90029
-
#48980 Áramforrásból mindkettő rá kell kötni - nem véletlenül vannak ott a bemenetek.
Monitorból annyit teszel rá, amennyit enged - 1 vagy 2 monitor.
-
Ronin07 #48979 Sziasztok!Remélem megszánjátok tudatlanságom és felvilágosítotok egy kérdés erejéig.HD 3650 512MB, Win7 a következőt írja rá: összes elérhető grafikus memória 1791MB, dedikált 512mb, megosztott rendszermemória: 1279MB.Normális jelenség ez a VGA memória kezelésére?
-
Gibor #48978 Elég 1monitor, ha akarsz többet csak akkor kell :D, és tudtommal mind1 melyik dvi ba kötöd rá a monitort. -
#48977 Hellosztok!
Kaptam most egy bannerban is látható Asus 5850-es kártyát, és ugye van rajta 2 dvi kimenet és 2 bemenet hátul az ármaforrásnak. Kérdésem hogy itt mind2öt rá kell kötni a tápra vagy elég az egyik ha csak 1 monitor van rákötve? Illetve a dvi csatlakozónál van elsődleges vagy tök mind1 hová kötöm a fő monitort? (egyik dvi alá rev b van írva.)
Kicsit most lemaradtam VGA téren, meg sosem volt ilyen fullos karim :D -
#48976 Áh, Solten már skót. :DD -
#48975 Ügyes! Én nem a szememmel olvastam, hanem az agyammal. :D
És simán asszociáltam a "gazdag"-ra.
Imyke
Nem vagy 1edül vele. Picit Tőlem is távol áll, de poénos ill. nem tudom hogyan készült. Lehet, hogy ilyen volt amiből elkészült a késztermék. -
#48974 Na, új napra virradtunk és még a hó is megmaradt és még mindig a tegnapi napi HSZ-ek a téma. Mint kiderült félreértelmeztem Fatal HSZ-ét.
A banner sokkal jobb annál. Kúrva jó! Kúrva jó ez a Mikulás bácsi. Nagggyon profi! Ezzel a havazás effektel megspékelve. Keggyetlen! 10/10 -
#48973 A banner jó, tetszik, de csak engem zavar a "Ho Ho Hoyeah!"?*
* "Há, magyarok vagyunk, vagy nem?"
-
#48972 Szerintem is baró lett Reméljük, teljesül is! Éljen a Radejon-Mikujás! -
#48971 Aha.:)
#48970: ez egy ilyen betűtípus, ilyen a z. Nézd meg a karácsonyban, hogy ezzel a betűtípussal hogyan néz ki az y.:) -
Dobronski #48970 "Radeonokban gaydag"?
Amúgy fasza! -
#48969 most azért rinyálsz me rinyál? -
Gibor #48968 5. Radeon HD Series
Nem akartok még egy kicsit veszekedni? de ON ba ne OFF ba :D:D:DXD felugrunk az első helyre lassan :D -
#48967 "Ha feléd irányul azt nem kell kikövetkeztetned, tudni fogsz róla"
Úgy legyen. :D
Nem ez a tapasztalatom (nem a fórumról beszélek). -
#48966 Nem feléd irányult. Ha feléd irányul azt nem kell kikövetkeztetned, tudni fogsz róla.:) Mondjuk mostmár tényleg nagyon rinyálásnak tűnik amit csinálsz.:D -
#48965 Nem rinyálok.:D
Téged meg kikérdezett?:))))) -
#48964 nerinyáljá má :D -
#48963 Jól emlékszem, hogy én vitatkoztam Kranazolival délután? Ezesetben felém irányult a hozzászólásod, melyet továbbra sem értem, hogy mire alapozol. :) -
#48962 Jól emlékszem, hogy nem emlékszem, hogy említettelek volna?:) Nem azt mondtam, hogy xy rinyált, hanem azt, hogy szerintem a fórumtársunk írása a rinyálós esetekre vonatkozott. -
BIZ0906 #48961 Persze most, hogy megy az ATinak már mekkora csicskák mi? Bezzeg mikor az envidia volt jobb helyzetben akkor ők milyen jók voltak ugyan már mindig azt kell szapulni akinek épp jobban megy. Ennyi. -
#48960 Hol rinyáltam írd már le. :) -
#48959 Tessék szépen viszaolvasni, lassan, figyelmesen. Egy kis segítség: az alap helyzet az volt, hogy "dejó, hogy neked ilyen vga-d van bezzeg nekem nincs". Ha KranaZoli fórumtársnak ezt egy olyan mondja aki dohányzik akkor erre ő azt kérdezi, hogy bezzeg cigire telik?
Teccikérteni?
Szó nem volt arról, hogy kötelező cserélni. Sőt, cigizzen, csak ne rinyáljon, hogy nincs pénze.
Az viszont tényleg jó kérdés, hogy minek él az aki nV-t vesz... -
#48958 Mintha ez lenne az egyetlen baja az IE-nek. -
#48957 Azért nem semmi hova fajul a világ.Olvasgattam hátrébb a kommenteket és látom egyeseknek mennyire cseszi az arcát hogy ki mire költi a pénzét és hogy merészeli hogy nem cseréli le a régi VGA-ját az újabb drágább fosokra.
Valaki le is írta szépen minek tegye ha amikkel játszik visz minden meg egy évbe max ha 10 game érdekli.
Meg hogy valaki dohányzik mert mire jó az csak kátrányt szívja meg a füstöt fújja nincs értelme.
Enyi erővel minek WC papirral törölöd ki a segged amikor simán kézzel azt lemosod szappannal olcsobban kijössz plána hogy sok munkahelyen ingyen adják havonta a szappanokat!
Hihetetlen milyen emberek vannak.
Tényleg így ezeket olvasva nem is értem minek élek a fos mocskos 8800GT-mel.
Lehet ki kéne vennem bankból zsét és megvenni az ötezer9hetvenet mert az trendi és milyen jó.
-
#48956 az itteni nekem is laggogl kicsit, a gamecopyworld-ös és a többi topikban lévő tökéletes... -
Gibor #48955 Itt nekemse laggol FFel. csak SG n. -
BIZ0906 #48954 Itt érdekes modon megy. Hát akkor havzok itt xD vagy kimegyek :D -
Gibor #48953 Nálam valamiért szar :S Bár pixxel már mondta hogy a proci a gyenge -
#48952 Baratnom atomos netbookjan is leteszteltem FF-el, semmi problem. ;) -
Gibor #48951 Tegyél fel FF et vagy Operát xd:DD:D: IE alatt nekemsincs hav, FF alatt meg kifagy a FF. -
BIZ0906 #48950 IE alatt miért nincs hóv? Havat akarok! -
#48949 Koszonom mindenkinek Tugyiti: ahham... -
Gibor #48948 OFF: Solten, a hóscriptnek a linkjét elkérhetem? :D -
#48947 ASD_A:ds_D: mekkora banner :DDDDDDDDDDD
csak egy kérdés a mikulás mellett azok piás üvegek ? -
BIZ0906 #48946 Nagyon fasza az a duma is oda vág xD -
Gibor #48945 Szép lett :D:D -
#48944 Nice banner Solten. :) -
#48943 Nagyon szép gesztus, és igen csak ötletes! Gratulálok a készítőnek! :-) -
#48942 Karácsonyi banner. -
#48941 Látom azért van itt sok rendes egyén is! Tiszteletem! :-) Én nem is bonyolódnék vitatkozások sorozatába, mert nincs értelme. Nézd igaza is van részben, de maga a stílus, ahogyan ezt teszi, az már megint más tészta. Amúgy ha neki ez jól esik, akkor áldásom rá, legalább kis örömet is okoztam valakinek itt a fórumban... :-)