gyertyafenyt.. nos szived joga... :) Mast meg nem ez tesz boldogga. -
#47586 tudom, hogy jobb meg jobban kihasználom ha jobb gépem lenne de most ha én majd újítok nem fogok elrohanni "hogy most jobban kihasználja a nagyobb felbontást a gépem" lehet kövezni ha majd 5ezerx-em lesz de csak 5:4-es a monitorom. -
#47585 OFF: samsung 2333HD tulajok, nektek se enged hdmi-n fullhd-t beállítani, és ugyebár dvi-on nem fogad hangot hdmi forrásból? előre is kösz -
#47584 valaki válaszolna a kérdésemre ? tehát melyik drivert használjam a kártyámmal (x1950)? Most 9.8 van és láttam kiadták a 9.11-et is. -
#47583 Nem a "home cinema uzletagbol" atszivargott marketing elnevezes a lenyeg (1080p avagy full HD). Hanem a minel reszletesebb felbontas. Nemsokara, persze... Addigra lesz hozza hardver is, ahogy a full HD-hoz is van. Ja hogy ezert az elmenyert minel dragabb termekek fele terelik az embereket?? Hat kerem ezek kokemeny, profitot hajhaszo cegek, nem a Maltai Szeretetszolgalat.
De ha Teged mindez zavar, meg mindig adott a lehetoseg szamodra hogy SVGA-ban toljad, a korajheteddel es a ketto 5870-del...
ps: 19**-as felbontashoz meg nem igazan szuksegeltetik az AA. -
Dobronski #47581 Tudjuk. -
#47580 16:9-et sokkal olcsóbb gyártani... -
nemsokára lesz super hi-vision 80-ezeré és akkor milesz?
majd a 7870-en biztos futni fog a farcry 5 40-50fps-el egésszen addig amíg be nem kapcsolod az ultrablend-cxt mert akkor visszaesik 20fps-re és meg kell venni a 8870-et csak nem szabad bekapcsolni a ultrablend-cxts-t... körbe..körbe..körbe -
#47578 csak a be ára ment le valamiért, a sima még mindig 50k -
#47577 nem rossz dolog az a fullHD meg még nagyobb felbontások, csak ugye "rákényszerül" az ember hogy natív felbontást használja a monitort.
és az ember könnyen elcsábul hogy bekapcsoljon olyan teljesítményzabáló dolgokat amitől jobban fog kinézni az egész... és ekkor már nem túl magas a frame/sec arány... ekkor jön az hogy vegyük meg a jobbat mert azon sokkal jobban futnak, sokkal szebbek a dolgok de hát erre a csodálatos dologra is raknak pár kapcsolót ami ismét csak gatyább játékmenetet eredményez és ez így megy körbe körbe amíg el nem szédülsz -
#47576 Azert egy kicsit maskepp fest egy jatek 24"-es full HD-n mint 1280x1024-ben... :)
"5:4-es átlóval cikivé vált játszani"
Gyartok eroltetik rank az uj szabvanyokat, jott a 16:10, de az nem jo, itt a 16:9... Szep lassan az elobbi is kipusztul. -
Blum #47575 Persze,értem én! -
Blum #47574 "majd fogok egy kartont és hozzáragasztom a monitorhoz és széles lesz.."
Ez nagyon nagy :D -
#47573 nem akartam megsérteni senkit! csak a véleményemet(kis indulattal) mondtam el.
még azelőtt kezdtem írni mielőtt elküldted volna a #47569-t, ne vedd személyesnek:)
-
#47572 engem is vonz ez a "fullhádé meg, nagyobb szélesebb" dolog de:van egy viewsonic 19-es moncsim és megvagyok vele elégedve,meg minek ?1280-as is fullhd! ez hülyeség ami itt megy hisz már crt-n is van volt fullhd.majd fogok egy kartont és hozzáragasztom a monitorhoz és széles lesz... -
Blum #47571 Csakhogy szóljak, és roppant diszkréten megjegyezném,hogy:
20"-nál nagyobb monitort nem tervezek venni...1280X1024-ben is elvagyok,csak ez már kezd megdögleni+17"-ért hozzájutok (most) 25-ért,20"-ért pedig 30-35k-ért. Azért kicsit jobban megéri szvsz 20"-t venni. -
#47570 ami a képen van az nem alaplapnak hívják, hanem fejlesztőkörnyezetnek:)
reméljük nemsokára belefog férni egy 1U-s rack-be, és intel halálra keresi magát a médiaszerver piacon.
nem kell aggódni a dx11-en és a kártyák árán...fél év múlva úgyis kiderül hogy van ennél sokkal jobb is és a 5970-egy kalap szart sem ér...
ott van elbaszva a dolog hogy a sok hülye FullHD-s köcsög(köztük én is!) nem tud megelégedni egy jóképű 1280x1024-es monilorral mert ugye 5:4-es átlóval cikivé vált játszani. én azokat tisztelem akik meg tudják állni a kísértést, és leszarjék az egészet.
Bocs, ma még nem kiabáltam még senkivel:) -
Blum #47569 Nekem jövőre legnagyobb vásárlási terv: monitor
Csóró 740N már 4éves lesz most karácsonykor,nem bírja a kiképzést. :( -
#47568 "Hát barátom,a helyzet az,hogy le vagyunk maradva. 3ezres ATi? pfú,vazze,már van 5ezer is..:D"
mi az, hogy 3 meg 5 ezer :D? Én még csak 1000-nél járok...
(viszont majd jövőre ? betervezek egy ötezernyócázötvenenetet)
ON:c format előtt járok és azt szeretném megkérdezni, hogy a 9.11-es driver jó (nem bugos,fagy...) x1950-es hez ? Mert nekem 9.8 van. -
strebacom #47567 Az MW2 kira 4szer toltam végig singlében full-full -
Blum #47566 Akárki-akármit mond,ez a MW2 szerintem egész fasza lett. Jó optimalizáltság,szép grafika,küldetések tetszenek (eddig). Csak annyi kivetnivalót találok benne,hogy a küldetések elég rövidek. Amúgy faxa -
strebacom #47565 No vanegy prof rendszerem egy saját win7 ami csak az enyém, igaz nem utimate csak prof... occsón eredeti....örülök nekie...és iszom rá néhány jagermaistert.....ha nem baj....hoolláríairtztertre