90029
-
#48900 "mondjuk a nők is okoznak hosszabb távon egészségkárosodást és sokba is kerülnek"
Tobb felmeres szerint egeszsegesebbek es tovabb elnek a parkapcsolatban elo ferfiak... Szerintem kicsit bonyolultabb a helyzet ennel, attol fugg milyen peldanyt fogsz ki. Pl. az nem jo ha naponta 5x 200-as vernyomast okoz... -
#48899 Megvilágosodtam. Zoli szerint nem az a baj, ha cigizik valaki, hanem ha sírbakol, hogy jaj nekem nem telik hardverre, bezzeg neked milyen rohadt jó. Így ebben a formában más a történet (bár nem tudom, hogy volt-e sírás, csak rájöttem mit ír).
Amúgy a cigivel egy baj van: nemcsak a saját szervezetét károsítja a dohányos, hanem a környezetében élőkét is, míg az én gépem például senkinek nem okoz semmilyen egészségügyi problémát, leszámtva az éhbérért dolgoztatott taiwani gyerekeket.:) -
#48898 Vagyis a vorosbor mersekelt fogyasztasa... -
#48897 Szemely szerint a dohanyzas ellen vagyok, de mindenkinek jogaban all cigivel mergeznie magat :) Vilagszerte legalis drog.
Fatal, teljesen felesleges azon morfondirozni melyik karosabb az egeszsegre. Pia vagy a cigi. Mindketto. Persze a mersekelt vorosbor fogyasztasa meg egeszseges is a sziv ereinek. -
#48896 az élet az egy hosszú halál
minnél elöbb halok meg, annál többet lehetek halott -
#48895 Az élet életveszélyes és halált okoz, ezért kérjük ne szokjon rá! :) -
#48894 Ennyire még ne rohanjuk előre.
Ez csak egy cél. Előtte még nem kevés aszpartamos löttyel fogom lemérgezni Magam. ;) -
#48893 ennyi! -
#48892 na elszívok egy cigit egy pohár whiskey mellett -
#48891 Minden ember más és más. Kinek mi a fontosabb. Valaki pl. a kaján spórol, mint én. Van, aki 20 millás BMW-vel szaladgál, van, akinek megfelel a BKV. Ezt el kell fogadni, kinek mi a fontosabb. Viszont azt hagy döntse már el mindenki, mire költi a nehezen megkeresett pénzét. Én sem turkálok más pénztárcájában...
Ui.: nekem sem tudja senki se bemagyarázni, hogy márpedig az 5870 az kurvára ésszerű és logikus.... Úgyhogy én sem foglak téged megérteni. Ja igen, és ettől még nem fogom azt mondani, hogy te rohadt 5870-ed mennyire károsítja a környezetet, meg a satöbbi... -
#48890 "Van aki cigit vesz, van aki hetente kétszer autistára issza magát, van aki Barbie babát gyűjt, stb.
Nem kell mindenkit megértenünk, elég ha elfogadjuk.:)"
Csak tudod mi ebben az igazságban a probléma?! Az, hogy a büdös életben meg nem tudnák Nekem magyarázni és logikus érvekkel alátámasztani, hogy az első sor a helyes. ;)
Félre ne érts! Nem is akarok Én senkit megtéríteni. Nagy ívben lexarom, hogy vki szívja, fújja, szúrja (vagy mit tudom Én mit csinál, ez a Heroin útja :) de ha azt érzem egy ilyen ember szájából, hogy még Neki áll feljebb, hogy nincs pénze az gcire fel tudja nyomni az agyam. Vagy egy iciri-picirit baxxa a csőrét, hogy Nekem tellett ilyenre, meg olyanra. -
#48889 Én csak azon akadtam ki hogy megint a cigi lett felhozva, mintha az a pokolból jönne komolyan.
Én is költöm a pénzt hardverre is, mert mégsem egy p1esem van, csak meggondolom hogy van e értelme. Van aki kaszinóra költi meg lóversenyre, tegye. Engem az sem zavar aki hardvert vesz, még az i7eseket sem fikázom quad-slivel. Egészségére. Csak nem látom értelmét. A cigit még mindig jobbnak tartom mint a piát, legalább nem tudatmódosító, legalábbis nem annyira. -
#48888 Semmi gond sracok, ugy is annyit szoktunk offolunk itt mar, hogy ihaj... Btw, en csak nem ertem miert kell gyozkodni egymast. Ha valaki megteheti hogy cserelje a VGA-jat felevente es ettol boldog lesz, tegye. Ha valaki nem teheti meg, az is ertheto. Ha meg valaki tojik az egeszre es boldog a jelenlegijevel, annak a legjobb (?) :D
Gibor szvsz jol latja: "Bár ez olyan dolog hogy ha én lennék Zoli akkor lehet énis ezt csinálnám mert megtehetem :) de én sajnos nem és így teljesen más felfogás alapján megy..."
zolee145 meg meg jobban :) Nem vagyunk egyformak, mindenkinek megvan a maga szenvedelye. Ezt tiszteletben kell tartani.
A hardverfejlesztes pedig mindig is penzszoras, a VGA-k foleg a legjobban ertekveszto cuccok. -
#48887 Hidd el 1920x1080-ban elfogyna szegény. Elvérezne.
Engem a STALKER érdekelt(érdekel) annyira, hogy kíváncsi vagyok rá DX11-ben, ha már 1x támogatja. De ugyanígy vagyok az AVP-vel is.
-
#48886 A világ tele van fucsa emberrel, és mégfurcsább szenvedélyekkel. Én azt mondom, hogy nem iszom, nem dohányzom, kávén kívül úgymond káros szenvedélyem nincs (mondjuk a nők is okoznak hosszabb távon egészségkárosodást és sokba is kerülnek, de ez egy másik történet lenne:D), egyedül a gép. Nincs sok pénzem, amit sikerül összekaparni azt ráköltöm.
Másnak más a fontos. Van aki cigit vesz, van aki hetente kétszer autistára issza magát, van aki Barbie babát gyűjt, stb.
Nem kell mindenkit megértenünk, elég ha elfogadjuk.:) -
#48885 A katalisztban nemlehet! -
#48884 Segítsetek!
Oldalt hogy lehet tiltani FF-ben?
eBuddy-t akarom tiltani mert tesóm msn buzi és letöröltem a gépről az msn-t és most az összes webes messengeres oldalt is tiltani akarom!
Köcsög vagyok nem? -
#48883 -
#48882 Téma részemről is lezárva.
Solten MEA CULPA az OFF-ért! De Isten lássa lelkemet Én csak jót akartam. Azonban már tudom, hogy 1xerűen el kell fogadni azt a tényt, hogy minden szám nulladik hatványa egy, mintsem elgondolkozni.
Ergo el kell fogadnom azt a tényt, hogy vannak emberek akik számomra vmi megmagyarázhatatlan módon gondolkoznak. De ennek a mibenlétét nem szándékozom megfejteni, ui. már kisebb dolgokért is kerültek emberek bizonyos házakba.
Na, mind1. Ezt a büdös életbe nem fogom megérteni. De ez az Én "hibám".
"Persze hogy nem. Naná :) Az aspartam egészséges.
Innentől a témát lezártam :)"
De ember!!!!! Ember?!
Édesítőből nem is annyit viszel be egy nap, mint nikotinból. Egészséges. Nem. Ezért jobb is nélkülözni, de a cukros üdítőnél jobb. Húúúú, ez már hosszú eposz lenne. A szervezeted le tudja bontani, a nikotinnal nem tud mit kezdeni. Hát ez vkinek vagy világosodik, vagy reménytelen eset. Ennek zéró köze van ahhoz, hogy egészéges-e, vagy sem. ;) Az nem mind1, hogy mibe teszed és mennyit. Napi egy doboz garantált fosás például. De napi 6 szem korrekt. Ésatöbbi...
Jajj, Istenem, hogy miért mentél ebbe bele Zoli. Nem vagyok normális. -
#48881 A 10 évi vga cserédből meg vehetsz egy használt autót. Vagy benzint, amivel lehet közlekedni. Esetleg repülőjegyet. Minden viszonyítás kérdése. -
#48880 "Az édesítő nem."
Persze hogy nem. Naná :) Az aspartam egészséges.
Innentől a témát lezártam :) -
Gibor #48879 Ezt a upgrade dolgot énsem támogatom úgymond, nekem a 4870en még semmise akad meg, igaz csak dx10 de minden gond nélkül fut, igaz lehet azét mert a fórumon én vagyok az utolsó ember aki 1024 be játszik/használja a gépet dehát ez van, monitorra még nem telik, cirka 40k s fizetésemmel spóroltam össze a gépet ami majd fél év volt... De most megvan, és nemkell bagoznom ahoz hogy ne tudjak venni 5870et, szimplán nem telik rá, de nemis kell még vga nekem egy jó 2-3-4évig, x1600om idáig vitt minden játékot, lehet minimum grafikán de leszartam.
Bár ez olyan dolog hogy ha én lennék Zoli akkor lehet énis ezt csinálnám mert megtehetem :) de én sajnos nem és így teljesen más felfogás alapján megy... -
#48878 Elárulok vmit: A nikotin káros. Az édesítő nem.
Még mindig nem érted, hogy a 2 példát irracionális egy kalap alá hozni. Miről beszélsz?! VGA cserére költött pénzt hasonlítasz a kátrányhoz. Ügyes!
Ugyanannyira?!?!?! Azért vannak itt sarkítások rendesen. Még mindig nem érted a lényegét, hogy az 5850-est el lehet adni jó pénzen és az upgrade ára pár havi cigi. Ha Neked az erre a a célra(!) elköltött pénz egy azon szinten van, egy VGA cserére elköltött pénzel akkor vmi tényleg nagyon nincs rendben Nálad.
Persze az is lehet, hogy Nálam, de ennek az esélye valóban a nullához konvergál. -
rumkola #48877 ez meg totál jogos :D -
#48876 És gondolod fogkrémet nem veszek? Lehet hogy nálatok nem szokás?:D -
rumkola #48875 ja, és csak szabadban megy a cigi :) -
rumkola #48874 én egész nap rágózom meg halls-ozom, utálom a dohányszagú pofát -
#48873 Fogkrém nélkül nem sokat ér.
De a ruhádból azzal sem mosod ki. :D
És ezzel le van tudva a téma, mi?!
-
#48872 Nem rágózok, feltalálták a fogkefét. :D
"újabb része kijön addigra meglesz az 5870-es. Ui. az upgrade ár cca. 25k. Ez pár hónapnyi bagó ára."
És legalább ugyanolyan értelmetlen pénzkibaszás.
A hardverkérdéssel pont ugyanannyira vagy átbaszva. :D
5850ről upgradelni meg végképp értelmetlen.
Az hogy az édesítőszer rákot okoz pont ugyanannyira bizonyított tény mint hogy a cigi okozza a rákot. Ergó semennyire. A témát lezártam.
1 játékhoz vettél 25 ezer pluszért VGA-t, gondolom a szoftvereket meg lopod. :))))
Nem vagy te sem szent, nem kell a duma.
Solten légyszíves töröld az offot. -
#48871 Eladod és mindig veszel egyel korábbi szériát?!
De legalább már esnek be a bagósok. Már kezdtem csodálkozni, hogy mi van, fordult volna 180 fokot a világ, vagy mifene?! -
#48870 Ezt most már nehéz lenne igen-el, vagy nem-el megválaszolni. Részben nem emléxem, de pl. vonaton is nemdohányzó fülkébe ültem, mert rühellettem a büdös bagó szagot. S talán a rágó is azért volt, hogy vhogyan el tudjam viselni a cigi csömört. Ha ezeket így összerakom, akkor mégis, igen zavart, csak bebeszéltem Magamnak, hogy nem zavar. -
rumkola #48869 én iszom cigizem bulizok és vga-t cserélek 6 havonta
mindemelett csóró vagyok :DDDD -
#48868 őőő, amikor még dohányoztál akkor zavart, hogy büdös volt a szád a bagótól? -
#48867 Ha ebből ennyit jött le, akkor lehet, hogy mást is fújsz ki a füstön és levegőn kívül. Úgy jött ide, hogy talán abból telik cserére, hogy Engem zavarna ha egész nap büdös lenne a szám a bagótól, állandóan rágóznék mert vhol ciki, hogy büdös a szám, a ruhám, stb...
Pl.: abból lehet pénzem újabb és újabb VGA-kra, hogy havi szinten nem baxok ki 5ezer pénzeket bagóra. És nagyon remélem, hogy mire az AVP újabb része kijön addigra meglesz az 5870-es. Ui. az upgrade ár cca. 25k. Ez pár hónapnyi bagó ára.
"Szar vitaminok aztán marha egészségesek, meg a mindenféle készítmények."
Gratula eme megnyilvánulásodhoz. Gondolom Te is azok közé tartozol, akik szerint a nem gyógyszertári vitaminok károsak és az édesítő meg rákot okoz, stb...
Azért az 5850 nem csak arról szól, hogy erősebb-e a 4870-nél, vagy sem. De ezt Te is tudod jól. Érdekelt DX11-ben a STALKER Call Of Pripyat és Nekem ez érte meg a pénzt, nem a bagó.
"A te VGA cserélgetésed legalább annyira felesleges, mint a bagó. :)"
Tisztelem, becsülöm szakmai tudásod, de olyan dolgokban ne foglalj állást, amihez a tudásod szintje a nullához konvergál. ;)
Biztos sokkal jobb dolog volt éves szinten elszívni egy HD5850-es, talán 5870-es árát, mintsem inkább ez utóbbiakat megvásárolni.
És mindez úgy jön ide, hogy keresd meg a kiinduló HSZ-t, ill. ha legközelebb problémát okoz megvásárolni vmilyen hardver alkatrészt, akkor legalább tudod, hogy Neked a bagó fontosabb.
Solten, majd kitörli amit(amiket) jónak lát.
PS:
Az egészben azt sajnálom, hogy fiatalok így gondolkoznak... És nem veszik észre a fától az erdőt, hogy mennyire át vannak baxva, ezzel a bagó kérdéssel. -
#48866 Tudom... Épp ezért szívok én is multit, ez sem épp a legolcsó, de azért inkább ez... -
Blum #48865 Én is aztmondom,hogy minden nap 1 almával vagy 2 mandarinnal sokkal előrébb vagy mint 1 levél C-vitaminnal.
Na,de elég lesz az OFF-ból,mert Solten elveri a valagunkat. -
#48864 Dohányzom. És? Hogy a rákba jön ez ide?:D
Nem tartok igényt jobb VGAra. Inni nem iszom egyáltalán.
C-Vitamin van itthon, többire minek költsek? Szar vitaminok aztán marha egészségesek, meg a mindenféle készítmények.
A te VGA cserélgetésed legalább annyira felesleges, mint a bagó. :)
Mond csak, mi nem futott el a 4870el?:D
Kijön egy évben maximum 5 játék ami érdekel, minek cseréljem? Jelenleg elvisz ez is mindent. -
Blum #48863 5850-el aztmondja anyagi problémái vannak (Bocs,de ez kikívánkozott belőlem..:D) -
Gibor #48862 Ez off de lehet hogy a töltött nem olyan drága de nézd meg mivel jár, ismerősöm cigizik 6éve és tüdő zöreje van mert csak töltöttet szív... -
#48861 anyagi problémáim vannak